Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το ξέσκισμα της κοπέλας μου στη Μήλο

Κάπνισα το τσιγάρο μου και γύρισα να κοιτάξω τον Πέτρο. Είχε βάλει άλλο ένα ουίσκι και καθόταν χαλαρός στο μπαλκόνι. Σηκώθηκα να πάω στο δωμάτιο αλλά τα βήματά με οδήγησαν σε αυτόν. Πριν προλάβω να πω οτιδήποτε μου έκανε νόημα να κάτσω δίπλα του. Έκατσα και αυτός έφερε ένα ποτήρι με πάγο. Έβαλε και σε μένα ένα ουίσκι και για λίγη ώρα πίναμε το ποτό μας χωρίς να μιλάμε.

- Πόση ώρα έβλεπες;… με ρωτάει χωρίς να κοιτάζει προς το μέρος μου.

- Από τη στιγμή που μπήκατε μέσα, του λέω και χαμηλώνω το κεφάλι. Μα πως...

- Σε είδα κάποια στιγμή στο παράθυρο. Το γεγονός ότι κάνουμε αυτή τη συζήτηση σε ήρεμο τόνο και δε με έχεις αρχίσει στο ξύλο με κάνει να πιστεύω ότι το έχει ξανακάνει. Ή κάνω λάθος;

- Όχι δεν το έχει ξανακάνει, τουλάχιστον δεν το έχω μάθει. Είχα καταλάβει ότι γουστάρει μεγαλύτερους, δεν περίμενα όμως ότι θα το έκανε με μένα τόσο κοντά.

- Αγόρι μου ποτέ δε θα καταλάβεις τις γυναίκες. Τους δίνεις τα πάντα και αυτές δεν είναι ποτέ ικανοποιημένες. Ξέρεις γιατί χώρισα εγώ; Έπιασα μια μέρα τη γυναίκα μου με ένα ιταλό τουρίστα στο δωμάτιο που μένετε εσείς.

Και άρχισε να μου λέει την ιστορία, όχι ότι με ενδιέφερε βέβαια εκείνη τη στιγμή. Όση ώρα μιλούσε είχα χαθεί στις σκέψεις μου. Αισθανόμουν χάλια και με τρόμαζε πολύ το γεγονός ότι δεν ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο, αντιθέτως ήμουν πολύ καυλωμένος. Σταματάει να μιλάει και με κοιτάζει.

- Τί σκέφτεσαι να κάνεις τώρα;… με ρωτάει.

- Τί άλλο μπορώ να κάνω; Θα τα μαζέψω αύριο και θα φύγω.

- Θες να σου πω τη γνώμη μου;

- Τι γνώμη να μου πεις εσύ, εσύ τη χώρισες.

- Εγώ δεν είμαι 20 χρονών, ούτε εσείς έχετε παιδιά μαζί. Η γνώμη μου σα μεγαλύτερος είναι να περάσεις καλά όσο κρατήσει. Δε θα βρεις εύκολα αλλού τέτοιο γαμήσι. Μικρός είσαι, ωραίο παιδί είσαι, βγάλε τα γούστα σου και όταν δεις ότι δεν πάει άλλο ψάξε για την επόμενη. Δε χρειάζεται να δεσμευτείς από τώρα. Βέβαια απ' ότι καταλαβαίνω είσαι καψούρης οπότε ότι και να σου πω δε νομίζω να σε βοηθήσω.

Τα λόγια του με έβαλαν σε άλλες σκέψεις. Η αλήθεια ήταν ότι την αγαπούσα. Και επίσης είχα κι εγώ φαντασιώσεις που αν τα κατάφερνα θα ήταν ευκαιρία να τις πραγματοποιήσω. Ίσως η Κατερίνα να ήταν η γυναίκα της ζωής μου, ίσως και όχι. Η μεγαλύτερη φαντασίωση που είχα ήτα να κάνω σεξ με ζευγάρι. Το γεγονός ότι θα ήμουν εγώ με την κοπέλα μου το ζευγάρι δεν άλλαζε το σκηνικό άντρας-γυναίκα-άντρας.

- Θέλω να τη γαμήσουμε μαζί, του λέω και γυρνάει απότομα προς το μέρος μου.

