Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξεκινάω για το αεροδρόμιο. Τσεκάρω, πορτοφόλι, διαβατήριο, κινητό, κλειδιά. Δε μου λείπει κάτι. Μπαίνω στο αυτοκίνητο. Είχα ξεχάσει τα εισιτήρια. Ευτυχώς γυρνάω γρήγορα. Κλείνω τη πόρτα βιαστικά. Μπαίνω στο αυτοκίνητο. Βάζω μπρος. Μετά από μια ώρα είμαι στο αεροδρόμιο. Παρκάρω. Περνώ τη τσάντα και όλο χαρά πάω να κάνω το τσεκ ιν. Έτοιμο κι αυτό. Ανυπομονώ. Απογειώνεται και σαν να μην πέρασε λεπτό προσγειώνεται. Αθήνα Ισπανία σαν να ήταν αιώνας. Ανυπομονούσα. Βγαίνω από το αεροδρόμιο. Βάζω τη διεύθυνση στο gps. Παίρνω ταξί και ετοιμάζομαι. Ήμουν σίγουρος ότι η κοπέλα μου η Νεφέλη θα χαιρόταν. Χωρίς να κάνω θόρυβο, έχοντας τα κλειδιά από τότε που εμένα κι εγώ μαζί της στη Βαρκελώνη, ανοίγω σιγά-σιγά και μπαίνω αθόρυβα στο σπίτι .

Μετά από 4 μήνες από εκείνη τη μέρα και ενώ προσπαθούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, έχοντας κάνει δύο σχέσεις βλέπω μήνυμα από τη φωτεινή πρέπει να μιλήσουμε. Αν και δεν ήθελα να τη ξαναδώ δέχτηκα. Όταν βρεθήκαμε άρχισε να μου ζητάει συγγνώμη και ότι αν αποφασίσω να τη δεχτώ θα τα αλλάξει όλα. Της εξήγησα ότι δεν με πείραξε το ότι έγινε τόσο πολύ αλλά το πώς και το γιατί έγινε. Παρ' όλα αυτά επειδή ένιωθα πραγματικά όμορφα μαζί της, ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος που είχαμε περάσει πολλά μαζί, δέχτηκα.

Στην αρχή η σχέση ήταν περίεργη. Δε μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα της. Σκεφτόμουν ότι όσο ήταν μαζί μου έλεγε σε όλα όχι. Ένιωθα ότι με είχε προδώσει. Μαζί μου δεν δεχόταν ούτε με σέξι εσώρουχα να βγει από το σπίτι. Μετά από συζητήσεις κατάλαβα ότι για την αλλαγή της τους 5 μήνες που ήμουν Ελλάδα έφταιγε μια φίλη της, η Νικολέτα. Έτσι αποφάσισα να την γνωρίσω. Πριν την γνωρίσω έπρεπε να μάθω κάποια πράγματα όμως.

5 μήνες πριν το χωρισμό.

Μόλις είχα αφήσει τη Βαρκελώνη για την Αθήνα μιας και είχα τελειώσει τις σπουδές μου και είχα αφήσει τη κοπέλα μου, τη Φωτεινή. Για να βγει οικονομικά έκανε μια συγκάτοικο τη Νικολέτα. Ξεκινήσαμε να κάνουνε πιο πολύ παρέα. Αν και η Νικολέτα ήταν από φτωχή οικογένεια πάντα πλήρωνε το ενοίκιο, είχε ακριβά ρούχα και κοσμήματα. Πάνω στην κουβέντα λέει στη δικιά μου πως έχει μια δουλειά με πολύ καλές απολαβές. Αν θέλει να δοκιμάσει κι αυτή. Της εξήγησε πως η δουλειά είναι λίγο περίεργη αλλά δεν είναι κάτι κακό. Ήταν μέλος σε μια λέσχη του πανεπιστημίου με επιφανής μαθητές από πλούσιες οικογένειες. Αυτοί δεχόντουσαν να κάνουνε πάρτι και να πληρώνουν κοπέλες για να είναι με σέξι εσώρουχα.

4 μήνες πριν το χωρισμό.

