Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Μάνος, 18 χρονών, μόλις έχω τελειώσει το σχολείο και ψάχνω καμία δουλίτσα για μεροκάματο μήπως και πάμε πουθενά διακοπές με τον κολλητό μου τον Γιάννη. Ο κολλητός μου δεν έχει καμία σχέση με μένα, είναι ένα παιδί που η μόνη του ασχολία είναι ο υπολογιστής, ούτε ποτά ούτε γκόμενες τίποτα. Εγώ από την άλλη πάντα είχα κορίτσια και δεν μ' άρεσε να κολλάω με υπολογιστές, το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Αυτό το διάστημα είχα ξεμείνει από κοπέλα και το είχα ρίξει στις τσόντες και στη μαλακία. Η πιο καλή μου φαντασίωση ήταν με το μητέρα του. Η κυρία Γεωργία ήταν μια γυναίκα γύρω στα 50, κοντούλα, γεματούλα, με μεγάλα βυζιά, παντρεμένη με 4 παιδιά, που με συμπαθούμε πολύ, με είχε σαν παιδί της. Είχαμε άριστες σχέσεις. Το καλύτερο μου ήταν όταν της έκανα μασάζ στους ώμους και για 2 μέρες δεν έπλενα το χέρια μου και τραβούσα μαλακία για πάρτη της. Δεν τολμούσα ποτέ να της εκφράσω το συναισθήματα μου, αν και κάτι μπορεί να είχε καταλάβει.

Ένα ωραίο απόγευμα το καλοκαιριού, ήμουν κλασικά στο σπίτι το Γιάννη. Η μητέρα του έκανε δουλειές. Φορούσε ένα φορεματάκι και κάθε φορά που τεντωνόταν και έσκυβε σηκωνόταν λίγο πιο πάνω. Εμένα το μάτια μου πάνω της μήπως και δω τίποτα παραπάνω.

- Γιαννάκη αύριο το πρωί θα πάμε με τη θεία σου σπίτι να κουβαλήσουμε κάποια πράγματα και να καθαρίσουμε οκ; Θα μας πάει η θεία.

- Όχι, βαριέμαι δεν πάω πουθενά

- Καλά, θα με αφήσεις μόνη μου να πάω;

- Ναι!

- Κυρία Γεωργία θα έρθω εγώ να σε βοηθήσω, έτσι και αλλιώς δεν έχω να κάνω κάτι.

- Όχι αγάπη μου δεν χρειάζεται θα έρθει με το ζόρι ο Γιάννης

- Πάρε το Μανό… εγώ δεν πάω.

Με το πολλά… το πρωί ήμουν στο σπίτι της και φορτώναμε το αμάξι της αδερφής της με διαφορά πράγματα που θα μεταφέρανε στο εξώχικο για να το ετοιμάσουν για τις διακοπές τους. Ξεκινήσαμε το πρωί για να έχουμε όλη το μέρα δική μας. Η αδερφή της πορνίδιο, χωρισμένη, με 2 παιδιά, κεράτωσε τον άντρα της και τώρα τα έχει με 2-3 και όλοι πιτσιρικάδες. Σε όλη το διαδρομή συζητούσαν μπροστά για αυτά τα θέματα με τους γκόμενους της. Τα εξοχικά τους είναι μεζονέτες δίπλα-δίπλα. Φτάσαμε, κατεβάσαμε όλα τα πράγματα και ο καθένας πήγε στο σπίτι του να κάνει δουλειές. Εγώ και η κυρία Γεωργία σηκώσαμε χάλια, καθαρίσαμε το σπίτι μέσα έξω, ποτίσαμε τα δέντρα κλπ. Είχε κανονιστεί το απόγευμα να γυρνούσαμε. Οι δουλειές δεν τελείωναν σε λίγες ώρες. Θα τις αφήνανε και θα πηγαίνανε άλλη μέρα. Η αδερφή της όμως ήθελε να μείνει να τελειώσει. Ρίξανε ένα καβγά για αυτό το θέμα αλλά επικράτησε αυτός που έχει αμάξι… δηλαδή η αδερφή της. Η κ Γεωργία στεναχωριότανε και για μένα γιατί με κουβάλησε εδώ. Πήρε τον άντρα της, ούτε αυτός ήρθε να μας πάρει και είπαμε να ξεκινήσουμε με το ΚΤΕΛ.

