Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλοκαιράκι, Κύθηρα. Εγώ, μαζί με την Έρη μία κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, λαμπερό χαμόγελο και ένα πολύ καλό κορμί. Είχε ύψος περίπου στο 1.70 μ, μηδέν παραπανίσια κιλά, στήθος μέτριο σε μέγεθος αλλά σφιχτό και με κωλαράκι καμπυλωτό και πεταχτό. Μελαχρινή στα μαλλιά και στο δέρμα.

Το βασικό ερωτικό χαρακτηριστικό της, ήταν η καύλα της. Η Έρη είχε από τις μεγαλύτερες καύλες που έχω δει σε γυναίκα. Δεν είναι ότι την έδειχνε πάντα. Αλλά είναι που όταν φούντωνε δεν είχε τρόπο να την σταματήσει. Έπρεπε να την ταΐσει, αλλιώς θα την τυραννούσε μέχρι να το κάνει. Και όταν την τάιζε... άφηνε τον εαυτό της και απλά απολάμβανε τους οργασμούς της. Μπορούσε το μουνί της να χύνει για ώρες.

Εγώ είμαι 1.90 και εκείνη την εποχή είχα ένα ιδιαίτερα γυμνασμένο κορμί. Όχι με πολλά κιλά, γύρω στα 80 αλλά πολύ μυώδης και με πολύ γράμμωση. Επίσης μελαχρινός στα μαλλιά και στο δέρμα. Είμαι ένας αθεράπευτος και αχόρταγος λάτρης της καύλας. Σχεδόν όλη η ερωτική μου απόλαυση προέρχεται από την απόλαυση του συντρόφου μου. Γι' αυτό και προσπαθώ πάντα να τη δημιουργώ (αν δεν υπάρχει) και να την κρατάω στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Και με την Έρη, που ήξερα το «θέμα» της με την καύλα, δεν έχανα ευκαιρία. Κάθε φορά που καταλάβαινα ότι το κλίμα ήταν κατάλληλο, φρόντιζα να την πειράζω. Ασχέτως του χώρου που ήμασταν ή της ώρας της ημέρας. Υπήρχαν αρκετές φορές που έτρωγα χυλόπιτα (ξέρετε καλά τι διάολοι ανάποδοι γίνονται οι γυναίκες όταν δε... θέλουν). Αλλά τις φορές που οι προσπάθειες μου έπιαναν τόπο, απολάμβανα κάποια από τα ωραιότερα πηδήματα της ζωής μου.

Εκείνο το πρωί είχαμε πάει σε ένα υπέροχο κόλπο των Κυθήρων. Πολύ όμορφη μέρα, άπνοια, αμμουδιά μέσα και έξω από τη θάλασσα, ήλιος πολύ φωτεινός αλλά όχι πάρα πολύ δυνατός και μια πάρα πολύ καλή διάθεση. Η παραλία ήταν γεμάτη, το ίδιο και η θάλασσα, μα όχι σε βαθμό που να χαλάει την απόλαυση. Ήμασταν αρκετή ώρα εκεί, είχαμε μπει και είχαμε βγει αρκετές φορές από το νερό.

Κάποια στιγμή μπαίνουμε στο νερό, την αγκαλιάζω – όπως το συνηθίζαμε – και βλέπω τις ρώγες της να σκληραίνουν. Κόντεψαν να τρυπήσουν το μαγιό της. Σοκαρίστηκα στιγμιαία γιατί δεν είχα δει κάποιο σημάδι που να με προϊδεάσει για αυτό. Την κολλάω πάνω μου για να νιώσει την πίεση στο στήθος της από το στέρνο μου. Της φιλάω απαλά τα χείλη και το χέρι μου μπαίνει μέσα στο νερό και της χουφτώνω απαλά τον κώλο. Δεν αντιδρά και συνεχίζω. Η παλάμη μου κατεβαίνει λίγο ακόμα και τη χαϊδεύει στο εσωτερικό των μηρών, στο σημείο που τελειώνει το μουνάκι, δεξιά κι αριστερά από το μπικίνι. Νιώθω να χαλαρώνει και να μου ανοίγει τα πόδια. Εκείνη νιώθει τον πούτσο μου που έχει γίνει πια πέτρα και της πιέζει την κοιλιά. Τη γυρίζω πλάτη σε μένα και τρίβομαι στο μουνάκι της, πάνω από το μαγιό της. Τα χέρια μου τη βαστάνε και τη χαϊδεύουν στην κοιλιά, στη μέση και στα κωλομέρια τα οποία τα χουφτώνω και τα ανοίγω με την κάθε ευκαιρία. Έχουμε πάρει και δύο φωτιά από την καύλα. Γυρίζει, μου δίνει ένα φιλί και αναψοκοκκινισμένη μου λέει «πρέπει να πάμε κάπου». Ο κόσμος δεν είχε καταλάβει κάτι αλλά ήταν παντού γύρω μας. Και αυτό που κάναμε εκεί που ήμασταν, πολύ ήταν (αν και είχαμε πηδηχτεί στη θάλασσα με κόσμο γύρω μας αλλά αυτό είχε γίνει σε παραλία γυμνιστών).

