Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η δουλεία σαν ειδικευόμενος σε ένα νοσοκομείο περιλαμβάνει πολλές ώρες δουλειάς και κυρίως περνάς πάρα πολλές ώρες με τους συναδέλφους σου και οι σχέσεις που αναπτύσσονται είναι κάποιες φορές ιδιαίτερες.

Η Εύα λοιπόν, ήρθε στο νοσοκομείο πριν από ένα χρόνο. 27 χρονών, μαύρο μακρύ μαλλί, μεσαίο στήθος και ένα πολύ ωραίο πεταχτό κωλαράκι γυμναστηρίου. Όλα αυτά συμπληρώνονταν με ένα καυλιάρικο προσωπάκι. Από χαρακτήρα κλασσική κακομαθημένη Θεσσαλονικιά με οικονομική άνεση που κάποιες φορές ήθελες να τη βρίσεις, αλλά γενικά ήταν αρκετά πρόθυμη. Σαν πιο έμπειρος ανέλαβα μα την εκπαίδευση και ήρθαμε αρκετά κοντά.

Τα πειράγματα ήταν καθημερινά και φτάνοντας στο σήμερα έπεφταν και πολλά υπονοούμενα αρκετά πρόστυχα. Είχαμε βγει αρκετές φορές και έξω όπου ήταν και η γυναίκα μου η Νίκη μαζί και βλέποντας την οικειότητα που υπήρχε με ρώτησε αν παίζει κάτι μεταξύ μας και αν μου την έχει πέσει ποτέ. Εδώ να σημειώσω ότι η Εύα είχε ένα γκόμενο με τον όποιον πότε χώριζαν πότε τα ξαναέβρισκαν και δεν ήταν ευχαριστημένη, βέβαια τα είχαν πολύ καιρό και ποτέ δε χώριζαν τελείως.

Τον τελευταίο καιρό είχαν χωρίσει και φαινόταν αρκετά καυλωμένη. Τριβόταν πότε στον ένα ποτέ στον άλλον, φώναζε ότι ήθελε πούτσα. Σε μια εφημερία λοιπόν και ενώ είχε πέσει λίγο η δουλειά, μου λέει "χρειάζομαι μασάζ". Της λέω που;… και μου απάντησε με απόλυτη φυσικότητα "στα πόδια κυρίως". Την κουβέντα διέκοψε το τηλέφωνό της όπου ήταν ο γκόμενος της. Μίλησαν αρκετή ώρα και όταν ξαναγύρισε( αρκετά χαρούμενη) μου λέει:

- Κάτι λέγαμε για ένα μασάζ.

- Πρέπει να πάμε στο εφημερείο

Πήγε πρώτη και μετά από κανένα 5λεπτο πήγα κι εγώ για να μη μας πάρει κανένα μάτι. Τη βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μου λέει:

- Θέλω να μου τρίψεις τα πόδια, μην πάει το μυαλό σου παρακάτω γιατί τα ξαναβρήκα με τον Κώστα.

Το πόδια της ήταν τόσο ωραία με ένα ωραίο βυσσινί χρώμα στα νύχια και όσο της έκανα ένα πολύ αισθησιακό μασάζ άρχισε να βαριανασαίνει. Έχωσε το χέρι της μέσα από την ιατρική φόρμα της και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της. Πήρα θάρρος και ανέβηκα πιο πάνω και άρχισα σιγά σιγά να βγάζω το κάτω μέρος της φόρμας. Ξεπρόβαλε ένα πολύ ωραίο μαύρο στρινγκάκι με το χεράκι της να συνεχίζει να μαλακίζεται.

Της έγλειψα τα πόδια από τις πατούσες μέχρι πάνω και πριν φτάσω στο μουνί της άρχισε να χύνει σαν τρελή. Φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν. Έπεσα με τα μούτρα και άρχισα να τη γλείφω. Η γεύση της ήταν υπέροχη, τα υγρά της ήταν παντού. Με τράβηξε πάνω και μου κατέβασε το παντελόνι παίρνοντας την πούτσα μου στο στόμα της. Δεν ήταν και μαέστρος αλλά το πάλευε. Μόλις σταμάτησε με έβαλε να ξαπλώσω και ανέβηκε πάνω μου. Πρέπει να είχε καιρό να γαμηθεί αφού είχε πιάσει ένα τρελό ρυθμό και τα υγρά της έτρεχαν στον πούτσο μου. Την έστησα στα 4 και άρχισα να τη σφυροκοπάω αφού αυτό το κωλαράκι με καύλωνε πολύ καιρό τώρα. Το πρόσωπο της είχε πάρει μια πολύ έκφυλη έκφραση καθώς με κοιτούσε όσο την ξέσκιζα. Όταν ήρθε η ώρα να τη χύσω έβγαλε τη μπλούζα της. Τα βυζιά της μεσαία αλλά στητά, με μικρές ρωγίτσες που έβγαζαν μάτι. Την έπαιξε, την έγλειψε και τελικά την έχυσα στα βυζιά της.

Ξαπλώσαμε μαζί στο κρεβάτι γυμνοί και μας πήρε ο ύπνος για κανένα 30λεπτο μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο γιατί είχε έρθει ασθενής και έπρεπε να πάω στα επείγοντα. Με ένα ναζί και καύλα μου λέει:

- Σε πειράζει να μην έρθω; Θα σε περιμένω εδώ γιατί δεν έχω ξεκαυλώσει ακόμα.
Copyright protected OW ref: 169449Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).