- Κ Γεωργία δε με πειράζει να μείνουμε, σιγά δεν έχω δουλειά εγώ, απλά θα πάρω τη μάνα μου ότι θα είμαι εδώ μη με ψάχνει. Έτσι πείστηκε. Έφτασε το βράδυ και εφόσον θα μέναμε εκεί, πήγαμε δίπλα στην αδερφή της να φάμε. Στο σπίτι ήταν και ένας από τους γκόμενους της, γύρω στα 30, ωραίο παιδί, τυχερός, πρέπει να περνάει καλά. Φάγαμε και φύγαμε να τους αφήσουμε μόνους.

- Συγνώμη Μάνο μου που σε βάζω σε αυτή την ταλαιπωρία, δε φταις τίποτα εσύ, άλλα η αδερφή μου έχει ξεφύγει εντελώς, δε βλέπεις; Πάει με τον έναν και τον άλλον.

- Δεν υπάρχει θέμα…. ίσα-ίσα μ' αρέσει εδώ μαζί σου…

και η συζήτηση κύλισε γύρω από τους γκόμενους της αδερφής της. Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό της. Ήταν η αδερφή της και επειδή είχε ησυχία ακούγονταν η ομιλία.

- Έλα τι κάνεις;

- Καλά εσύ;

- Εδώ με το μωρό μου μιλάμε. εσείς;

- Σε λίγο θα πάμε για ύπνο.

- Α… εμείς θα εκμεταλλευτούμε όλο το βράδυ, κανόνισε κι εσύ με το μικρό να το απολαύσεις.

- Τι λες μωρή, τι είμαι εγώ;

- Αφού σε γλυκοκοιτάζει… πήδηξε τον.

- Κλείσε τώρα και άσε τις μαλακιές.

Είχα ακούσει όλη τη συζήτηση, ντρεπόμουν, δεν ήξερα τι να κάνω. Σηκώθηκε να μαζέψει τα πιάτα πηγαίνω να την βοηθήσω και φτάνω στην κουζίνα δίπλα της.

- Παντός είναι αλήθεια αυτά που λέει η αδελφή σου!

- Τι;

- Ότι σε βλέπω ερωτικά.

- Χα, χα, χα, εμένα καλό μου; Τι ζήλεψες δηλαδή, την ομορφιά μου ή τα κιλά μου;

- Δε με πειράζει τίποτα από αυτά.

- Μια χαρά παιδιά είστε… βρείτε μια καλή στην ηλικία σας να περνάτε καλά...

και φεύγει. Πηγαίνει να κάνει ένα ντουζάκι. Εγώ βρίσκω ευκαιρία, πηγαίνω στο δωμάτιο της, βρίσκω το εσώρουχα της και τραβάω μερικές τζούρες. Μετά πήγα κι εγώ να κάνω ένα μπανάκι. Όταν γύρισα… βρήκα τον καναπέ μου στρωμένο.

- Μανό μου θέλεις να κοιμηθείς εδώ;

- Αν με ρωτάς, θα ήθελα να κοιμηθώ μαζί σου.

- Εγώ δε χώρισα ακόμα… και φεύγει.

Πέρασε καμία ώρα, είχα την τηλεόραση ανοιχτή και ακούω τη Γεωργία να έρχεται προς το μέρος μου.

- Νόμιζα ότι σε πήρε ο ύπνος με την τηλεόραση ανοιχτή.

- Όχι… δε με πιάνει ύπνος.

- Ούτε εμένα από την κούραση.

Κάθεται δίπλα στον καναπέ.

- Θέλεις να σου κάνω ένα μασάζ να χαλαρώσεις;

- Αχ να σου πω… ο αυχένας μου με πεθαίνει.

Μου γυρίζει πλάτη και ξεκινάω. Φορούσε νυχτικάκι και κάνω τις τιράντες στον πλάι.

- Είσαι πολύ πιασμένη...

- Μ… ναι, αχ… πονάω.

- Θέλεις να ξαπλώσεις να σου κάνω καλύτερα;

- Λες ;

- Ναι… καλύτερα, θα χαλαρώσεις κιόλας.

- Έλα μέσα… εδώ δε βολεύει.

Την ακολουθώ, ξαπλώνει... εγώ μόνο στην ιδέα έχω καυλώσει. Ξεκινάω να της κάνω μασάζ, σκύβω και της δίνω ένα φιλάκι.

- Μανό το ήταν αυτό; Καινούργια τεχνική στο μασάζ;

- Ναι… και την ξαναφιλώ.

