Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα γυρίσει πίσω στην Αθήνα μετά τις διακοπές του καλοκαιριού και συγύριζα λίγο το σπίτι μετά την κλεισούρα τόσες βδομάδες μετά την εξεταστική. Αφού τελείωσα, κάθισα στο μπαλκόνι να πιω μια μπύρα, την ώρα που έπεφτε ο ήλιος. Έπιασα το κινητό να χαζέψω καμία ταινία και άνοιξα άλλη μια μπύρα γιατί η ζέστη ήταν απίστευτη. Μετά από λίγο σκοτείνιασε και ενώ είχα απορροφηθεί στην ταινία, οπότε δεν είχα ανάψει φώτα ακόμα, άραζα στο μπαλκόνι και χάζευα, μέχρι που κάποια στιγμή ακούω έναν περίεργο ήχο. Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι, σταματάω την ταινία, κοιτάζω γύρω μου και προσπαθώ να συγκεντρωθώ.

Μετά από μισό λεπτό το ξανακούω και καταλαβαίνω ότι έρχεται από την απέναντι πολυκατοικία. Η δικιά μου είναι πενταόροφη, μένω στον τέταρτο και η απέναντι τριώροφη και στον τελευταίο όροφο μένει μια συμφοιτήτρια μου δύο χρόνια μικρότερη, η Σοφία, μια μελαχρινή κοπελίτσα, κανονική σε ύψος, με γλυκό πρόσωπο και λίγο ντροπαλή, που παρόλο που φαίνεται να έχει ωραίο και στητό στήθος και σφιχτό κωλαράκι δε ντυνόταν υπερβολικά προκλητικά όσες φορές την έβλεπα, αλλά απλά σαν μια κοπέλα της ηλικίας της.

Όταν είχε έρθει πέρσι καταλάβαμε ότι είμαστε γείτονες στη σχολή, πήγα να τη βοηθήσω να σετΆρει το wi-fi και την τηλεόραση της και παρ' όλο που ανταλλάξαμε facebook δεν είχα κάνει κίνηση γιατί είχα σχέση τότε. Κοιτάω λοιπόν απέναντι και βλέπω μόνο το διαμέρισμα της σοφίας με φως, με το παράθυρο ανοιχτό και ένα μικρό πορτατίφ να τη φωτίζει. Νιώθω ένα σφίξιμο στην κοιλιά και στο παντελόνι μου, όταν καταλαβαίνω ότι είναι αυτή που ακούγεται, ότι βογκάει και αναστενάζει, επειδή τρίβεται. Κοίταω καλύτερα και βλέπω ότι παρακολουθεί κάτι στο λάπτοπ της, έχει βάλει το χέρι μέσα στο σορτσάκι της και έχει σηκώσει το μπλουζάκι και χαϊδεύει την κοιλιά της. Παθαίνω πλάκα, σκύβω για να μη με καταλάβει, αλλά βλέπω ότι είναι συγκεντρωμένη στο λάπτοπ της και στο να χαϊδεύεται και μετά από μερικά λεπτά σηκώνει και άλλο το μπλουζάκι της και αρχίζει να τσιμπάει τις ρώγες της.

Εκεί κολλάω, κάθομαι στην καρέκλα, πλέον εντελώς καυλωμένος… και μένω να χαζεύω τη Σοφία περίπου δεκαπέντε μέτρα μακριά να τρίβει τις βυζάρες της και να κουνάει γρήγορα το χέρι της στο βρακάκι της. Δεν αντέχω να την βλέπω να παίζει με τις ρώγες της, έχω μεγάλο κόλλημα με το στήθος και αργά-αργά βάζω το χέρι μου μέσα στο παντελόνι μου και αρχίζω να τρίβω τον πούτσο μου. Όταν την βλέπω να βγάζει και το σορτσάκι της, δεν αντέχω και το βγάζω και εγώ.

