Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γυναίκα μου η Κέλλυ είναι μια γυναίκα, που αν το θέλει μπορεί να σε κάνει να χύσεις χωρίς να ακουμπήσεις τον πούτσο σου. Σε καυλώνει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι μια γυναίκα που θέλεις να την πηδάς ώρες συνεχόμενες. Πάντα όταν στήνεται στα τέσσερα, της λέω ότι αυτό το θέαμα πρέπει να το βλέπουν κι άλλοι. Της λέω πάντα ότι είναι για να την πηδάνε.

Έχω γράψει σε παλιότερες ιστορίες μου, ότι μου αρέσει να πηδιέται με άλλους. Μου αρέσει να το ξέρω, μου αρέσει να το βλέπω. Μου αρέσει να πηδιέται σαν πουτάνα, σαν όλες αυτές τις πορνοστάρ που βλέπω στις τσόντες. Να τον έχει στο στόμα και να με κοιτάζει. Να τη χύνουν άλλες πούτσες και αυτή να ζητάει κι άλλο.

Ευτυχώς το βλέπουμε καθαρά σαρκικά όλο αυτό. Την επιλογή την αφήνω σε αυτή. Μπορεί να πηδηχτεί με όποιον θέλει, με όσους θέλει, όποτε αυτή θέλει. Αρκεί να το ξέρω. Να μην τα πολυλογώ, όμως, και ας ξεκινήσω σιγά-σιγά να αφηγούμαι την ιστορία μου.

Χειμώνας, στην πόλη με πολύ δουλειά, δε βρέθηκε ευκαιρία για κάποια εξόρμηση κάποιο Σαββατοκύριακο. Ακόμα και τα ταξίδια που κάναμε, ήταν για επαγγελματικό σκοπό και ήταν εξίσου κουραστικά. Ήρθε και η άνοιξη, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Έτσι το πήραμε απόφαση και περιμέναμε να έρθει το καλοκαίρι και οι μέρες τις καλοκαιρινής άδειας για να ξεκουραστούμε. Χρόνο για να πηδιόμαστε βρίσκαμε πάντα.

Οι μέρες έφτασαν, αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα. Σαν τους στρατιώτες που περιμένουν καρτερικά να έρθει η μέρα της απόλυσης τους. Δύο με τρεις μέρες πριν την έναρξη της άδειας μας, αρχίσαμε να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες και να σκεφτόμαστε τι θα χρειαστεί να έχουμε μαζί μας. Θα πηγαίναμε στο σπίτι που έχουμε στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Θέλαμε ησυχία και ηρεμία για την πλήρη ξεκούραση.

Η μέρα είχε πλέον φτάσει. Ξυπνήσαμε το πρωί, ήπιαμε τον καφέ μας και ξεκινήσαμε. Ο δρόμος θα είχε κίνηση, αλλά δεν μας απασχολούσε και ιδιαίτερα. Εξάλλου τόσο υπομονή κάναμε.

Η Κέλλυ είχε βάλει ένα αέρινο φόρεμα, που την έκανε ιδιαίτερα σέξι. Σε όλη τη διαδρομή την έπαιρνα μάτι και παρέμενα καυλωμένος. Ανυπομονούσα να φτάσουμε για να την πηδήξω.

Φτάσαμε στο σπίτι, κατεβάσαμε τις βαλίτσες και τα υπόλοιπα πράγματα που είχαμε πάρει μαζί μας και τα μεταφέραμε στο σπίτι. Εμένα στο μυαλό μου είχε μείνει να πηδήξω την Κέλλυ. Έτσι, την αρπάζω και αρχίζω να την φιλάω και να τη γλείφω στο λαιμό. Τα χέρια μου άγγιζαν όλο της το κορμί. Με μια κίνηση, της έβγαλα το φόρεμα και έμεινε με το στρινγκάκι της. Έπιασα το χέρι μου, και το έβαλα μέσα από το σορτσάκι μου.

- Πουτανάκι, με έχεις καυλώσει απίστευτα, της είπα.

