Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σχολάσαμε από τη δουλειά και είπαμε με δύο γνωστές από την οικοδομή να πάμε για μπάνιο ή έστω για καφέ στην παραλία. Ο καιρός πότε δεν ήταν καλός και πότε είχε ζέστη με συννεφιά, αλλά εκείνη την ημέρα αποφασίσαμε πως ότι καιρό και να είχε θα πηγαίναμε παραλία. Δώσαμε συγκεκριμένη ώρα ραντεβού και κατέβηκα να προλάβω ένα μαγαζί στην γειτονιά για να δω αν έχει κάτι καλό σε μαγιό, καθώς αυτό που είχα ήταν ένα περσινό.

Μπήκα μέσα στο μαγαζί και πριν ακόμη μου μιλήσει η πωλήτρια, με χαιρέτησαν δύο ξένοι. Τότε η κοπέλα χαμογέλασε και μου είπε πως είναι αρκετή ώρα στο μαγαζί και έχουν μιλήσει με όλους τους πελάτες της. Της είπα τι ήθελα και δεν έδωσα πολύ σημασία σ αυτούς τους δύο. Πήρα δύο μαγιό να δοκιμάσω και όταν βγήκα ο ένας από τους δύο ήταν ακριβώς απ' έξω και το μάτι του έπεσε κατευθείαν στο στήθος μου. Το μαγιό ήταν μπλε σκούρο, αλλά το πάνω ήταν τριγωνάκι και ήταν αρκετά αποκαλυπτικό, όπως πρόσεξα στον καθρέφτη. Κάτι μου είπε στην γλώσσα του και κατάλαβα ότι ήταν ιταλικά. Του είπα στα αγγλικά να περιμένει να βάλω και το επόμενο μαγιό και μου χαμογέλασε. Τότε πρόσεξα το γυμνασμένο σώμα του που ήταν ήδη καμένο από τον ήλιο. Φαινόταν 35-40, ψηλός πάνω από 1.80 σίγουρα και όμορφος.

Βγήκα με το δεύτερο μαγιό, το οποίο ήταν μπλε από κάτω και κόκκινο το πάνω, αλλά όχι και τόσο αποκαλυπτικό όσο το προηγούμενο. Τόνιζε το στήθος μου, αλλά δεν το άφηνε ακάλυπτο όπως το προηγούμενο. Μου έγνεψε ότι αυτό ήταν καλύτερο, το πλήρωσα και με περίμενε από έξω. Μιλήσαμε για λίγο στα αγγλικά και του είπα πως θα πηγαίναμε στην παραλία με δύο φίλες μου. Τότε είπε πως ήξερε το μαγαζί που του είπα, αλλά ο φίλος πετούσε σε λίγο και θα έπρεπε να τον πάει στο αεροδρόμιο.

Μετά από ώρα βρεθήκαμε με τις δύο κοπέλες και ξεκινήσαμε για παραλία. Αν και ο καιρός ήταν καλός δεν είχε πολύ κόσμο. Ξαπλώσαμε, βάλαμε το αντηλιακό μας και η καθεμιά έπιασε το κινητό της. Γύρισα μπρούμυτα καθώς ο ήλιος με έκαψε από μπροστά, έλυσα το μαγιό για να μην μείνει σημάδι και ξάπλωσα. Αισθάνθηκα όμως ότι κάποιος στεκόταν δίπλα μου.

Ήταν ο Ιταλός, δεν είχε πάει στον φίλο του και είχε έρθει εκεί και στεκόταν δίπλα μου. Χαμογέλασε και πήρε το αντηλιακό μου που το είχα δίπλα μου στο τραπεζάκι. Έριξε στην γυμνή πλάτη μου και άρχισε να το απλώνει πάνω μου. Ξεκίνησε από την πλάτη μου, έφτασε στον λαιμό μου, ξανακατέβηκε στην πλάτη μου, πήγε πλάγια στο γυμνό στήθος μου και μετά στην μέση μου. Έβαλε αντηλιακό και στις γάμπες μου, αλλά δεν ανέβηκε προς τα πάνω.

- Εδώ δε θα μου βάλεις;… του είπα και έδειξα τα μπούτια μου.

Κατάλαβε και έριξε δύο γερές δώσεις αντηλιακού στα πόδια μου. Ξεκίνησε πιάνοντάς με από το σημείο πίσω από τα γόνατα και ανέβηκε μέχρι τα μπούτια μου, πιέζοντας δυνατά με τις παλάμες του τα σημεία που περνούσε.

