Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι ο Μόμπο (η ιστορία γράφτηκε με τη βοήθεια του κολλητού μου) και είμαι Νιγηριανός. Μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους και έχω έναν Έλληνα κολλητό όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Ηλία, μεγαλώσαμε μαζί, ήταν ο πρώτος που μου μίλησε και με έκανε παρέα αλλά κι εκείνος που πάντα με κράταγε μακριά από μπλεξίματα. Όταν οι γονείς μου αποφάσισαν να γυρίσουν στη Νιγηρία, εγώ έμεινα εδώ, με το λευκό αδερφό μου, ο οποίος με φιλοξένησε μέχρι να βρω δουλειά και δικό μου σπίτι.

Ο Ηλίας έφευγε αρκετές φορές εκτός Αθήνας για δουλειά κι έτσι έμενα μόνος στο σπίτι. Πολλά βράδια ακούγονταν βογκητά και φωνές από το διπλανό διαμέρισμα και φανταζόμουν διάφορα παίζοντας τον. Είχα μεγάλη περιέργεια να δω ποια είναι η κοπέλα που τα δίνει όλα κάθε βράδυ κι έτσι ένα πρωί, στήθηκα στην πόρτα και περίμενα να βγει, κοιτάζοντας από το ματάκι.

Ήταν ένα όμορφο κορίτσι, γύρω στα 25, αδύνατο, με πολύ λευκή επιδερμίδα και κόκκινα μαλλιά. Αποφάσισα να της μιλήσω και βγήκα με μια βερμούδα και γυμνός από πάνω για να την προλάβω στο ασανσέρ.

- Συγγνώμη", της λέω, αλλά μας καυλώνεις κάθε βράδυ με τα ουρλιαχτά σου.

Χαμογέλασε και έφυγε χωρίς να μου πει κάτι. Όταν το είπα στο φίλο μου, πέθανε στα γέλια:

- Ρε μαλάκα, Μόμπο! Αυτή που είδες, είναι η Οξάνα, μια Ρωσίδα που τη βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Η κυρία Ελένη, στο δίπλα σπίτι, μένει μόνη της εδώ και 10 χρόνια και είναι μια 55άρα.

- Μαλάκα, κοροϊδεύεις, ε; Πες αλήθεια…

του είπα και μου επιβεβαίωσε ότι η κυρία δίπλα, είναι χωρισμένη αλλά και αρκετά ενεργή σεξουαλικά.

Μερικές μέρες αργότερα, γυρίζοντας από βόλτα συνάντησα την καυτή γειτόνισσα στο ασανσέρ. Με κοίταζε επίμονα (μάλλον θα είχε μάθει τη γκάφα μου) και φτάνοντας στον όροφο μας, μου χαμογέλασε. Άνοιξα την πόρτα του ασανσέρ για να περάσει και αυτή αγγίζοντας με στο στήθος μου είπε:

- Συγγνώμη που κάνω λίγη φασαρία και σε αναστατώνω τα βράδια…

κλείνοντας το μάτι. Το επόμενο πρωί κι ενώ τα έχω συζητήσει όλα με τον φίλο μου, χτυπάει το κουδούνι και είναι η κυρία Ελένη. Μας φωνάζει δίπλα για να τη βοηθήσουμε με κάτι έπιπλα. Πηγαίνουμε, τη βοηθάμε και μας προσφέρει καφέ. Όπως συζητάμε, χτυπάει το κινητό του Ηλία και φεύγει. Η κυρία Ελένη, καθόταν απέναντι μου με μια λεπτή ρόμπα. Ανοίγει λίγο τα πόδια της και παραμερίζει τη ρόμπα, αποκαλύπτοντας μου το μουνάκι της. Συνέχισε να μου μιλάει σα να μη συμβαίνει τίποτα κι εγώ προσπαθούσα να μην κοιτάζω εκεί, αλλά ήταν αδύνατο. Παρατήρησε το φούσκωμα στη φόρμα μου και ήρθε δίπλα μου. Άρχισε να με χαϊδεύει και μου είπε στο αυτί:

- Φαντάσου πως θα ουρλιάζω με ένα καυλί σαν το δικό σου! Πες μου ότι τον έχεις παίξει για μένα, μωρό μου.

Όταν της απάντησα "ναι", μου τον έπιασε και άρχισε να τον τρίβει.
- Θέλω να με γαμήσεις τώρα…

μου είπε και με σήκωσε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Είχε ένα μεγάλο κρεβάτι και δυο καθρέφτες, στο πλάι και στο προσκέφαλο.

- Θα είσαι η πρώτη μαύρη ψωλή που θα φάω, αγόρι μου…

είπε κατεβάζοντας τη φόρμα. Με μια κίνηση άρχισε να ρουφάει το καυλί μου και να γλείφει περίτεχνα τα αρχίδια και το κεφάλι. Της έβγαλα τη ρόμπα και την έριξα στο κρεβάτι για να τη γλείψω κι εγώ. Είχε καυλώσει πολύ και το ένιωθα στη γλώσσα μου. Είχε ένα φανταστικό μουνί, με παχιά και μεγάλα μουνόχειλα τα οποία γευόμουν με μανία.

- Παίζει να έχεις προφυλακτικά;…

τη ρώτησα και μου απάντησε χαμογελώντας:

- Έχω αλλά δε θα χρειαστούν. Πρώτον γιατί δε σου κάνουν και δεύτερον γιατί θέλω να με πάρεις ακάπωτα!

Της χτύπησα 2-3 φορές τον πούτσο μου στο μουνί της πριν μπω και μετά χώθηκα. Έβγαλε ένα μεγάλο αναστεναγμό και μόλις ξεκίνησα να μπαινοβγαίνω, ένιωσα τα νύχια της στην πλάτη και στον κώλο μου.

- Θέλω να με γαμήσεις χωρίς να με λυπηθείς, να με λιώσεις, να με ξεχειλώσεις… φώναζε.

Όσο την πηδούσα με τα πόδια της στους ώμους μου, έβριζε και ούρλιαζε. Τη γύρισα στα τέσσερα και καρφώθηκα με δύναμη μέσα της.

- Χτύπα με, καυλιάρη, τι πούτσα είναι αυτή!

Ξαναγύρισε ανάσκελα κι έσκυψα να ασχοληθώ με τα βυζιά της όσο την έσκιζα. Ετοιμαζόμουν να χύσω και έκανα να τραβηχτώ αλλά εκείνη το κατάλαβε και με κλείδωσε μέσα της, φέρνοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση μου.

- Μέσα μου, μωρό μου. Άδειασε τις αρχιδάρες σου, στη μουνάρα μου, μη φοβάσαι…

μου είπε. Έχυσα μια μεγάλη ποσότητα και ξάπλωσα δίπλα στην κυρία Ελένη, η οποία έπαιρνε γεύση από τα υγρά μας, λέγοντας μου:

- Θέλω να με πηδάς 5 φορές τη μέρα και να με χύνεις παντού!

Κι έτσι έγινε, για τους επόμενους τρεις μήνες.




Copyright protected OW ref: 170063



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.