Επειδή η οικονομική κατάσταση των γονιών της φωτεινής δεν ήταν καλή αποφάσισε να δεχτεί τη δουλειά που της πρότεινε. Μιας και ήταν μια κοπέλα μαζεμένη αλλά άκρως ερωτική εάν ήθελε, δε θα της ήταν δύσκολο. Έκανε κάποιες αγορές και ήταν έτοιμη. Έτσι πήγε στο πρώτο πάρτι. Φόραγε ψηλοτάκουνες γόβες, ένα μαύρο στρινγκ και μαύρο στράπλες σουτιέν. Λόγω του ότι έκανε ενόργανη μικρή είχε απίστευτο σώμα, ένα κώλο ολοστρόγγυλο. Πάντα μ' άρεσε να τον χαστουκίζω όταν ήταν στα τέσσερα. Και το στήθος της 4αρι. Απορούσα με αυτά που μου έλεγε πως χώραγε στο σουτιέν. Αμέσως έγινε η προσοχή του πάρτι. Ήταν και καύλα και το νέο αίμα. Άρχισαν να της την πέφτουν. Αυτή όμως δεν έκανε τίποτα παραπάνω.

3μηνες πριν τον χωρισμό.

Πάνω στην κουβέντα με τη Νικολέτα της εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είναι τόσο κακό να πάει με κάποιον που της αρέσει και να βγάλει ένα πολύ καλό φιλοδώρημα. Έτσι και αλλιώς ήδη με είχε απατήσει. Η φωτεινή βγάζει όλη τη πουτανιά από μέσα της και δέχεται. Έτσι μετά από ένα ακόμα πάρτι καταλήγει στο αυτοκίνητο με έναν ψηλό μελαχρινό Ισπανό. Δεν είχε μεγάλη πούτσα αλλά ήταν συνέχεια σηκωμένη. Αρχικά του πήρε πίπα αλλά δεν τελείωνε με τίποτα. Έτσι άρχισε να τη γδύνει. Της τον δίνει στα μεγάλα βυζιά και αρχίζει να του κάνει ισπανικό. Την αφήνει μόνο με το εσώρουχο. Τη βάζει στα τέσσερα και αρχίζει να τη γαμάει. Στην αρχή αυτή δεν ένιωθε καλά αλλά μετά της άρεσε. Άρχισε να κουνιέται πιο πολύ. Ήθελε να τον κάνει να χύσει. Φώναζε "γάμα με" αν και ο Ισπανός δεν καταλάβαινε τίποτα. Κάποια στιγμή την τραβάει από τα μαλλιά. Ήθελε να χύσει στο στόμα της. Ανοίγει και το χώνει όλο μέσα μέχρι το λαρύγγι. Χύνει. Αυτή τα καταπίνει. Κάθονται λίγο αγκαλιά. Την πάει σπίτι και της δίνει 150€.

2 μήνες πριν το χωρισμό.

Πια είχε βρει το δρόμο της, ή το πεζοδρόμιο. Πια πηδιόταν με δύο τρεις εναλλάξ κάθε βδομάδα. Πάντα με το αζημίωτο. Την τελευταία φορά ήταν με έναν με μια τεράστια πούτσα στο σπίτι του. Ενώ τη γάμαγε σταμάτησε. Αυτή φοβήθηκε. Έρχεται με λάδι, την αλείφει από πίσω. Ήταν παρθένα. Δεν αντιστάθηκε όμως. Σιγά-σιγά έχωνε το πουτσοκέφαλο του μέσα. Αυτή φώναζε αλλά της άρεσε. Πια είχε γίνει πουτανάκι. Της άρεσε να ξεσκίζεται από κώλο. Στο μυαλό της πια ήταν η παρτούζα.

