Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχουμε αράξει στο μαγαζί πίνουμε ουίσκι με ωραία ξένη μουσικούλα και ψήνει ο ένας τον άλλο για ένα κάλο γαμήσι αργότερα μετά το κλείσιμο. Έχουμε καιρό να γαμηθούμε και η καύλα μας έχει πιάσει κόκκινο. Έχω δει μέσα από το στενό κολάν σου που ψιλό γίνεται διάφανο όταν σκύβεις το στρινγκάκι σου και ο πούτσος μου έχει ανάψει. Σε καμία ωρίτσα θα κλείσουμε και έτσι το ουϊσκάκι η μουσικούλα και τα αραιά πρόστυχα λογάκια μας φτιάχνουν ατμόσφαιρα και διάθεση, όταν ξαφνικά μπαίνει μέσα ένας ψηλός με μούσι αδύνατος γεροδεμένος.

- Καλησπέρα παιδιά καιρό έχω να σας δω.

Εσύ τον γνώρισες αμέσως, σηκώθηκες και τον καλησπέρισες δίνοντας το χέρι σου και αμέσως μετά μία ελαφριά αγκαλιά από την μέση που σου ανταπέδωσε κι εκείνος. Θυμήθηκα! Ο Κώστας, ο πωλητής από… δε θυμάμαι ακριβώς άλλα θυμάμαι που πάντα σου άρεσε και όταν έβρισκες ευκαιρία καπνίζατε κάνα στριφτό τσιγαράκι μαζί, μιλάγατε εκτός δουλειάς και γενικά γούσταρες που σε γούσταρε. Θυμάμαι, όταν έλειπες κι έβλεπε στην οθόνη τις καλοκαιρινές σου φώτο με το μαγιό, κυρίως αυτή με τον στημένο κωλαράκο σου στην Αίγινα, ήταν έτοιμος να τον παίξει για πάρτη σου! Άλλα κι συ νομίζω δε θα έλεγες όχι σε καμία καλή φάση. Πάντα είχα την υπόνοια ότι μπορεί και να έγινε κάτι ψηλό ίσως κάνα χούφτωμα στον ωραίο κωλαράκο σου. Τυχαία άλλα σου άρεσε! Μας έδειξε κάτι καινούργια είδη, εσύ σέρβιρες ουϊσκάκι και τον κέρασες τσιγάρο. Έφερες καρέκλα και έκατσες κοντά. Κάποια στιγμή μάλιστα έριξες τον αναπτήρα και σκύβοντας να τον πιάσεις τούρλωσες τον υπέροχο κώλο σου μπροστά του. Το κολάν τέντωσε και το στρινγκάκι σου δεν ήταν ικανό να κρύψει τα υπέροχα κωλομέρια σου, τον τύφλωσες!

"Παίζει το πουτανάκι", σκέφτηκα καυλωμένος. Δέκα η ώρα.

- Παιδιά πάω μέχρι την τράπεζα και έρχομαι να κλείσουμε… σε δέκα λεπτά είμαι πίσω.

- Ok, εγώ πίνω τη γουλιά μου και φεύγω για να κλείσετε, λέει ο δικός σου, κάλο βράδυ.

Πήγα τράπεζα πήρα και λίγους ξηρούς καρπούς για το ποτό μας και σε κάνα μισάωρο ήμουν πίσω. Περίεργο… η κουρτίνα κλειστή, η πόρτα κλειστή, έκλεισες μάλλον για να κερδίσουμε ώρα. "Μπράβο το μωρό μου" σκέφτηκα… καλά το σκέφτηκε. Χτύπησα ελαφρά την πόρτα άλλα είδα τα κλειδιά από μέσα και όπως τράβηξα την πόρτα άνοιξε. Ήταν ξεκλείδωτη για να μπω. Μπήκα μέσα, έκλεισα καλά και γεμάτος καύλα και όρεξη ψάχνω να σε βρω. Σε θέλω πολύ τώρα! Ακούω θόρυβο από μέσα και έρχομαι προς το δωμάτιο. Σίγουρα έχεις ακούσει ότι μπήκα και πιστεύω μου έχεις καυλιάρικη έκπληξη. Αυτό που είδα όμως με τρέλανε, με καύλωσε απίστευτα πολύ!

