Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα ακολουθήσει είναι ένα σκηνικό το οποίο το έμαθα πρόσφατα ενώ πηδιόμασταν με τη γυναίκα μου και τη ρώτησα αν καμιά φορά στο παρελθόν την πήδηξαν ενώ ήταν μεθυσμένη.

Πριν από καμιά 5ετία, εγώ ήμουν φαντάρος και η Νίκη ζούσε ακόμα με τους γονείς της. Εκεί που δούλευε τότε, τη γνώριζε πάρα πολύς κόσμος και όταν κυκλοφορούσε της μιλούσαν και της κολλούσαν αρκετά άτομα. Λόγω του γεγονότος ότι ζούσαμε σε διαφορετικές πόλεις δεν αποκάλυπτε ότι διατηρεί σχέση και όπως καταλαβαίνετε οι προτάσεις ήταν πολλές. Είχαμε μαλώσει πάρα πολλές φορές γι' αυτό, καθώς τότε δεν ήμουν και τόσο άνετος και ζήλευα πάρα πολύ. Το γεγονός ότι ήμουν και φαντάρος έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Να φανταστείτε δε βγαίναμε ποτέ στην πόλη της για να μη μας δουν μαζί και την κουτσομπολεύουν όπως έλεγε. Εγώ νευρίαζα αλλά ήμουν πολύ ερωτευμένος για να καταλάβω τι γινόταν!

Ένα βράδυ λοιπόν που είχα εγώ υπηρεσία στα τέλη Φεβρουαρίου, μιλήσαμε με τη Νίκη από νωρίς και μου είπε ότι θα βγει με τις φίλες της για ποτό. Εγώ φυσικά ζήλεψα, έκανα σκηνή αλλά όχι ότι άλλαξε τίποτα φυσικά, να φανταστείτε το λέω γιατί τη θυμάμαι εκείνη τη φασαρία που είχε γίνει εκείνο το βράδυ.

Η Νίκη λοιπόν ετοιμάστηκε φορώντας ένα μπλουζάκι μαύρο με κρόσσια ημιδίαφανο, φούστα γκρι κολλητή και ζαρτιέρες που δε φαίνονταν το τελείωμά τους όπως μου είπε, κόκκινα εσώρουχα και γόβες κόκκινες ( αυτά μου τα είπε τώρα που μου περιέγραφε την ιστορία φυσικά).

Μου είχε πει κατά καιρούς για ένα τύπο 40αρη, διευθυντή σε μια εταιρεία, φουλ γυμνασμένο, εργένη, που της κολλούσε και ήθελε να βγουν. Αυτός λοιπόν ο τύπος ήταν στο μαγαζί που είχε βγει η Νίκη με της φίλες με την παρέα του. Μόλις την είδε του τρέξανε τα σάλια και άρχισαν τα κεράσματα. Η Νίκη, καθώς είχε νευριάσει πάρα πολύ με την εμπιστοσύνη που κακώς όπως έλεγε δεν της έδειχνα, έπινε τα σφηνάκια που της κερνούσε η παρέα του τύπου που τον έλεγαν Αχιλλέα. Σε λίγο οι παρέες ενώθηκαν και καθώς περνούσε η ώρα ο Αχιλλέας άρχισε να απλώνει τα χέρια του και να τη χουφτώνει. Η Νίκη προσπαθούσε να τον αποφύγει αλλά αυτός γινόταν όλο και πιο πιεστικός και το ποτό τον βοηθούσε πάρα πολύ.

Κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του μέσα από τη φούστα και διαπίστωσε ότι φοράει ζαρτιέρες. Εκεί έγινε σαν ταύρος. Παρήγγειλε δυο γύρες σφηνάκια και ανάγκασε τη Νίκη να τα πιει. Εν τω μεταξύ το σκηνικό την είχε κάνει να αρχίσει να μουσκεύει και ήδη ήταν σουρωμένη αρκετά. Της είπε ότι θέλει να της γλείψει το μουνάκι και να την ξεσκίσει. Αυτή του έλεγε ότι δεν ήθελε, χασκογελούσε και του είπε ότι έχει σχέση και δε θέλει.

Αυτός όταν το άκουσε καύλωσε ακόμα περισσότερο και έχωσε το χέρι του μέσα στη φούστα της ως το μουνί της που ήταν πάρα πολύ υγρό. Του είπε να την αφήσει και έφυγε για την τουαλέτα για να τον αποφύγει. Αυτός την ακολούθησε και όταν μπήκε στην τουαλέτα που ήταν η Νίκη, ζήτησε το κλειδί της τουαλέτας από το αφεντικό του μαγαζιού που ήταν κολλητός του. Μπήκε μέσα και κλείδωσε πίσω του. Η Νίκη ήταν στον καθρέφτη όταν μπήκε μέσα και έκανε πίσω βήματα γιατί τρόμαξε. Ο Αχιλλέας την έπιασε, τη γύρισε με πλάτη προς αυτόν την κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να της φιλάει το λαιμό. Η καύλα της είχε βαρέσει κόκκινο και άρχισε να βαριαναστενάζει.

