Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχε ανέβει για το Σαββατοκύριακο στο πατρικό της για να δει τους δικούς της και να αλλάξει λίγο τον αέρα της. Όταν πια ήρθε το απόγευμα της Κυριακής, με πήρε τηλέφωνο στο σπίτι κατά τις 7 το απόγευμα. Με ενημέρωσε ότι το λεωφορείο της θα ξεκινούσε σε λίγα λεπτά, έχοντας να μεταφέρει ελάχιστο κόσμο, κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας που γύριζαν στα κοντινά τους χωριά. Ο καιρός ήταν γλυκός, και εκείνη ντυμένη ελαφρά για το ταξίδι, έστω και μέτριας απόστασης. Θα με ξαναέπαιρνε λίγο αργότερα, όταν θα είχαν ξεκινήσει.

Πέρασαν περίπου 20 λεπτά. Μου τηλεφώνησε και πάλι με μία φωνή σχετικά αναστατωμένη, με την καλή έννοια. Αμέσως μου εξήγησε πως στάθηκε τυχερή αλλά και χαρούμενη, γιατί ο οδηγός του λεωφορείου ήταν ένας παλιός της συμμαθητής. Την είχε βάλει να καθίσει δίπλα του, στη συνοδευτική θέση. Οπότε θα έπιαναν την κουβέντα για τα παλιά, και έτσι δεν θα είχε βαρετή διαδρομή. Τα υπόλοιπα θα τα λέγαμε από κοντά, όταν θα γυρνούσε στο σπίτι.

Είχαν πια περάσει μόλις λίγες ώρες, και είχα αρχίσει να ανησυχώ γιατί αυτή η διαδρομή δεν ήταν και τόσο μεγάλη. Κάποια στιγμή, όταν με πήρε ξανά τηλέφωνο για να πάω να την πάρω με το αμάξι, την πλάκωσα λίγο στις ερωτήσεις. Η φωνή της τώρα ακουγόταν ήρεμη, αλλά υπέθεσα πως ίσως ήταν και από την κούραση της διαδρομής.

- Τι έγινε καλέ; Είχε κίνηση και καθυστερήσατε;

- Όχι μωρό μου, μην ανησυχείς. Έχουμε φτάσει εδώ και μισή ωρίτσα. Δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση. Απλά, αργήσαμε να ξεμπλέξουμε με τη διαδρομή από 2-3 χωριά και φτάνοντας εδώ, ε... καθίσαμε λίγο παραπάνω να τα πούμε. Μπορείς να έρθεις να με πάρεις, σε παρακαλώ;

Μόλις παρκάρισα έξω από το σταθμό των ΚΤΕΛ και μπήκα μέσα, τη βρήκα να μιλάει με τον οδηγό. Μόλις πλησίασα, αντίκρισα τη γυναίκα μου ντυμένη με μία σκούρα κοντομάνικη μπλούζα με βαθύ και προκλητικό ντεκολτέ και μαύρη φόρμα-παντελόνι. Δεν πρόλαβα να την προσέξω περισσότερο και αμέσως μας σύστησε. Ο οδηγός, ένα παλληκάρι στην ηλικία μας (40φεύγα), πολύ ευγενικό, σχετικά ψηλό και γεροδεμένο. Τον ευχαρίστησα για τη γνωριμία, χαριτολογώντας που έφερε πίσω τη γυναίκα μου με ασφάλεια, αποχαιρετίθηκαν με σταυρωτό φιλί και πήραμε το δρόμο για το σπίτι. Δεν μου ανοίχτηκε πολύ στο αμάξι. Μου υποσχέθηκε πως θα μου έλεγε τα πάντα όταν θα γυρνούσαμε.

Είχα φροντίσει ώστε το σπίτι να είναι λιγάκι συμμαζεμένο και να μην αφήσω κάτι ιδιαίτερο να κάνει, πέρα από το να βάλει ένα πλυντήριο. Μπήκαμε, άφησε τα πράγματά της και χαλαρώσαμε βγάζοντας τα περιττά ρούχα. Έβαλα από λίγο κρασάκι σε 2 ποτηράκια και καθίσαμε στη βεράντα για να ανάψουμε τσιγάρο και να τα πούμε. Είχα μείνει μόνο με ένα T-Shirt από πάνω, και το μποξεράκι από κάτω. Εκείνη, φόρεσε μία παλιά πρόχειρη κοντομάνικη μπλούζα, με βαθύ ντεκολτέ, και το μαύρο λεπτό κιλοτάκι της από κάτω.

