Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μια παρέα πουτανάκια: Η Λίνα

Είχε έρθει καλοκαίρι και σχεδιάζαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές σε μια πανέμορφη μονοκατοικία στην Άφυτο της Χαλκιδικής. Εγώ, η μετέπειτα σύζυγος μου Κωνσταντίνα, που είχαμε μόλις κάποιους μήνες σχέση τότε και ένα ακόμα ζευγάρι. Ο φίλος μου ο Χάρης και η κοπέλα του η Όλγα. Το κορίτσι δεν το είχαμε γνωρίσει ακόμα αλλά λίγο μας ένοιαζε μιας και ο μόνος λόγος που αποφασίσαμε να πάμε όλοι μαζί διακοπές, ήταν η οικονομία. Κι εμείς και αυτοί φρέσκα ζευγάρια και το μυαλό μας ήταν μόνο και μόνιμα στο σεξ, οπότε δεν το πολυσκεφτήκαμε. Ολόκληρη μονοκατοικία δική μας, με μια καλή συνεννόηση θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι και ξεπατωμένοι από τα γαμήσια. Έχοντας ξεκινήσει ξημερώματα φτάσαμε πρώτοι στο χωριό. Τακτοποιήσαμε τα πράγματα και η Κωνσταντίνα μπήκε να κάνει ένα ντους και να κάνει ένα μικρό καθάρισμα στην τουαλέτα μιας και δεν βασιζόταν στην καθαριότητα της από τις καθαρίστριες. Εγώ έφερα όλα τα πράγματα από το αυτοκίνητο και κάπου εκεί βγήκε η Κωνσταντίνα από το μπάνιο και μου είπε να μπω εγώ. Συμφώνησα και μπήκα να κάνω και εγώ ένα μπανάκι έχοντας συνέχεια στο μυαλό να βγω και να ρίξω ένα πρώτο γαμήσι στην Κωνσταντίνα, μέχρι να έρθουν οι άλλοι.

Ενώ άπλωνα το αφρόλουτρο στο σώμα μου και απολάμβανα το νερό που έτρεχε πάνω μου, η Κωνσταντίνα με ενημέρωσε ότι θα πεταχτεί δίπλα στο περίπτερο για τσιγάρα και θα περνούσε λίγο και από το σουπερ μάρκετ που ήταν σχετικά κοντά για να πάρει δυο-τρία πράγματα όπως χαρακτηριστικά είπε. Της είπα ναι, να προσέχει, να μην αργήσει κι έφυγε. Εν τω μεταξύ αφού τελείωσα το μπάνιο μου, βγήκα, τύλιξα μια πετσέτα στη μέση μου και πήγα στην κουζίνα για να ετοιμάσω κάτι να τσιμπήσουμε και καφέδες για να πιούμε. Σκεφτόμουν τα γαμήσια που θα κάναμε με την Κωνσταντίνα και είχα καυλώσει. Ακούω το κλειδί στην πόρτα και φωνάζω.

- Έλα μωράκι μου να δεις τι σου 'χω εγώ εδώ. Έλα να σε ταΐσω αυγά με λουκάνικο. Αυτό έφτιαχνα αλλά άλλο εννοούσα φυσικά. Ακούγοντας τα βήματα να πλησιάζουν γυρνάω και ανοίγω την πετσέτα απότομα σαν επιδειξίας και ο πούτσος μου άρχισε να πάλλεται βαριά ενώ τα αρχίδια μου κουνιόντουσαν πέρα δώθε μπροστά στα μάτια της. Όλγας!

- Ε… συ... συγνώμη… ψέλλισα ντροπιασμένος. Δεν ήθελα να…

- Δεν τρέχει τίποτα, μην ανησυχείς…

απάντησε με κοφτή φωνή εκείνη και τα μάτια της άστραφταν κολλημένα στο καυλί μου για τα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν μέχρι να αρπάξω την πετσέτα από κάτω και να την ξανατυλίξω γύρω μου. Αυτή ήταν και η πρώτη γνωριμία μου με την Όλγα. Ή μήπως όχι. Για κάτσε. Είχαν περάσει χρόνια μα ήταν εκείνη; Η μικρή ξαδέρφη του Βασίλη; Ναι, βέβαια! Εκείνη ήταν. Είχε μακρύνει πολύ το μαλλί της και το είχε βάψει ξανθό, δεν ήταν τόσο μαυρισμένη και ένας μικρός χαλκάς στη μυτούλα της αλλά και ένα ακόμα σκουλαρίκι στο δεξί άκρο του άνω χείλους της την ομόρφαιναν πολύ, όπως και το γεγονός ότι είχε δουλέψει με το σώμα της. Μούναρος κανονικός η Ολγίτσα.

- Πλάκα κάνεις… είπα, έχοντας σκεφτεί όλα αυτά.

- Έλα ρε! Άκη! Δεν το πιστεύω. Λέει και εκείνη και σκάμε στα γέλια.

- Άκουσα Όλγα από το Χάρη αλλά δεν το περίμενα. Αλήθεια που είναι;

- Δε σας πήρε; Κάτι έγινε στο σπίτι και έπρεπε να πάει. Είχαμε ήδη πληρώσει και αποφασίσαμε να έρθω μόνη και όταν και αν μπορέσει θα έρθει κι εκείνος. Ελπίζω να μη σας το χαλάω... είπε.

- Όχι ρε συ, σιγά.

Είπα ψάχνοντας το κινητό μου, για να συνειδητοποιήσω ότι είχε κλείσει. Το άνοιξα και το έβαλα να φορτίσει. Κάπου εκεί μπήκε και η Κωνσταντίνα και λίγο ζήλεψε όταν με είδε έτσι μαζί της αλλά κάλμαρε και μίλησε ευγενικά! Συστηθήκανε και είπε και σε εκείνη τα νέα για το Χάρη.

- Δεν πειράζει. Συμβαίνουν αυτά!

Είπε και καθίσαμε στο τραπέζι για να φάμε. Η Όλγα πήγε να τακτοποιηθεί και εκείνη και θα ερχόταν μετά.

- Δεν πιστεύω να μας γίνει κολλιτσίδα τώρα, είπε η Κωνσταντίνα.