Ψάχνω να βρω μια λύση που θα μας επιτρέψει να γαμηθούμε, χωρίς να αναγκαστούμε να φύγουμε. Γυρίζω το κεφάλι και βλέπω ότι εκεί που τελείωνε ο κόλπος έκανε μια μύτη η στεριά και ξεκίναγε ένας άλλος κόλπος, που δε φαινόταν από εκεί που ήμασταν. Δεν ήταν πολύ μακριά, της το έδειξα κι αρχίσαμε να κολυμπάμε προς τα εκεί. Χαλαρό κολύμπι με διαλείμματα και με μένα να ασχολούμαι πιο πολύ με την Έρη παρά με το νερό. Τα χέρια μου έπαιζαν με κάθε ευκαιρία με τις ρώγες της και του μουνί της. Τη χούφτωνα κανονικά και όσο απομακρυνόμασταν από τον κόσμο, τόσο πιο αποφασιστικός και επιθετικός γινόμουν. Το τριγωνάκι που κάλυπτε το μουνάκι, σε κάθε άγγιγμα μου πήγαινε σαν τρελό πέρα-δώθε, απόδειξη ότι από μέσα της είχε πλημμυρίσει.

Φτάνουμε στην μύτη, κολυμπάμε από την πίσω μεριά προς την παραλία. Το καυλί μου εξέχει από το μαγιό, το σουτιέν της έχει λυθεί σχεδόν όλο, τα βυζιά της παίζουν με το νερό και το μπικίνι της έχει τραβηχτεί από μόνο του στο πλάι. Δεν πατώνουμε γι αυτό και τη γυρίζω πλάτη, βγάζω την πούτσα μου από το πλάι, την κολλάω πάνω μου και μπαίνω μέσα της. Το μουνί ήταν μούσκεμα και… σε αντίθεση με το νερό της θάλασσας, καυτό. Άρχισα να κινούμαι με κοφτές κινήσεις γιατί έπρεπε να έχουμε το νου μας και στο κολύμπι. Επίσης δεν ήθελα να βγαίνω πολύ από μέσα της γιατί η αίσθηση του κρύου νερού δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Προσπαθούσα να είμαι συνεχώς μέσα και να την καρφώνω με απότομα τινάγματα. Αναστέναζε και έβγαζε συνεχώς πνιχτά βογγητά. Η δυσκολία της ταυτόχρονης κολύμβησης είχε σαν αποτέλεσμα κάποια πραγματικές βαθιές και δυνατές διεισδύσεις, που την έκαναν κάθε φορά να τινάζεται και να βγάζει πνιχτούς ήχους. Όλα ήταν τέλεια… και τότε τους βλέπουμε.

Ένα ζευγαράκι, γύρω στα 20, είχε κολυμπήσει, όπως κι εμείς, από την άλλη μεριά της μύτης. Όμως αυτοί είχαν βγει στην παραλία, η οποία είχε βοτσαλάκι μικρό, απ’ ό,τι είδαμε. Τα παιδιά δε μοιάζανε για Έλληνες. Ήταν ξανθά και είχαν άσπρο δέρμα. Το αγόρι καθόταν στο βότσαλο, λίγο πάνω από εκεί που τελείωνε το νερό. Είχα τα πόδια ορθάνοιχτα, τον πούτσο του, έξω από το μαγιό, καυλωμένο και το κεφάλι του είχε γύρει προς τα πίσω και κοιτούσε τον ουρανό. Το κορίτσι ήταν γονατισμένο μέσα στο νερό, το κεφάλι της πάνω από το καυλί και έπαιρνε μια πίπα βαθιά και αργή. Τον έβγαζε όλο έξω και μετά ξαναβούταγε και έχωνε όσο μπορούσε μέσα στο στόμα της. Ήταν κοντά μας πολύ αλλά όχι τόσο που να βλέπουμε χαρακτηριστικά στα πρόσωπά τους. Φαινόταν ξεκάθαρα η πίπα αλλά μέχρι εκεί. Επίσης δεν κάνανε καμία κίνηση για να καταλάβουμε αν μας κοιτούσαν ή αν μας είχαν αντιληφθεί.

