Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρώ σχέση με μία φίλη την Αγγέλα, παντρεμένη αλλά έχει δίψα για εμπειρίες. Έτσι εδώ και 7 χρόνια περίπου συναντιόμαστε σε ξενοδοχείο κρυφά από τους συντρόφους μας και περνάμε καλά έστω για λίγο.

Η Αγγέλα μικροκαμωμένη με τεράστια φυσικά και λίγο πλαδαρά βυζιά, με σαρκώδη χειλάκια και μία μεσούλα μικρή μου ερχόταν όπως γούσταρα να την έχω, με πολύ ψηλές γόβες, εσώρουχα δαντελωτά ήταν λες και είχε βγει από τσόντα.

Κάποια στιγμή είχαμε κάνει μία κουβέντα πάνω στην πλάκα αν θα ήθελε διαφορετικό παρτενέρ για την εμπειρία και την ανανέωση, η αλήθεια είναι ότι καύλωνα πολύ με την ιδέα να τη βλέπω να γαμιέται. Έτσι λοιπόν η μικρή μου συμφώνησε να φέρουμε έναν άντρα με εξαιρετικά μεγάλα προσόντα μιας και δεν είχε πρόβλημα τι θα πάρει μέσα της και μία πιτσιρίκα να τη γλείψει. Το ραντεβού, χωρίς καθυστέρηση, έγινε για το απόγευμα της μεθεπομένης μέρας.

Πήγαμε πρώτοι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και αφού κάναμε ένα μπάνιο ξαπλώσαμε και περιμέναμε την παρέα μας. Την πρώτη φορά που χτύπησε η πόρτα ήταν το αγόρι που είχαμε βρει, τον καλοδεχτήκαμε και αφού του εξηγήσαμε τι θα θέλαμε πήγε έκανε ένα μπάνιο μαζί την Αγγέλα για να σπάσει ο πάγος μεταξύ τους.

Βγαίνει πρώτο το παλικάρι, ένας νεαρός γύρω στο 1.70, λεπτός, αλλά με τεράστιο εργαλείο. Η Αγγέλα έμεινε στο μπάνιο να στεγνώσει τα μαλλιά της, αυτός ήρθε και ξάπλωσε στο κρεβάτι μαζί μου. Τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στο τεράστιο εργαλείο του.

- Θες να δοκιμάσεις κι εσύ;… με ρωτά.

- Δεν το έχω κάνει ποτέ, του απαντώ. Μόνο έχω γλείψει… συμπληρώνω.

- Έλα να τον γλείψεις τότε, μου απαντά.

Χωρίς δεύτερη σκέψη αρπάζω τον πούτσο του και αρχίζω και τον γλείφω. Θεέ μου τι σκληρός και μεγάλος είναι, με καυλώνει η σκέψη που θα με δει η Αγγέλα. Μετά από λίγο έρχεται και η Αγγέλα από το μπάνιο.

- Μανάρι μου, μου λέει, πούτσα ήθελες να γλύψεις; Για αυτό μου το πρότεινες;

- Τον έχω ετοιμάσει να σε γαμήσει της απαντώ.

Παίρνει την πούτσα του νεαρού και την καβαλάει ανάμεσα στα μπούτια της, αμέσως το πήρε όλο μέσα της μαζί με κραυγές ηδονής και ευχαρίστησης. Άρχιζε να τον πηδάει όλο και πιο γρήγορα ενώ εγώ τους κοίταζα.

Ξαναχτυπάει η πόρτα αλλά η Αγγέλα δε σταματά από την καύλα. Πάω να ανοίξω και βλέπω το κοριτσάκι που είχαμε κλείσει ραντεβού, γύρω στα 22 αδύνατο με στητά βυζάκια. Η κοπέλα κόμπιασε για μια στιγμή μιας και μας βρήκε επί το έργον. Πήγε να κάνει ένα ντους και ήρθε και αυτή γυμνή στην παρέα μας στο μεγάλο κρεβάτι. Ενώ η Αγγέλα συνέχιζε να γαμάει τον ακούραστο νεαρό, αγκαλιάζει τη μικρή και αρχίζει να της φιλάει τα στητά της βυζάκια. Εκεί είναι που άκουσα την Αγγέλα για πρώτη φορά να χύνει τόσο δυνατά και να γεμίζει το νεαρό με τα υγρά της.