- Το νιώθω, απάντησε.

- Βλέπεις πως με έχεις κάνει; Ρώτησα.

- Πέτρα είναι, απάντησε, αφήνοντας έναν αναστεναγμό.

- Θα σου σκίσω το μουνί, της είπα.

Τη γύρισα, την κόλλησα στον τοίχο και της έβγαλα το στρινγκάκι. Κατέβασα αμέσως το παντελόνι μου και έβγαλα την μπλούζα μου. Χωρίς να χάνω χρόνο κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνί της και άρχισα να την πηδάω με δύναμη. Η Κέλλυ αναστέναζε και βογκούσε δυνατά. Οι βυζάρες της κουνιόνταν στον ρυθμό που την πηδούσα. Δεν ήθελα και πολύ. Ήμουν έτοιμος να χύσω. Τη γύρισα και την έβαλα να κάτσει στα γόνατα. Ξαφνικά άρχισα να την χύνω παντού. Αφού έγλειψε ότι είχε μείνει, μπήκαμε για ένα ντους, βάλαμε τα μαγιό μας και πήγαμε για μπάνιο. Εγώ, όμως, συνέχισα να είμαι καυλωμένος. Ήθελα να την πηδάω για ώρες. Η ανάγκη για ξεκούραση, όμως, ήταν εξίσου μεγάλη.

Στο σημείο αυτό, να αναφέρω ότι το σπίτι το είχαμε κάνει ανακαίνιση, που είχε ξεκινήσει στο τέλος του προηγούμενου καλοκαιριού και τελείωσε σχεδόν στα μέσα του Ιουνίου. Το αναφέρω αυτό, γιατί είχε γίνει πιο πολύ σπίτι ξεκούρασης, με τους τεράστιους καναπέδες, την αυλή με το μπάρμπεκιου, την τραπεζαρία και τους καναπέδες, στους οποίους καθόμασταν το βράδυ και απολαμβάναμε την βραδιά και τα αστέρια.

Έτσι και το πρώτο βράδυ, αφού γυρίσαμε από την παραλία, φάγαμε και κάναμε ντουζάκι, βγήκαμε έξω και καθίσαμε να πιούμε κρασί. Λόγω της ζέστης ντυθήκαμε όσο πιο αέρινα και ελαφριά μπορούσαμε. Για φωτισμό είχαμε ανάψει μερικά κεριά, αφού τα αστέρια είχαν ήδη εμφανιστεί. Εγώ είχα βάλει ένα σορτσάκι και η Κέλλυ είχε φορέσει ένα στρινγκάκι και ένα νυχτικό, αρκετά διάφανο, το οποίο τόνιζε το πλούσιο στήθος της. Κάθισε απέναντι μου και αρχίσαμε να μιλάμε, όχι για κάτι συγκεκριμένο. Εγώ όσο την κοιτούσα, δεν άργησα να καυλώσω, το οποίο κατάλαβε αμέσως.

- Πάλι ρε αγάπη μου;… δεν κρατιέσαι, μου είπε.

- Αφού είσαι πολύ σέξι αγάπη μου, της λέω.

- Σε ευχαριστώ, απάντησε.

Πριν προλάβει να πει κάτι άλλο, της λέω:

- Άσε που σε βλέπω και το μυαλό μου οργιάζει…

Και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκα να κάθομαι δίπλα της και να τη φιλάω.

- Τι σκέφτεσαι;… ρώτησε.

- Πόσο καύλα είναι να σε βλέπω να πηδιέσαι, της είπα.

- Μ… τόσο πολύ σου αρέσει να με βλέπεις να με πηδάνε;…

ρώτησε και έβαλε το χέρι της μέσα από το σορτσάκι μου.

- Με τρελαίνει. Νομίζω ότι φαίνεται, της είπα.

- Ναι, φαίνεται…

απάντησε και με μια κίνηση μου έβγαλε έξω τον πούτσο. Αφού τον έπαιξε για λίγο, έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Άρχισε να τον γλείφει με περισσή μαεστρία. Εγώ δεν άντεχα, νόμιζα θα χύσω.