- Όχι μωράκι μου, όταν θέλουμε να μένουμε μόνοι θα της το λέμε. Μεγάλο κορίτσι είναι. Θα καταλάβει.

- Εντάξει! Είπε ανακουφισμένα.

Φάγαμε, ξεκινήσαμε και τον καφέ μας και κάπου εκεί ήρθε και η Όλγα. Είχε φορέσει ήδη μαγιό και ένα πολύ κοντό παρεό και το σώμα της έμοιαζε πολύ όμορφο.

- Θα πάμε για μπανάκι ή να ξεκινήσω μόνη μου; Ρώτησε με νόημα.

- Πήγαινε εσύ μιας και είσαι έτοιμη και θα έρθουμε σε λίγο. Είπα εγώ και έριξα ένα πονηρό βλέμμα στην Κωνσταντίνα.

Έτσι έγινε και ξεκίνησε μόνη της για την παραλία. Μόλις η πόρτα έκλεισε πίσω της, άρπαξα την Κωνσταντίνα και την πέταξα στον καναπέ. Γρήγορα της αφαίρεσα τα ρούχα και σε δύο λεπτά την είχα στα τέσσερα να στηρίζεται στην πλάτη του καναπέ και εγώ καρφωμένος βαθιά μέσα στην υγρή, καυλωμένη μουνάρα της να μπαινοβγαίνω μανιασμένα κρατώντας την από τα μαλλιά στηριζόμενος στην πλάτη του καναπέ. Σε 10 λεπτά περίπου η Κωνσταντίνα έχυνε δυνατά, φωνάζοντας και ακολούθησα σε μερικά λεπτά κι εγώ καρφωμένος εντελώς μέσα στα έγκατα της μουνάρας της. Μείναμε έτσι κολλημένοι δίνοντας βαθιά γλωσσόφιλα ο ένας στον άλλο και αφού ξεκαυλώσαμε λίγο, πήγαμε στο μπάνιο να καθαριστούμε. Εκεί τα παιχνίδια με το σαπούνι φέρανε δεύτερο γύρο και για πρώτη μας φορά προσπαθήσαμε να κάνουμε πρωκτικό σεξ, αλλά το παρθένο κωλαράκι της Κωνσταντίνας δεν δεχόταν το πρησμένο, χοντρό καυλί μου και σταματήσαμε γιατί πονούσε. Παρ' όλα αυτά το μουνάκι της τον κατάπινε χωρίς διαμαρτυρία και το ευχαριστιόταν γιατί της το άνοιγε τέρμα και της το τέντωνε εντελώς. Έχυσα πάνω στις βυζάρες της και μετά την έκανα να τελειώσει και εκείνη με τη γλώσσα μου. Ξεπλυθήκαμε και ετοιμαστήκαμε για παραλία.

Φτάνοντας έκανε μια γύρα το βλέμμα της και εντόπισε την Όλγα. Πήγαμε και καθίσαμε δίπλα. Δεν είχε κόσμο μιας και οι περισσότεροι πηγαίνουν αλλού για μπάνιο. Η Όλγα είχε βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό και ξάπλωνε μπρούμυτα κάνοντας ηλιοθεραπεία, ενώ οι βυζάρες της πιέζονταν και ξεχείλιζαν από το πλάι όπως είχε σηκωμένα τα χέρια της. Αφού χαιρετίσαμε και ξεκινήσαμε να αφήνουμε τα πράγματα, έφυγα για να πάω να πάρω τα γυαλιά ηλίου μου που είχα ξεχάσει. Το σπίτι ήταν πολύ κοντά και αν δεν ήθελα να μαλώσω με την Κωνσταντίνα τα είχα ανάγκη οπωσδήποτε. Μου πήρε λιγότερο από ένα πεντάλεπτο για να γυρίσω και φτάνοντας στην ομπρέλα μας είδα ότι η Όλγα έλειπε και η Κωνσταντίνα άπλωνε αντηλιακό πάνω της. Προσφέρθηκα αμέσως να βοηθήσω και έστρεψα το βλέμμα μου στην θάλασσα όπου τα έχασα με το θέαμα. Η Όλγα επέστρεφε από τη βουτιά της χωρίς να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό. Η εικόνα αυτή καρφώθηκε στο μυαλό μου και ευτυχώς η Κωνσταντίνα δεν κατάλαβε τίποτα έτσι όπως ήταν γυρισμένη. Η Όλγα γύρισε και ξάπλωσε πάλι στην ίδια θέση με πριν. Τράβηξε το κάτω του μαγιό της φανερώνοντας σχεδόν ολόκληρο τον κώλο της για να μαυρίσει και άραξε. Δε μπορούσα να συγκεντρωθώ και αφού τέλειωσα με τα αντηλιακά βούτηξα να σβήσω λίγο από την κούλα μου. Σε λίγα λεπτά ακολούθησε και η Κωνσταντίνα που κολύμπησε μέχρι την αγκαλιά μου. Ένιωσε σκληρό τον πούτσο μου ανάμεσα στα πόδια της και είπε:

- Τι έγινε ρε καυλιάρη δεν σου πέφτει με τίποτα;

- Καύλωσα με τα χάδια από πριν που σου άπλωνα το αντηλιακό. Απάντησα λέγοντας ψέματα.

- Για να σε βοηθήσω λίγο…

λέει και πετάει έξω τον πούτσο μου ενώ παραμέριζε το μαγιό της κοιτάζοντας με λάγνα. Τον έβαλε μέσα της και με μικρές ωθήσεις έφτασε να τον έχει πάρει όλο στο μουνάκι της. Με αγκάλιασε σφιχτά και πήρε το αυτί μου στα χείλη της γλύφοντας το και ανεβοκατεβαίνοντας μαλακά για να μην δώσουμε στόχο γαμούσε το καυλί μου. Χαμένος μέσα στην καύλα μου δεν είδα ότι είχε βουτήξει και η Όλγα και σχεδόν είχε φτάσει κοντά μας.

- Μείνε ψύχραιμη. Πρόλαβα να ψιθυρίσω και συνέχισα.

- Τι κάνεις Όλγα; Όλα καλά; Είπα ενώ ο πούτσος μου ήταν καρφωμένος μέσα στο μουνάκι της Κωνσταντίνας μου.

- Καλά, αλλά πολύ ζέστη… είπε και γέλασε πονηρά.