Γυρίζει ολόκληρη.

- Έλα φτάνει, ευχαριστώ πολύ.

- Όπως θέλεις… να πηγαίνω κι εγώ στη θέση μου.

- Αν θέλεις κάτσε… βλέπαμε το ίδιο έργο έτσι κι αλλιώς.

Ξαπλώνω δίπλα της , σε κάποια φάση μου γυρίζει την πλάτη της πλησιάζω πάλι και τη φιλάω στον ώμο. Γυρίζει προς το μέρος μου.

- Καλέ τι κάνεις;

Ήμασταν ξαπλωμένοι σε απόσταση αναπνοής, τη φιλάω στο στόμα αυτή το φορά.

- Καλέ πας καλά;

Την ξαναφιλάω πεταχτά.

- Λοιπόν θα βάλω τις φωνές, μη με ξανακουμπήσεις και εξαφανίσου από το δωμάτιο.

Της πιάνω το χέρι και την ξαναφιλάω. Περιμένω μερικά δευτερόλεπτα, δεν αντιδρά, με φιλάει αυτή τώρα. Με εντελώς διαφορετική χροιά τώρα:

- Μανό μου σε παρακαλώ, φύγε ήσυχα τώρα φτάνει.

Αρχίζω να τη φιλάω και αυτή τη φορά πιέζω τη γλώσσα μου προς το στόμα της. Ανοίγει λίγο και αρχίζει ένας χορός με τις γλώσσες μας. Κράτησε περίπου 5-10 λεπτά το γλωσσόφιλο και με το ένα μου χέρι αρχίζω και ακουμπάω το κορμί της. Βάζω το χέρι μου κάτω από το νυχτικό της και πιάνω το βρακί της. Τη γυρίζω ανάσκελα και ανεβαίνω πάνω της. Έχω μπει ανάμεσα στα πόδια της και ταυτόχρονα φιλιόμαστε, δεν έχουμε σταματήσει. Αρχίζω και σπρώχνω το καυλωμένο μου πουλί πάνω στο μουνί της. Σταματάει να με φιλάει.

- Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό;

Την ξαναφιλάω. Με γυρίζει και ανεβαίνει πάνω μου.

- Θα σταματήσεις άνθρωπε μου;

Την πιάνω από τα καπούλια και την τρίβω πάνω μου. Ερεθιζόμουν ακόμα πιο πολύ. Μου χώνει μια σφαλιάρα…

- Δεν ακούς κιόλας κωλοπαίδι...

Με φιλάει αυτή, σιγά-σιγά αφήνει το στόμα μου, η γλώσσα της κατευθύνεται προς το λαιμό μου, πηγαίνει στην κοιλιά μου και στο διαχωριστικό από το σορτσάκι, με κοιτάει στα μάτια.

- Το θέλεις πολύ ε;

- Ναι!

Τραβάει κάτω το παντελόνι και πετάγεται η πούτσα μου. Τη βάζει κατευθείαν στο στόμα της, με τη γλώσσα της γλύφει όλον τον κορμό, πιπιλίζει τα μπαλάκια μου και δαγκώνει προσεκτικά το πουτσοκεφάλι μου. Σηκώνεται.

- Άντε… φτάνει.

Την τραβάω προς τα πάνω και τη φιλάω.

- Όχι… τώρα εγώ.

- Όχι… τελειώσαμε.

Τη γυρίζω και της φιλάω το λαιμό, πηγαίνω προς τα κάτω, σηκώνω τη νυχτικιά είμαι σε απόσταση αναπνοής από το βρακί της.

- Το έχεις ξανακάνει;

- Η αλήθεια πως όχι ακόμα, αλλά το θέλω πολύ!

Βγάζω το βρακί της, είχε τριχούλες στο πάνω μέρος, τα μουνόχειλα ήταν τέλεια. Τη βλέπω με μια κίνηση το χεριού της ανοίγει το χείλια της και με το μεσαίο μου δείχνει που ειναι η κλειτορίδα. Βάζω όλο το δάχτυλο της στο στόμα μου, το βγάζω και αρχίζω να γλείφω την κλειτορίδα. Αυτή με τα δάχτυλα της με διευκολύνει, κρατώντας τα μουνόχειλα ανοιχτά.

- Αγόρι μου άπλωσε τώρα σε όλο το μήκος της τη γλώσσα σου.

