Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κάποια στιγμή, πριν ενάμιση χρόνο περίπου, μου έγινε πρόταση να μπω επιχειρηματικά σε ένα από τα μεγαλύτερα καφέ που το βράδυ λειτουργεί σαν μπαρ και είναι από τα αγαπημένα στέκια στην περιοχή. Μετά από πολλές συζητήσεις και παζάρια βρέθηκα να έχω το μεγαλύτερο ποσοστό στο μαγαζί και αποφασίστηκε πριν ανοίξει με τη νέα διεύθυνση να γίνει ανακαίνιση και να κάνουμε και αλλαγές στο προσωπικό παρουσιάζοντας μια νέα μορφή στο καφέ μας.

Μια από τις «παλιές» γκαρσόνες ήταν η Μαρία. Φοιτήτρια εδώ και πολλά η οποία ήταν μια κούκλα. Ψηλή και με πολύ στιβαρό σώμα, πολύ αυστηρές καμπύλες, ένα κώλο που δε σε άφηνε να πάρεις μάτι από πάνω του και απίστευτα βυζιά στητά και όσο πρέπει μεγάλα, γαλανά μάτια μακριά πόδια και μελαχρινή με καρέ μαλλιά. Η Μαρία δούλευε πολλά χρόνια στο μαγαζί για να βγάζει το χαρτζιλίκι της αλλά ο συνέταιρος μου πρότεινε να είναι μια από τις 2-3 που θα κρατούσαμε μιας και ήταν τίμια και έμπιστη και εκτός αυτού η ομορφιά της και μάζευε πολύ κόσμο στο μαγαζί. Έτσι κι έγινε. Μερικές μέρες πριν ανοίξουμε συζητούσαμε με το προσωπικό και η Μαρία με ευχαρίστησε που την κρατήσαμε στη δουλειά, μιας και οι φίλες της δε δούλευαν πλέον σε μας και είχε καταλάβει ότι είχαμε κάνει αλλαγή προσωπικού. Αλλά με ευχαρίστησε με πολύ τσαχπινιά και με βλέμμα έντονο και «πονηρό». Εγώ έκανα τον αδιάφορο αλλά την παρατηρούσα ενώ μιλούσαμε και ήταν σκέτη καύλα, τα πόδια της ατελείωτα και έτσι όπως τα σταύρωνε με έκανε να φανταστώ διάφορα.

Το ίδιο βράδυ έλαβα αιτήματα φιλίας σε Facebook και instagram… τη δέχτηκα, είδα ότι είναι από ένα μέρος στη Θράκη και ότι είναι 24 χρονών (περίπου τα μισά μου χρόνια). Είχε πολλές φωτογραφίες πολύ προκλητικές με μικροσκοπικά μπικίνι και λάγνο βλέμμα. Παρ' όλα αυτά δεν πάτησα «μου αρέσει» πουθενά. Το πρωί πάω στο μπαρ που θα άνοιγε την άλλη μέρα για κάτι διαδικαστικά, να ετοιμαστώ να πάω στο λογιστή κάποια έγγραφα και αφού μίλησα για λίγο με τον συνέταιρο και κάποια παιδιά που ήταν επικεφαλείς βάρδιας, έμεινα μόνος στο γραφείο και σε λίγο τσούπ χτυπά η πόρτα και μπαίνει το Μαράκι με σορτσάκι τζίν που δεν έκρυβε τίποτα σχεδόν και ένα άσπρο τοπ μικρό που έκανε τις ρώγες της να εξέχουν και να βγάζουν μάτι.

- Καλημέρα Μαρία θες κάτι;

- Καλημέρα κ. Νίκο… όχι απλά να σας πω καλημέρα και να σας ρωτήσω γιατί δε μου κάνατε like σε κάποια φώτο, δε σας άρεσε καμιά;

- Μαρία δεν κάνω like συνήθως και δεν είχα χρόνο να κοιτάξω αλλά τόση ανάγκη έχεις την επιβεβαίωση; Τα like σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα;

- Με κάνουν αλλά δεν είναι αυτό μόνο ήθελα να δω αν σας αρέσω…

- Όμορφη είσαι Μαρία, δεν περίμενα τις φώτο για να το καταλάβω και να σου πω την αλήθεια προτιμώ τα όμορφα κορίτσια να τα βλέπω live…

- Μα με μαγιό δεν με έχετε δει.