Η Έρη ξαφνιάστηκε πολύ μόλις τους είδε. Χωρίς να της δώσω περιθώριο, να αντιδράσει αρνητικά, την τραβάω με δύναμη πάνω μου και μπαίνω όσο πιο βαθιά της, γίνεται. Τυλίγω το ένα χέρι γύρω από τη μέση της και την βαστάω πάνω μου με δύναμη. Δε μπορούσε να κουνηθεί. Με το άλλο χέρι της πιάνω το πηγούνι και φέρνω το αυτί της κοντά στο στόμα μου.

- Κοίτα πόσο τεράστιο είναι το καυλί του… της λέω. Κοίτα πόσο σκληρό είναι.

Η Έρη αφήνει ένα αναστεναγμό.

- Κι αυτή, συνεχίζω, κοίτα με πόση λαχτάρα τον τσιμπουκώνει! Κοίτα πως βάζει την πούτσα στο στόμα! Δες πόσο το απολαμβάνει.

Δεύτερος αναστεναγμός της ξεφεύγει και αρχίζω και καταλαβαίνω ότι η στιγμή που δε θα μπορεί να αντισταθεί άλλο, είναι πολύ κοντά.

- Σ’ αρέσει αυτό που βλέπεις;

- Μ…

ακούω να βγαίνει από το στόμα της.

- Σου αρέσει που βλέπεις μια άλλη γυναίκα να ρουφάει έναν πούτσο;

- Μ…

κάνει η Έρη ξανά.

- Δε σε άκουσα! Πες μου αν σου αρέσει… της λέω επιτακτικά.

- Ναι! Μου αρέσει… μου απαντάει δειλά.

- Τότε δείξε τους κι εσύ πως γαμιέσαι! Κάνε τον να γεμίσει το στόμα της με τα χύσια του για σένα! Καν' τον να σπαρταράει για χάρη σου! Κι αυτή, κάνε την να τα καταπιεί σα να μην υπάρχει αύριο. Κάνε το μουνί της μούσκεμα σαν το δικό σου…

της είπα κι άρχισα να τη γαμάω ξέφρενα. Άρχισε να μουγκρίζει σαν ζώο. Το μουνί της συσπώνταν πάνω στην πούτσα μου. Έχυνε ασταμάτητα και έσπρωχνε τη λεκάνη της πάνω μου για να μη σταματήσω να την καρφώνω. Συνέχισα με την ίδια ορμή. Ήξερα ότι δεν υπήρχε επιστροφή πια. Δεν υπήρχε περίπτωση να μου επιτρέψει να χαλαρώσω. Αυτή η καύλα που σας έλεγα στην αρχή, ήταν εκεί. Η Έρη δε μπορούσε να ξεφύγει. Δεν πέρασε πολύ ώρα που ένιωσα το καυλί μου να σπαρταράει μέσα της. Όλη αυτή την ώρα δεν είχε σταματήσει να χύνει. Το στόμα της είχε ανοίξει και ένα δάχτυλό μου είχε μπει μέσα του και την πίπωνε. Τα μάτια της γουρλωμένα, δεν είχαν ξεκολλήσει από την πούτσα του αγοριού στην παραλία.

- Πίπωσε τον κι εσύ να σε δω…

της λέω κι άρχισε να βγάζει άναρθρους ήχους. Ρούφαγε, έγλειφε το δάχτυλο μου, βόγκαγε… όλα μαζί. Τραβιέμαι κι άρχισα να γεμίζω τη θάλασσα χύσια. Νόμιζα ότι θα χύνω για πάντα. Μείναμε εκεί μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Φτιάξαμε τα μαγιό μας και αρχίσαμε να κολυμπάμε προς την παραλία μας. Ποτέ δεν καταλάβαμε αν μας βλέπανε, όπως τους βλέπαμε κι εμείς. Λίγη σημασία είχε αυτό έτσι κι αλλιώς. Βοήθησαν πολύ για να κάνουμε ένα από τα ωραιότερα γαμήσια μας στην θάλασσα. Να είναι καλά!




Copyright protected OW ref: 169583



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.