- Ναι, έχουμε κατακαεί…

λέει και η Κωνσταντίνα αναψοκοκκινισμένη. Το σκηνικό μάλλον την καύλωσε τόσο που έσκυψε στην αγκαλιά μου και σχεδόν έμπηξε τα νύχια της στην πλάτη μου σφίγγοντας με και χύνοντας καθώς έπνιγε την ανάσα της.

- Ξαναβγαίνω…

είπε η Όλγα που μάλλον κατάλαβε τι παιζόταν. Και μόλις γύρισε την πλάτη της, η Κωνσταντίνα γύρισε προς την παραλία βλέποντας πως σχεδόν κανένας δεν είχε μείνει να κοιτάει ή να κάνει μπάνιο και με μερικά απότομα ανεβοκατεβάσματα της λεκάνης της με έκανε να τελειώσω και εγώ μέσα στην τρύπα της. Βγήκαμε, καθίσαμε λίγο ακόμα και μετά είπαμε να γυρίσουμε σπίτι. Κάναμε ντους ένας-ένας, ετοιμάσαμε να φάμε και μετά βγήκαμε για μια βόλτα στο χωριό. Ήμασταν όλοι πολύ κουρασμένοι και είπαμε να γυρίσουμε σπίτι να βάλουμε καμιά ταινία να δούμε και να χαλαρώσουμε. Έτσι και έγινε. Ούτε η Όλγα ούτε εγώ είπαμε στην Κωνσταντίνα ότι γνωριζόμασταν. Αράξαμε στον καναπέ να δούμε ταινία. Η Κωνσταντίνα στη μια άκρη, εγώ δίπλα της και από την άλλη η Όλγα. Σχεδόν στη μέση της ταινίας συνειδητοποίησα ότι η Όλγα κοιμάται και άρχισα να χουφτώνω την Κωνσταντίνα. Εκείνη τρομαγμένη ξαφνιάστηκε και γύρισε να δει την Όλγα αλλά όταν την είδε να κοιμάται ανταποκρίθηκε και άρχισε να με χαϊδεύει και εκείνη φιλώντας με στο στόμα.

Άνοιξε τα πόδια της και κατεύθυνε το χέρι μου από το βυζάκι της στο μουνάκι της που έκαιγε. Τράβηξε στην άκρη την πιτζάμα με το στρινγκάκι της και με άφησε να βυθίσω μέσα του τα δάχτυλα μου, βγάζοντας μια μικρή κραυγούλα ηδονής. Έσκυψε αμέσως και έβγαλε τον πούτσο μου έξω παίρνοντας τον απευθείας στο στόμα της σε ένα πολύ υγρό αργόσυρτο τσιμπούκι. Μου τον έγλειφε μαλακά και τα πολλά υγρά με έκαναν να καυλώνω σε επικίνδυνο βαθμό. Τα δάχτυλα μου δεν εγκατέλειψαν ποτέ το μουνάκι της όλες αυτές τις στιγμές. Σύντομα δεν ελέγχαμε την καύλα μας και σηκωθήκαμε ήσυχα αλλά βιαστικά να πάμε μέσα στο δωμάτιο μας. Από την ανυπομονησία μας ούτε την πόρτα κλείσαμε ούτε μας ένοιαξε να κλείσουμε το φως του πορτατίφ του δωματίου. Πέταξα την Κωνσταντίνα στο κρεβάτι και άνοιξα τα πόδια της βουτώντας το πρόσωπο μου ανάμεσα προσφέροντας της ένα υπέροχο γλείψιμο. Είχε εκστασιαστεί και μάταια προσπαθούσε να κάνει ησυχία καθώς η γλώσσα μου έκοβε βόλτες στη σχισμούλα της και ερέθιζε την κλειτορίδα της ενώ τα χείλη μου κολλούσαν επάνω του και ρουφούσαν τα υγρά και την ίδια την κλειτορίδα της. Δεν άντεξε 10 λεπτά και έχυσε μια απίστευτη ποσότητα υγρών με την ίδια να τρέμει και να έχει σπασμούς από την ηδονή. Η ανάσα της έβγαινε δύσκολα και σε κάνα δυο στιγμές της ξέφυγαν δυνατά βογγητά.

Ο πούτσος μου ήταν ήδη πέτρα αλλά της τον έδωσα στο στόμα να τον ρουφήξει για λίγο γαμώντας της το με μερικές σπρωξιές. Βγήκα και μπήκα στο μουνάκι της. Ήταν καυτό και πολύ πιο υγρό από το στόμα της. Γλίστρησα μέσα της πιάνοντας σχεδόν κατευθείαν πάτο, χωρίς να βρω πουθενά αντίσταση. Κάπου εκεί ξεκίνησε ένα γαμήσι σε έναν ρυθμό πολύ γρήγορο και με πάρα πολύ μεγάλη ένταση και δύναμη. Ήταν ξέσκισμα κανονικό και ξεπάτωμα τρελό της Κωνσταντίνας που έβγαζε έναν ήχο σαν να έκλαιγε κουτάβι, μην πιστεύοντας πόσο δυνατά και γρήγορα της χτυπούσα την μήτρα. Μια κίνηση στην πόρτα που έπιασε το μάτι μου φευγαλέα με έκανε να γυρίσω και να δω την Όλγα να είναι σχεδόν έξω από την πόρτα του δωματίου έχοντας το ένα βυζί της έξω και μόλις είχε πιάσει το σορτσάκι της από το πάτωμα που της είχε ξεφύγει, τραβώντας το για να το φορέσει προσπαθώντας να συμμαζευτεί. Ένα χαμόγελο μου ξέφυγε και δεν ήξερα αν το είδε ή όχι. Μάλλον κρύφτηκε για λίγο. Η Κωνσταντίνα δεν κατάλαβε τίποτα. Σε εκείνο το σημείο τη γύρισα στα τέσσερα και συνέχισα το φρενήρη ρυθμό του ξεσκίσματος μας. Χαστούκιζα τον κώλο της Κωνσταντίνας και τον είχα κοκκινίσει καθώς τα αρχίδια μου κοπανούσαν πάνω στο μουνί της. Έχυσε δυνατά άλλη μια φορά καθώς τα μαλλιά της ήταν στη χούφτα μου τραβώντας τα και με τον κώλο της κατακόκκινο από τα χαστούκια. Δεν την άφησα να πάρει ανάσα παρόλο που έσκουζε και συνέχισα το σφυροκόπημα για λίγα λεπτά ακόμα μέχρι που πετάχτηκα έξω και άρχισα να χύνω στον κώλο και στην πλάτη της. Πέφτοντας εξουθενωμένος στο κρεβάτι η εικόνα της Όλγας να χαϊδεύεται έξω από την πόρτα είχε κολλήσει στο μυαλό μου. Η Κωνσταντίνα διαλυμένη εντελώς αποκοιμήθηκε εκεί επιτόπου και για λίγα λεπτά πρέπει να πήρε και εμένα ο ύπνος.

Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ και να πάρω χαρτί για να καθαρίσω λίγο και την Κωνσταντίνα. Δεν άναψα φως και στις μύτες καθώς επέστρεφα, είδα την πόρτα της Όλγας μισάνοιχτη και υπέκυψα στον πειρασμό να δω τι κάνει. Μέσα στο σχεδόν απόλυτο σκοτάδι, έσπρωξα ελαφρά την πόρτα και είδα την Όλγα να τρίβει το μουνί της ολόγυμνη πάνω στο κρεβάτι. Ήταν τρελά καυλωμένη και το θέαμα που μου προσέφερε ήταν πανέμορφο. Σκέτη καύλα. Έβγαλα έξω τον πούτσο μου και συγχρόνισα τις κινήσεις μου με τις δικές της. Σύντομα χύναμε σχεδόν παρέα και μετακινήθηκα λίγο στην άκρη για να μην με δει και σκουπίστηκα. Έπρεπε να την γαμήσω. Το ήθελα σαν τρελός και πλέον μου δημιουργούσε μια αίσθηση απωθημένου. Πήγα και καθάρισα την Κωνσταντίνα, αλλά δε μπορούσα να συνέλθω με τίποτα. Πήγα για ένα κρύο ντους και εντέλει γύρισα στο δωμάτιο. Ολόγυμνος έπεσα στο κρεβάτι και έκλεισα την πόρτα του δωματίου γιατί και η Κωνσταντίνα ήταν ολόγυμνη επίσης. Ο πούτσος μου σχεδόν πονούσε από τα γαμήσια και τις καύλες. Είχε μουδιάσει.

Ξάπλωσα στο πλάι σχεδόν στην άκρη του κρεβατιού και κρεμότανε στο πλάι μαζί με τα αρχίδια μου. Κάπως τον ανακούφιζε η συγκεκριμένη στάση καθώς αιωρούταν εκεί. Είχα γυρίσει πλάτη στην Κωνσταντίνα και έτσι κοιμήθηκα. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει όταν ένιωσα μια έξτρα υγρασία να φυλακίζει τον πούτσο μου και να ανακουφίζεται τόσο όμορφα που κάποιες απαλές κινήσεις τον έκαναν να σκληραίνει μέσα σε αυτήν την υπέροχη υγρή παγωμένη αίσθηση ανακούφισης. Δεν ήξερα αν κοιμάμαι ή αν ξύπνησα. Είχα χαθεί στην υπέροχη αυτή αίσθηση. Είχα πλέον γίνει πέτρα από την καύλα και αυτή την αίσθηση του κρύου την εγκατέλειπε σχεδόν οριστικά ο πούτσος μου για να αρχίσει σιγά-σιγά να γίνεται καυτός. Άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα την Όλγα να έχει στο στόμα της το καυλί μου προσφέροντας μου μια πίπα τόσο υπέροχη.

Ανασήκωσα τρομαγμένος το κεφάλι και το βλέμμα μου για να καθησυχαστώ βλέποντας την Κωνσταντίνα να κοιμάται πίσω μου. Η Όλγα ξαπλωμένη στο πάτωμα συνέχισε ακάθεκτή με μοναδικό διάλειμμα δύο δευτερολέπτων για να μου κάνει νόημα να κάνω ησυχία με το δάχτυλό της. Ανασήκωσα το πόδι μου για να κάνω λίγο πιο εύκολο το έργο της Όλγας. Είχα αποφασίσει να το ζήσω και σταμάτησα να είμαι τρομαγμένος και φοβισμένος. Η Όλγα δεν έχασε χρόνο και με το χέρι που δεν στηριζόταν άρχισε να μαλάζει τα αρχίδια μου μαλακά. Τα έφερνε μπροστά και τα έγλειφε και εκείνα εναλλάξ. Είχα κλείσει τα μάτια μου και απολάμβανα αλλά μια έκπληξη με έκανε να τα γουρλώσω ξαφνικά καθώς η Όλγα βύθισε το δάχτυλό της στην τρύπα μου παίζοντας με τον προστάτη μου. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να ρουφάει και σε ελάχιστα λεπτά άρχισα να χύνω ανεξέλεγκτα μέσα στο στόμα της με εκείνη να μην ταράζεται καθόλου και να στραγγίζει ότι έβγαλα, καταπίνοντας τα πάντα και επιδεικνύοντας μου το καθαρό στόμα της μόλις τελείωσε. Έσκασε ένα τρελό χαμόγελο σαν αυτό ευτυχισμένου παιδιού που μόλις του αγοράσανε καινούριο αγαπημένο παιχνίδι και την χάιδεψα ελαφρά το μάγουλο και της πέρασα το μαλλί πίσω από το αυτί της. Την κοίταξα χαρούμενος κι εγώ, σηκώθηκε κι έφυγε ήσυχα από το δωμάτιο. Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν και εκείνη εντελώς γυμνή και ξετρελάθηκα με το θέαμα για λίγο. Γύρισα ανάσκελα και κοιμήθηκα ξανά ευτυχισμένος.