- Θέλω να σε πηδήξω, της είπα. Αλλά εάν συνεχίσεις έτσι, δε θα αντέξω, θα χύσω.

- Αυτό θέλω, μωρό μου, είπε. Χύσε να τα καταπιώ, όπως τα καταπίνω στους άλλους.

Αυτό ήταν. Ήξερε όχι μόνο να με ικανοποιεί, αλλά και να μου λέει αυτά που ήθελα να ακούσω. Δεν άργησα. Άρχισα να χύνω το καυτό μου σπέρμα μέσα στο στόμα της. Η Κέλλυ άρχισε να τα καταπίνει σαν καλό πουτανάκι, σαν να ήταν το αγαπημένο της ρόφημα. Αφού τέλειωσα της είπα:

- Να ξέρεις θέλω να σε πηδήξω. Θα σε πηδήξω εδώ ή θέλεις να πάμε μέσα;

Χωρίς να απαντήσει, στήθηκε στα τέσσερα και περίμενε. Δεν έχασα ευκαιρία, πήγα από πίσω της, κατέβασα το στρινγκάκι της και άρχισε να της γλείφω τις τρυπούλες της. Το μουνάκι της μύριζε υπέροχα. Ήδη ήταν υγρό. Μόλις άγγιξα την γλώσσα μου άρχισε να αναστενάζει. Όσο την έγλειφα, τόσο πιο πολλά ήταν τα υγρά της.

- Γάμησε με, σε παρακαλώ…

ψέλλισε. Σηκώθηκα, έπαιξα λίγο τον πούτσο μου και με μια κίνηση τον κάρφωσα στο υγρό και ζεστό μουνάκι της.

- Αχ, πήδα με… δεν αντέχω, είπε.

Άρχισα να την πηδάω με δύναμη. Της πηδούσα άγρια, όπως άξιζε σε ένα καλό πουτανάκι σαν αυτή.

- Θα τελειώσω, δεν αντέχω… άρχισε να λέει, όσο δυνατά μπορούσε. Χύνω η πουτάνα, χύνω!

Εγώ δε σταματούσα, συνέχιζα όσο πιο δυνατά, άγρια και γρήγορα μπορούσα.

- Πάμε μέσα, θέλω να ανέβω πάνω σου…

είπε, μου έπιασε τον πούτσο και κατευθύνθηκε μέσα στο σπίτι. Με ξάπλωσε στον κρεβάτι. Έβαλε τον καυλωμένο πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον γλείφει. Μόλις βεβαιώθηκε ότι είναι έτοιμος, ανέβηκε και άρχισε να γαμάει το μουνάκι της. Αφού έχυσε άλλες δύο φορές, σηκώθηκε, έκατσε στα γόνατα και ζήτησε να την χύσω στο πρόσωπο και στις βυζάρες της. Δεν έχασα την ευκαιρία και υπάκουσα. Τον έπαιξα στο στόμα της μπροστά και άρχισα να χύνω ασταμάτητα. Την έχυσα όπου μπορούσα. Αφού της ζήτησα να κάτσει λίγο να την απολαύσω, μπήκαμε να κάνουμε ντους να καθαριστούμε και να πέσουμε για ύπνο.

Οι μέρες περνούσαν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Μπάνιο και σπίτι για να πηδηχτούμε. Κάπου στα μέσα των ημερών της άδειας, με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο, ο Μιχάλης. Πολύ καλός φίλος, μόνος του για αρκετό καιρό, ωραίος γκόμενος θα έλεγες. Αφού είπαμε τα νέα μας, τον προσκάλεσα να έρθει στο σπίτι. Δέχτηκε αμέσως, αφού ήθελε δύο – τρεις μέρες χαλάρωσης από την βαβούρα της πόλης, καθώς δεν είχε άδεια εκείνη την περίοδο.

