Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν περίπου δύο χρόνια. Τότε εργαζόμουν σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία στην Αθήνα ως οδηγός. Τις στιγμές που περίμενα να ετοιμαστούν οι παραγγελίες καθόμουν στο γραφείο μου όπου υπήρχαν και γραφεία διαφόρων υπαλλήλων. Ακριβώς δίπλα μου καθόταν η… ας την πούμε Λίτσα, γραμματέας του διευθυντή της εταιρείας όπου και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων όταν χαλάρωνε λίγο η δουλειά. Η Λίτσα, 45 ετών, με κορμί που θα ζήλευε και 20αρα. Ξανθιά με 3αρι βυζί και υπέροχο κωλαράκι, αν και τα σημάδια της ηλικίας ήταν ευδιάκριτα στο πρόσωπο της. Εγώ τότε ήμουν 26 χρονών ψηλός μελαχρινός και αρκετά γυμνασμένος.

Η Λίτσα ήταν παντρεμένη για δεύτερη φορά και είχε μια κόρη τρία χρόνια νεότερη μου με αποτέλεσμα να με βλέπει καθαρά σαν "παιδί" της. Με τον καιρό καθότι ήμασταν δίπλα-δίπλα στη δουλειά μιλούσαμε και είχαμε ανοιχτεί αρκετά και μου είχε εκμυστηρευτεί παλιότερες σεξουαλικές εμπειρίες της χωρίς κάτι το εντυπωσιακό, αλλά μου έδινε να καταλάβω ότι είχε πολλούς εραστές αφού ακόμα και παντρεμένη δεν έχανε ευκαιρία για λίγες στιγμές ηδονής. Πάντα ήταν καλοντυμένη και φρόντιζε να είναι σέξι χωρίς να είναι πρόστυχη. Ήξερε πως εκεί μέσα όλοι θα την ξεσκίζαμε με πολύ χαρά, αλλά ποτέ δεν έδινε δικαίωμα για να της την πέσεις, αφού πάντα όταν μιλούσε για τα προσωπικά της αναφερόταν στον άντρα της ή τόνιζε ότι είναι παντρεμένη με αποτέλεσμα να αποθαρρύνει οποιονδήποτε θα τολμούσε να της την πέσει. Φρόντιζε όμως με διάφορα σκυψίματα να βλέπουμε το στρινγκάκι της ή το μπούστο της ξέροντας ότι μας καυλώνει απίστευτα.

Βέβαια δεν έχανα ευκαιρία να πω κι εγώ για τις δικές μου εμπειρίες αλλά δεν έδειχνε να εντυπωσιάζεται και πολύ αφού δε με έβλεπε καν ερωτικά. Έτσι λοιπόν περνούσε ο καιρός και μια Παρασκευή του Ιουλίου που όλοι περιμέναμε πώς και πώς να σχολάσουμε για να απολαύσουμε το Σαββατοκύριακο που έρχεται, ο διευθυντής ανακοινώνει σε μένα και στη Λίτσα ότι θα πρέπει να κάτσουμε κάποιες ώρες παραπάνω διότι έσκασε μια παραγγελία τελευταία στιγμή, η Λίτσα θα έκανε τα διαδικαστικά κι εγώ θα έπρεπε να τη μεταφέρω. Οπότε αποδέσμευσε τους πάντες πλην εμού και της Λίτσας. Παράλληλα μου έδωσε περίπου τριακόσια ευρώ σε μετρητά τα οποία είχαμε συμφωνήσει να μου τα δίνει μαύρα για να μην φαίνονται στο μισθό μου. Καθώς μου έδινε τα χαρτονομίσματα και τα έβαζα στο πορτοφόλι μου παρατήρησα τη Λίτσα να γουρλώνει τα μάτια της, άλλωστε ήταν πολύ φιλοχρήματη και δε ντρεπόταν να το λέει με κάθε ευκαιρία. "Άντε καλοφάγοτα" μου λέει. Εγώ απλά χαμογέλασα αμήχανα.

Όση ώρα ο διευθυντής κανόνιζε τα της παραγγελίας εγώ και η Λίτσα χαζεύαμε στο ίντερνετ και σχολιάζαμε διάφορες ειδήσεις ώσπου το μάτι μου πέφτει σε μια είδηση που έλεγε για ένα νεαρό γιο μεγιστάνα ο οποίος μοιράζει λεφτά σε τυχαίες κοπέλες προκειμένου να του δείξουν τα στήθη τους. Οπότε και το σχολιάζω με την Λίτσα λέγοντας της ότι δεν πιστεύω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες, τουλάχιστον στην Ελλάδα, που θα έκαναν κάτι τέτοιο. "Α… εγώ θα το έκανα ευχαρίστως, πλάκα κάνεις;… τζάμπα λεφτά". Αποκλείεται της λέω, δε σε πιστεύω. Έύκολο να το λες αλλά στην πράξη θα κολλήσεις. "Σιγά μην κολλήσω" μου λέει με τουπέ. Οκ της λέω ορίστε 50 ευρώ και δείξε μου το στήθος σου και αφήνω το χαρτονόμισμα στο γραφείο της γελώντας αφού έκανα πλάκα. Όντως δεν την είχα ικανή να κάνει κάτι τέτοιο όσο φιλοχρήματη και αν ήταν. Η Λίτσα συνέχισε την πλάκα λέγοντας μου "α… είναι λίγα αυτά για μια γυναίκα σαν και μένα". Οκ της απαντώ πάρε εκατό και πετάω άλλο ένα χαρτονόμισμα στο γραφείο της. Αμέσως γουρλώνει τα μάτια και κάπου εκεί είναι που μου μπήκαν ιδέες ότι μπορεί και να το σκέφτεται. Της λέω έλα ρε Λίτσα όσα και να σου δώσω δεν πρόκειται να το κάνεις. Βλέπεις άλλο να το λες και άλλο να πρέπει να το κάνεις. "Ε… κι εσύ, μου λέει, εδώ θέλεις να τα πετάξω; Στο γραφείο να βγει και να μας δει ο άλλος";

