Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Ε γνωριζόμασταν από το εξωτερικό όπου σπουδάζαμε. Κάναμε πάντα μόνο παρέα καθώς εγώ ήμουν σε σχέση εκείνη την περίοδο. Κρατήσαμε επαφή και συνηθίζαμε να βγαίνουμε όταν μας το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις μας. Το καλό με την Ε ήταν ότι πάντα ανοιγόμασταν ο ένας στον άλλον για τα σεξουαλικά μας και η ίδια δε ντρεπόταν να μπει σε λεπτομέρειες, ακόμα και να ζητήσει την γνώμη μου σε διάφορα θέματα. Εγώ πάντα καύλωνα με αυτά και μερικές φορές έπιανα τον εαυτό μου να χαζεύει τις βυζάρες και τα μπούτια της καθώς μου τα εξιστορούσε.

Τα έφερε έτσι ο καιρός και η ζωή όπου εγώ είχα χωρίσει, η Ε είχε σχέση και τύχαινε να δουλεύουμε ο καθένας σε ξεχωριστή εταιρία οι οποίες όμως στεγάζονταν στο ίδιο κτίριο και γι' αυτό τα λέγαμε τακτικά. Καύλωνα όλο και πιο πολύ όσο την έβλεπα και εννοείται πως της έκανα συνέχεια κομπλιμέντα για το σώμα της και το ντύσιμό της, ενώ άφηνα και σεξουαλικά υπονοούμενα. Η ίδια δεν πειραζόταν καθόλου καθώς της άρεσε όλο αυτό και την έφτιαχνε.

Μια μέρα κι ενώ έχουμε τελειώσει τη δουλειά και έχουμε πάει μαζί για καφέ μου λέει ότι θέλει να μου εκμυστηρευτεί κάτι. Ξεκινάει να λέει ότι ο Κ (ο γκόμενος της) έχει περίεργα γούστα στο κρεβάτι. Κάθε φορά όταν το κάνουνε, της λέει ότι θέλει να την δει να γαμιέται με άλλον, θέλει λέει να έχει έναν πούτσο στο στόμα κι ένα στο μουνί κι αυτός να την βλέπει και να τον παίζει. Όταν της το είχε πει σκάλωσε και δεν ήξερε πως να συμπεριφερθεί. Αυτός την καθησύχαζε ότι είναι απλά μια φαντασίωση που έχει και ότι αυτό θα μείνει μόνο στο κρεβάτι, διότι δεν ήθελε να συμβεί στην πραγματικότητα.

Η Ε όμως δε μπορούσε να καταλάβει γιατί πρέπει να τα λέει όλα αυτά κι αυτός της έλεγε ότι απλά καυλώνει με την ιδέα. Αλλά ποτέ δε θα της ζητούσε να το κάνουν στα αλήθεια. Την παρότρυνε όμως να αρχίσει να του μιλάει κι αυτή στο κρεβάτι, να του λέει πως θα ήθελε να γαμηθεί από άλλον και τι θα έκανε αυτός όσο αυτή θα γαμιόταν μπροστά του.

Αρχικά εγώ της είπα ότι αφού δε της το επιβάλλει δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Επίσης της εξήγησα ότι όλοι μας έχουμε φαντασιώσεις κάποιες πιο ιδιαίτερες, ενώ άλλες που τείνουν να είναι πιο κοντά στις δικές μας προτιμήσεις μας φαίνονται πιο "νορμάλ". Τη ρώτησα όμως αυτή πως νιώθει με όλο αυτό. Αν της αρέσει και αν εν τέλει ανταποκρίνεται. Μου είπε ότι πλέον έχει αρχίσει να μιλάει κι αυτή και να του λέει πως θα ήθελε να γαμηθεί από κάποιον άλλον μπροστά του όσο αυτός θα κάθεται σε μια γωνία και θα τον παίζει, διότι κάθε φορά που τα ακούει αυτά, αυτός χύνει κατ' ευθείαν. Τη ρώτησα επίσης αν αυτή καυλώνει με όλο αυτό και μου είπε πως δεν είναι και το καλύτερο της αλλά σίγουρα ερεθίζεται κυρίως επειδή αυτός καυλώνει πολύ.

