Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από την Ελλάδα και την μαγευτική Ελαφόνησο, ένα νησάκι στα νότια, απέναντι από την Νεάπολη Λακωνίας, με μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας αλλά και του κόσμου όλου θα έλεγα, το μαγευτικό Σίμο, μικρό και μεγάλο. Ένα νησάκι που πας αποκλειστικά, για θάλασσα, ήλιο και σεξ.

Πριν σας εξιστορήσω τη ιστορία που διαδραματίστηκε εκεί, θέλω να σας πω για ένα παιχνίδι που είχαμε αρχίσει να παίζουμε, στις εξορμήσεις μας στην Ελλάδα, κυρίως μετά την απελευθέρωση των πρώτων ταξιδιών μας.

Αν όχι την πρώτη νύχτα, στο τόπο που πηγαίναμε, σίγουρα τη δεύτερη, πηγαίναμε στο κλαμπ, μπαρ, ότι τέλος πάντων μάζευε τον περισσότερο κόσμο το βράδυ χωριστά ο ένας από τον άλλον. Είχαμε συμφωνήσει, να παίξουμε μόνοι μας, να δούμε πόσο περνάει η μπογιά μας ακόμη στο αντίθετο φίλο. Είχαμε την Ελευθερία να φλερτάρουμε και να είμαστε δεκτικοί, όσο θέλουμε στα φλερτ των άλλων. Ένας και μοναδικός όρος. Οποιοσδήποτε από τους δυο μας, σε οποιαδήποτε στιγμή, μπορούσε να σταματήσει τον άλλο, με ένα μήνυμα στο κινητό, ή να σταματήσει κι ο ίδιος όποτε ήθελε.

Μέχρι την Ελαφόνησο, ήταν δυο τρία λιγούρια που την πέσανε στην Άννα, τους οποίους τους απέρριψε η ίδια και μια ωραία σαραντάρα που καμάκωσα σ’ ένα κλαμπ στην Ύδρα, αλλά τη σταμάτησε τη φάση η Άννα. Βέβαια για την κακή εντός εισαγωγικών συμπεριφορά της, το υπόλοιπο βράδυ μου έκανε όλα τα χατίρια. Τον πήρε από παντού και μου χάρισε μια νύχτα γεμάτη με άκοπο και ηδονικό σεξ.

Στην Ελαφόνησο, αυτή τη φορά, είχαμε πάει κι άλλες φορές, αποφασίσαμε να μείνουμε στο Κάμπινγκ του νησιού, σε μπανγκαλόου φυσικά, γιατί από τη μια θα ήμασταν δίπλα στην εξαίσια παραλία κι από την άλλη το κλαμπ, που υπήρχε μέσα, μάζευε πολύ κόσμο το βράδυ. Γινόταν όπως μάθαμε τις προηγούμενες φορές ο τρελός χαμός.

Φτάσαμε Παρασκευή πρωί, μέσα Ιουλίου, απολαύσαμε τη θάλασσα όλη τη μέρα και το βραδάκι είπαμε να βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο μας για να παίξουμε λιγάκι σαν παιδιά που ήμασταν. Μπανιαριστήκαμε, διαπιστώνοντας ότι η γυναίκα μου εξακολουθούσε να είναι μια μουνάρα, παρά τα κάποια χρονάκια που κουβαλούσε. Η χειμερινή δίαιτα, το γυμναστήριο και το ελαφρό μαύρισμα που είχε αποκτήσει, πιστεύω την έκαναν ποθητή σε κάθε ενήλικο αρσενικό. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην την βάλω κάτω και της ξεσκίσω το υπέροχο κωλαράκι της.

Έβαλε ένα άσπρο, λίτζερι μίνι φόρεμα, χωρίς σουτιέν, με ένα άσπρο, δαντελωτό, διάφανο σχεδόν βρακάκι μόνο από κάτω. Εγώ ντύθηκα πιο απλά, μια λίγο σοβαρή βερμούδα μέχρι το γόνατο κι ένα τίσερτ από πάνω.