Για ένα μήνα απείχε από όλα αυτά λόγω εξεταστικής. Όμως όταν τελείωσε της έγινε πρόσκληση να πάει σε ένα πάρτι. Εκεί βρήκε τη συγκάτοικο της, άλλη μια κοπέλα από Ιταλία και 5 αγόρια. Όλα γυμνασμένα. Κατάλαβε τι θα γινόταν και δεν τη χάλασε καθόλου. Στην αρχή το βράδυ ξεκίνησε με ποτά και ναργιλέ. Αρχίσανε να μιλάνε για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή η συγκάτοικος της η Νικολέτα χάθηκε με ένα έναν. Πήγε στο δωμάτιο και την είχε στα γόνατα. Το στήθος της έξω από το κόκκινο φόρεμα και στο στόμα της μια μεγάλη ψωλή. Πήγε δίπλα. Έκατσε στα γόνατα. Μοιράστηκε τη πούτσα μαζί της. Άρχισε να τη φιλάει στο στόμα . Η μία γδύνει την άλλη. Μένουν γυμνές. Η Νικολέτα από πάνω και αυτή από κάτω. Η Νικολέτα να έχει στο στόμα της τον Ισπανό και η φωτεινή να φιλάει το μουνάκι της Νικολέτας. Ο Ισπανός μην μπορώντας να αντιδράσει άλλο χύνει μέσα στο στόμα της. Η μία φιλάει την άλλη. Έχουν γίνει χάλια. Πάνε να πλυθούν και βλέπουν στο σαλόνι την Ιταλίδα με μια πούτσα στο στόμα. Μια να τη γαμάνε από μπροστά και μια από πίσω. Η πουτάνα η δικιά μου, χωρίς να το σκεφτεί, όπως ήταν με τα χύσια στο στόμα πάει και αρπάζει έναν. Αυτόν που την είχε πιο μεγάλη. Τον βάζει στο στόμα της. Τα σάλια φτάνουν μέχρι το στήθος. Έχει γίνει χάλια. Της αρέσει που είναι η πουτάνα τους. Έρχεται και η Νικολέτα. Ο ένας χύνει. Τώρα 3 Ισπανοί γαμάνε 3μουναρες. Βάζουν στοίχημα αυτές ποια θα τον κάνει να χύσει πρώτη. Η δικιά μου τον παίρνει από κώλο. Η Ιταλίδα ανεβαίνει πάνω του και η Νικολέτα στήνεται στα 4. Τις γαμάνε δυνατά. Ο τύπος μου γαμάει την κοπέλα μου δεν αντέχει άλλο και τελειώνει μέσα στη τρυπούλα της. Μετά σειρά έχει της Ιταλίδας και τέλος της Νικολέτας. Επειδή η δικιά μου κέρδισε το στοίχημα του υπόσχεται μια βραδιά δωρεάν. Αφού της άρεσε. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Το βράδυ του χωρισμού.

Έχει βγει με τον Ισπανό. Την έχει πάει σε ένα απίστευτο μαγαζί. Τρώνε περνάνε υπέροχα. Η γυναικάρα μου πανέμορφη. Φόραγε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα. Ψηλές μπότες με τακούνι και τα μαλλιά κότσο. Ο κώλος της υπέροχος. Το στήθος της, έτοιμο να εκραγεί. Μετά από μερικά ποτά φτάνουν σπίτι της. Εκεί αυτή γδύνεται και παίρνει το μεγάλο πούτσο του στο στόμα της. Τον γλείφει με πάθος. Τον βάζει μέχρι μέσα. Αυτός σκύβει και αρχίζει να της γλείφει το μουνάκι. Μετά από λίγο αυτή κάνει σπασμούς. Χύνει στο στόμα του. Τον παρακαλάει να μπει μέσα του. Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκινά να τη γαμάει γρήγορα. Μια αργά μια γρήγορα. Τη στήνει στα 4 και την ξεσκίζει. Χύνει μέσα της. Αυτή φοβάται επειδή δεν έπαιρνε αντισυλληπτικά. Τσακώνονται. Αυτός όμως την αρπάζει και της βάζει τον πούτσο στο στόμα της. Αυτή δεν ήθελε. Της φώναζε στα ισπανικά να σκάσει αφού έτσι και αλλιώς είναι πουτάνα. Της δίνει μερικά χαστούκια και τη βάζει στο τοίχο. Ξεκινά να τη βιάζει. Μετά από λίγο ξαναχύνει μέσα της. Της αφήνει 10 ευρώ και φεύγει. Αυτή αρχίζει και κλαίει. Μετά από μισή ώρα μπαίνω να της κάνω έκπληξη και τη βρίσκω εκεί.

Με όλα αυτά στο μυαλό μου ξεκινάω να γνωρίσω τη Νικολέτα.