Τότε αποφάσισα να παίξω το παιχνίδι μου, θα ρίσκαρα και όπου έβγαινε. Της είπα αν ψήνεται να του έστελνε μήνυμα και να του έλεγε πως θα ένιωθε αν έβρισκε τώρα κάποιον να γαμηθεί. Στην αρχή φάνηκε λίγο διστακτική, αλλά της είπα καν' το και αν δεις ότι σοβαρεύει το πράγμα πες του ότι επειδή το ζητάς συνέχεια νόμιζα πως θα σε καύλωνε. Η Ε όντας και λίγο πουτανιάρα σκέφτηκε… δε γαμιέται, ας παίξω. Του στέλνει λοιπόν ό,τι ακριβώς της είπα να στείλει, ότι δηλαδή είναι έξω για καφέ με μία φίλη κι ότι κάποιος δίπλα της κοιτάει επίμονα τα μεγάλα βυζιά της και τα μπούτια της κι ότι αυτή έχει προσέξει το καυλί του που φαίνεται να μεγαλώνει. Του είπε επίσης ότι φοράει μία ολόσωμη φόρμα που αναδεικνύει τα μπούτια και τα βυζιά της.

Είχε αγχωθεί για το τι θα απαντούσε ο Κ. Σε λίγο έρχεται η απάντηση και η Ε ανοίγει αγχωμένη το κινητό να δει τι της έχει γράψει. Της έλεγε μονάχα "συνέχισε...". Στην αρχή γελάσαμε λίγο και της λέω στάνταρ τώρα θα έχει καυλώσει. Με ρωτάει τι να του γράψει τώρα και της λέω πες του "πως θα σου φαινόταν να με έπαιρνε, να πηγαίναμε κάπου και να με γαμούσε;". Μου λέει ότι ίσως είναι λίγο κάπως αυτό και της απαντάω ότι αν δε του αρέσει ή δε θέλει να το συνεχίσει θα στο πει. Εξάλλου αυτός στα ζητάει να του τα λες. Παίρνει το θάρρος και του το στέλνει, ενώ μετά από λίγο αυτός απαντάει "έχω καυλώσει και τον παίζω. συνέχισε...". Εγώ γελάω σαρδόνια ενώ αυτή δείχνει λίγο σαστισμένη σα να σκέφτεται "τελικά θέλει πράγματι να τον κερατώσω".

Της λέω στείλ' του τώρα αν θα γούσταρε να πει στον γαμιά της να τραβήξει βίντεο για να το στείλει στον γκόμενο της να καυλώσει. Η Ε γέλασε αλλά δεν έφερε αντίρρηση καθώς είχε καταλάβει ότι ο δικός της θα γούσταρε. Η απάντηση του ήταν "μωρό μου είμαι έτοιμος να χύσω...". Τότε σκέφτομαι να τα παίξω όλα για όλα. Της λέω "σίγουρα θέλει να τον κερατώσεις και θα γουστάρει κιόλας. Ψήνεσαι να πάμε να στον βάλω στο στόμα και να του στείλεις φωτογραφία;". Εκεί η Ε αρνήθηκε λέγοντας ότι οκ, είναι διαφορετικά να το συζητάμε από το να γίνει. Δεν ήξερε τι αντίκτυπο θα είχε όλο αυτό στη σχέση τους και στη τελική, είπε, είμαστε φίλοι κι αυτό ίσως να επηρέαζε την φιλία μας. Έφερα ως αντεπιχείρημα ότι το μόνο σίγουρο είναι πως αυτόν δε θα τον ενοχλούσε, ίσα-ίσα θα καύλωνε απίστευτα, θα έχυνε κατ' ευθείαν και θα είχε και υλικό για να χύνει κάθε φορά, είπα γελώντας. Κι όσον αφορά την φιλία μας, της λέω εμένα σίγουρα δε θα με επηρεάσει διότι δε θα σε ερωτευτώ από μια πίπα ώστε να θέλω να σε διεκδικήσω και κατά κάποιο τρόπο το κάνω κυρίως για σένα και τον Κ, για να κάνετε πιο πικάντικη την σχέση σας, αφού αυτός το θέλει. Τέλος, της λέω περιπαικτικά, σίγουρα θα το απολαύσεις κι εσύ… και πες την αλήθεια, δε σε καυλώνει όλο αυτό;