- Ε θα σε δω κάποια στιγμή, δε θα σε δω;

- Όποτε θέλετε και όχι απαραίτητα στην παραλία…

- Αλλά; Τι έχεις στο μυαλό σου; (είχα καταλάβει πλέον ότι τη μικρή την είχα και άρχισα να παίζω)

- Φοράω μπικίνι κάτω να σας το δείξω;

- Όχι Μαρία όχι εδώ (της λέω και σηκώνομαι πλησιάζοντας τη). Τράβα στη δουλειά σου και θα σου πω εγώ που θα έρθεις να μου δείξεις τη συλλογή από τα μπικίνι σου. (της βαράω ένα χαστουκάκι στον κώλο και την οδηγώ στην πόρτα)

Φεύγοντας της λέω:

- Το εξοχικό μου είναι στο τάδε μέρος. Σε μισή ώρα έλα.

Πάω και την περιμένω με βερμούδα και tshirt. Δεν άργησε λεπτό. Έρχεται και αμέσως ορμάει να με φιλήσει αλλά τη φρενάρω (πρώτα το παιχνίδι) και της λέω δείξε μου το μπικίνι. Αμέσως βγάζει το σορτς και μένει με ένα κόκκινο Brazilian που δεν κρύβει τίποτα και από πάνω βγάζει το τοπ και τα βυζιά φόρα παρτίδα μπροστά μου, το δε brazilian έχει τα πλαϊνά λουράκια που μοιάζουν σα λουράκι σκύλου με τρυπούλες και με αγκράφες. Με έχει τρελάνει.

- Έλα δω…

της λέω και γονατίζει και έρχεται και αρχίζει να μου πιάνει την πούτσα πάνω από τη βαμβακερή βερμούδα, τον τρίβει και να τον δαγκώνει απαλά και να με κοιτάει στα μάτια…

- Βγαλ' τον έξω Μαρία

Υπάκουη και αποφασιστική τον βγάζει αμέσως και παίζοντας τον με κοιτάει και γλείφει σαν παγωτό το κεφάλι χωρίς να τον ρουφήξει. Συνεχίζει το παιχνίδι της κι εγώ την κοιτάω μέχρι που αρχίζει να με ρουφάει και να τον παίρνει όλο στο στόμα μέχρι τη βάση. Εγώ της κρατώ το κεφάλι και το πιέζω μέχρι που σηκώνομαι όρθιος και της γαμώ κυριολεκτικά το στόμα. Τη σηκώνω, της κατεβάζω το μπικίνι γδύνομαι κι εγώ, τη βάζω στο πάτωμα σε 69 και αρχίζω να της γλείφω το μουνί καθώς είναι από πάνω μου και με πιπώνει σα να μην υπάρχει αύριο. Το μουνί της είναι αποτριχωμένο εντελώς και είναι πανέμορφο σα ροδάκινο, με παχιά χείλη και μεγάλη σχετικά κλειτορίδα την οποία πιπιλάω με μανία.

Σε λίγο αλλάζουμε και την παίρνω πισωκολλητά πατώντας με της πατούσες μου το έδαφος ενώ είναι στα 4 και την καρφώνω αλύπητα βαθιά ενώ δεν σταματά να φωνάζει και να ουρλιάζει πρόστυχα κι εγώ να τη βρίζω και να της βαράω τον κώλο που έχει κοκκινίσει από τις σφαλιάρες. Σε λίγο αλλάζουμε και κάθομαι σε καρέκλα όπου με καβαλάει πατώντας τις πατούσες της στο κάθισμα. Παίρνοντας τον έλεγχο αρχίζει να γαμιέται μόνη της σα να μην υπάρχει αύριο. Κάποια στιγμή χύνω μέσα της και μόλις το νιώθει αρχίζει να ουρλιάζει από καύλα λες και με περίμενε.

Με την Μαρία γαμιόμαστε ακόμα μιας και είναι ακόμα εδώ και μάλιστα έχουν γίνει διάφορά και με τη γυναίκα μου και με την Μαριάνα από την πρώτη ιστορία μου.

(Οφείλω όπως υποσχέθηκα να γράψω σχετικά αλλά το έχω αμελήσει, ελπίζω να βρω χρόνο και να το κάνω σύντομα.)




Copyright protected OW ref: 170100



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.