Κλείσαμε το τηλέφωνο και το ανακοίνωσα στην Κέλλυ, η οποία φυσικά και δεν είχε πρόβλημα, αφού και στην Θεσσαλονίκη κάναμε πολλές φορές παρέα. Το βράδυ εκείνο αράξαμε και βάλαμε να δούμε μια ταινία, την οποία είχα κατεβάσει. Κάπου στα μισά της ταινία, όμως, αρχίσαμε να πηδιόμαστε, οπότε την σταματήσαμε. Μόλις τελειώσαμε την ξαναβάλαμε, η Κέλλυ, όμως, δεν άντεξε και πήγε για ύπνο. Εγώ συνέχισα να την βλέπω. Μόλις τελείωσε η ταινία, συνέχισα να είμαι καυλωμένος. Έτσι αποφάσισα, πριν πέσω και εγώ για ύπνο, να βάλω μια τσόντα να δω, να βαρέσω μια μαλακία και να πάω και εγώ μετά να κοιμηθώ.

Την επόμενη μέρα, ξυπνήσαμε και πήρα τηλέφωνο το Μιχάλη, ο οποίος με ενημέρωσε ότι ξεκινάει και σε καμιά ώρα περίπου θα είναι σε εμάς. Έτσι, αποφασίσαμε να τον περιμένουμε. Μόλις έφτασε ο Μιχάλης, του δείξαμε το δωμάτιο του να τακτοποιηθεί, αλλάξαμε και πήγαμε στην παραλία για να κάνουμε μπάνιο και να δροσιστούμε. Ο τόπος έβραζε από την ζέστη. Βρήκαμε ξαπλώστρες, παραγγείλαμε καφέδες και σηκωθήκαμε αμέσως να βουτήξουμε.

Στην παραλία γινόταν πανικός. Κοπέλες με ωραίους κώλους και όσο πιο μικροσκοπικά μαγιό μπορούσαν να βάλουν, κάνανε τις βόλτες τους. Οπότε, το μάτι πήγαινε σύννεφο και τα νοήματα μεταξύ μου με τον Μιχάλη. Αυτό συνεχίστηκε και μόλις βγήκαμε να απολαύσουμε τον καφέ μας. Η Κέλλυ, όπως είναι λογικό, το κατάλαβε.

- Φτάνει να κοιτάτε τις κωλάρες, θα σας βγουν τα μάτια, είπε.

- Εγώ για το Μιχάλη κοιτάζω αγάπη μου, της απάντησα. Να πω την γνώμη μου.

- Ναι, καλά, είπε.

- Μα μωρό μου, αμέσως απάντησα. Εσύ έχεις πιο ωραίο κώλο από όλες εδώ. Τι να θελήσω από όλες αυτές;

- Συμφωνώ, είπε ο Μιχάλης.

Κάπου εκεί η Κέλλυ ηρέμησε, αν και σίγουρα το έκανε πιο πολύ στην πλάκα. Η μέρα συνεχίστηκε με βουτιές και ηλιοθεραπεία, από τον Μιχάλη και την Κέλλυ, καθώς εγώ το απεχθάνομαι να κάθομαι στον ήλιο. Αφού ήπιαμε τους καφέδες, παραγγείλαμε μπύρες. Ο ήλιος άρχισε σιγά-σιγά να πέφτει, οι βουτιές ελαττωθήκαν και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων.

Ο ήλιος έπεσε και οι κοιλιές μας άρχισαν να κάνουν παράπονα, οπότε αποφασίσαμε να πάμε σπίτι, να φάμε και να χαλαρώσουμε είτε στην αυλή είτε να δούμε καμιά ταινία, που είχα κατεβασμένη σε στικάκι. Στην διαδρομή προς το σπίτι, αποφασίσαμε να πάρουμε κάτι έτοιμο να για να φάμε, έτσι ώστε να μη μπαίνουμε σε διαδικασία ετοιμασιών. Πήραμε τηλέφωνο, έτσι ώστε να τα ετοιμάσουν και να τα φέρουν σπίτι, για να κάνουμε πρώτα ντους και να φάμε αφού έχουμε χαλαρώσει.