Την έπιασε και την ανέβασε πάνω στο νιπτήρα, της ανέβασε τη φούστα έκανε στην άκρη το κόκκινο στρινγκάκι της και άρχισε να τη γλείφει. Τη γαμούσε με τη γλώσσα του και της έγλειφε και την πίσω τράπουλα της. Ήταν σε έκσταση και ούρλιαζε από καύλα. Της κατέβασε τη μπλούζα και της έγλειφε τα βυζιά, ενώ τα δάχτυλα του χώνονταν στις τρύπες της. Έβγαλε την πούτσα του τη γονάτισε και της την έδωσε στο στόμα. Ήταν χοντρή από ότι μου είπε και της μπούκωνε το στόμα. Τη ρουφούσε και την έφτυνε και ο Αχιλλέας της πίεζε το κεφάλι για να τον πάρει κι άλλο μέσα. Την ξανά έβαλε πάνω στο νιπτήρα και της τον έχωσε ακάποτο στο μουνί της. Μπαινόβγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και η Νίκη έχυσε βρίζοντας τον.

Έβγαλε την πούτσα του, της σήκωσε τα πόδια ψηλά και άρχισε να γλείφει το κωλαράκι και να της βάζει δάχτυλο, ενώ η Νίκη έπαιζε με το μουνί της. Εν τω μεταξύ το κινητό της χτυπούσε ασταμάτητα και είχε νευριάσει γιατί της αποσπούσε την προσοχή. Στο τηλέφωνο φυσικά ήμουν εγώ που την έψαχνα όλο το βράδυ. Ο Αχιλλέας πήγε να της το βάλει σιγά σιγά στο κωλαράκι της που είχε προετοιμαστεί αρκετά καλά. Ξεκίνησε να της τον βάζει αλλά πονούσε πάρα πολύ και του έλεγε να σταματήσει. Είχε μπει ο μισός όταν τον έβγαλε γιατί η Νίκη φώναζε πολύ ότι πονούσε και της τον ξανά έβαλε στο μουνί. Επιτάχυνε και όταν της είπε ότι θα χύσει του είπε όχι μέσα μου, αλλά αυτός την τράβηξε δυνατά και άδειασε όλα του τα χύσια βαθιά μέσα της και της έλεγε "θα σε γκαστρώσω μωρή καργιόλα που το παίζεις και δύσκολη". Εκείνη έχυσε μαζί του για άλλη μια φορά και βγήκε από μέσα της με τα χύσια του να ξεχειλίζουν. Η Νίκη μπήκε κατευθείαν σε μια από τις τουαλέτες για να μην τη δει κανένας και ο Αχιλλέας ξεκλείδωσε και έφυγε.

Όταν βγήκε η Νίκη ο Αχιλλέας καθόταν με τον ιδιοκτήτη μαζί με την παρέα της και κανόνιζαν το επόμενο βράδυ να πάνε όλοι μαζί στα μπουζούκια. Ο ιδιοκτήτης έσκυψε στο αυτί της και της είπε "Νικούλα δεν πιστεύω να μη μας κάνεις το χατίρι;"

Η Νίκη σε λίγο έφυγε και με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι είχε ξεχάσει το κινητό της στο αμάξι και ήταν μακριά να πάει να το πάρει, γι' αυτό δεν απαντούσε. Εγώ φυσικά την πίστεψα.

Την επόμενη μέρα το πρωί, πήγε κατευθείαν σε ένα φαρμακείο για να πάρει το χάπι της επόμενης μέρας γιατί ήταν οι μέρες της και δεν έπαιρνε αντισύλληψη τότε και ο κίνδυνος εγκυμοσύνης ήταν μεγάλος. Το βράδυ δεν πήγε στα μπουζούκια με την παρέα της και τον Αχιλλέα με την πρόφαση ότι ήταν άρρωστη. Εκείνος τις έστελνε συνέχεια μηνύματα βέβαια, ότι τη θέλει πάλι και ότι άφησαν κάτι στη μέση με αποκορύφωμα όταν της στείλανε μια φωτογραφία με τις πούτσες του Αχιλλέα και του αφεντικού από το χθεσινό μαγαζί. Τότε η Νίκη άρχισε να χαϊδεύεται και τους έστειλε ένα βίντεο με το δονητή να μπαινοβγαίνει στο μουνί της την ώρα που έχυνε και τους έλεγε ότι θέλει να τη σκίσουν.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 169873



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.