Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Είμαι η Χαρά, 30 ετών, δικηγόρος. Είμαι μελαχρινή προς καστανή, ύψος περίπου 1.80, με λευκή επιδερμίδα. Το σώμα μου απέχει πολύ να είναι σώμα μοντέλου, είναι όμως έντονα θηλυκό, με τις καμπύλες και τα πιασίματα του. Η ιστορία που σας γράφω είναι αληθινή.

Όπως προανέφερα είμαι δικηγόρος και μάλιστα ασχολούμαι κυρίως με ποινικά. Είναι αντικειμενικά δύσκολο το ποινικό για γυναίκες, ειδικά για το δικό μου τύπο, που είμαι αυτό που λέμε υπερβολικά ευγενική. Παρ' όλα αυτά τα καταφέρνω αρκετά καλά. Για πολλά χρόνια άλλωστε είχα μείνει στο εξευγενισμένο ποινικό και κυρίως στο οικονομικό έγκλημα, ακριβώς για να αποφεύγω τα πολλά-πολλά με εγκληματίες του κοινού ποινικού. Όπως προείπα, δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα μου. Παρ' όλα αυτά, τελευταία χρόνια λόγω κρίσης οι δουλειές όλο και μειώνονταν, πελάτες δεν πλήρωναν και αναγκάστηκα να κάνω ένα άνοιγμα στο εύκολο χρήμα του κοινού ποινικού λίγο καιρό πριν την ιστορία μου.

Μια από τις υποθέσεις που ανέλαβα αφορούσε τρεις Βουλγάρους, το Γ, το Μ και το Ν. Κατηγορούνταν για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Τους ανέλαβα πα' ρόλο που δε μου άρεσαν καθόλου σαν άνθρωποι. Ήταν άξεστοι, ενίοτε και αγενείς, ντύνονταν βρώμικα και παράταιρα, σε αντίθεση με εμένα που προσπαθώ πάντα να κυκλοφορώ σένια και καλοντυμένη. Συν του ότι έδειχναν συνέχεια έντονο μισογυνισμό, ήταν φανερό πως δε με υπολόγιζαν και με υποτιμούσαν επειδή ήμουν γυναίκα, σε σημείο που αναρωτιόμουν πως είχαν δεχτεί να τους αναλάβω.

Σε κάθε περίπτωση, όπως με όλους μου τους πελάτες, έτσι και με αυτούς τους είχα εξαρχής ξεκαθαρίσει ότι για την εκπροσώπησή τους θα πληρωνόμουν προκαταβολικά. Έφερα εις πέρας όλη τη διαδικασία πριν το δικαστήριο προσπαθώντας να έρχομαι σε όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή μαζί τους, καθώς κυριολεκτικά μου προκαλούσαν αηδία. Όσο όμως πλησίαζε το δικαστήριο και δε με είχαν ακόμα πληρώσει τους πίεζα να το κάνουν. Με εκνεύριζε η αναβλητικότητα τους. Ήταν φανερό πως δε με υπολόγιζαν, οπότε δύο ημέρες πριν τους απείλησα ευθέως πως αν δεν πάρω την αμοιβή μου πριν το δικαστήριο δε θα τους εκπροσωπήσω και θα καταδικαστούν. Η απειλή έπιασε τόπο, την τελευταία ημέρα με κάλεσαν να μου πουν ότι θα μου φέρουν τα λεφτά, και τους είπα να έρθουν το βράδυ στο γραφείο. Ήταν η πρώτη φορά που θα έρχονταν στο γραφείο τόσο αργά, χωρίς να είναι παρούσα η γραμματέας μου ή κάποιος συνεργάτης.

Έφτασαν αργά το βράδυ, τους υποδέχτηκα μόνη μου. Φορούσα ένα άσπρο λινό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ενώ είχα διαλέξει να παίξω λίγο καθώς έβαλα μαύρο σουτιέν, που μέσα από το πουκάμισο διακρινόταν. Μου έδωσαν τα λεφτά και κάθισα να πούμε δύο λόγια για την υπόθεση. Τι το ήθελα, δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμοι, κατάφεραν ξανά να με εκνευρίσουν. Τους είπα ότι είναι ώρα να φύγουμε και σηκώθηκα να πάρω το σακάκι μου.

- Όχι τόσο γρήγορα, μου κάνουν. Έχουμε κάτι ακόμα.

Γύρισα και τους κοίταξα. Είχαν κι οι τρεις σηκωθεί κι έρχονταν προς το μέρος μου.

- Ξέρεις, στη χώρα μας δεν έχουμε τις γυναίκες να μας λένε τι κάνουμε. Δε μας αρέσει να μας λένε τις τιμωρούμε.

Πανικοβλήθηκα, από τον τρόπο που με κοιτούσαν ήταν ξεκάθαρο τι ήθελαν. Πήγα να φύγω αλλά πριν προλάβω με άρπαξε ο ένας από τα μαλλιά και με κόλλησε στο σώμα του. Οι άλλοι δύο πέταξαν τα χαρτιά και τα ντοσιέ που είχα πάνω στο τραπέζι, με σήκωσαν και με ξάπλωσαν πάνω.

- Τώρα σε γαμήσομε μικρή δικηγορίνα.