Το πρωινό ξύπνημα ήταν και πάλι απίστευτο. Δεν ξέρω τι και πώς έγινε γιατί ήμουν τέζα αλλά ήμουν ανάσκελα στο κρεβάτι με την πούτσα όρθια σαν κατάρτι πλοίου και την Κωνσταντίνα να προσπαθεί να με καβαλήσει. Αυτό ήταν και το πρώτο πράγμα που αντίκρισα. Τον πούτσο μου να χάνεται στο μουνάκι της Κωνσταντίνας. Δίπλα μας ένας δίσκος με τρόφιμα που είχε φέρει η Κωνσταντίνα. Με ανασήκωσε ελαφρά και έβαλε ένα μαξιλάρι πίσω από το κεφάλι και την πλάτη μου. Πήρε ένα κομματάκι κασέρι και μου έδωσε το μισό με το στόμα της, μαζί με ένα φιλί. Ακολούθησε και λίγο φρυγανισμένο ψωμί με λιωμένο βούτυρο και ταυτόχρονα κουνιόταν ελαφρά καθώς ήμουν μέσα της. Συνέχισε να με ταΐζει και να κουνιέται. Λίγο κρουασάν και η πραλίνα πασαλείφτηκε στα χείλη μου. Μάλλον επίτηδες. Τα έγλειψε με λαχτάρα. Πήρε λίγη μερέντα και μου την έβαλε στις ρώγες. Τις έγλειψε για να τις καθαρίσει και αναστέναξα. Μετά έβαλε στις δικές της μερέντα και με ανασήκωσε για να της τις καθαρίσω κι εγώ. Καύλωνε και κουνιόταν πιο έντονα. Μου έδωσε φρούτα με το στόμα της, φράουλες, ανανά, κεράσια, πεπόνι. Μπήκε και η σαντιγί στο παιχνίδι. Σε κάποια στιγμή σταμάτησε να ασχολείται με το φαγητό και επικεντρώθηκε σε αυτό που της τέντωνε το μουνάκι. Δεν άργησε να φτάσει σε οργασμό. Το ίδιο κι εγώ. Ίσως ο πιο νόστιμος της ζωής μας.

Ακολούθησε μπάνιο όπου προσπαθήσαμε ξανά για πρωκτικό έχοντας βοήθημα ένα λιπαντικό. Πάλι αποτύχαμε. Δεν μας ένοιαξε όμως γιατί ρίξαμε άλλο ένα τρελό γαμήσι μέσα στο μπάνιο. Η Όλγα έλειπε από νωρίς από ότι μου είπε η Κωνσταντίνα. Πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα. Ξαπλώσαμε για ηλιοθεραπεία και όταν πάλι έμειναν λίγοι στην παραλία, ξάπλωσα στην κοιλίτσα της Κωνσταντίνας και προσεχτικά να μην μας πάρει κανένα μάτι της έπαιξα το μουνάκι μέχρι που τέλειωσε. Γυρίσαμε σπίτι και πάλι η Όλγα έλειπε. Είπαμε να το εκμεταλλευτούμε έστησα την Κωνσταντίνα στον καναπέ. Έπεσα στα γόνατα και άρχισα να τη γλείφω. Μου άρεσε υπερβολικά να την κάνω να χύνει μόνο με το στόμα μου. Αυτή τη φορά όμως χρησιμοποίησα και δάχτυλα. Τα έβαλα στην πίσω τρυπούλα της έχοντας αφήσει να τρέξουν τα υγρά της και το σάλιο μου μέχρι εκεί. Έχυσε δυνατά με τα δυο μου δάχτυλα καρφωμένα μέσα στον κώλο της. Είχαμε αρκετό δρόμο ακόμα αλλά ήταν καλή αρχή. Μόλις ηρέμησε λίγο μου όρμησε στο πάτωμα παίρνοντας στο στόμα της τον πούτσο μου ρουφώντας με μανία. Ακούστηκε η πόρτα και πεταχτήκαμε πάνω προσπαθώντας να συμμαζευτούμε.

- Αχ συγνώμη ρε παιδιά. Αμάν σας το χάλασα. Πάω μέσα στο δωμάτιο. Όταν είστε κομπλέ φωνάξτε με.

- Δεν πειράζει όλα καλά, είπε η Κωνσταντίνα. Έλα... αλλά εκείνη είχε πάει μέσα ήδη.

- Μαλακία κάναμε… είπε σε εμένα χαμηλόφωνα η Κωνσταντίνα.

- Γιατί; Είπα με απορία εγώ.

- Έχουμε και δωμάτιο. Άντε ντύσου τώρα.

- Α, δεν κατάλαβες καλά…

της λέω και κάθομαι βαθιά σε μια πολυθρόνα, ανοίγοντας τα πόδια μου τινάζοντας δυνατά τον ακόμη καυλωμένο μου πούτσο.

- Είσαι τρελός; Όχι. Είπε εκείνη αλλά το σώμα της σαν υπνωτισμένο υπάκουγε στην προσταγή μου καθώς γονάτιζε μπροστά μου.

- Ρούφα τον, θέλω να σε χύσω.

- Με τίποτα…

είπε εκείνη και σχεδόν τον κατάπιε με τη μία. Υπάκουγε μόνο στην καύλα της πια. Και σε εμένα. Μάλλον εγώ ήμουν η καύλα της. Ρουφούσε λαίμαργα και της έπιασα τα μαλλιά για να μην την ενοχλούν και για να θαυμάζω το θέαμα. Ακριβώς απέναντι μου η πόρτα άνοιξε λίγο και η μορφή της Όλγας ξεπρόβαλε δειλά. Κοίταζε με ένα λάγνο βλέμμα, δαγκώνοντας τα χείλη της, ακριβώς στα μάτια μου. Κοιταζόμασταν κι εγώ βοηθούσα την Κωνσταντίνα να καταπιεί το εργαλείο μου. Η Όλγα έβαλε τα δάχτυλά της στο στόμα της και τα πιπίλισε για λίγο. Μετά τα έβαλε μέσα στο σορτσάκι της και σάλιωσε και το άλλο χέρι της. Το έβαλε κάτω από την μπλούζα της τσιμπώντας το βυζί της πρώτα και μετέπειτα τη ρώγα της. Δε μπορούσε να κρατηθεί όρθια από την καύλα της. Έχυσε αθόρυβα και με το θέαμα που μου προσέφερε αλλά και την πίπα της Κωνσταντίνας εκστασιάστηκα και άφησα τον εαυτό μου να χύσει στο στόμα της. Ξεχάστηκα. Δεν της άρεσε. Πνίγηκε από το σπέρμα και κόντεψε να κάνει εμετό, καθώς έφτυνε το σπέρμα μου στο πάτωμα.