Νέα από πάνω, δεν είχε να μου πει και πολλά. Στο πατρικό της, είχαν και έχουν κάποια προβλήματα με τα υδραυλικά του σπιτιού, τα οποία ακόμα δεν έχουν φτιάξει. Κατά τ` άλλα, ηρεμία. Τώρα σχετικά με τη διαδρομή... όπως ανέφερα και πριν, καθόταν στη συνοδευτική θέση και απολάμβανε τη θέα. Όταν πλέον είχαν κατέβει οι περισσότεροι γέροι και είχαν απομείνει κάποιοι ελάχιστοι στα τελευταία πίσω καθίσματα, άρχισαν να κουβεντιάζουν και να θυμούνται τα παλιά.

Ο οδηγός, ήταν ίσως ο πιο παθιασμένος φοιτητικός έρωτας. Είχαν ολοκληρωμένη σχέση που κράτησε περίπου 1,5 χρόνο και ήταν ο μόνος που κατάφερε να της πάρει την παρθενιά. Μάλιστα, όπως μου εξήγησε, με αρκετή δυσκολία μιας και ο υμένας της ήταν ιδιαίτερα ελαστικός. Αρκετές φορές και μάλιστα λίγο πριν της έρθει περίοδος, τον είχε αφήσει να τελειώσει και μέσα της. Εκείνη τη στιγμή, μπορώ να πω πως είχα αρχίσει να φτιάχνομαι. Αλλά δεν το έδειχνα ακόμα, παρ' όλο που ξέρει πως γουστάρω όταν ακούω τα τερτίπια της στο παρελθόν της.

Ο λόγος λοιπόν, που καθυστέρησε να με πάρει τηλέφωνο, ήταν γιατί όταν φτάσανε και πήγε εκείνος να δηλώσει την επιστροφή, την παρακάλεσε να παραμείνει μόνο για λίγο για να καθίσουν να πιούν λίγο κρασάκι που φύλαγε κάπου στο λεωφορείο. Έτσι κι αλλιώς, το μέρος ήταν σκοτεινό. Έκλεισε όλες τις κουρτίνες, άναψε τα μικρά φωτάκια ασφαλείας του διαδρόμου, ανέβασε ένα μικρό τραπεζάκι προσαρμόζοντάς το στον διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα, άνοιξε και τον εξαερισμό για να ανάψουν τσιγάρο, και καθίσανε να τα πούνε.

Φυσικά, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο, το μάτι του πήγαινε κάποιες στιγμές κλεφτά ανάμεσα στα πλούσια στήθια της, καθώς εκείνη είχε καθόταν ελαφρώς σκυμμένη, με τους αγκώνες της στο τραπεζάκι. Του πρόσφερε σχεδόν τέλεια θέα για να τον κάνει να ερεθιστεί. Άθελά της ή ηθελημένα. Και εκείνος φυσικά, δεν παρέλειψε να της κάνει κομπλιμέντο, λέγοντάς της πως είχε παραμείνει σχεδόν όπως τη θυμόταν. Με γεμάτο κορμί και θηλυκότητα. Το μόνο που άλλαξε, ήταν το ξανθό χρώμα των μακριών μαλλιών της. Κάτι που του άρεσε πολύ, και όπως είπε, την γλυκαίνει ακόμα περισσότερο.

Και κάπου εκεί, της γύρισε την κουβέντα στις αξέχαστες για εκείνον και ωραίες στιγμές που έζησε μαζί της στο σεξ. Ένιωθε πλέον τόσο άνετα με την κουβέντα και το κρασάκι, που αποδέχτηκε να του απαντήσει πως οι συνήθειές της δεν άλλαξαν και πολύ. Του απάντησε πως, μεγαλώνοντας της αρέσει όλο και πιο πολύ το σεξ, ενώ δε ντράπηκε να του πει, πως αν άφηνε εκείνον να τελειώνει μέσα της πριν την περίοδο, τώρα αφήνει εμένα να το απολαμβάνω σχεδόν κάθε φορά. Της απάντησε πως με ζηλεύει πολύ.

Τώρα πια, η κουβέντα είχε ανάψει για τα καλά. Τη ρώτησε αν το ντύσιμό της φτιάχνει σεξουαλικά εμένα, αποκαλύπτοντας τόσο πολύ το στήθος της. Σε εκείνο το σημείο, με όσα μου περιέγραφε για την κουβέντα τους και καθώς καθόμασταν δίπλα-δίπλα, άρχισα να χαϊδεύω το εργαλείο μου πάνω από το μποξεράκι. Με το ένα χέρι της ρουφούσε το δεύτερο τσιγάρο της, ενώ με το άλλο άγγιξε το όργανό μου.