- Προφανώς και γουστάρω πολύ στην ιδέα, αλλά να σκεφτείς καλά αν θέλεις να το κάνεις, μου λέει αυτός.

- Θέλω, το φαντασιώνομαι καιρό, δεν πίστευα ότι θα το έκανα ποτέ με την κοπέλα μου βέβαια αλλά είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία για να το κάνω.

- Αν είσαι σίγουρος εγώ είμαι μέσα, πώς λες να γίνει;

- Κάτι έχω στο μυαλό μου, το έχω δει σε τσόντα, αν μπορείς εσύ βρες 2 σχοινιά να μου δώσεις το πρωί και μια κορδέλα και να είσαι έτοιμος κατά τις 12 το μεσημέρι.

- Εντάξει, μου λέει χωρίς να ρωτήσει περισσότερα.

- Ένα πράγμα μόνο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην το θέλει αυτή, αν γίνει αυτό τότε το σταματάμε επιτόπου.

- Εννοείται αυτό αγόρι μου, δε θα τη βιάσουμε κιόλας.

Γύρισα στο δωμάτιο και ξάπλωσα δίπλα της. Κοιμόταν πολύ γαλήνια, ήθελα να της βγάλω το βρακάκι και να της σκίσω τον κώλο αλλά κρατήθηκα. Έβαλα ξυπνητήρι στις 10:30 και αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα με το πρώτο χτύπημα απ' το ξυπνητήρι. Μαζί μου ξύπνησε και η Κατερίνα.

- Πω, πω… θα αργήσουμε σήμερα για τη θάλασσα…

μου λέει και με φιλάει στο στόμα.

- Ξέρεις τι λέω, να μην πάμε σήμερα, έχουμε μέρες ακόμα. Θέλεις να κάτσουμε στο κρεβάτι και αργότερα να πάμε κάπου να φάμε;… της λέω εγώ.

- Ότι θέλει ο άντρας μου, λέει και ανεβαίνει πάνω μου. Και τί θα κάνουμε στο κρεβάτι τόσες ώρες;…

μου λέει ναζιάρικα και βάζει το χέρι της μέσα στο σόρτς μου.

- Όχι από τώρα αυτά, πρώτα πρέπει να φάμε κάτι να πάρουμε δυνάμεις. Πρέπει να το περιποιηθώ το κοριτσάκι μου…

της λέω και σηκώνομαι να ετοιμαστώ. Βγαίνοντας απ' το δωμάτιο βλέπω τον Πέτρο στο μπαλκόνι να πίνει καφέ. Πλησιάζω και μου λέει σιγανά ότι έχει αυτά που ζήτησα. Θα τον φώναζα εγώ κατά τις 12. Επιστρέφω με καφέδες και φαγητό. Τρώμε και πάμε στο τραπεζάκι στην αυλή να πιούμε τον καφέ μας και να καπνίσουμε. Την έβαλα επίτηδες να κάτσει με πρόσωπο τον Πέτρο, εγώ τον είχα πλάτη, για να δω τις αντιδράσεις της. Όση ώρα καθόμασταν, έπιασα κάποιες ματιές προς αυτόν. Μετά από λίγο βάζω το πόδι μου ανάμεσα στα δικά της και άρχισα να το πιέζω στο μουνάκι της. Μου έκανε νόημα ότι δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά αφού δε σταματούσα άνοιξε λίγο ακόμα τα πόδια της και άρχισε να το απολαμβάνει. Αφού τελειώσαμε τον καφέ μας της έκανα νόημα να πάμε μέσα.

- Έχει όρεξη για παιχνιδάκια το μωράκι μου;…

μου λέει και με παίρνει αγκαλιά. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε τόσο καυτά όσο στην αρχή της σχέσης μας.

- Δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα παιχνιδάκια καύλα μου, της λέω και συνεχίσαμε όρθιοι το μπαλαμούτι. Πήγαινε στο μπάνιο να φρεσκαριστείς και θα έρθω κι εγώ σε λίγο. Η μέρα θα είναι μεγάλη.

Μόλις μπήκε έκανα νόημα του Πέτρου απ' το παράθυρο να έρθει.