Μόλις η σερβιτόρα μου έφερε τον καφέ μου, έναν fredo espresso μέτριο και στη κοπέλα μου τη Νεφέλη μια κρύα σοκολάτα, τη κοιτάω στα μάτια και της λέω… "έχεις 5 λεπτά μέχρι να έρθει η Νικολέτα, θες να μου πεις κάτι τελευταίο;". Τότε με παίρνει αγκαλιά και μου λέει πως όλα ήταν ένα λάθος και είναι έτοιμη να πληρώσει το τίμημα αρκεί να μη διαλύσω αυτό που είχαμε. Επίσης μου ζήτησε να είμαι όσο πιο διακριτικός γίνεται γιατί η Νικολέτα γενικά είχε μπλέξει στην Ισπανία σε ροζ βίντεο και ήταν κάτι που έπρεπε να μείνει κρυφό γιατί καταγόταν από καλή οικογένεια στην Αθήνα και ότι μου είχε πει ψέματα για την οικογενειακή της κατάσταση. Το μυαλό μου σα να του δίνανε τροφή. Δεν ήξερα που θα καταλήξει αλλά σίγουρα ήθελα εξηγήσεις.

Μετά από την αναμονή εμφανίστηκε. Ψηλή γύρω στα 1.70, με ένα μεγάλο στητό στήθος φυσικό. Σώμα γυμνασμένο και κώλο για χαστούκια. Βαμμένη, περιποιημένη και με ψηλά τακούνια. Γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις. Μπήκαμε αμέσως το θέμα. Αυτή ήταν κατηγορηματική ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει και ότι δεν φέρνει καμία ευθύνη για τη Νεφέλη. Εγώ είχα πολλά νεύρα με αυτά που άκουγα γιατί αυτή ήταν που τη μύησε σε όλα αυτά. Η Νεφέλη είχε νευριάσει και αυτή με τη συγκάτοικο της έτσι πήγε τουαλέτα να ηρεμήσει για να μην γίνει χαμός στο μαγαζί. Βρίσκω εύκαιρα και της λέω ότι αυτή φταίει για όλα και ας μην το παραδέχεται. Συνέχεια μέσα στα ψέματα όπως αυτό για την οικογένειά της και ότι κανονικά έπρεπε να μάθει για τα ροζ βίντεο. Με ρώτησε πώς το ήξερα και με απείλησε ότι θα με πάει στην αστυνομία για εκβιασμό. Προφανώς και δε φοβήθηκα αλλά συνέχισα να την κατηγορώ. Εν τέλει έγινε χαμός στο μαγαζί και φύγαμε μιας και μας έδιωξαν. Έτσι αποφάσισα με τη Νεφέλη πως σίγουρα έπρεπε να αποχωρίσει από το σπίτι. Έτσι με την πρώτη ευκαιρία πήγα σπίτι της να μαζέψω κάποια πράγματα μιας και η Νεφέλη ήταν σχολή.

Εκεί βρίσκω τη Νικολέτα που αρχίζει να τσακώνεται πάλι μαζί μου. Μου πετάει πως η Νεφέλη δεν ήταν πουτάνα όπως αυτή απλά έψαχνε μια αληθινή πούτσα, ότι της έλειπε το σωστό γαμήσι. Νευριάζω με αυτό που μου λέει και της λέω… "τι λες μωρή τσούλα, τώρα θα δεις". Κατεβάζω το παντελόνι και την πιάνω από τα μαλλιά. Άρχιζε να φωνάζει ότι τη βιάζουν. Όμως, αμέσως το χώνει στο στόμα της. Η πουτάνα ήξερε να κάνει πραγματικό τσιμπούκι. Της το χώνω μέχρι μέσα. Σκίζω ένα τιραντάκι που φόραγε χωρίς σουτιέν προφανώς γιατί είναι πουτανάκι και τα βυζιά της πετάγονται. Τη βάζω να μου κάνει ισπανικό. Το φτύνει και ξεκίνα. Η καργιόλα με κάνει να χύσω στα βυζιά της. Παίρνει τα χύσια μου και τα γλείφει. Γελάει και λέει το περίμενα μόνο αυτό. Εκείνη τη στιγμή την αρπάζω και τη βάζω στα 4. Στήνεται από μόνη της. Οδηγεί τον πούτσο μου με το χέρι της στο μουνί της.

