Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα πολλά χρόνια να επισκεφτώ το χωρίο. Ειδικά το καλοκαίρι. Έφτασα βράδυ κατά τις 10. Δεν με περίμενε κανείς. Μπήκα στο σπίτι και άρχισα να τακτοποιώ τα πράγματα μου. Όπως ήμουν απασχολημένος άκουσα την πόρτα να χτυπάει. Άνοιξα.

- Χρόνια και ζαμάνια ξάδερφε.

- Δεν ήξερα ότι ήσουν εδώ.

- Εδώ μένω με τη γυναίκα και τη μάνα μου, μου λέει.

- Παντρεύτηκες; Πότε; Τον ρωτάω.

- Έχω 2 χρόνια.

- Καιρός ήταν… του λέω και συνεχίζω να τακτοποιώ.

- Φτιάξε τα πράγματά σου και έλα να φάμε όλοι μαζί. θα χαρεί πολύ η θεία σου…

μου λέει και έφυγε. Ο ξάδερφος μου 2 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, λίγο άξεστος αλλά καλό παιδί. Είχαμε περάσει πολλά μικροί. Μόλις τελείωσα, έκανα ένα ντους, έβαλα μια βερμούδα και ένα μπλουζάκι και ξεκίνησα για το σπίτι του ξάδερφου. Καθόντουσαν όλοι στην αυλή. Με το που με είδαν σηκώθηκαν με μεγάλη χαρά.

- Πού χάθηκες τόσα χρόνια, κάτσε να μας πεις τα νέα σου… κλπ.

Αφού βγήκα από τις αγκαλιές όλων, βλέπω μια μικροκαμωμένη κοπέλα με υπέροχα μάτια να μου λέει:

- Εγώ είμαι η Φ Επιτέλους σε γνωρίζω.

- Χάρηκα πολύ ξαδέρφη της λέω.

Και κάτσαμε στο τραπέζι όλοι μαζί. Η Φ απέναντί μου, δίπλα στον ξάδερφό μου και η θεία στο κεφάλι του τραπεζιού. Όσο τρώγαμε την παρατηρούσα συνέχεια. Είχα καυλώσει. Η Φ στην ηλικία μου (33), 1.60 ύψος, αθλητικό σώμα με στρογγυλό σφιχτό κωλαράκι και μικρά στήθη. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τον ώμο, μαύρα μάτια και φακίδες. Φορούσε ένα καθημερινό μαύρο φόρεμα, που στένευε στον κώλο της και πέδιλα. Σε όλη τη διάρκεια του φαγητού ανταλλάσσαμε βλέμματα και χαμόγελα. Η ξαδέρφη έπαιζε και της άρεσε. Οι ρώγες ήδη έκαναν την εμφάνισή τους στο φόρεμα. Με το που τις είδα την κάρφωσα στα μάτια και με το πόδι μου άρχισα να χαϊδεύω το δικό της. Ταράχτηκε. Της έπεσε το πιρούνι και τραβήχτηκε.

"Την έκανα"... λέω από μέσα μου.

Η Φ. σηκώθηκε απότομα και πήγε στην κουζίνα. Γύρισε μετά από λίγο και άρχισε να μαζεύει το τραπέζι. Ούτε βλέμμα δε μου έριξε. Εγώ είχα ξενερώσει από την αντίδρασή της και σκεφτόμουν την αυριανή μέρα το πρωί τι θα έχω να αντιμετωπίσω εάν το πει στον ξάδερφο. Η θεία μας καληνύχτισε. Μείναμε οι 3 μας και αρχίσαμε να μιλάμε για τα παιδικά μας χρόνια, τι ωραία περνούσαμε κλπ. Μετά η συζήτηση επικεντρώθηκε σε εμένα. Είχε πάει 2 η ώρα, είχαμε πιει και αρκετά και ο ξάδερφος μου σηκώθηκε να πάει για ύπνο. Ξυπνούσε στις 6 για δουλειά.

- Άντε να πηγαίνω κι εγώ. Να σας αφήσω να ησυχάσετε. Σας έβγαλα και από το πρόγραμμα… λέω.

- Πάω να μαζέψω την κουζίνα... λέει η Φ.

- Θα τα πούμε το μεσημέρι, καληνύχτα.... λέει ο ξάδερφος.