Φτάσαμε σπίτι, πρώτα μπήκε ο Μιχάλης ως φιλοξενούμενος. Έπιασα την Κέλλυ, άρχισα να τη φιλάω με πάθος και της ψιθύρισα:

- Θέλω να σε πηδήξω.

- Το βράδυ, μόλις πάμε για ύπνο, απάντησε.

Ο Μιχάλης βγήκε από το μπάνιο, μπήκα εγώ και μετά η Κέλλυ. Λίγο πριν βγει η Κέλλυ, ήρθε και το φαγητό μας. Βγήκε και η Κέλλυ και κάτσαμε να φάμε στην αυλή και μετά θα μπαίναμε να βλέπαμε ταινία, πίνοντας κρασάκι. Εγώ και ο Μιχάλης είχαμε βάλει ένα σορτσάκι, η Κέλλυ ένα αέρινο φορεματάκι, το οποίο φορούσε σαν νυχτικιά. Ο Μιχάλης είμαι σίγουρος ότι καύλωσε μόλις την είδε.

Αφού φάγαμε, αράξαμε στον καναπέ, μπροστά από την τηλεόραση για να δούμε μια ταινία που είχαμε διαλέξει. Βάζω την ταινία να παίζει. Όμως, το λάθος είχε γίνει και το είχα κάνει εγώ. Κατά λάθος έβαλα να δούμε την χθεσινή τσόντα που έβλεπα.

- Αμάν, ρε μωρό μου. Πάλι μαλακία βαρούσες;… είπε η Κέλλυ για να σπάσει ο πάγος.

- Καλά ρε μαλάκα, πετάχτηκε ο Μιχάλης, έχεις τέτοια γυναικάρα και βλέπεις τσόντες;

- Ε, τι να κάνω και εγώ, αγοράκι είμαι, απάντησα…

και πήρα στα χέρια μου το τηλεκοντρόλ για να την κλείσω και να βάλω την σωστή ταινία.

- Άστο λίγο να δούμε, είπε η Κέλλυ.

- Άντε καλά, απάντησα. Μιχάλη έχεις πρόβλημα;

- Όχι, εντάξει. Λίγο όμως… απάντησε ο Μιχάλης.

Μετά από τρία με πέντε λεπτά και αφού στην τσόντα είχε αρχίσει να πέφτει καλό γαμήσι, σηκώθηκε και είπε ο Μιχάλης:

- Εμένα με συγχωρείται, πάω λίγο τουαλέτα. Καταλαβαίνετε.

- Κάτσε ρε Μαλάκα, που πας; Απάντησα. Θα πάμε μέσα εμείς.

- Ναι ρε, Μιχάλη, σιγά, είπε η Κέλλυ.

- Όχι, δε θέλω να σας χαλάσω την βραδιά, είπε ο Μιχάλης.

- Ε τότε, άραξε και παιξ' τον εδώ, του είπα.

- Μα, η Κέλλυ; Απάντησε.

- Λες και δεν έχω ξαναδεί άντρα να τον παίζει, είπε αμέσως η Κέλλυ.

Ο Μιχάλης έμεινε να μας κοιτάζει, προσπαθώντας να καταλάβει αν του λέμε αλήθεια ή τον κοροϊδεύουμε.

- Μήπως θέλεις βοήθεια;… ρώτησε η Κέλλυ με παιχνιδιάρικο ύφος.

Ο Μιχάλης απλά την κοίταξε γεμάτος απορία.

- Αγάπη μου, να τον βοηθήσω; Με ρώτησε η Κέλλυ.

- Ναι, αγάπη μου, απάντησα. Βοήθησε τον, μπας και δούμε την ταινία επιτέλους.

Ο Μιχάλης με κοίταξε. Δεν πίστευε αυτό που άκουγε. Του έκανα νεύμα ότι όλα καλά. Μέχρι να το καταλάβει, η Κέλλυ είχε φτάσει δίπλα του και είχε βάλει το χέρι της πάνω στην κοιλιά του και τον χάιδευε σε αργό τέμπο. Ο Μιχάλης την κοίταξε και η Κέλλυ έκανε κίνηση για να τον φιλήσει. Άρχισαν αν φιλιούνται και τότε η Κέλλυ έβαλε το χέρι της μέσα από το σορτσάκι και του έπιασε τον πούτσο.

