Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναικάρα μου

Είχες μείνει καιρό μόνη σου και ξενογαμήθηκες με το δίκιο σου. Τώρα;… απλά η καύλα ξεχειλίζει από την κορμάρα σου και ο πούτσος είναι το μόνο που σου τη σβήνει, ο κάθε πούτσος! Με περιμένεις κατά τις 10 να γυρίσω στο σπίτι για να πιούμε κρασάκι και να... παίξουμε! Έχεις από νωρίς καύλες και μου έχεις ανάψει την φαντασία πολύ. Με έχεις καυλώσει πολύ κι μένα. Έχω καύλες για κάτι καλό και σε παίρνω τηλέφωνο στις 9 μίση.

- Έλα καύλα μου, σε λίγο θα έρθω και είμαι καυλωμένος πολύ για πάρτη σου, σε θέλω να μου ανοίξεις γυμνή, με το διάφανο νυχτικάκι σου και το τρυπητό στρινγκάκι σου, σε θέλω πολύ τώρα!

- Εντάξει μωρό μου κάνω ένα μπανάκι γδύνομαι και σε περιμένω καυλωμένη.

Γεμάτος καύλα και σκανταλιά, παραγγέλνω μία πίτσα ξέροντας ότι παραδίδει ένας παίδαρος που όποτε μας φέρνει πίτσα, τον γδύνεις με τα μάτια σου και εκείνος σε κοιτάει με βλέμμα που λέει πολλά. Ξέρω καλά ότι θέλει να σε γαμήσει, μου το έχει πει το αφεντικό του. "Γουστάρω πολύ να τη γαμήσω, έχει απίθανο κώλο και ξέρω ότι τον παίρνει πολύ και καλά! Αχ να την πετύχω μόνη".

Ε λοιπόν, σήμερα είναι η μέρα του να σε γαμήσει. Την πιο καύλα γυναικάρα. Χτυπάει το κουδούνι. Υγρή ακόμα από το ντους, με το κοντό διάφανο νυχτικάκι, το στρινγκάκι σου και καυλωμένο ύφος πας στην πόρτα και ανοίγεις. Μόλις τον βλέπεις ξαφνιάζεσαι λίγο, άλλα νιώθεις ένα φούντωμα στο μουνί σου και καυλωμένη όπως ήδη είσαι...

- Καλώς τον, ακούμπα τα εκεί…

και του δείχνεις το γραφείο. Αυτός έχει τρελαθεί, δεν πιστεύει το υπέροχο θέαμα που βλέπει. Εσύ κατάλαβες ότι έχω κάνει διαολιά, γέλασες σιγά και αποφάσισες να το εκμεταλλευτείς όσο πιο πολύ μπορείς. Γυρνάς προς το τραπεζάκι να πάρεις το πορτοφόλι σκύβεις και το κωλαράκι σου είναι αδύνατον να κρυφτεί. Ο παίδαρος κλείνει την πόρτα. Μόλις το ακούς μουσκεύεις με την ιδέα. Ρίχνεις το πορτοφόλι κάτω, σκύβεις και τα κωλομάγουλα σου ανοίγουν προκλητικά φαίνεται το στρινγκάκι και το άνοιγμα του. Σε δευτερόλεπτα σ' έχει αγκαλιάσει από πίσω, πιάνει τις βυζάρες σου, τις χουφτώνει γερά και αρχίζει να σε φιλάει στο λαιμό ακουμπώντας τον πούτσο του που έχει σηκωθεί στον κώλο σου. Τον νιώθεις πάνω από το παντελόνι και μουσκεύεις, τον θες τώρα!