Φτάνω στο σπίτι, 50 μέτρα από του ξάδερφού μου, ανοίγω μια μπύρα και κάθομαι στην αυλή σκεπτόμενος τη βλακεία που έχω κάνει. Από την αυλή μου έβλεπα το σπίτι του ξάδερφού μου και τη Φ στη κουζίνα να κοιτάει προς το δικό μου σπίτι. Το φώς της κουζίνας έσβησε. Σηκώθηκα κι εγώ να πάω για ύπνο. Μόλις έκλεισα τη πόρτα, έβγαλα την μπλούζα μου και τη βερμούδα μου και ξάπλωσα να χαζέψω με το κινητό. Ξαφνικά ακούω χτύπους στο παράθυρό μου. Σηκώνομαι, ανοίγω και βλέπω τη Φ.

- Τι κάνεις εσύ εδώ;… της λέω.

- Ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου… μου λέει.

- Δικαιολογημένη η αντίδρασή σου. Κι εγώ δεν έπρεπε να παρασυρθώ.

- Έχει καιρό να με αγγίξει άντρας. Με το που με ακούμπησες, ένιωσα σα να με χτύπησε το ρεύμα… μου λέει.

- Καλά και ο ξάδερφος;… της λέω.

- Εδώ και 1 χρόνο δεν με έχει αγγίξει. Έχει πρόβλημα και τον έχει πάρει από κάτω.

- Να βάλω μια μπυρίτσα να τα πούμε;…

της λέω. Και αρχίζει να μου λέει για τη ζωή της στο χωριό, για τον ξάδερφό μου, τη θεία μου και το πώς αισθάνεται.

Πλέον ήταν στη ν αγκαλιά μου. Με κρατούσε σφιχτά, με μύριζε, με χάιδευε. Ώσπου σήκωσε το κεφάλι της να με κοιτάξει και χαθήκαμε στα φιλιά. Η γλώσσα μου έπαιζε στο στόμα της. Με ρουφούσε, ήθελε να με φάει ολόκληρο. Μου χάιδευε το λαιμό, το στήθος. Ο πούτσος μου ήταν κάγκελο. Άρχισα να της χαϊδεύω το μουνάκι. Ήταν στενό και τριχωτό (περιποιημένο). Μύριζε όλο το δωμάτιο από τα υγρά της. Έβαλα 1 δάχτυλο μέσα της και έχυσε. Έβαλα και δεύτερο. Άρχισε να κουνάει τη μέση της ρυθμικά, να τα βάζει βαθιά μέσα της. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και της έβαλα με δύναμη τον πούτσο μου μέσα. μέχρι τ' αρχίδια. Φώναζε ότι τη σκίζω, ότι δεν σταματά να χύνει. Ήταν τόσο υγρό και στενό το μουνάκι της. Το έσκιζα με μανία κι εκείνη ήθελε πιο δυνατά. Τα χύσια της έσταζαν στ' αρχίδια μου και τον κώλο μου. δεν άντεξα, τον έμπηξα βαθιά μέσα της, μου έσφιξε τα κωλομέρια και άρχισα να χύνω με απίστευτη δύναμη μέσα στο μουνάκι της.

Με τον πούτσο μου μέσα στη Φ έσκυψα και τη φιλούσα μέχρι να ξεκαυλώσει ο πούτσος μου και να βγει μόνος του. Μόλις βγήκε, μου τον καθάρισε με τη γλώσσα της και έφυγε. Ήταν 5 η ώρα το πρωί. Βγήκα στην αυλή, άναψα τσιγάρο και άνοιξα μια μπύρα. Τι απίστευτο βράδυ. Από αυτά που δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια ή όνειρο.

- Καλημέρα Ξάδερφε. Ακόμα δεν κοιμήθηκες;… μου λέει ο Β πηγαίνοντας για δουλειά.

- Δε με έπιανε ο ύπνος. Μάλλον έχω υπερένταση από το ταξίδι, του λέω.

- Αν χρειαστείς κάτι είναι η Φ στο σπίτι. Σηκώνεται νωρίς το πρωί για να ζυμώσει και να μου φτιάξει πρωινό.

- Όλο και κάτι θα χρειαστώ ρε ξάδερφε… του λέω.

Τον καλημερίζω και πάω κι εγώ για ύπνο.
Copyright protected OW ref: 169690Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.