Η Όλγα μαζεύτηκε και έκλεισε την πόρτα. Σηκώθηκα και ζήτησα συγγνώμη. Τη βοήθησα και της έδωσα να πιει λίγο νερό. Θύμωσε λίγο αλλά το ξεπέρασε γρήγορα με μερικά φιλιά, μια αγκαλιά και άπειρες συγνώμες. Καθαρίσαμε, ντυθήκαμε και φωνάξαμε και την Όλγα. Εκείνη ήρθε μετά από λίγο έχοντας αλλάξει ρούχα και φορώντας ένα απλό μακό τιραντέ μπλουζάκι και ένα αεράτο μακό σορτσάκι. Εύκολα κατάλαβα πως δεν φορούσε σουτιέν ενώ από μια κίνηση και ένα σκύψιμο κατάλαβα ότι δεν φοράει ούτε βρακάκι από μέσα. Με καύλωσε απίστευτα η σωματάρα της αλλά προσπάθησα να μην καρφωθώ μιας και η Κωνσταντίνα την είχε πάρει επίσης χαμπάρι. Τσιμπήσαμε κάτι και η Κωνσταντίνα πρότεινε να βγούμε για καμιά μπυρίτσα. Εγώ έγνεψα θετικά μα η Όλγα είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη επειδή γυρνούσε όλη μέρα και μας ανακοίνωσε ότι θα μείνει σπίτι. Ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε μια βόλτα με την Κωνσταντίνα αλλά γρήγορα βαρεθήκαμε και εμείς και γυρίσαμε γρήγορα σπίτι όπου η Όλγα είχε αράξει και πάλι στον καναπέ. Αλλάξαμε ρούχα και πήγαμε και εμείς και πήραμε πάλι τις ίδιες θέσεις δίπλα της.

Κοιταζόμασταν πονηρά με την Κωνσταντίνα ξαναμμένοι κι οι δύο περιμένοντας πότε θα πάρει ό ύπνος την Όλγα για να ξεκινήσουμε το παιχνίδι μας. Εκείνη έμοιαζε να μην έχει καταλάβει τίποτα. Η κούραση όμως αντί να καταβάλει την Όλγα έριξε την Κωνσταντίνα. Ένα ελαφρύ ροχαλητό έδωσε το έναυσμα. Όπως είχα το χέρι μου στην πλάτη του καναπέ η Όλγα το τράβηξε και το έπιασε και με τα δυο της χέρια σχεδόν αγκαλιάζοντας το. Γύρισα και κοίταξα αλλά εκείνη αγέρωχη συνέχισε να παρακολουθεί την ταινία. Στο άλλο μπράτσο μου κοιμόταν η Κωνσταντίνα. Η Όλγα έκανε μια κίνηση και ανασηκώθηκε ελαφρώς για δευτερόλεπτα. Ξανακάθισε χωρίς να κοιτάω αφού έβλεπα να μην ξυπνήσει η Κωνσταντίνα. Με την κίνηση της η Όλγα είχε απελευθερώσει λίγο το σορτσάκι της και το χέρι μου πλέον ακουμπούσε στο βυζί της. Είχα τρελές καύλες και θόλωσα με αυτά που γινόντουσαν. Εκεί που ακουμπούσα στο μαλακό βυζάκι της Όλγας, σταδιακά ένιωσα να σκληραίνει και να πετάγεται η ρώγα της στο σημείο που ακουμπούσαμε. Είχε γίνει πολύ σκληρή και τεράστια.

Με μια κίνηση κατέβασε το μπλουζάκι της και πέταξε έξω το βυζί της. Πλέον τριβόταν στο γυμνό της βυζί το δέρμα μου. Κάνοντας μικρές κινήσεις εκείνη καύλωνε ολοένα και περισσότερο με την επαφή μας. Κατέβασε το χέρι μου από την πλάτη του καναπέ και το έβαλε στο μπούτι της, ακριβώς εκεί που τέλειωνε το σορτσάκι της. Αγκάλιασε σφιχτά το μπράτσο μου και η ρώγα της συνέχισε να τρίβεται πάνω μου. Η ανάσα της βάραινε και σχεδόν μου έκαιγε το σβέρκο όπως καθόμασταν. Κούνησα λίγο τα δάχτυλα του χεριού μου και μαλακά μετατόπισα το σορτσάκι της. Ακόμα πιο βαριά ανάσα και με το ένα χέρι της προσπάθησε να κάνει αέρα στο πυρακτωμένο μουνάκι της. Λίγες μικρές κινήσεις ακόμη και κάποια απαλά χάδια και αγγίγματα στο δέρμα ακριβώς γύρω από το μουνί της την έκαναν να μου αρπάξει το χέρι και να μου το κολλήσει πάνω στα μουνόχειλα της. Βύθισα ελαφρώς το δάχτυλό μου ανάμεσα στα υγρά της μουνόχειλα και τινάχτηκε λες και την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Μερικές βόλτες των δαχτύλων μου στο υγρό της αυλάκι και μια διείσδυση του μέσου και του παράμεσου στην τρύπα της την απογείωσαν. Έβγαλα και έβαλα μερικές φορές τα δάχτυλα μου και μετά άρχισα να παίζω πέρα δώθε την κλειτορίδα της με τον αντίχειρα μου ενώ άφησα τα άλλα δυο μου δάχτυλα βαθιά μέσα της. Σφίχτηκε πάνω στο χέρι μου τυλίγοντας τα χέρια της γύρω του και σε λιγότερο από δύο λεπτά έτρεμε χύνοντας και προσπαθώντας με δυσκολία να μην της ξεφύγει κιχ. Βρήκε λίγο την ανάσα της και άρχισε να μου χαϊδεύει τον τέρμα καυλωμένο πούτσο μου πάνω από τη βερμούδα. Μια απότομη κίνηση όμως τάραξε την Κωνσταντίνα και την ξύπνησε και η Όλγα πετάχτηκε να πάει στο μπάνιο.