Όσο η Ε προσπαθούσε να το αποφύγει με διάφορες δικαιολογίες γυροφέρνοντάς το, έρχεται μήνυμα από τον Κ "μωρό μου σε παρακαλώ συνέχισε, είμαι πολύ κοντά να χύσω". Μένει έκπληκτη και τότε σαν να ενεργοποιήθηκε κάποιος διακόπτης μέσα της. Λέει "ε αφού το θες τότε θα σε φτιάξω". Του στέλνει μη χύσεις ακόμα, περίμενε σου 'χω κάτι καλύτερο. Μου λέει φώναξε να πληρώσουμε και πάμε. Αυτός δε θα ηρεμήσει μέχρι να με δει να γαμιέμαι. Αφού αυτό θέλει ας του το δώσουμε. Φεύγουμε, μπαίνουμε στο αμάξι και μου λέει πάμε σπίτι μου λείπουν οι δικοί μου. Στη διαδρομή δεν είχαμε βγάλει άχνα. Εγώ όμως ήμουν τέρμα καυλωμένος κι ανυπομονούσα να τη σκίσω. Όπως οδηγούσα βάζω το χέρι μου στο μπούτι της κι αρχίζω να ανεβαίνω προς τα πάνω για να τρίψω το μουνί της. Τότε παίρνει το κινητό της, βγάζει φωτογραφία και του την στέλνει γράφοντας του "ετοιμάσου γι' αυτό που θα δεις σε λίγο". Εγώ άρχισα να γελάω και της έλεγα "έχεις μπει για τα καλά στον ρόλο". "Αφού το θέλει, θα το πάρει"… μου λέει με αποφασισμένο ύφος. Μέχρι να φτάσουμε την είχε ταράξει στα μηνύματα του στυλ "είναι αλήθεια όλο αυτό;… ποιος είναι τελικά αυτός;… που πηγαίνετε;… τι θα κάνετε;… μωρό μου είμαι πολύ καυλωμένος…" και άλλα τέτοια, αλλά η Ε δεν του απαντούσε.

Φτάνουμε στο σπίτι της, ανεβαίνουμε και μου λέει πάμε στο δωμάτιο μου να κάτσουμε. Ξεκινάει να μου λέει "εντάξει δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται, αρχικά ντρέπομαι λίγο. Έχει πέσει εντελώς στα μάτια μου ως άντρας, υποτίθεται είναι το αγόρι μου και μου ζητάει τέτοια πράγματα". Της λέω ξέχνα το και κάνω κίνηση να την φιλήσω. Κατεβαίνω στον λαιμό της κι αρχίζω να την δαγκώνω ελαφρά. Βλέπω από την μεριά της έναν δισταγμό και με σταματάει. Μου λέει "δε ξέρω αν πρέπει να το κάνουμε αυτό". Της λέω γελώντας "ναι αλλά ο Κ περιμένει". Την ηρεμώ και της λέω μισό λεπτό να φέρω λίγο κρασί για να χαλαρώσουμε. Φέρνω ένα μπουκάλι με δύο ποτήρια και ξεκινάμε να πίνουμε. Της λέω "ρε μην είσαι χαζή, άλλες θα παρακαλάγανε στη θέση σου. Ο Κ σίγουρα σε αγαπάει απλά έχει αυτό το φετίχ. Εγώ σου λέω να το χαρείς κι αν τελικά είναι λάθος όλο αυτό, θα το συζητήσετε μαζί και δε θα επαναληφθεί τίποτα ξανά. Δες το απλά σαν μία εμπειρία".

Η Ε είχε ήδη αρχίσει να χαλαρώνει απ το κρασί ώσπου σε μια φάση σηκώνεται απ την άκρη του κρεβατιού, με πλησιάζει στην καρέκλα που καθόμουν κι αρχίζει να με φιλάει άγρια. Μου ρουφούσε τα χείλη και μου τράβαγε τα μαλλιά. Εγώ είχα βάλει τα χέρια κάτω από τη φόρμα και της έπιανα τον κώλο. Της έχωσα ένα δάχτυλο στο μουνί το οποίο είχε πλημμυρίσει από τα υγρά παραμερίζοντας το κορδόνι της. Μετά πέφτει στα γόνατα, μου κατεβάζει το παντελόνι και το σλιπάκι και πετάγεται ο καυλωμένος πούτσος μου. Πιάνει το κινητό της και μου λέει "βγάζε φωτογραφίες όσο θα σε τσιμπουκώνω για να του στείλω". Εγώ βρισκόμουν σε άλλη διάσταση καθώς ήμουν τέρμα καυλωμένος και χαρούμενος που είχα την Ε να με τσιμπουκώνει. Τον πιάνει και τον βάζει στο στόμα της ενώ περίτεχνα μου τον κατάπινε όσο περισσότερο μπορούσε. Ξεκίνησα κι έβγαζα φωτογραφίες και η Ε σήκωνε το κεφάλι να κοιτάξει την κάμερα. Κάποια στιγμή σταμάτησε να τον ρουφάει, παίρνει το κινητό κι όσο μου τον έπαιζε έψαχνε να βρει την πιο ωραία φώτο για να του στείλει.