Χωρίς να παίρνει το βλέμμα της απ τα χρήματα και γελώντας πονηρά. Μπορούμε να πάμε στην τουαλέτα της λέω έτσι κι αλλιώς δεν είναι και κανείς εδώ. Η Λίτσα δεν απάντησε αν και συνέχιζε να κοιτάει τα χρήματα και κάπου εκεί σκέφτηκα ότι μάλλον παρατράβηξα την πλάκα, θα με μπινελικώσει και θα 'χει και δίκιο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σηκώνεται παίρνοντας τα χρήματα και κινείται προς τις τουαλέτες. Εγώ έχω μείνει παγωτό αφού δεν ήξερα αν την έχω προσβάλλει. Περίπου στα μισά του διαδρόμου γυρνάει κοιτώντας με λάγνο ύφος και μου λέει "τι θες;… από απόσταση να στα δείξω";

Δεν το πίστευα και έχω μείνει ακίνητος να την κοιτάζω. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα σηκώθηκα σχεδόν μηχανικά και κινήθηκα προς το μέρος της και τότε συνέχισε την πορεία της προς τις γυναικείες τουαλέτες κουνώντας το καλλίγραμμο κωλαράκι της. Αφού μπαίνω κι εγώ στην τουαλέτα μου λέει… "άντε ρε πονηρούλη, θα σ' αφήσω να τα πιάσεις κιόλας". Εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει και δεν μπορώ να βγάλω μίλια απ το στόμα μου. Με πιάνει απ' το χέρι και με ωθεί να κάτσω στην λεκάνη. Βγάζει με γρήγορους ρυθμούς τη μπλούζα της και γυρνώντας πλάτη μου λέει "βγαλ' το". Ok απαντώ ακόμη μη μπορώντας να πιστέψω αυτό που ζω. Της αφαιρώ το σουτιέν και γυρνώντας προς το μέρος μου αντικρίζω δύο υπέροχα καλοσμιλεμένα στήθη. Παίρνει τα χέρια μου και τα βάζει πάνω στα τέλεια βυζιά της. Έλα απόλαυσε… τα χρυσοπλήρωσες" μου λέει.

Ήταν υπέροχα, ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα σε δευτερόλεπτα. Θέλω να τα γλείψω της λέω και αμέσως άρχισα να γλείφω και να ρουφάω τις μικρές της ρώγες. Ένιωθα τον πούτσο μου έτοιμο να εκραγεί. Αν σου δώσω άλλα εκατό θα μ αφήσεις να σου τον βάλω δείχνοντας το φούσκωμα στο παντελόνι μου. Όχι μου απαντά αλλά μια πιπούλα αν θες μπορώ. Δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο και αμέσως πέταξα τον Πούτσο μου εξω. Έδειξε να θαυμάζει το εργαλείο μου και αμέσως τον πήρε στο στόμα της. Ξεκίνησε με αργές κινήσεις σαλιώνοντας τον όλο και παίζοντας το κεφαλάκι με τη γλώσσα της. Τον κατάπινε ολόκληρο μέχρι το λαρύγγι με τρομερή μαεστρία. Η πολυετής εμπειρία της στις πίπες ήταν προφανέστατη αφού ήμουν έτοιμος να χύσω στα πρώτα κιόλας λεπτά. Ήταν μακράν η καλύτερη πίπα που έδινα.

Το κορμί μου έκανε συσπάσεις συνεχώς απ' την καύλα. Όταν κατάλαβε ότι είμαι έτοιμος να τελειώσω μου λέει με ναυλωτικό βλέμμα "θέλω να με χύσεις στο στόμα καυλιάρη μου". Εκεί ήταν που τρελάθηκα από καύλα και έχυσα με απίστευτη ένταση στο στόμα της γεμίζοντας το με τα υγρά μου. Η Λίτσα δεν τα κατάπιε, αλλά τα άφησε σιγά-σιγά να στάζουν απ' το πηγούνι της στο στήθος της, πασαλείβοντας τα εκεί. Ήταν απίστευτα καυλωτικό το θέαμα, σε σημείο που άρχισε να ξανά σκληραίνει ο πούτσος μου σε δευτερόλεπτα. "Έλα, μου λέει, βαλ' το μέσα τώρα και τράβα στο γραφείο μη μας ψάχνει ο άλλος. Εγώ θα σκουπιστώ και θα έρθω σε λίγο. Α… και περιμένω και τα άλλα εκατό στο γραφείο μου μη ξεχνιόμαστε".

Εκτελούσα σαν υπνωτισμένος αυτά που μου έλεγε. Φτάνω στο γραφείο, ευτυχώς ο διευθυντής ήταν ακόμα απασχολημένος και δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. Αφήνω άλλα εκατό στο γραφείο της και κάθομαι στο δικό μου γραφείο. Ανάβω ένα τσιγάρο το οποίο με χαλάρωσε μετά απ' αύτη την πολύ έντονη εμπειρία. Μετά από λίγο έρχεται και η Λίτσα, βάζει τα χρήματα στην τσάντα της και μου λέει με αυστηρό ύφος: "Το νου σου μικρέ, τσιμουδιά σε κανέναν. Αν μαθευτεί κάτι θα τα ξεράσω όλα στη δικιά σου". Εννοείται ότι δεν είπα τίποτα σε κανέναν και έκτοτε θυμάμαι το περιστατικό αυτό και τον παίζω χύνοντας για πάρτη της.




Copyright protected OW ref: 169696



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.