Πλέον βλέπω τη Σοφία με το μπλουζάκι σηκωμένο στο λαιμό της να τρίβει και να χουφτώνει τα βυζιά της και να έχει βάλει το εσώρουχο της ανάμεσα στο μουνάκι της να την κόβει, να γλιστράει ανάμεσα στα μουνόχειλα της και να βογκάει πιο βαθιά, πιο δυνατά και έχω καυλώσει τόσο πολύ που ήδη τα αρχίδια μου έχουν πρηστεί. Ο πούτσος μου είναι πέτρα, τον βγάζω από το εσώρουχο και τον παίζω γρήγορα. Τριβόμαστε και οι δύο, αυτή να βλέπει τσόντα στο λάπτοπ και εγώ να τη βλέπω να βογκάει και να τρίβεται και να μην πιστεύω πόσο σέξι και καυλιάρα είναι η συμφοιτήτρια μου, που πίστευα ότι είναι τόσο ντροπαλή.

Μετά από μερικά λεπτά βγάζει το βρακάκι της και αρχίζει να βάζει δάχτυλα στο μουνάκι της, σχεδόν ακούω τον ήχο από τα δάχτυλα της να το ανοίγουν και με κλειστά μάτια σηκώνει το στήθος της και γλείφει τη ρώγα της και κοντεύω να χύσω. Είναι τόσο σέξι το σώμα της και τόσο καυλωτικό όπως το παίζει και πλέον βογκάω κι εγώ. Αλλά το καταλαβαίνω λίγο αργά ότι έκανα θόρυβο, γιατί τη βλέπω να έχει σταματήσει και να κάθεται ακίνητη. Σταματάω κι εγώ και νιώθω τον πούτσο μου να πονάει από την καύλα και μέσα στο σκοτάδι και τη σιωπή ακούω να χτυπάει μήνυμα στο κινητό μου. Το ανοίγω και είναι μήνυμα από τη σοφία!

- Δεν ξέρεις ότι είναι αδιάκριτο να κοιτάς σε ξένα σπίτια; ;) Ελπίζω τουλάχιστον να σου άρεσε αυτό που είδες.

- Με κατάλαβες ε; όχι μόνο μου άρεσε, με ενθουσίασε.

- Νόμιζα ότι σε είδα, αλλά όταν βογκούσες σιγουρεύτηκα.

- Άρα ήξερες ότι σε βλέπω και συνέχισες;

- Φαντάστηκα ότι θα σου άρεσε το θέαμα. Εξ άλλου μου άρεσε η ιδέα και στη συνέχεια μου άρεσε και το δικό σου θέαμα.

- Σ' αρεσει να σε παίρνω μάτι και να τρίβομαι ε;

- Πολύ. Δε φαντάζεσαι πόσο.

Και μου κουνάει το χέρι από απέναντι, την κοιτάω να ανοίγει και το δεύτερο πορτατίφ στο δωμάτιο της, βγάζει το μπλουζάκι της και ενώ σφίγγει τις βυζάρες της με τις παλάμες και τρίβει τις ρώγες της μου κλείνει το μάτι.

Μόνο που δεν κατάπια τη γλώσσα μου, η πούτσα μου ξανά κάγκελο μετά την έκπληξη ότι με κατάλαβε και ξεκινάω να την παίζω πάλι. Η σοφία κλείνει το λάπτοπ και ξαπλώνει στο κρεβάτι της ενώ με κοιτάει, αυτή τη φορά πιο κοντά στο παράθυρο της. Πιάνω το κινητό και της στέλνω μήνυμα:

- Καύλα μου έχεις βυζάρες. Μου έχεις κάνει την πούτσα μου πέτρα. Θέλω να στις γλείψω.

- Σ' αρέσει που τρίβω τις ρώγες μου και σε καυλώνω;

- Θέλω να τρίψω την ψωλή μου στις βυζάρες σου.

- Μ… και εγώ θέλω να το κάνεις.