Του απάντησε, λοιπόν, πως το στήθος της με ερεθίζει αφάνταστα όταν το αποκαλύπτει έτσι και ότι θέλω να μπω μέσα της αμέσως. Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, της είπε πως το ίδιο ήθελε και εκείνος, χαζεύοντάς το τόση ώρα.

Έσβησαν τα τσιγάρα τους. Παραμέρισαν το τραπεζάκι, και όπως κάθονταν, πλησίασαν για ένα γλυκό γλωσσόφιλο. Τα χέρια τους άρχισαν να ακουμπούν και να χαϊδεύουν επίμαχα σημεία. Εκείνη τον καβάλο του και εκείνος πέρασε το ένα χέρι του μέσα από τα στήθια της, ενώ το άλλο χάιδευε τον λαιμό της. Η επιδερμίδα της τον τρέλανε, αλλά και εκείνη άρχισε να ερεθίζεται πολύ με τα χέρια του.

Χωρίς να καθυστερούν περισσότερο, έβγαλαν τα ρούχα τους και πήγαν στη γαλαρία. Τη ρώτησα αν είχε ωραίο καβλί, και μου είπε πως για εκείνην ήταν ότι έπρεπε εκείνη τη στιγμή. Αρκετά σκληρό, χωρίς περιττό δερματάκι και με κεφαλάκι λίγο μεγάλο και γυαλιστερό. Της ζήτησε να ξαπλώσει στα καθίσματα για να την γευτεί. Ξάπλωσε ανάμεσα στα μπούτια της (εγώ πέρασα το χέρι μου ανάμεσά τους και τα χάιδευα) και άρχισε να ταξιδεύει με τη γλώσσα και τα χείλια του πάνω στο κορμί της. Σχετικά γρήγορα και επειδή δεν άντεχε και εκείνος για πολλή ώρα ακόμη, κατέβηκε ανάμεσα στα μπούτια της, γλείφοντας μέχρι τα μουνόχειλά της. Αντικρίζοντας ένα τέλεια αποτριχωμένο μπικίνι, έγλειψε 1-2 φορές γύρω-γύρω τα μουνόχειλα και ανοίγοντάς τα με τα χέρια του, έχωσε τη γλώσσα του μέσα στον κόλπο της, κάνοντάς την να τιναχτεί. Έμεινε μέσα της για λίγο. Τον τραβούσε ελαφρά μέσα της από το κεφάλι, ενώ τον είχε εγκλωβίσει με τα μπούτια της, χωρίς να τον σκάσει.

Κάποια στιγμή τον τράβηξε για να του πάρει πίπα. Τον έβαλε να καθίσει άνετα και μπαίνοντας ανάμεσα στα πόδια του άρχισε να του γλείφει τα αρχίδια, αφήνοντας επίτηδες τη γλώσσα της να "ξεφεύγει" λίγο χαμηλότερα προς την κωλοτρυπίδα του. Τον ρώτησε ψιθυριστά αν του αρέσει. Του άρεσε μεν πολύ, αλλά την παρακάλεσε να μην αργήσει να τον πάρει στο στόμα της. Τον άκουσε. Η γλώσσα της ανέβηκε γρήγορα, και πιάνοντάς το με το χέρι της το οδήγησε κατευθείαν μέσα στο στόμα της. Άφησε να της πέσει πολύ σάλιο, και όταν το έκανε αρκετά υγρό, γλείφοντας και πιπιλώντας αρχικά το μεγάλο του κεφαλάκι, στο τέλος το πήρε όλο. Μία τόσο γλυκιά πίπα, έστω και σύντομη και η αίσθηση από τα στήθια της στα μπούτια του, τον έκαναν να παραμιλάει κοιτώντας ένα κεφάλι με κατάξανθα μαλλιά να περιποιείται τόσο καλά το καβλί του.

Εκείνη τη στιγμή, σηκώθηκα και στάθηκα όρθιος μπροστά της για να πάρει και σε μένα μία. Την άφησα όμως μόνο για λίγα λεπτά. Παρατηρούσα από ψηλά τα στήθια της και τα ανοιχτά μπούτια. Της είπα πως, μετά από όσα μου είχε πει, ήθελα να την πάρω εκείνη τη στιγμή. Μου είπε πως, στην αρχή κάθισε πάνω του και το έβαλε λίγο στον κώλο της. Για εμένα όμως, σηκώθηκε στηρίχτηκε στο κάγκελο, τουρλώνοντας τα κωλομέρια της. Είπε πως δεν χρειαζόταν να τη γλείψω για να μπω. Ακόμη αισθανόταν τη γλύκα από το καβλί του και η τρύπα της ήταν ακόμη μαλακή. Θα μπορούσα να μπω εύκολα. Όπως και έγινε. Μόλις μπήκα μέσα, αρχίσαμε και οι δύο να λικνιζόμαστε και να ψιθυρίζουμε κάνοντας πια σεξ στο μπαλκόνι.