- Της το είπες;

- Όχι, θα είναι έκπληξη. Δέσε τα σχοινιά στα πάνω πόδια του κρεβατιού και περίμενε μέχρι να βγούμε απ' το μπάνιο.

Πήρα την κορδέλα και μπήκα κι εγώ στο μπάνιο. Η Κατερίνα ήταν στο ντους. Η ντουζιέρα είχε πλαστική πόρτα η οποία είχε θαμπώσει από τους υδρατμούς. Μόλις μπαίνω μέσα γυρίζει προς το μέρος μου και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Με τα χέρια της σαπούνιζε αρχικά όλο το σώμα μου και στη συνέχεια με το ένα μου έπαιζε τα αρχίδια και με το άλλο μου βαρούσε μια αργή μαλακία. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Η μόνιμη καύλα που είχα από το προηγούμενο βράδυ με έκανε να τελειώσω πολύ γρήγορα πάνω στο χέρι της. Όσο σπέρμα είχε στο χέρι το έγλειψε με τη γλώσσα της και γονάτισε να μου καθαρίσει τον πούτσο.

- Διψούσα πολύ, μου λέει κοιτώντας με στα μάτια.

- Έχουμε πολλές ώρες μπροστά μας για να ξεδιψάσεις καύλα μου, της λέω και τη σηκώνω.

Καθαριστήκαμε και βγήκαμε απ' τη ντουζιέρα. Πηγαίνω από πίσω της και κολλάω τον πούτσο μου ανάμεσα στα κωλομάγουλα της. Της χαϊδεύω τα βυζιά και της δαγκώνω το λαιμό.

- Κλείσε τα ματάκια σου, της λέω και υπακούει.

Παίρνω την κορδέλα και της δένω τα μάτια.

- Μ… ωραία θα περάσουμε σήμερα.

- Αν είσαι καλή και υπάκουη κοπέλα σου υπόσχομαι ότι το βράδυ δε θα μπορείς να περπατήσεις απ' το γαμήσι, της λέω σιγανά στο αυτί.

Βάζω το χέρι μου στο μουνί της και το νιώθω υγρό.

- Έτσι σε θέλω, της λέω και της δίνω ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο.

Την παίρνω από το χέρι και βγαίνουμε απ' το μπάνιο. Ο Πέτρος λογικά μας άκουγε, είχε ήδη βγάλει τα ρούχα του και ο πούτσος του ήταν μισοκαυλωμένος. Την οδηγώ στο κρεβάτι και την ξαπλώνω ανάσκελα. Αρχίζω να τη φιλάω από τα δάχτυλα του ποδιού και να ανεβαίνω προς τα πάνω. Αφού έκανα αρκετά μεγάλη στάση στο μουνί και τα βυζιά φτάνω στον καρπό του αριστερού χεριού και τον δένω στο σχοινί που είχε ήδη τοποθετήσει ο Πέτρος. Έκανα την ίδια διαδικασία και από τη δεξιά μεριά. Τώρα το μωρό μου ήταν δεμένο στο κρεβάτι χωρίς να ξέρει ότι 2 γαμιάδες ήταν έτοιμοι να την ξεσκίσουν.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και έκανα νόημα στον Πέτρο να της γλείψει το μουνί. Αυτός ξεκίνησε με μεγάλη ευχαρίστηση και η Κατερίνα έβγαζε σιγανά βογκητά.

- Έτσι άντρα μου, φάε το μουνάκι μου, έτσι, ναι, ναι, ναι...

Εγώ ήμουν όρθιος δίπλα και έβλεπα την κοπέλα μου να σπαρταράει στα χέρια ενός άλλου άντρα. Όσο πιο αθόρυβα μπορούσα ανέβηκα στο κρεβάτι και της έπιασα το βυζί. Δεν κατάλαβε κάτι αρχικά όμως όταν της δάγκωσα το λαιμό κοκάλωσε.

- Τί...

προσπάθησε να πει αλλά αμέσως κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της και της έδωσα ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο.

- Μα δεν…

ξεκίνησε πάλι να λέει αλλά αυτή τη φορά της έκλεισα το στόμα με το χέρι.