Έχω τα μάτια μου μια στο κινητό και μια στο παράθυρο της και πατάω να της κάνω κλήση. Το αφήνει να χτυπήσει και μετά από λίγο τη βλέπω να το βάζει στο αυτί της. Το σηκώνει αλλά δε λέει τίποτα, μόνο με κοιτάει και βογκάει ενώ χαϊδεύει το μουνάκι της.

- Μ....

- Τόσο πολύ σ' αρέσει να τρίβεσαι και να σε παίρνω μάτι;

- Πολύ. Μ' αρέσει που την παίζεις για μένα.. Μ' αρέσει που καυλώνεις και σε βλέπω.

- Τελικά είσαι πολύ καυλιάρα. Με έχεις τρελάνει όπως δαχτυλώνεσαι. Μ' αρέσει να σε ακούω να βογκάς και να τρίβεσαι.

- Αχ. Έτσι τρίψε την πούτσα σου για τα βυζάκια μου. Τα θέλεις πολύ;

- Πολύ καυλιάρα μου. Θέλω να σου τα ρουφήξω και να σου τα γαμήσω και να τα χύσω.

- Αχ έτσι. Τρίψε την ψωλή σου πουτσαρά μου. Θέλω να σε βλέπω να την παίζεις. Να τραβάς μαλακία και να φουσκώσουν οι μπάλες σου.

Σηκώνομαι όρθιος και ανοίγω το φως στο σαλόνι, βγάζω το παντελόνι και ξαναβγαίνω έξω.

- Έτσι πουτανάκι; Σ' αρέσει να μου φουσκώνεις τα αρχίδια και να μαλακίζομαι για σένα;

- Αχ ναι έτσι γρήγορα να την τρίβεις. Μ… με καυλώνεις πολύ. Αχ δες…

ανοίγει τα πόδια της ενώ με κοιτάει και βογκάει, και χώνει δύο δάχτυλα βαθιά στο μουνάκι της.

- Αχ καργιολάκι μου, σκισ' το μουνάκι σου. Θέλω να στο γλείψω, να στο γαμήσω με τη γλώσσα μου.

- Αχ ναι να το γλείφεις. Αχ… να το γλύφεις δυνατά το μουνάκι μου.

- Να σε έχω γυμνή και στημένη στα τέσσερα και να σου γλείφω τις τρύπες σου και τις δύο καυλάκι μου.

- Αχ... αχ ναι... να με γλείφεις... αχ θα τελειώσω… γλείψε με, θα τελειώσω.

- Θα σου σαλιώσω το μουνάκι σου και τη σούφρα καυλιάρικο ξεκωλάκι.

- Αχ ναι... έτσι… ναι, παντού.... αχ…

και τη βλέπω να γαμάει με τρία δάχτυλα γρήγορα το μουνάκι της, μέχρι που τινάζεται και βγάζει κραυγούλες ενώ χύνει δυνατά.

- Αχ, θα χύσω… χύνω τώρα… χύνω... αχ…

- Χύσε καυλάκι μου, όλα θέλω να στα γλείψω από το μουνάκι σου.

Δε λέει τίποτα, με κοιτάει καυλιάρικα και τη βλέπω να γλείφει τα δάχτυλα της, αργά σα να παίρνει πίπα, μέσα έξω μέχρι να μπουν όλα μέσα και δεν αντέχω… τελειώνω.

- Αχ ρουφά τα μωρό μου, έτσι θα σε βάλω να ρουφάς και την πούτσα μου, γλείψ' τα όλα, αχ… χύνω καριόλα αχ…

- Μ... έτσι... χύσε, δωσ' τα μου όλα.

Παίρνω ανάσες, ενώ κοιταζόμαστε και γλείφει ακόμη τα δάχτυλα της και της λέω:

- Σε πέντε λεπτά θα είμαι στο διαμέρισμα σου. Ετοιμάσου.

- Και πολύ άργησες…

μου λέει και ξεκινά πάλι να χαϊδεύει το μουνάκι της αργά.




Copyright protected OW ref: 169739



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.