- Σήμερα έχω προαίσθημα, ότι θα έχω τρελές επιτυχίες, μου λέει γελώντας, καθώς κοιτάζεται στον καθρέφτη και κτενίζει το ξανθό μαλλί της.

- Μακάρι αγαπούλα μου, να σ' ανέβει λίγο και η αυτοπεποίθηση σου.

- Ανεβασμένη είναι, γι' αυτό θα ραγίσω καρδιές σήμερα.

- Αν και σου χρωστώ ένα σπάσιμο, από την ‘Υδρα.

- Μη γίνεσαι κακός.

- Με σένα ποτέ μωρό μου.

Ήταν τα τελευταία μου λόγια πριν φύγει. Είχαμε αποφασίσει να πάει αυτή πρώτη και μετά από μισή ώρα περίπου να ακολουθήσω κι εγώ. Υποτίθεται, ότι θα έκανε ολιγοήμερες διακοπές με τη φίλη της, η οποία λόγω εργασίας θα ερχόταν την άλλη μέρα. Την έβλεπα να απομακρύνεται και να χάνεται στο σκοτάδι και ευχόμουν σήμερα να είναι τυχερή και να βρει αυτό που θέλει. Έκανα σενάρια στο μυαλό μου και μου σηκώθηκε. Ήταν πλέον φανερό, ότι να βλέπω τη γυναίκα μου να γαμιέται από άλλον με καύλωνε αφάνταστα, είτε ήμουν μπροστά και συμμετείχα, είτε όχι.

Έφτασε στο μπαρ ακόμη πιο ανεβασμένη, γιατί στη διαδρομή, κάποιος από μια σκηνή μέσα, της φώναξε… "τι μουνάρα είσαι μάνα μου". Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί και να τον έβριζε. Τώρα το θεώρησε μέγα κομπλιμέντο. Το κλαμπ το οποίο ήταν δίπλα στους αμμόλοφους της παραλίας. Ένας μεγάλος πάγκος σε σχήμα πι μπροστά από το μπαρ, μεγάλη πίστα και περιμετρικά διάσπαρτοι φοίνικες, πάγκοι και παγκάκια. Διακριτικός φωτισμός σε αποχρώσεις του μπλε συνέθεταν το ωραίο σκηνικό. Στόχευσε στη μία γωνία του πάγκου του μπαρ, όπου είδε τις στιβαρές πλάτες ενός άνδρα. Ευτυχώς είχε ένα σκαμπό ελεύθερο δίπλα του.

Στάθηκε μπροστά του. Η διαίσθηση της είχε δίκαιο. Ήταν πολύ καλή περίπτωση. Περίπου πενηντάρης, κανονικό ύψος, πολύ ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μελαχρινός με αντρίκειο κούρεμα, ελαφρώς γκρίζοι κρόταφοι, καλό σε γενικές γραμμές κορμί.

- Είναι ελεύθερο, μπορώ να καθίσω;… τον ρωτά επιστρατεύοντας το πιο γλυκό χαμόγελο της

- Ακόμη κι αν δεν ήταν ελεύθερο θα σας έδινα το δικό μου.

- Ευχαριστώ. Εδώ είμαστε σκέφτηκε και κάθισε

- Θα μου επιτρέψετε να σας προσφέρω το πρώτο σας ποτό, για το καλωσόρισμα και γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω δίπλα μου μια τόσο όμορφη γυναίκα;

Συγκατάθεσε με ένα κούνημα του κεφαλιού της.

- Γιώργος, απλώνοντας το χέρι του

- Άννα, ανταποκρινόμενη στη χειραψία.