Ο Ν μου έκλεισε το στόμα και μου άρπαξε το ένα χέρι ενώ ο Μ από την άλλη με κρατούσε ακίνητη. Ο Γ μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου, έσκισε με μια απότομη κίνηση το λεπτό μου πουκάμισο και χούφτωσε τα στήθη μου πάνω από το σουτιέν. Οι άλλοι δύο ενθουσιάστηκαν, άπλωσαν κι αυτοί τα βρωμόχερα τους και μου τα έπιασαν κάτω από το σουτιέν. Ούρλιαζα από απέχθεια και αηδία αλλά δεν ακουγόμουν. Ο Γ στο μεταξύ έσπασε το κούμπωμα του παντελονιού και μου το έβγαλε. Φάνηκαν τα πόδια μου και η μαύρη κιλότα, άφησαν τα βυζιά μου και άρχισαν να χουφτώνουν εκεί. Σύντομα έφυγε και η κιλότα και με άφησαν τελείως γυμνή, να φοράω μόνο τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μου.

- Δείτε ρε μια δικηγορίνα γυμνή. Τι είσαι εσύ μάνα μου, τι βυζιά είναι αυτά;

- Πω, πω ένα μουνί που έχει η καύλα.

- Αν ήσουν Βουλγαρία θα σε κάναμε πουτάνα.

Δεν πίστευα αυτά που άκουγα, με είχαν ταπεινώσει τελείως, με έγδυσαν, με ξάπλωσαν στο ίδιο μου το γραφείο και ετοιμάζονταν να με πηδήξουν τρεις βρώμικοι και άξεστοι Βούλγαροι. Ο Γ είχε ήδη βγάλει την πούτσα του έξω, ένα καυλί άσχημο και δύσμορφο, περίπου 15 πόντους. Είχε βάλει τις πατούσες μου στους ώμους του και είχε πάρει θέση μπροστά από το μουνί μου. Χώθηκε μέσα μου βίαια, με κρατούσε γερά από τα μπούτια και μπαινόβγαινε στο μουνάκι μου γρήγορα και έντονα. Στο μεταξύ ο Μ γύρισε βίαια το κεφάλι μου από την άλλη και δάγκωνε το λαιμό μου κι ο Ν έγλειφε τις ρώγες μου. Ένιωθα πλήρως ταπεινωμένη και εξευτελισμένη και αυτό με είχε κάνει να υγραίνομαι, όσο κι αν το απεχθανόμουν.

Ο Γ δεν άντεξε πολύ, μετά από δέκα λεπτά ξεσκίσματος έχυσε μέσα μου, άλλαξε θέση με το Μ και έπαιζε με τα βυζιά μου. Η πούτσα του Μ ήταν ελαφρά μεγαλύτερη, έπιασε πάτο πολύ γρήγορα και με ξέσκιζε συνεχόμενα. Έφτανε βαθύτερα από το Γ. Τελείωσε κι αυτός με τη σειρά του και άλλαξε με τον Ν. Εγώ είχα ήδη τελειώσει μια φορά χωρίς να το θέλω και όταν βγήκε από μέσα μου πήγαινα για δεύτερη και με έκοψε. Ο Ν που ακολούθησε δεν ήταν καλός, την είχε πολύ μικρή και ήταν πολύ αδέξιος. Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να τελειώσω λίγο πριν από αυτόν και ενώ είχα το Μ να μου δαγκώνει τα βυζιά και το Γ να χουφτώνει τον κώλο και τα μπούτια μου. Ο Ν όμως δεν τελείωσε μέσα μου. Λίγο πριν χύσει βγήκε απότομα και μου τον έδωσε στο στόμα. Ήταν βρώμικος κι αηδιαστικός, κρατούσαν όμως γερά το κεφάλι μου και έφτανε μέχρι βαθιά στο λαιμό μου. Έχυσε μια μεγάλη ποσότητα απευθείας εκεί. Τα κατάπια χωρίς να το πολυκαταλάβω και με έβαλαν να του τη γλείψω και να την καθαρίσω. Τότε μόνο έφυγαν από πάνω μου.

Δεν πίστευα αυτό που είχε συμβεί. Τρεις Βούλγαροι με είχαν ξεσκίσει πάνω στο γραφείο μου. Κοίταξα τριγύρω. Το πάτωμα ήταν γεμάτο χαρτιά, ντοσιέ και ανοικτούς φακέλους, ο Γ πατούσε έναν από αυτούς με τη μπότα του. Οι τρεις τους είχαν ήδη ντυθεί κι ετοιμάζονταν να φύγουν.

- Στη Βουλγαρία έτσι κάνουμε σε ωραίες γυναίκες κούκλα. Ωραίο μουνάκι έχεις.

- Θα τα πούμε αύριο στο δικαστήριο κι αν κερδίσεις μπορεί σε ξαναγαμήσουμε.

Φεύγοντας, ο Μ μου έδειξε το φάκελο με τα χρήματα που ήταν στο γραφείο μου και μου είπε:

- Αυτό ήταν στην αμοιβή. Έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν.

Έμεινα μόνη μου στο γραφείο, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι με είχαν μόλις βιάσει τρεις άνθρωποι που την άλλη ημέρα έπρεπε να βγάλω αθώους.




Copyright protected OW ref: 169360



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.