Επιλέγει μία που τον είχε βάλει όλο στο στόμα και κοίταζε με τα όμορφα πράσινα μάτια της την κάμερα και μου λέει στείλε αυτήν και γραψ' του "τώρα αν θες μπορείς να χύσεις, αλλά να ξέρεις έρχονται κι άλλες καλύτερες". Έχοντας καυλώσει αφάνταστα και παράλληλα γελώντας, στέλνω την φώτο με τη λεζάντα ενώ η Ε συνέχισε να με τσιμπουκώνει με μαεστρία πεσμένη στα γόνατα. Δεν άργησε πολύ να έρθει μήνυμα από αυτόν. Το ανοίγω και ο τύπος είχε στείλει φώτο με τα χύσια του στο πάτωμα κρατώντας το πουλάκι του. Έγραφε ότι την αγαπάει πολύ κι ότι έχει καυλώσει απίστευτα και ζήταγε να τον πάρει τηλέφωνο να μιλήσουν. Μετά έγραφε ασυναρτησίες του τύπου "ποιος είναι όμως αυτός, πως τον λένε, ναι μεν έχω καυλώσει πολύ αλλά ζηλεύω, θα πηδηχτείτε κιόλας;… είστε στο σπίτι σου, αυτός βλέπει τα μηνύματά μας;… απάντα μου σε παρακαλώ". Όταν είδε την φώτο του η Ε έκανε ένα μορφασμό σαν να τον λυπάται ενώ εγώ δεν είχα σταματήσει να γελάω.

Της λέω τότε "έχω καυλώσει πολύ με όλο αυτό το σκηνικό. Γουστάρω που γίνεται αυτό και του στέλνουμε μηνύματα κι αυτός τραβάει μαλακία". Συμφώνησε και η Ε και λέει "κι εγώ έχω καυλώσει πολύ. Κάτσε τώρα να του στείλουμε και βίντεο που θα με γαμάς". Τρελάθηκα τότε από την χαρά μου κι ανυπομονούσα. Της λέω "θα του απαντήσεις σε όλα αυτά που σου έστειλε;". Μου λέει ασ' τον, θα του στείλουμε κατ' ευθείαν το βίντεο. Σηκώνεται τότε η Ε, ξαναγεμίζει τα ποτήρια με κρασί, πίνει λίγο και πάει στην ντουλάπα της. Μου λέει "θέλω να σε κάνω να το ευχαριστηθείς γι' αυτό θα φορέσω κάτι σέξι ρούχα που έχω. Τα είχα πάρει για να καυλώνω τον Κ αλλά αφού αυτός τη βρίσκει αλλιώς, ας τα ευχαριστηθεί άλλος". Ένιωθα ότι πέταγα στα ουράνια. Έπινα το κρασί μου όσο αυτή άλλαζε. Έβαλε μία πολύ κοντή φουστίτσα στυλ μαθητριούλας που άφηνε εκτεθειμένο το μισό κώλο της, ένα σουτιέν το οποίο είχε ακάλυπτο όλο το βυζί το οποίο απλά έμπαινε σε ένα τρίγωνο κι από κάτω διχτυωτές κάλτσες. Τέλος, είχε αφήσει το κορδόνι που φορούσε και έβαλε και γόβες.

Ήταν απίστευτη καύλα και η πούτσα μου ήταν έτοιμη να σπάσει. Την πετάω στο κρεβάτι, αρχίζω να την δαγκώνω στο λαιμό και μπήκα μέσα της γρήγορα και άγρια χωρίς προφυλακτικό. Η Ε αναστέναζε και φώναζε συνεχώς, το απολάμβανε περισσότερο απ ό,τι περίμενα. Για να την κάνω να καυλώσει άρχισα να της λέω χαμογελώντας πως νιώθει που τη γαμάω κι ο Κ τώρα τραβάει μαλακία. Αυτή αναστέναξε, χαμογέλασε λίγο και είπε… "αχ… καύλα είναι, μ' αρέσει πολύ, θα ήθελα να ήταν εδώ να μας βλέπει" και έπιανε τις ρώγες της και τις τραβούσε. Συνεχίσαμε λίγο ακόμα ιεραποστολικό και μετά την γύρισα στα 4. Πιάνω το κινητό της και της λέω "ας του στείλουμε του κακομοίρη βίντεο, θα περιμένει με ανυπομονησία", γελώντας και οι δυο. Την είχε πάρει 10 τηλέφωνα και είχε στείλει άλλα τόσα μηνύματα.