- Μ… καυλωμένος είσαι, είπε. Να τον βγάλω έξω να του ρίξω μια καλύτερη ματιά;… ρώτησε. Φαίνεται υπέροχος.

- Μ... ναι, μπόρεσε να απαντήσει ο Μιχάλης.

Με μια κίνηση, η Κέλλυ του έβγαλε τον πούτσο και γέμισε το χέρι της. Τον έπαιζε αργά-αργά.

- Θα τον γευτώ…

είπε και τον έβαλε στον στόμα της. Ο Μιχάλης μπόρεσε να πει ένα "αχ…" μόνο. Έβαλε τα χέρια του πάνω στο κεφάλι της και απολάμβανε το τσιμπούκι που του έκανε. Τον έγλειφε με μεγάλη μαεστρία. Τον έβγαλε από το στόμα της και άρχισε να γλείφει τα πρησμένα και γεμάτα σπέρμα αρχίδια του. Με το ένα χέρι κρατούσε τον πούτσο του και του τον έπαιζε. Ο Μιχάλης είχε αφεθεί.

- Τι τέλεια που γλείφεις, έλεγε. Συνέχισε.

Η Κέλλυ μου έριχνε κλεφτές ματιές. Έβλεπε την ικανοποίηση μου και πόσο το απολάμβανα.

- Τι τσιμπούκι είναι αυτό που κάνει η γυναίκα σου ρε φίλε, μου είπε. Θα τη χύσω και θα τη βάλω να τα πιει όλα.

Άπλωσε το χέρι του και έπιασε την κωλάρα της. Παραμέρισε το στρινγκ της και άρχισε να της χαϊδεύει τις τρύπες της. Η Κέλλυ άρχισε να αναστενάζει. Τότε ο Μιχάλης έχωσε βαθιά στο ήδη υγρό μουνάκι της τα δύο του δάχτυλα. Η Κέλλυ άρχισε να τον τσιμπουκώνει πιο άγρια, πιο δυνατά.

- Θα χύσω πουτανάκι, της είπε.

- Χύσε με, απάντησε η Κέλλυ. Θα τα πιω όλα.

Δεν άργησε να χύσει ο Μιχάλης. Άρχισε να φωνάζει ότι χύνει και να βογκάει από ηδονή. Η Κέλλυ σαν καλό και πρόθυμο πουτανάκι δεν τον έβγαλε λεπτό από το στόμα της. Δεχόταν το πηχτό και καυτό σπέρμα του Μιχάλη. Μόλις τελείωσε να χύνει, η Κέλλυ σηκώθηκε, άνοιξε το στόμα και μας έδειξε το σπέρμα του Μιχάλη που είχα κρατήσει στην γλώσσα της. Με μια κίνηση το κατάπιε.

- Τώρα θέλω να νιώσω την πούτσα σου μέσα, βαθιά στο μουνάκι μου, είπε η Κέλλυ. Θέλω να με πηδήξεις όσο πιο άγρια μπορείς.

- Θα σε ξεσκίσω, της απάντησε ο Μιχάλης.

- Πολύ καιρό ήθελα να με πηδήξεις, είπε η Κέλλυ. Σκεφτόμουν πόσο υπέροχη πούτσα έχεις και καύλωνα.

Δεν πίστευα αυτά που άκουγα από την Κέλλυ. Πρώτη φορά την άκουγα να μιλάει έτσι σε κάποιο γαμιά της. Ο Μιχάλης την τράβηξε στην αγκαλιά του. Άρχισε να την φιλάει με πάθος και να την χουφτώνει, το στήθος, τον κώλο. Την ξάπλωσε, της έβγαλε το στρινγκ και άρχισε να της γλείφει το μουνάκι. Η Κέλλυ είχε στο πρόσωπο της μια απίστευτη καύλα. Άρχισε να χύνει πολύ γρήγορα.