Διάλειμμα και μετά από λίγο η αχόρταγη Αγγέλα σε στάση 69 με τη μικρή δοκιμάζει τους χυμούς της. Ενώ η Αγγέλα ήταν πάνω από τη μικρή και αλληλο-γλείφονταν, ο μικρός πάει από πίσω της και την παίρνει από τον κώλο. Η Αγγέλα χώνεται μέσα στα μπούτια της μικρής και βάζει την γλώσσα της όσο πιο βαθιά μπορεί.

Εγώ πάω στο πλάι και η μικρούλα αρχίζει και μου παίρνει πίπα ενώ η ίδια δείχνει να της αρέσει πολύ η περιποίηση της Αγγέλας. Αρχίζω και πιάνω τα βυζιά και από τις δύο μιας και τα χέρια μου έφταναν. Ο νεαρός φωνάζει ότι θα χύσει και η Αγγέλα τον παρακαλεί να μη χύσει στον κώλο της, ενώ συνεχίζει σε 69 με την μικρή.

Τότε ο νεαρός με κοιτάζει, σηκώνεται και έρχεται και με μπουκώνει με το πρησμένο εργαλείο του χωρίς καν να με ρωτήσει. Σε πολύ λίγο νοιώθω τα χύσια του στο στόμα μου να τα καταπίνω όλα ενώ στα χέρια μου είχα τις βυζάρες της Αγγέλας.

- Πρέπει να χύσεις κι εσύ, μου λέει ο νεαρός, έλα σε εμένα…

μου λέει και πάμε λίγο πιο πέρα στο κρεβάτι για να μην ενοχλούμε τα χάδια των κοριτσιών. Βάζει στο χέρι του πολύ αλοιφή και αρχίζει να με γαμάει από τον κώλο με τα δάχτυλα του, πρώτα ένα, μετά από λίγο δύο και μετά από αρκετή ώρα τρία δάχτυλα ενώ πρόσθετε συνέχεια λιπαντική κρέμα.

- Τώρα, μου λέει, είσαι έτοιμος.

Βάζει κρέμα στον πούτσο του και σιγά-σιγά τον σπρώχνει μέσα μου. Όταν το βλέπει αυτό η Αγγέλα, έρχεται προς τα εμένα και μου δίνει το μουνί της να το γλείψω. Σιγά-σιγά είχα τον πούτσο του μέσα μου και το μουνί της Αγγέλας στο στόμα μου. Άρχισα να καυλώνω τόσο πολύ που έχυσα χωρίς να ακουμπήσω τον πούτσο μου.

Μόλις έχυνα η Αγγέλα γυρνάει προς τον πούτσο μου και παίρνει τα υγρά του στο στόμα της. Όταν τον καθάρισε καλά, άρχισε να γλείφει τα βυζάκια της μικρής της παρτενέρ, μιας και ήταν καινούριο παιχνίδι για αυτή.

Νοιώθω τον πούτσο του νεαρού να μεγαλώνει τόσο που νόμιζα ότι θα με σκίσει στα δύο. Φοβήθηκα για μια στιγμή αν και το έκανε πολύ αργά. Δεν κράτησε για πολύ και ξαφνικά νοιώθω τα ζεστά του χύσια μέσα μου... τι ωραία αίσθηση. Όταν έφυγαν τα δύο παιδιά έμεινα εγώ και η Αγγέλα στο κρεβάτι του δωματίου, μες τα υγρά, ξεσκισμένοι και ικανοποιημένοι. Η Αγγέλα μόνο με την σκέψη του μικρού που με γάμαγε τελείωσε και μία φορά μόνη της.

- Θα πρέπει να το ξανακάνουμε αλλά αυτή τη φορά θα έχουμε μία παραλλαγή…

μου λέει στο δρόμο της επιστροφής η Αγγέλα. Την επόμενη φορά θα πάρουμε μία τρανσέξουαλ για παρέα. Έτσι για την εμπειρία.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.