Με το που άρχισα να τη σκίζω στα 4, τραβούσα βίντεο και ξεκίνησα να δείχνω από τις γόβες, προχώραγα και έδειχνα τα πόδια της και μετά την πλάτη της για να μπορέσει να δει όλο το outfit. Όσο τη γαμούσα, επειδή αυτός με γνώριζε, της έλεγα με αλλοιωμένη τη φωνή "καυλώνεις μωρό μου που σε γαμάω και τραβάω βίντεο; Γουστάρεις που θα το στείλουμε στον κερατά σου κι αυτός θα χύσει πάλι; Γουστάρεις που είσαι η καργιόλα μου και ο μαλάκας ο γκόμενός σου τον παίζει που σε γαμάει ένας άλλος;". Η Ε έχυνε σαν τρελή και φώναζε "αχ… ναι… γάμα με, γάμα με δυνατά, γάμα με να με δει ο μαλάκας ο κερατάς, η πούστρα που ξεροχύνει όταν βλέπει να παίρνω πίπες… αχ ναι… πιο δυνατά, χύνω".

Χωρίς να έχω πει τίποτα στην Ε του το στέλνω απευθείας. Συνέχισα να τη γαμάω άγρια και δυνατά, της χτύπαγα τα κωλομέρια και της τραβούσα τα μαλλιά. Μετά από λίγο έχυσε πάλι. Την έβριζα και ξεφτιλίζαμε μαζί τον Κ καθ' όλη την διάρκεια. Σε λίγο βλέπω μήνυμα απ τον Κ ξανά με φώτο. Είχε ξανά χύσει και έγραφε "δεν αντέχω τόση καύλα μωρό μου, έχω τρελαθεί, σε αγαπώ". Το έδειξα στην Ε και άρχισε να φωνάζει από καύλα "γάμα με πιο δυνατά, ξέσκισε με, γάμα με, μόνο εσύ θα με γαμάς από δω και πέρα και σε αυτόν θα στέλνω βίντεο, το μαλάκα τον κερατά, ναι γάμα με!".

Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι, την έβαλα να σκύψει όπως ήμασταν και να ακουμπήσουν τα χέρια της στο πάτωμα κάτι το οποίο έκανε απαίδευτα καθώς ήταν χρόνια μπαλαρίνα. Με αυτό τον τρόπο έβλεπε τα αρχίδια μου να χτυπάνε στο μουνί της. Ούρλιαζε όλη την ώρα και ζητούσε να την γαμήσω πιο σκληρά και πιο άγρια. Την είχα πιάσει από τη φουστίτσα και την κάρφωνα στο καυλί μου. Είχε έρθει η ώρα να χύσω. Την ειδοποιώ και της λέω ότι θέλω να την χύσω στην μούρη. Μέσα στην καύλα της λέει "ναι μωρό μου στην μάπα μου, έτσι θέλω, χύσε με και στο στόμα". Της λέω τότε να μου πιάσει τα αρχίδια από κάτω, μου τα ζούλαγε κι όταν ήρθε η στιγμή να χύσω, γυρνάει γρήγορα, στέκεται στα γόνατα με κλειστά τα μάτια κι ανοίγει το στόμα. Αρχίζω να της πετάω τα χύσια σε όλη τη μούρη, κάποια πήγαν στα μαλλιά, κάποια στις βλεφαρίδες και αρκετά μπήκαν στο στόμα. Της λέω μη κουνηθείς, μείνε όπως είσαι. Παίρνω το κινητό, τη βγάζω φώτο και τη στέλνω καπάκια στον Κ.

Σηκώθηκε και πήγε να πλυθεί. Είχε πάρει και το κινητό της μαζί και μίλησε στο τηλέφωνο με τον Κ. Όταν βγήκε μου λέει "αρχικά πρέπει να σου πω ότι ήταν απ' τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές τελείωσα. Ένιωθα τόση καύλα με όλο αυτό που συνέβαινε. Πήρα τον Κ ο οποίος μου είχε στείλει περίπου 30 μηνύματα κι άλλες τόσες φόρες με πήρε τηλέφωνο και ένιωθα πολλές τύψεις. Αλλά δε φαντάζεσαι τι μου είπε. Έχυσε και τρίτη φορά και έχει ξετρελαθεί με το βίντεο. Μου ζήτησε να μιλήσουμε από κοντά και στην αρχή λέω "πάει τελειώσαμε", αλλά μου λέει ότι δεν πρόκειται να με χωρίσει, ότι του άρεσε πάρα πολύ κι ότι με αγαπάει περισσότερο από ποτέ. Προτού κλείσουμε μου είπε θέλω μονάχα μια χάρη. Την επόμενη φορά να είμαι κι εγώ παρών να βλέπω".

Τότε γέλασα για ακόμη μία φορά και της απαντώ… "μέσα".




Copyright protected OW ref: 170155



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.