Άρχισα να ρουφάω και να χώνω τη γλώσσα μου στην τρύπα της. Δε μου έφευγε ούτε σταγόνα, πρώτη φορά έγλειφα γυναίκα. Σε κάποια στιγμή μου έχει αρπάξει το κεφάλι και το πιέζει στην τρύπα της. Ακούω αναστεναγμούς και νιώθω ζεστά υγρά να βγαίνουν.

- Με έκανες και τελείωσα.

Με τραβάει πάνω και με φιλάει.

- Φτάνει όμως τώρα ε;...

Της ακουμπάω με το καυλί μου το μουνί που μόλις έχει τελειώσει και στάζει. Το πιέζω να μπει.

- Δεν τη γλιτώνω την ξεφτίλα ε;

Με γυρίζει και με μια κίνηση μπαίνω μέσα της. Δίνει ρυθμό. Εγώ την έχω πιάσει από τα καπούλια. Σκύβει μπροστά και με φιλάει.

- Είσαι μεγάλο κωλόπαιδο... αχ… τι ωραία.

- Ήθελα πολύ καιρό να το κάνω αυτό.

- Ποιο ;

- Να σε πηδήξω.

- Ναι… έτσι… πηδά με… σ' αρέσει;

- Είσαι τρέλα!

- Σ' αρέσει που πηδάς γριές;

- Μ' αρέσει που πηδάω εσένα.

- Αχ ναι, ναι… αχ… ρουφά το βυζιά μου.

Αρπάζω το μαστάρια της και τα δαγκώνω, τα ρουφάω, είναι τεράστια, πηγαίνει πιο γρήγορα, δαγκώνω πιο πολύ. Βγάζει ένα πνιχτό αναστεναγμό και πέφτει στην αγκαλιά μου λαχανιασμένη.

- Αχ κουράστηκα και ακόμα εσύ δεν τελείωσες… Θεέ μου.

Βγαίνει και αρχίζει και τον παίζει και να τον φτύνει.

- Ή βάλ' τη στο στόμα σου ή στο μουνί σου.

Θέλεις κι άλλο; Έλα εσύ πάνω μου. Ανεβαίνω από πάνω της τον βάζει μέσα και αρχίζω να χώνω πιο γρήγορα..

- Ναι μωρό μου… έτσι…

Με δάγκωνε παντού, της σηκώνω το ένα πόδι στον ώμο μου για καλύτερη στάση. Ξανά δύναμη.

- Αχ ναι… έτσι χύσε αγόρι μου.

Δεν έχυνα με τίποτα από το άγχος μου. Βάζω και τα δυο πόδια στους ώμους μου και σχεδόν της σηκώνω τη λεκάνη.

- Αχ… θα με διαλύσεις εσύ… αχ… το χώνεις βαθιά!

- Παρ' τα καύλα μου… πάρ' τα που δεν ήθελες.

- Δεν ήθελα η πουτάνα, ήξερα ότι θα μπλέξω… εγώ δεν είμαι για τέτοια. Αχ πιο δυνατά… πιο δυνατά…

φώναζε. Εγώ θέλω να χύσω και ασυναίσθητα βγαίνω. Μόλις βγαίνω αρχίζουν το χύσια μου και λερώνουν παντού.

- Χα, χα, χα… γιατί βγήκες; Κοιτά, με έκανες χάλια.

Πέφτω δίπλα της στο κρεβάτι λαχανιασμένος. Παίρνει το σεντόνι και σκουπίζεται.

- Πως σου φάνηκε με τη γριά που έμπλεξες;

- Τέλεια… σ' αγαπώ!

- Να τα μας, αρχίσαμε... τι θα γίνει το πουλάκι σου;… είναι ακόμα όρθιο θα ηρεμήσει;

- Μάλλον θέλει κι άλλο

- Χα, χα… να πάει να βρει, εμείς τελειώσαμε, δεν έχει, ήδη πονάω!

Γυρίζω σηκώνομαι και βάζω την πούτσα μου μέσα στο στόμα της. Είχε κολλήσει στον τοίχο και εγώ γαμούσα το στόμα της. Η αλήθεια είναι ότι με πονούσε λίγο γιατί μόλις είχα τελειώσει, αλλά ήμουν καυλωμένος φουλ. Αρχίζω της πιάνω το μουνάκι. Μετά από λίγο ανοίγει δειλά-δειλά τα πόδια της. Συνεχίζω και την τσιμπουκώνω, τώρα το απολαμβάνει κιόλα. Με έχει πιάσει από τα κωλομέρια και τον βάζει πιο βαθιά, μέχρι να πνιγεί. Τρίβω το μουνάκι της και της βάζω δάχτυλο.