- Σ… της ψιθύρισα στο αυτί. Αγάπη μου, αναγνωρίζεις ποιος σε γλείφει; Είπα να σου κάνω μια έκπληξη. Αν δε σου αρέσει το σταματάμε εδώ, αλλά είμαι σίγουρος το θέλεις.

Γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος μου χωρίς να με βλέπει. Ένα αχνό χαμόγελο υπήρχε στα χείλη της. Τη φίλησα ξανά και γονατιστός έφερα τον πούτσο μου στο στόμα της. Τον πήρε μέσα με προθυμία. Ο Πέτρος δεν είχε σταματήσει στιγμή να τη γλείφει και αυτή προσπαθούσε να βογκήξει αλλά την είχα μπουκώσει. Έχω καυλώσει απίστευτα. Πιάνω το κεφάλι της και το καρφώνω με δύναμη στη πούτσα μου. Η Κατερίνα έχει τρελαθεί. Θέλει να ουρλιάξει αλλά δε μπορεί. Οι ήχοι που βγάζει καθώς πνίγεται με τρελαίνουν. Έχει τυλίξει τα πόδια της στο κεφάλι του Πέτρου και τραντάζεται ολόκληρη. Κάποια στιγμή στρίβει το κεφάλι για να αποφύγει την πούτσα μου και βγάζει μια πολύ δυνατή κραυγή.

- Τί μου κάνετε, τί μου κάνετε, ΑΑΑΑΑΑ...

και ταυτόχρονα βλέπω το πρόσωπο του Πέτρου να στάζει από τα υγρά της.

- Τι καυλιάρικο μωρό είσαι εσύ, της λέει ο Πέτρος και ξαπλώνει στην αριστερή μεριά. H Κατερίνα προσπαθούσε να βρει τις ανάσες της.

- Σου αρέσει καύλα μου η εκπληξούλα;… τη ρωτάω.

- Είναι ότι καλύτερο έχω ζήσει, λέει αυτή.

- Έρχονται και καλύτερα…

της λέει ο Πέτρος και γυρίζοντας το κεφάλι της προς το μέρος της, της δίνει ένα φιλί. Εγώ ένιωθα την πούτσα μου ότι θέλει να εκραγεί. Βάζω τα πόδια της στους ώμους μου και μπαίνω στο μουνί της. Τη γαμούσα στην αρχή αργά και μετά της το κάρφωνα με δύναμη. Ο Πέτρος τον είχε βάλει στο στόμα της και του έπαιρνε τσιμπούκι ανάλογο με το ρυθμό που τη γαμούσα. Όταν ένιωσα ότι έφτανε η ώρα να χύσω του ζήτησα να αλλάξουμε. Ήρθε αυτός και μπήκε στο μουνάκι της κι εγώ στο στόμα της. Το τέλος δεν άργησε να έρθει. Έριξα μια μικρή ποσότητα στο στόμα και τα υπόλοιπα στο πρόσωπο. Μετά από δυο λεπτά ήταν η σειρά του Πέτρου. Βγήκε από μέσα της και αφού τον έπαιξε 2-3 φορές την έχυσε σε όλο το σώμα, από την κοιλιά ως το πρόσωπο.

Ξαπλώσαμε δίπλα της, ο ένα αριστερά και ο άλλος δεξιά. Ο Πέτρος της χάιδευε τα βυζιά με το σπέρμα κι εγώ έπαιζα με το χέρι μου το μουνάκι της. Έχυσε δυνατά με σπασμούς. Της έλυσα τα χέρια και ξαπλώσαμε να χαλαρώσουμε. Έβγαλε την κορδέλα από τα μάτια της και με κοίταξε με λατρεία.

- Τί λέτε να κάνουμε ένα ντουζάκι να ανανεωθούμε και να πιούμε ένα καφεδάκι;… λέει ο Πέτρος.

- Ναι χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα τσιγάρο, του απαντάει η Κατερίνα.

Πήγε ο Πέτρος να κάνει ντους και μετά να φτιάξει καφέ. Εγώ έμεινα με την Κατερίνα στο κρεβάτι.

- Αγάπη μου… ξεκίνησε να λέει μόλις έφυγε ο Πέτρος.