Γυρνάς γονατίζεις, του ανοίγεις το παντελόνι και πετάς με λαχτάρα τον πούτσο του έξω. Μεγάλος, χοντρός και σκληρός από την καύλα για σένα. Αρχίζεις ένα υπέροχο τσιμπούκι, τον τρελαίνεις και σε πιάνει από τα μαλλιά δίνοντας σου ρυθμό. Σπαρταράει στο στόμα σου άλλα εσύ δεν έχεις σκοπό να αφήσεις την ευκαιρία να γαμηθείς μ' αυτόν τον πούτσαρο. Τον κοιτάς ρουφώντας, σηκώνεσαι γυρίζεις και ακουμπώντας στο τραπεζάκι τα χέρια σου στήνεσαι για να σε γαμήσει. Περνάει την ψωλάρα του από την τρύπα του στρινγκ και τον καρφώνει βαθιά στην μουνάρα σου. Σε πιάνει από τη μέση και αρχίζει να μπαινοβγαίνει με πολύ δύναμη μέσα σου βάζοντας και βγάζοντας κάθε φορά ολόκληρο τον πούτσο του κάνοντας σε να φωνάζεις να καυλώνεις όλο και πιο πολύ.

Σε γαμάει ώσπου αρχίζεις να φωνάζεις δυνατά… "ναι, χύνω καύλα μου, χύνω η πουτάνα, χύνω την ψωλάρα σου γαμιά μου χύνω". Σε έχει τρελάνει και του αξίζει ένα δώρο σκέφτεσαι, να χύσει κι αυτός αλλά που; Που αλλού; Εκεί που γουστάρει ο κάθε σου γαμιάς στην κωλαρά σου! Πας στον καναπέ γονατίζεις και τουρλώνεις τον υπέροχο κώλο σου σαλιώνοντας την κωλοτρυπίδα σου.

- Έλα καύλα μου χωσ' τον στον κώλο μου… φωνάζεις, να καταλάβει η πούτσα σου γαμήσι. Θέλω να με χύσεις στον κώλο καργιόλη να με ζεματίσεις με τα χύσια σου.

Το χονδρό πουτσοκέφαλο ακουμπάει στον κώλο σου και με ένα δυνατό σπρώξιμο όλη η πούτσα του σε ξεκωλιάζει.

- Πούστη… με ξέσκισες, γάμα με δυνατά την πουτάνα!

Σε σκίζει κι εσυ χαϊδεύεις το μουνί σου. Η ψωλάρα είναι όλη μέσα σου τώρα ενώ αδειάζουν οι αρχιδάρες του. Σε χύνει και νιώθεις το καυτό χύσι να σε γεμίζει και το μουνάκι σου αρχίζει να τρέμει.

- Χύνω πούστη… χύνω. Με ξεκώλιασες καργιόλη αλλά γουστάρω πολύ την ψωλάρα σου, με τρελαίνει. Τόσο καιρό γούσταρα να γαμηθώ η πουτάνα μαζί σου!

Έφυγε και σε ένα λεπτό μπήκα μέσα. Σε βρήκα στον καναπέ γαμημένη, γονατιστή ακόμα και τα χύσια να στάζουν στα μπούτια σου.

- Καύλα μου το ευχαριστήθηκες; ευχαριστήθηκες γαμήσι;

- Ναι μωρό μου… τέλεια πίτσα μου παράγγειλες, έχυσα δυο φορές και τώρα θα χύσω την ψωλάρα σου! Έλα να με γαμήσεις έτσι χυμένη, γαμημένη, πουτάνα. Κοίτα πως μου έκανε τον κώλο ο πούστης ο γαμιάς μου με την ψωλάρα του. Έλα καύλα μου, χωσ' τον μου κι εσυ.

- Πρώτα θα δούμε τι γαμήσι έκανες και πόσο πουτάνα έγινες για τον πούτσο του. Η κάμερα έχει γυρίσει τσόντα με την πιο πουτάνα καυλιάρα πρωταγωνίστρια, δες καργιόλα πόσο ξεδιάντροπα του την έπεσες, δες πόσο εύκολα του έδωσες κώλο. Τον γούσταρες πουτάνα έτσι, τώρα θα πάρεις την τιμωρία που αξίζει σε μια πουτάνα σαν και σένα.

- Ναι ρε πούστη… έτσι… γάμα με την πουτάνα σου, τιμώρησε με που σου γαμήθηκα η πουτάνα, χύσε με καύλα μου, α... χύνω…

- Χύνω κι εγώ, χύνω στη μουνάρα σου καύλα μου χύνω!
Copyright protected OW ref: 169871Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.