- Πάμε για ύπνο;…

είπα στην Κωνσταντίνα και την σήκωσα για να την πάω μέσα. Ήταν και ένας τρόπος να κρύψω από εκείνη την καύλα μου. Την έβαλα για ύπνο και ξάπλωσα κι εγώ. Προσπάθησα μάταια να κοιμηθώ μα τίποτα. Ήμουν έτοιμος για μαλακία και πάλευα μέσα μου να μην την κάνω. Ήθελα να πάω δίπλα να σκίσω την Όλγα. Υπερίσχυσε μεν η λογική αλλά η καύλα μου ήταν στο απροχώρητο. Πήρα ένα σεντόνι και άρχισα να το κόβω σε λωρίδες και κομμάτια. Πέρασα ένα και έδεσα το ένα χέρι της Κωνσταντίνας και αμέσως και το άλλο. Μου πήρε λίγα λεπτά μα κατάφερα χωρίς να με πάρει είδηση να της δέσω τα μάτια και τα χέρια, με αυτήν ανάσκελα στο κρεβάτι με τεντωμένα τα χέρια. Συνέχισα με τα πόδια δένοντας τα από τα γόνατα στην ντουλάπα και στην μπαλκονόπορτα. Τα πόδια της ήταν τέρμα ανοιχτά και ευτυχώς δεν είχε καταλάβει τίποτα ακόμα. Πήρα το ψαλίδι και άνοιξα τα ρούχα της. Ήταν ολόγυμνη πλέον και στο έλεος μου. Δε μπόρεσα να αντισταθώ και άρχισα να της γλείφω το υπέροχο μουνάκι της. Κάπου εκεί ξύπνησε αλλά ήταν τελείως ανήμπορη και παραδομένη στην καύλα της.

- Είσαι τελείως τρελός αλλά αυτό είναι το πιο ΚΑΥΛΑ ξύπνημα που έχω ζήσει.

Συνέχισα να τη γλείφω αλλά άνοιξα και τη μπαλκονόπορτα και την πόρτα του δωματίου για να έχει λίγο δροσιά και για να κάνω την Όλγα να εμφανιστεί. Μόλις η Κωνσταντίνα τέλειωσε στο στόμα μου και τα ουρλιαχτά της αντήχησαν στη νύχτα, μια κάφτρα από τσιγάρο έκανε την εμφάνιση της στο μπαλκόνι. Η Όλγα παρατηρούσε από εκεί. Έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της Κωνσταντίνας και άρχισε να τον γλείφει. Της γαμούσα το στόμα και κοιτούσα έξω. Η Όλγα είχε πλησιάσει πολύ και φαινόταν καθαρά. Ξερογλειφόταν. Βγήκα και πήγα και κάρφωσα το πρησμένο μου καυλί στο μουσκεμένο μουνί της Κωνσταντίνας. Άρχισα το σφυροκόπημα και η Όλγα έφυγε από την μπαλκονόπορτα και ήρθε από τη μέσα μεριά. Στεκόταν στην πόρτα ολόγυμνη και με ένα λάγνο βλέμμα με κοιτούσε στα μάτια ενώ γαμούσα την Κωνσταντίνα δυνατά. Δεν άντεξε. Άρχισε να κάνει δειλά-δειλά κάποια βήματα πλησιάζοντας με στο μέτρο. Άπλωσε το χέρι της και χάιδεψε το κορμί μου. Έπιασε τους κοιλιακούς μου που έσφιγγα για να γαμάω την Κωνσταντίνα. Ήρθε κι άλλο κοντά. Κόλλησε τις βυζάρες της στην πλάτη μου και πέρασε τα χέρια της στο στήθος μου. Έπαιξε με τις ρώγες μου. Είχα ξεφύγει. Μάλλον κι εκείνη. Η Κωνσταντίνα απολάμβανε το ξέσκισμα. Έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου και έπιασε σφιχτά τα αρχίδια μου. Η Κωνσταντίνα ξαφνιάστηκε που σταμάτησαν να κοπανάνε τα αρχίδια μου στα μουνόχειλα της και είπε.

- Άστα ελεύθερα. Μ' αρέσει που χτυπάνε τα βαριά σου αρχίδια πάνω στο μουνάκι μου…

και αναγκαστικά αυτό έκανε. Έσκυψε πίσω μου και μου άνοιξε τα κωλομάγουλα. Σε μια στιγμή χωρίς να το περιμένω βύθισε τα μούτρα της στον κώλο μου και άρχισε να γλείφει σαν μανιασμένη, ρουφώντας την τρύπα μου περνώντας σαν πινέλο τη γλώσσα της από πάνω της και προσπαθώντας να τη βάλει μέσα. Δε μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω την καύλα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Λίγο σφυροκόπημα ακόμα και κάρφωσα το καυλί μου όσο πιο βαθιά μπορούσα αφήνοντας τους καυτούς πίδακες σπέρματος που έφευγαν από τον πούτσο μου να γεμίζουν το ήδη υγρό μουνί της Κωνσταντίνας. Τραβήχτηκα και ανασαίνοντας βαριά προσπάθησα να ηρεμήσω, αλλά η Όλγα άρπαξε τον πούτσο μου με το στόμα της καθαρίζοντας όλα τα υγρά που είχε, καταπίνοντας και στεγνώνοντας το ακόμα ερεθισμένο μου εργαλείο. Η Κωνσταντίνα ένιωθε ακόμα να τη γαμάω και έσκουζε παρόλο που είχα βγει και το αποκορύφωμα δεν είχε αρχίσει ακόμα. Εκεί που έψαχνα αναπνοή ακόμα και εγώ και η Κωνσταντίνα δίπλα μου, η Όλγα σκύβει και αρχίζει να γλύφει τα χύσια μου πάνω από το μουνί της Κωνσταντίνας. Προς στιγμήν τρόμαξα και είπα πάει γαμήθηκε η φάση τώρα, μας κατάλαβε, αλλά μερικά αχ της Κωνσταντίνας ακολουθούμενα από μερικά μη, δεν είναι σωστό και τέτοια, με έκανε να καταλάβω πως η φάση συνεχίζεται.