Ο δικός σου καθιστός στο κρεβάτι ακουμπώντας τους αγκωνές του πίσω να βογκάει με κατεβασμένο το παντελόνι ενώ εσύ σκυμμένη με τον κώλο τουρλωμένο, το παντελόνι μισοκατεβασμένο να γλείφεις με λαχτάρα το χοντρό πουτσοκέφαλο του, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τα αρχίδια του και παίζοντας τον καυλωμένο χοντρό και μεγάλο πούτσο του. Σίγα μην ήρθε τυχαία τέτοια ώρα. "Κάποιο πουτανάκι χαλάει τις μονάδες του στο τηλέφωνο κανονίζοντας ομορφιές και καύλες" σκέφτηκα "άλλα χαλάλι της άμα καυλώνει και γουστάρει πούτσο". Έχεις καυλώσει πολύ! Βλέπω το μουνάκι σου να στάζει και το στρινγκάκι σου να έχει μουσκέψει. Έρχομαι κοντά, εσύ συνεχίζεις να γλείφεις με λαχτάρα την ψωλάρα του και εγώ κατεβάζω τελείως το παντελόνι σου και σε αφήνω γυμνή ανάμεσα μας. Γυμνή ανάμεσα σε δυο καυλωμένους γαμιάδες. Χώνω το κεφάλι μου ανάμεσα στα τουρλωμένα κωλομέρια σου και βάζω την γλωσσά μου στα χείλια του καυλωμένου σου μουνιού γλείφοντάς το με λαχτάρα γεμίζοντας από τα υγρά της καύλας σου.

Σε νοιώθω να σπαρταράς από τη γλωσσά μου, άλλα εκείνο που θέλεις τώρα είναι να γαμηθείς. Όπως τον τσιμπουκώνεις, τραβάς και του βγάζεις το παντελόνι τελείως, ανεβαίνεις στο κρεβάτι και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, καμία ντροπή πάρα μονό με την καύλα στο μυαλό σου καρφώνεις την μουσκεμένη μουνάρα σου πάνω στον χοντρό τεράστιο πούτσο του αρχίζοντας να γαμιέσαι με λυσσά πάνω του.

- Αχ… τόσο καιρό το θέλω αυτό το καυλί ρε πούστη. Γάμα με δυνατά, γάμα με!

Γυρνάς με κοιτάς που παίζω τον πούτσο μου βλέποντάς τη γυναικάρα μου να γαμιέται με λυσσά και να καυλώνει με έναν τεράστιο πούτσο ενός γαμιά που από καιρό γούσταρε να γαμηθεί μαζί του. Απλώνεις το χέρι με τραβάς κοντά και παίρνεις τον πούτσο μου στο στόμα σου. Γαμιέσαι και μου γλείφεις τον πούτσο με λαχτάρα. Έχεις τόση καύλα… σε νοιώθω είσαι έτοιμη…

- α… χύνω καύλα μου χύνω την ψωλάρα του γαμιά μου, μου φωνάζεις και κουνάς το κεφάλι πέρα δώθε. Χύνω η πουτάνα, χύνω!

Ξαπλώνεις να πάρεις ανάσα. Οι δυο μας ερχόμαστε από πάνω σου παίζοντας τους πούτσους μας για πάρτη σου και αδειάζουμε τα αρχίδια μας πάνω σου, δυο ψωλάρες χύνουν για πάρτη σου.

Έχυσες πολύ έντονα άλλα η καύλα σου δεν έχει σβήσει. Το βλέπω στα μάτια σου θες να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία σου και την παρουσία του γαμιά σου, να γαμηθείς πάλι μαζί του. Τώρα που έτυχε η φάση είναι όλη η νύχτα για πάρτη σου. Ένα ντουζάκι τώρα για να ισιώσουμε και ουϊσκάκια από την αρχή. Μ' αρέσει που βρεγμένη απ το ντους στάζεις γυμνή ανάμεσα μας χωρίς ίχνος ντροπής, μονό καυλωμένη. Ξαπλώνεις και απολαμβάνεις το ουίσκι σου χαϊδεύοντας το μουνάκι σου ετοιμάζοντας το για τους γαμιάδες σο. Παίρνω ένα παγάκι και το περνάω στη μία ρώγα σου. Ανατριχιάζεις και καυλώνεις. Ο γαμιάς σου στάζει λίγο ουίσκι χαμηλά στη κοιλία σου σε παγώνει και ανασκιρτάς. Εκείνος το γλείφει από πάνω σου και κατευθύνεται στο μουνί σου. Σου ανοίγει τα ποδιά και αρχίζει να σε γλείφει. Αναστενάζεις και με ζητάς στο στόμα. Στον δίνω και η πίπα είναι τέλεια. Έχεις καυλώσει και θέλεις να τα κάνεις όλα.

Ξαπλώνω και σε βάζω να κάτσεις πάνω στον πούτσο μου, ήρθε η ώρα να σε πάρουμε παρτούζα στα αλήθεια, κυριολεκτικά. Να γίνεις η πουτάνα μας! Κάθεσαι πάνω στον πούτσο μου και με μίας τον παίρνεις όλο μέσα καθώς η μουνάρα σου είναι ανοιγμένη και γεμάτη χύσια από τον προηγούμενο πούτσο. Σε γαμάω και στάζεις. Πιάνω υγρά και ανοίγοντάς τα κωλομέρια σου αλείφω την κωλοτρυπίδα σου ετοιμάζοντας την να γαμηθεί με τον πιο μεγάλο πούτσο που έχει μπει στον κώλο σου. Κοιτάς πίσω, γουστάρεις να σε ξεκωλιάσει και μέσα στην καύλα σου του το λες ξεδιάντροπα.