Τα δάχτυλά του σταμάτησαν με το που ακούμπησαν το μαγιό μου στα κωλομέρια μου.

- Αυτός και μέσα στο μαγιό θα σου βάλει αντηλιακό, μου είπε η μία από τις δύο κοπέλες.

- Δεν πάτε να βουτήξετε λέω εγώ;… της απάντησα και σηκώθηκαν με την μία.

Τότε πήρα το αντηλιακό από το χέρι του, ψέκασα ψηλά στην πλάτη μου μία στο χέρι του. Με το ένα χέρι άρχισε να με τρίβει στην πλάτη και το άλλο είχε μπει από τα πλάγια μέσα στο μαγιό μου και είχε βρει την πίσω τρυπούλα μου. Την πίεζε απαλά τριγύρω και με την υγρασία του αντηλιακού το έβαλε ελάχιστα μέσα μου. Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν, αλλά τον σταμάτησα. Γύρισα κανονικά, ξαναέδεσα το μαγιό μου και έκατσα κανονικά.

- What?... μου είπε και αναρωτήθηκε γιατί τον σταμάτησα.

- Not here, not now… του απάντησα

Με κοίταξε, με άρπαξε από το χέρι και πήγαμε προς τη μηχανή του. Ανεβήκαμε και πήγαμε λίγο πιο πέρα, σε μια παραλία έρημη, ανάμεσα σε δύο βράχους. Κατεβήκαμε από τη μηχανή και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Πριν φτάσουμε στην παραλία για να μην μας βλέπει κανείς, μου είχε λύσει ήδη το πάνω το μαγιό. Όντως η παραλία ήταν άδεια και δε μας έβλεπε κανείς. Γονάτισα μπροστά του και αφού έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στο στήθος μου, άρχισα να φιλάω το κεφαλάκι του και σιγά-σιγά να τον παίρνω όλο στο στόμα μου. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος και άρχισε να μου πιέζει το κεφάλι να τον πάρω όλο μέσα στο στόμα μου. Τον ρουφούσα δυνατά και τον κοιτούσα στα μάτια.

Με σήκωσε, με γύρισε προς τα βράχια, ακούμπησα τα χέρια μου εκεί, μου παραμέρισε το μαγιό και άρχισε να μου γλείφει την πίσω τρυπούλα μου. Η γλώσσα του έμπαινε εκεί, ενώ τα δάχτυλά του έπαιρναν τα υγρά μου. Μετά από λίγο με έστησε καλύτερα, πήρε το ένα χέρι μου και το οδήγησε στο να κρατάω ανοιχτά τα κωλομέρια μου. Πήρε με το κεφαλάκι του λίγα υγρά από το μουνί μου και το έμπηξε στην πίσω τρυπούλα μου. Άρχισε να πιέζει για να μπει και όταν μπήκε ο μισός άρχισε να κάνει απαλές κινήσεις μέσα έξω. Πονούσα και βογκούσα δυνατά. Έβαλε δύο δάχτυλα στο στόμα μου και άρχισα να του τα πιπώνω. Τον τρέλανα και άρχισε να με καρφώνει δυνατά. Προσπαθούσα με τα χέρια μου να ανοίξω τα κωλομέρια μου αλλά το σκίσιμό του ήταν άγριο. Τότε ξαφνικά σταματάει και με βάζει να γονατίσω.

Άρχισε να τον παίζει μπροστά στο στόμα μου κι εγώ καθόμουν με την γλώσσα έξω. Άρχισε να χύνει πάνω στην γλώσσα μου, μάζεψα όσα χύσια είχαν μείνει απ έξω, τα έβαλα στο στόμα μου, τον κοίταξα και τα κατάπια.

Τότε τρελάθηκε περισσότερο από την καύλα και με τα δάχτυλά του μου άνοιξε το στόμα βίαια και μου έβαλε μέσα το μισοπεσμένο καυλί του. Δεν άργησε πολύ και άρχισε να ξανασηκώνεται. Με έστησε στα τέσσερα πάνω στην άμμο και άρχισε να με καρφώνει δυνατά στο μουνί μου. Μέσα σε πέντε λεπτά είχα τελειώσει πάνω στον πούτσο του που συνέχισε να με σκίζει ξανά δυνατά με το που συνήλθα από τον οργασμό μου. Όταν ήταν να τελειώσει έριξε το σώμα του πάνω μου, έβγαλε τον πούτσο του και μου έχυσε όλη την πλάτη.

Από εκείνη την ημέρα έχουμε βρεθεί πολλές φορές και με έχει πηδήξει παντού!




Copyright protected OW ref: 169661



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.