- Χύσε μωρό μου, έλα χύσε στο στόμα μου.

- Θα σε χύσω γαμιόλα να το δοκιμάσεις!

- Αχ έτσι… μιλά μου, ταπείνωσε με!

Της τραβάω κάτι σφαλιάρες.

- Ρούφα μωρή πουτάνα… έτσι.

- Αχ ναι…

Βάζω το χέρι μου που έχει το υγρά της.

- Γλείψε τα χύσια σου μωρή.

- Μ… τέλεια είναι… δοκίμασε το μωρό μου κι εσύ.

Μπαίνω ξανά μέσα της και αρχίζω πιο άγρια. Πλέκει τα πόδια της γύρω μου.

- Αχ… γάμα με… ναι… αχ… πονάω.

Σε λίγα λεπτά μετά το σφυροκόπημα θέλω να χύσω.

- Έλα στο στόμα μου μωρό μου να το δεις.

Σηκώνομαι, το βάζω μέσα στο στόμα της και τα αφήνω στην γλώσσα της. Τα καταπίνει και μου δίνει ένα φιλάκι

- Δοκίμασε κι εσύ τα δικά μου.

Κατεβαίνω στο μουνί της και αρχίζω με τη γλώσσα και σκουπίζω τα πάντα. Δείχνει να το απολαμβάνει.

- Αχ τι μου έμελε, να κρυφοπηδιέμαι στα γεράματα, αχ τι μου κάνεις!

- Θέλω να σε γαμήσω από κώλο.

- Χα, χα, χα… ξέχασε το, άλλωστε τελείωσα εγώ δεν αντέχω, γριά γυναίκα είμαι.

Σηκώνεται από το κρεβάτι και πάει στο μπάνιο. Γυρίζει με μια πετσέτα και με βλέπει ξαπλωμένο με το πούτσα πάλι όρθια.

- Λοιπόν, ύπνο…

Την τραβάω και τη φιλάω, γλείφω λαιμό και ρώγες.

- Φτάνει μανάρι μου… αλήθεια δε μπορώ.

Τη ρίχνω μπρούμυτα.

- Σήμερα θα γίνεις το πουτανάκι μου.

Ξαπλώνω πάνω της και πιέζω την πούτσα μου στον κώλο της.

- Όχι Μάνο, όχι είπα. Σηκώνεται στα. Βρε μπελά που βρήκα, αλλά καλά να πάθω…

και το παίρνει και το βάζει στο μουνί της. Την πιάνω από τα μαλλιά, της τραβάω και κάτι σφαλιάρες στην κωλάρα.

- Παρ' τα μωρή γαμιόλα, παρ' τα γαμημένη σκρόφα. Ναι σε γαμάει ο μικρός που δεν ήθελες.

- Αχ ναι… είσαι ο γαμιάς μου, ναι… πονάω…

βγάζει μια κραυγή. Με το ελεύθερο χέρι αρχίζω να σαλιώνω και να χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα όπως στα έργα. Τον πιάνει και προσεκτικά το βάζει μέσα στον κώλο της.

- Αχ έχω 10 χρόνια… αχ… έλα, σκίσε με.

- Έλα μωρή πουτάνα να σε ξεσκίσω, σου γαμάω τη κωλοτρυπίδα, παρ' τα όλα, θα χύσω μέσα στην κωλάρα σου.

Φωνάζει ότι της αρέσει. Χύνω μέσα της και πέφτω κουρασμένος στο κρεβάτι. Δίπλα μου αυτή. Κοιτάμε έξω απ' το παράθυρο και είχε ξημερώσει. Μας πιάνει γέλιο. Σηκωθήκαμε, κάναμε μπάνιο και φάγαμε πρωινό. Μόλις την είδε η αδερφή της, ήρθε και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα.

- Επιτέλους αδερφή… το χτυπήσεις το πιπίνι, τι έγινε σε ξέσκισε;

- Πονάω παντού!

- Τόσο καλός;

Σε όλη την επιστροφή η αδερφή της μας πείραζε. Πέρασα υπέροχα στο εξοχικό.




Copyright protected OW ref: 169834



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).