- Έτσι τον πήδηξες μανάρι μου;

- Αχ, ήταν τέλειο καβλί μωρό μου.

- Του άρεσε το κωλαράκι σου;

- Πολύ. Αλλά και σε μένα άρεσε το καβλί του μέσα μου.

- Έτσι κουνιόσουν κορμάρα μου πάνω του;

- Ναι. Τον τρέλανα κανονικά.

Συνέχισα για λίγο ακόμα στο γλυκό και στενό κώλο της, όταν γύρισε και μου είπε πως τώρα το ήθελε και στο μουνί της. Με πήρε από το χέρι και κατευθυνθήκαμε στο κρεβάτι μας. Ξάπλωσε ανάσκελα, άνοιξε καλά τα μπούτια της, και σήκωσε λίγο τη λεκάνη της.

- Έτσι του άνοιξα τα πόδια μου. Γουστάρεις;

- Αχ, μανάρι μου, πόσο πουτάνα είσαι;

Χώθηκα ανάμεσα στα μπούτια της, την άφησα να με βάλει μέσα της και στηρίχτηκα στα χέρια μου αρχίζοντας να τη γαμάω. Με τα χέρια στα γόνατά της, κρατούσε τα πόδια της ανοιχτά και κοιτώντας με να κουνιέμαι μέσα της μου περιέγραφε με απίστευτο ερεθισμό πως της το έχωνε εκείνος. Συνέχιζε να εισπνέει ρουφώντας αέρα ανάμεσα στα δόντια της, και να εκπνέει με αναστεναγμούς. Τα μάτια της, μια με κοιτούσαν ηδονικά, μια έκλειναν. Ψιθυρίζοντας συχνά "έτσι... έτσι γαμιόμουν πάντα... όλο μέσα μου...".

Πέρασαν μερικά λεπτά, με ψιθύρους και αναστεναγμούς και από τους δύο μας. Πραγματική απόλαυση, μετά από όσα μου είχε περιγράψει και με καύλωσε αφάνταστα. Σε λίγο, αρχίσαμε και οι δύο να νιώθουμε την καύλα μας να κορυφώνεται. Χαμήλωσα λίγο επάνω της, και άρχισα να της δίνω φιλάκια στο στόμα για να τη γλυκάνω πιο πολύ.

- Τον άφησες να χύσει μέσα σου;

- Αχ, ναι... του είπα να μου τα ρίξει όλα... όλα!

- Σου γέμισε καλά την τρυπούλα;

- Ναι... έχυσε πολύ... έχυσε τόσο πολύ μέσα μου.

- Θέλω να σε χύσω κι εγώ τώρα.

- Αχ, ναι μωρό μου, χύσε με.

Όταν της είπα έτσι, αμέσως αναστατώθηκε και άρχισε να φουντώνει, θέλοντας και η ίδια να τελειώσει μαζί μου. Γυρνώντας το κεφάλι στο πλάι και συνεχίζοντας με αναστεναγμούς με κλειστά μάτια... προφανώς με την εικόνα του μέσα της... άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα της. Ήταν η στάση που χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή, για να τελειώσω και εγώ μέσα της. Και δεν άργησα. Κοιτάζοντάς την να αντιδρά έτσι, πολύ γρήγορα ήμουν έτοιμος. Έσπρωξα τη λεκάνη μου πιο βαθιά, τερμάτισα το καβλί μου όσο μπορούσα και άφησα το καυλί μου να τινάξει άφοβα μέσα στον κόλπο της, όσο σπέρμα είχε συσσωρευτεί. Μαζί μου, τέλειωσε κι εκείνη, λικνίζοντας πάνω-κάτω τη λεκάνη της.

Δευτερόλεπτα αφού είχαμε τελειώσει και οι δύο, ξεφύσηξα δυνατά και ξάπλωσα δίπλα της. Πιάσαμε ο ένας το χέρι του άλλου και πήραμε τις ανάσες μας για λίγα λεπτά. Μετά από λίγο, γύρισε για ένα ακόμη φιλί, και εφόσον το νερό ήταν πλέον έτοιμο, σηκωθήκαμε και μπήκαμε μαζί για ένα ντους.




Copyright protected OW ref: 169135



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.