- Έλα καύλα μου, μου μούσκεψε τον κώλο για να με ξεκωλιάσεις. Έλα ρε πούστη, έτοιμη είμαι η πουτάνα για την ψωλάρα σου, χωσ' τον στον κώλο μου ρε πούστη, χωσ' τον να ευχαριστηθεί η πούτσα σου γαμήσι.

Καυλωμένη από το γαμήσι τα θέλεις όλα. Το πουτσοκέφαλο ακουμπάει τη μουσκεμένη κωλοτρυπίδα σου. Εγώ σταματάω για λίγο το γαμήσι άλλα μένω βαθιά μέσα σου για να το νοιώσεις και σιγά-σιγά βλέπω τον πούτσο του να χάνεται μέσα στον κώλο σου ολόκληρος. Τα αρχίδια του πάνω στο μουνί σου. Σε ξεκωλιάζει, σε πονάει, σε σκίζει, σε κατακτά. Καυλώνεις, ο κώλος σου γαμιέται. Αρχίζει ένα ανελέητο γαμήσι και από τους δυο γαμιάδες σου. Τα καυλιά μας τρίβονται μέσα στο κορμί σου και σου κόβουν την ανάσα έχεις χάσει τον κόσμο τώρα υπάρχει μονό πούτσος και καύλα.

- Γαμιέμαι, γαμιέμαι η πουτάνα, σκίστε με μωρά μου, χύνω η γαμιόλα χύνω!

Χύνεις σαν τρελή φωνάζοντάς και χτυπώντας τα χέρια σου στο στήθος μου.

- Χύνω… αχ… ναι, με τελειώσατε την πουτάνα…

όμως εμείς εκεί, τα καυλιά μας γαμάνε μέσα στο μουνί και την κωλαρά σου χωρίς οίκτο. Σ' έχω πιάσει από το κεφάλι, σε έχω ακουμπήσει στο στήθος μου, σου γαμάω με δύναμη τη μουνάρα και ο κώλος σου ορθάνοικτος γαμιέται με ένα καυλί χοντρό που σε έχει ξεκωλιάσει.

- Αχ… ξανά… ξανά θα χύσω ξανά γαμιάδες μου, χύνω… με ξεσκίσατε σβήνω.

Ήρθε η ώρα μας! Τα αρχίδια μας θα αδειάσουν τα χύσια τους για πάρτη σου.

- Χύνω καύλα μου φωνάζει ο γαμιάς σου χύνω στην κωλαρά σου!

Νοιώθω το καυλί του να φουσκώνει να τινάζεται και να πιέζει τον πούτσο μου.

- Χύνω κι εγώ μουνάρα μου, χύνω στο μουνί σου χύνω!

Αδειάζοντας σε ακούμε να φωνάζεις ξέπνοα ότι χύνεις πάλι και να πέφτει το κεφάλι σου στο στήθος μου μισολιπόθυμη.

- Αχ τι ήταν αυτό… ψιθυρίζεις, ακόμα χύνει το μουνί μου, νοιώθω τα καυλιά σας μέσα μου τα χύσια σας μέσα μου και δε θέλω να τα χάσω άλλα δεν έχω άλλο κουράγιο. Με τελειώσατε με το γαμήσι σας, έχω τρελαθεί τελείως, είναι τέλεια.

Ο γαμιάς σου βγάζει τον πούτσο του από τον κώλο σου και αφήνει την κωλοτρυπίδα σου να στάζει χύσια. Σε βγάζω κι εγώ από πάνω μου και σε αφήνω μπρούμυτα στο κρεβάτι ολόγυμνη, γαμημένη, χυμένη άλλα ευχαριστημένη και ήρεμη πια. Σε χαζεύουμε, ωραίος κώλος και πολύ εκπαιδευμένος τελικά. Ναι είναι καύλα, είναι τέλεια και στο γαμήσι!

Έμεινες εκεί κοιμισμένη μέχρι το πρωί με τα χύσια μέσα σου, πάνω σου, γυμνή , ξεσκέπαστη ένα θέαμα υπέροχο στα μάτια μου! Τον γαμιά σου ούτε που τον πήρες χαμπάρι που έφυγε. Νομίζω ότι δεν σε ένοιαζε κιόλας πια, ο πούτσος του έκανε την δουλεία του με το παραπάνω. Σε ξέσκισε και σου έδωσε ηδονή, καύλα και ότι χρειαζόταν. Σε πήρα αγκαλιά και ξυπνήσαμε το πρωί σχολιάζοντας ότι αυτά τα ξαφνικά γαμήσια είναι τέλεια… ε; Είσαι καύλα μωρό μου, σ' αγαπάω πολύ και γουστάρω κάθε μας γαμήσι… είσαι σκέτη καύλα!
Copyright protected OW ref: 169696Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.