- Τι μου κάνεις, ρε πούστη, έλεγε. Γάμησε με, δεν αντέχω άλλο.

Ο Μιχάλη δεν την άφησε άλλο να βασανίζεται. Τη σήκωσε, την έβαλε να κάτσει στα γόνατα και τον έβαλε στο στόμα της, μέχρι να γίνει πέτρα. Μόλις ήταν έτοιμος, την πήρε από το χέρι και την πήγε μέσα στο δωμάτιο του. Την ξάπλωσε, ξάπλωσε πάνω της και κάρφωσε σιγά-σιγά τον πούτσο του μέσα στο μουνάκι της.

- Αχ… αναφώνησε η Κέλλυ. Γάμησε με, πουτσαρά μου.

Άρχισε να την πηδάει και να κάνει αργές και σταθερές κινήσεις. Η Κέλλυ βογκούσε από την καύλα και παρακαλούσε να την πηδήξει πιο δυνατά.

- Πιο δυνατά, γάμησε με, ξέσκισε με, έλεγε. Άνοιξε μου το μουνί, είμαι όλη δικιά σου.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα τελικά, έλεγε ο Μιχάλης…

και δυνάμωνε τον ρυθμό του. Γύρισε σε εμένα.

- Μου επιτρέπεις να την ξεσκίσω;

- Φυσικά, κάνε ότι θες, του είπα.

Μόλις άκουσε την καταφατική μου απάντηση, σαν να καύλωσε περισσότερο. Άρχισε να κουνιέται σα μαινόμενος ταύρος. Η Κέλλυ ήταν σε δικό της κόσμο. Κάποια στιγμή ο Μιχάλης σταμάτησε, τη σήκωσε, την έστησε στα τέσσερα και έβαλε ξανά τον πούτσο του μέσα στο υγρό και ξεσκισμένο μουνάκι της. Την έπιασε από την μέση και άρχισε να την πηδάει με απίστευτη δύναμη και ταχύτητα. Η Κέλλυ φώναζε και βογκούσε τόσο δυνατά, που εάν ήταν κάποιος από έξω, θα μας είχε ακούσει σίγουρα. Δεν άντεξα πολύ. Ήμουν έτοιμος να χύσω. Πήγα μπροστά της και άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της. Ο Μιχάλης βλέποντας αυτό το σκηνικό, και με την δύναμη που την πηδούσε ήταν έτοιμος να χύσει κι αυτός.

- Σήκω και κάτσε στα γόνατα, πουτανάκι, της είπε.

Η Κέλλυ υπάκουσε και το έκανε αμέσως. Με το ένα χέρι έπαιζε το μουνάκι της και με το άλλο έπιανε τα πρησμένα αρχίδια του Μιχάλη. Ο Μιχάλης δεν άντεξε για πολύ, άρχισε να αδειάζει το σπέρμα του παντού πάνω της. Στο πρόσωπο, στην γλώσσα της, στις βυζάρες της. Μόλις τελείωσε, η Κέλλυ τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να τον καθαρίζει.

Εγώ πήγα στο μπάνιο να σκουπιστώ και η Κέλλυ με το Μιχάλη ξάπλωσαν στο κρεβάτι. Βγαίνοντας από το μπάνιο, κατάλαβα ότι θα έχουν συνέχεια.

- Θα πάω να ξαπλώσω, εσείς τις θα κάνετε; Τους ρώτησα.

- Εμείς θα πηδιόμαστε μέχρι να μην μπορούμε άλλο, απάντησε ο Μιχάλης.

- Θα με πηδάει μέχρι το πρωί… συμπλήρωσε η Κέλλυ. Μέχρι να πέσει κάτω.

- Ήσυχα…

τους είπα και πήγα να ξαπλώσω. Κάποια στιγμή, μέχρι να με πάρει ο ύπνος, κατάλαβα ότι η Κέλλυ τον είχε στο στόμα της.