Η Κωνσταντίνα είχε παραδοθεί στο υπέροχο μάλλον γλειφομούνι της Όλγας η οποία φαινόταν να ξέρει άψογα τι κάνει εκεί κάτω. Ταυτόχρονα με αυτό η Όλγα είχε βαλθεί με το χέρι της να δώσει ζωή στον πεσμένο μου πούτσο και άρχισε να τον περιεργάζεται μαλάζοντας τα αρχίδια μου μαλακά. Κοιτούσα αποσβολωμένος και γούσταρα απόλυτα την όλη φάση. Δεν άργησα να καυλώσω. Όπως η Όλγα είχε πέσει στα τέσσερα και περιποιούνταν την Κωνσταντίνα που είχε τουρλώσει την κωλάρα της και την άφησε εκτεθειμένη. Άφησα το σάλιο μου να πέσει στην όμορφη σούφρα της που φαινόταν δουλεμένη. Μαλάκωσα την περιοχή με δάχτυλα, μασάζ και γλειψίματα και άρχισα να γλιστράω χιλιοστό-χιλιοστό μέσα της αργά και βασανιστικά. Έφτασα τα αρχίδια μου μέχρι το μουνάκι της και μετά άρχισα να βγαίνω αργά μέχρι το κεφάλι. Έπειτα ξανά μέχρι μέσα και ξανά έξω. Με τρία-τέσσερα μέσα-έξω ξεκίνησα λίγο πιο γρήγορα να γαμάω αλλά η καύλα ήταν πολλή και δεν άντεξα παρά μόνο πέντε έξι λεπτά χύνοντας μέσα στον κώλο της δευτερόλεπτα αφού η Κωνσταντίνα της έχυνε το στόμα. Η Κωνσταντίνα φανερά καταπονημένη με παρακάλεσε να της λύσω τα πόδια. Υπάκουσα και της τα άφησα ελεύθερα, πηγαίνοντας προς το μπάνιο να πλυθώ. Εκεί ήταν ήδη η Όλγα.

- Είσαι αστείρευτη πηγή καύλας… της ψιθύρισα.

Γύρισε και μου έδωσε ένα υπέροχο φιλί στο στόμα κοιτάζοντας με όλο νόημα. Άνοιξα το νερό να τρέχει και μπήκα στο ντους. Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν έφυγε, μόνο πήρε το αφρόλουτρο και άρχισε να με σαπουνίζει. Τι όμορφη αίσθηση; Σηκώθηκε και πήγε μέχρι το δωμάτιο. Σε δευτερόλεπτα γύρισε και κάνοντας ένα νεύμα καθησυχασμού είπε.

- Ήμουν σίγουρη. Την πήρε ο ύπνος…

και γονάτισε συνεχίζοντας το σαπούνισμα. Με το νερό να τρέχει πάνω μας και το σαπούνι να απαλύνει την ένταση της τριβής, προσφέροντας μας μια ανακούφιση αρχίσαμε να παιχνιδίζουμε και να χαζογελάμε ανταλλάσοντας φιλιά και χάδια. Τα κορμιά μας δεν άργησαν να ενωθούν και σε λίγα λεπτά βρεθήκαμε στο δωμάτιο της να φιλιόμαστε παθιασμένα σα σχολιαρόπαιδα και να κοιταζόμαστε στα μάτια σαν ενθουσιασμένοι πρωτάρηδες. Γλίστρησα μέσα στο υγρό της μουνάκι και αρχίσαμε να την γαμάω ανάσκελα. Σύντομα την σήκωσα όρθια και την κόλλησα στον τοίχο και σε λίγο πέσαμε και πάλι στο κρεβάτι με εκείνη από πάνω. Με καβάλησε για λίγα λεπτά και την ξανασήκωσα ανεβάζοντας τη πάνω σε ένα τραπέζι. Εκεί γαμιόμασταν για ώρα χαμογελώντας ο ένας στον άλλο, θαυμάζοντας ο ένας τα κάλλη του άλλου και ανταλλάζοντας φιλιά και χάδια. Έφτασε σε έναν υπέροχο, χαμογελαστό οργασμό και υπέροχες μικρές σχεδόν αθόρυβες κραυγούλες έβγαιναν από το στόμα της. Συνέχισα να την γαμάω προσπαθώντας κι εγώ να τελειώσω μα με τη βοήθεια του χεριού της που έπαιζε την κλειτορίδα της έφτασε γρήγορα σε ένα δεύτερο πιο έντονο οργασμό συνοδευόμενο από σπασμούς και τρέμουλο. Με το θέαμα του δευτέρου οργασμού το σπέρμα ξεκίνησε τη διαδρομή του και η ανάσα μου άρχισε να βαραίνει. Πριν καλά-καλά καταλάβω, η Όλγα είχε πέσει στο πάτωμα παίρνοντας τον πούτσο μου στο στόμα της. Μερικές ρουφηξιές και ο οργασμός ήταν προ των πυλών.

- Δωσ' τα μου όλα στο στόμα…

είπε και άνοιξε το στόμα της προτάσσοντας την γλώσσα της έξω κοιτώντας με, λάγνα με ανυπομονησία και προσμονή.

- Δικά σου όλα μικρή μου πουτανίτσα. Παρ' τα…

είπα και άρχισα να αφήνω μια πηχτή άσπρη κρέμα πάνω στη γλώσσα της. Το στράγγιξα μέχρι τελευταίας σταγόνας και σε δευτερόλεπτα εξαφάνισε τα πάντα με μια και μόνο φορά που κατάπιε. Μου χαμογέλασε και με έστειλε να πάω για ύπνο με μια κίνηση του χεριού της. Έσκυψα να τη φιλήσω στο στόμα αλλά γύρισε και τη φίλησα στο μάγουλο δείχνοντας μου να πάω δίπλα. Υπάκουσα και έφυγα. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδα την Όλγα. Το άλλο πρωί είχε μαζέψει τα πράγματά της και είχε φύγει όταν εμείς ξυπνήσαμε. Με το Χάρη χωρίσανε εκείνο το πρωί από ότι μάθαμε, για ανεξήγητο λόγο. Ο Βασίλης μας είπε ότι έφυγε από την Ελλάδα και ότι ζούσε μόνιμα στη Χάγη.

Διαλέξτε με σχόλιο την επόμενη ιστορία από τα πουτανάκια μου. Μένουν η Μαρία, η Έλενα, η Μαρίνα, η Κατερίνα και η Φένια καθώς έχω γράψει για τη Λίνα και τώρα την Όλγα. Περιμένω με ανυπομονησία τις προτάσεις σας…




Copyright protected OW ref: 169688



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.