"Όχι καργιολάκι…" φωνάζω. Τον παίρνω και το βάζω σιγά-σιγά στη τρυπούλα της. Φωνάζει και μου λέει όχι γιατί έχει κανονίσει να πάει σε πελάτη μετά. Μετά από λίγο φτύσιμο η δουλεμένη τρυπούλα της ανοίγει. Ο πούτσος μου αν και κανονικός είχε πρηστεί. Μπαίνει όλος μέσα. Τη γάμαγα δυνατά από κώλο περίπου 10 λεπτά. Νιώθω ότι θέλω να τελειώσω. Έτσι βγαίνω, τη βάζω στα γόνατα και αρχίζω να ρίχνω τα φλόκια μου δε όλο της το πρόσωπο. Της ρίχνω ένα χαστούκι και της πετάω 5 ευρώ. "Πολλά σου έδωσα, τα βασικά κάνεις…". Νευριασμένη αυτή έρχεται να με χτυπήσει αλλά τη σταματώ. Ετοιμάζω τα πράγματα και φεύγω.

Πάμε στο ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει για μερικές μέρες μέχρι να βρούμε νέο διαμέρισμα για τη Νεφέλη. Εγώ καυλωμένος όπως ήμουν μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο. Εκείνη τη στιγμή έρχεται το μωρό μου. Γδύνεται και μπαίνει στο ντους μαζί μου. Αν και είχα νεύρα μαζί της με τα νάζια της με έριξε. Στήνεται στα γόνατα και τον παίρνει στο στόμα της. Δεν άργησε να καυλώσει και πάλι. Αναφωνεί "είμαι το πουτανάκι σου". Όσο και να θύμωσα άλλο τόσο καύλωσα. Μου γλείφει τα αρχίδια, τα ρουφάει και συγχρόνως μου τραβά μαλάκια. Στήνεται στα 4. Ανοίγει τα πόδια της. Οδηγεί τον πούτσο μου στο μουνί της. Χωρίς να κουνιέμαι εγώ, κουνιέται αυτή και μπαινοβγαίνει συνέχεια. Αρχίζω και την γαμάω άγρια. Το νερό πέφτει στα σώματα μας. Τη γυρνάω και την παίρνω πάνω μου στα όρθια. Όπως την ξεσκίζω την ακούω να χύνει. Με δαγκώνει στο λαιμό. Μετά οι λίγο χύνω και εγώ. Σκουπιζόμαστε και βγαίνουμε.

Την επόμενη μέρα το πρωί στέλνω μήνυμα στην Νικολέτα "50 ευρώ σε δέκα λεπτά στο σπίτι". Μου απαντά "είσαι μαλάκας ανώμαλε". Κάτι μου έλεγε να πάω από το σπίτι. Έτσι κι έγινε. Ανοίγω τη πόρτα και τη βλέπω με ζαρτιέρες να με περιμένει. Μου λέει τώρα θα δεις. Με ξαπλώνει. Ανεβαίνει πάνω μου. Τον γλείφει μια δυο φορές και με καβαλάει. Ταυτόχρονα έπαιζε με τη κλειτορίδα της. Ήταν καύλα. Παίρνει το κινητό και όπως πηδιέται πάνω μου αρχίζει να βγάζει βίντεο. Εκείνη τη στιγμή πάνω στη καύλα δε μου έρχεται στο μυαλό. Αλλάζει στάση. Αυτή από πάνω με το πρόσωπο προς τα κάτω. Μου φωνάζει "καργιόλη θα με ξεσκίσεις όπως χτες". Την παίρνω και τη στήνω στα τέσσερα. Είχα την απόλυτη θεά της κωλάρας της. Τη γαμάω δυνατά και της βάζω δάχτυλο στον κώλο. Νιώθω τα υγρά της. Την ακούω να χύνει. Τα υγρά της με έχουν κάνει χάλια. Καυλώνω και τη γαμάω πιο άγρια. Μου έρχεται να χύσω. Δεν τραβιέμαι και γεμίζω το μουνάκι της με τα χύσια μου. Όταν το καταλαβαίνει ήταν πλέον αργά. Φώναζε αλλά δε με ενδιέφερε. Τώρα πια η επόμενη στάση της ήταν το φαρμακείο.

Copyright protected OW ref: 169908

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.