- Μην πεις τίποτα, τη διακόπτω εγώ. Ξέρω τι έγινε το βράδυ. Ότι έγινε, έγινε, απλά θα ήθελα από δω και πέρα να μιλάμε για τις φαντασιώσεις μας, μπορούμε να περνάμε καλά χωρίς να κρυβόμαστε.

- Το βράδυ δεν ξέρω τι με έπιασε. Δε μπορούσα να το ελέγξω. Συγγνώμη. Από δω και πέρα θα λέμε τα πάντα.

Λέγοντας αυτά πήγαμε για ντουζάκι. Βγήκαμε έξω και ο Πέτρος μας περίμενε στο μπαλκόνι του με τρία καφεδάκια. Κάτσαμε μαζί του. Λέγαμε διάφορα και γελούσαμε. Η Κατερίνα είχε φορέσει ένα μικροσκοπικό σορτσάκι και ένα στενό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν που έκανε τα βυζιά της να ασφυκτιούν.

- Μα όταν τη βλέπεις έτσι είναι αδύνατο να μη θες να τη σκίζεις συνέχεια…

λέει ο Πέτρος και την τραβάει προς το μέρος του. Κάθεται πάνω του, της βγάζει το μπλουζάκι και χάνεται μέσα στα βυζιά της. Εγώ πηγαίνω από πίσω της και της χουφτώνω τον κώλο. Είχε έρθει η ώρα γι' αυτό που ήθελα πιο πολύ. Θα τη γαμούσαμε ταυτόχρονα και από τις 2 τρύπες. Σηκωθήκαμε όρθιοι και οι 2 και αυτή έκατσε στα γόνατα. Μας έβγαλε τα σορτς και αφού χάιδεψε λίγο τις πούτσες μας άρχισε να μας παίρνει τσιμπούκι εναλλάξ. Μας κοιτούσε στα μάτια και ήταν σα να μας παρακαλούσε να τη σκίσουμε. Αφού μας έκανε πέτρα κάθισα στην καρέκλα και την έβαλα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου. Ο Πέτρος της σάλιωσε την τρύπα του κώλου της και έπαιζε με το δάχτυλο.

- Καύλα μου ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε, της λέει και ακουμπάει το κεφαλάκι στην τρύπα της.

Σταμάτησα να τη γαμάω και παρατηρούσα τις εκφράσεις της. Είχε κλείσει τα μάτια και είχε σφίξει τα χείλη. Φαινόταν ότι πονούσε αλλά καύλωνε ταυτόχρονα. Είχε μπήξει τα νύχια της στη πλάτη μου και βαριανάσαινε.

- Σου αρέσει να σε γαμάνε 2 πούτσοι πουτανάκι μου;… τη ρωτάω.

- Ν… ναι…

λέει αυτή καθώς απολάμβανε έναν ακόμα δυνατό οργασμό. Όταν μπήκε ολόκληρος μέσα στο κωλαράκι της άρχισε να τη γαμάει απαλά. Είχε τσιτωθεί, ήθελε να φωνάξει όσο πιο δυνατά μπορούσε αλλά προσπαθούσε να κρατηθεί. Συνήθισε τους 2 πούτσους και άρχισε να κουνιέται μόνη της δίνοντας αυτή το ρυθμό. Στην αρχή απαλά και μετά πιο βίαια. Πρέπει να είχε χύσει τουλάχιστον 3 φορές όταν είπε ο Πέτρος ότι θέλει να χύσει. Βγήκε από μέσα της και αλλάξαμε στάση. Ο Πέτρος καθιστός, η Κατερίνα όρθια είχε λυγίσει σε σχήμα Γ και του έπαιρνε τσιμπούκι κι εγώ από πίσω της, της έσκιζα τον κώλο. Αφού την έχυσε στο στόμα την κρατούσε αγκαλιά όσο τη γαμούσα εγώ. Το τέλος ήρθε στον κωλαράκο της.

- Τι λέτε να ετοιμαστούμε και να πάμε να τσιμπήσουμε κάτι στην ταβέρνα ενός φίλου στη χώρα;… λέει ο Πέτρος.

Συμφωνήσαμε και πήγαμε να ετοιμαστούμε.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 170104



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.