- Σήκω και στήσου…

άκουσα τον Μιχάλη να λέει. Η Κέλλυ, από ότι μου είπε την επόμενη μέρα, στήθηκε στα τέσσερα για της γαμήσει από τον κώλο.

- Με πήδηξε τόσο ωραία με αυτή την υπέροχη πούτσα του, μου έλεγε.

Εμένα με πήρε ο ύπνος. Κάποια στιγμή το πρωί που ξύπνησα, είχε ησυχία. Σηκώθηκα και πήγα να δω τι κάνουν. Η Κέλλυ μόλις είχε ξυπνήσει και άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Μετά από αρκετή ώρα και αφού ξύπνησε και ο Μιχάλης, τη σήκωσε όρθια και την πήδηξε άλλη μια φορά. Πιο ήρεμα αυτή την φορά, πιο σιγά.

- Στο στόμα θέλω να με χύσεις, του είπε η Κέλλυ.

Εγώ ήδη τον είχα βγάλει έξω και είχα αρχίσει να τον παίζω. Ο Μιχάλης δεν άντεξε πολύ ώρα. Βγήκε και της τον έβαλε στο στόμα, ώσπου άρχισε να χύνει, με την Κέλλυ να τα καταπίνει. Μόλις τελείωσαν, μπήκαμε ένας-ένας για ντουζάκι και πήγαμε στην παραλία, να ρίξουμε καμιά βουτιά να χαλαρώσουμε από το βράδυ και να πιούμε καφέ. Ο Μιχάλης το βράδυ θα έφευγε, οπότε ήταν ευκαιρία να πούμε και καμιά κουβέντα, σαν να μην έγινε ποτέ το προηγούμενο βράδυ.

Η ώρα πέρασε, γυρίσαμε στο σπίτι αργά το απόγευμα, αφού φάγαμε σε μια ταβέρνα έξω. Ο Μιχάλης άρχισε να ετοιμάζει τα πράγματα. Η Κέλλυ πήγε στην πόρτα του δωματίου του, μόνο με το στρινγκ και ρώτησε:

- Έτσι θα με αφήσεις ή θα με πηδήξεις ακόμα μία φορά πριν φύγεις; Θέλω να γευτώ την πούτσα σου.

Νωρίτερα είχε πάρει την άδεια από εμένα. Ο Μιχάλης χωρίς να χάσει ευκαιρία την πήρε αγκαλιά και άρχισε να την φιλά. Την ξάπλωσε, και άρχισε να γλείφει το μουνάκι της. Αφού το ύγρανε αρκετά, ανέβηκε πάνω της και άρχισε να την πηδάει με δύναμη.

- Πουτανάκι, της έλεγε. Θέλεις πούτσα, ε; Ρωτούσε.

Η Κέλλυ δεν απαντούσε. Μόνο βογκούσε. Ήθελε να το απολαύσει, ήθελε να γευτεί την πούτσα του ακόμα μια φορά.

- Θα χύσω, μωρή πουτάνα, λέει ο Μιχάλης…

και βγάζει τον πούτσο του από το μουνάκι της. Τον πιάνει και αρχίζει να χύνει όπου μπορούσε πάνω στην Κέλλυ.

- Μην πλυθείς, λέω στην Κέλλυ.

Ο Μιχάλης ντύθηκε, έβαλε τα πράγματα στο αμάξι, μας ευχαρίστησε και έφυγε. Έκλεισα την πόρτα, πήγα στην Κέλλυ, την πήρα αγκαλιά, έτσι όπως ήταν γυμνή και γεμάτη σπέρμα και της είπα:

- Τώρα θα σε πηδήξω εγώ. Θα βγάλω πάνω σου όλη την καύλα που μου δημιούργησες.

Με μια κίνηση βγάζω τον πούτσο μου. Η Κέλλυ τον πήρε και άρχισε το τσιμπούκι, σαν καλό και υπάκουο πουτανάκι.




Copyright protected OW ref: 170134



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.