Πλησίασε λίγο πιο κοντά της. Έβγαζε μια ευγένεια, με την οποία κέρδιζε σχεδόν αμέσως το ενδιαφέρον του συνομιλητή του. Με όμορφο και διακριτικό τρόπο, έλειωσε τον πάγο των πρώτων συστάσεων, άφησαν σύντομα τον πληθυντικό, βρήκαν έναν κοινό σημείο, τα ταξίδια, κι άρχισαν να μιλούν για αυτά. Ήταν πολυταξιδεμένος και μόλις κατάλαβε ότι κι Άννα τρελαίνεται να ταξιδεύει, χωρίς να επιδεικνύεται έλεγε τις περιπέτειες του και άκουγε με μεγάλο ενδιαφέρον τις ιστορίες από τα ταξίδια της. Με το απίστευτο χιούμορ που διέθετε, την έκανε να νιώσει άνετα, να γελά, και να αφεθεί εντέλει στην αγκαλιά του. Βοήθησαν βέβαια και τα ποτά που την πότιζε. Το διαπεραστικό βλέμμα των πράσινων ματιών έφτανε στα βάθη του μυαλού της, προσπαθώντας να καταλάβει τις επιθυμίες της και να υποβάλλει τις δικές του. Αν και από τη πρώτη ματιά που της έριξε, μόλις κάθισε δίπλα του, αισθάνθηκε ένα θηλυκό, που βγήκε προς αναζήτηση της ηδονής

Αυτό που εκτίμησε επίσης ήταν το γεγονός ότι δεν έκρυψε ούτε μια στιγμή ότι είναι παντρεμένος. Είχαν ξεκινήσει με την γυναίκα του, την αδελφή της γυναίκας του και τον μπατζανάκη του. Είχαν έλθει αυτοί μόνοι τους το μεσημέρι με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο του και την άλλη μέρα θα ερχόταν κι οι γυναίκες τους, που είχαν πάει στους γονείς τους, στη Τρίπολη να αφήσουν τα παιδιά τους εκεί. Είχαν από ένα ο καθένας, ώστε να περάσουν λίγες μέρες μόνα τους τα ζευγάρια.

Ήταν μεγάλος παίκτης, που κατάλαβε ότι θα περάσει μια βραδιά ωραία χωρίς συνέχεια και παρεπόμενα, ή του έπεσε το λαχείο του παντρεμένου, να ξενογαμίσει με ασφάλεια. Βοήθησε και η Άννα σ' αυτό, που άλλαξε λίγο την ιστορία και παρουσιάστηκε σαν παντρεμένη, με πολυάσχολο άνδρα, η οποία κανόνισε με τη φίλη της, που θα ερχόταν την άλλη μέρα να περάσουν μόνες τους, πέντε μέρες στην πανέμορφη Ελαφόνησο.

Περίπου σ’ ένα σαραντάλεπτο αναχώρησα κι εγώ για το κλαμπ. Ήταν γεμάτο κόσμο όταν έφτασα. Με δυσκολία έφτασα στον πάγκο του μπαρ και όπως πάντα τυχερός, βρήκα μια άδεια θέση δίπλα σε τρεις νεαρές, γύρω στα εικοσιπέντε, οι δυο πολύ καλά κορμιά, η μια λίγο χοντρούλα αλλά και η πιο τσαχπίνα.

Μόλις παράγγειλα και αφού έκανα μια πρώτη γνωριμία με τις δίπλα μου, έψαξα με το βλέμμα μου να δω που βρισκόταν η γυναικούλα μου. Τους εντόπισα στην απέναντι γωνία. Την στιγμή που τους είδα, πήγαινε κι ένας δεύτερος άνδρας, ο Νίκος, ο μπατζανάκης του, λίγο νεότερος, πιο κοντός, καστανός με κοντοκουρεμένη γενειάδα. Η Άννα του παραχώρησε το σκαμπό που καθόταν και μετακόμισε ανάμεσα στα πόδια του Γιώργου.

Αυτό που έβλεπα με έκανε να ζηλέψω λίγο. Έβλεπα την Άννα χαλαρή, να διασκεδάζει με δυο άγνωστους τύπους, να έχει τις εκφράσεις που έχει όταν περνάει πολύ καλά. Μέχρι τότε νόμιζα ότι αυτά μόνο μαζί μου μπορούσε να τα νιώσει. Η ζήλια και ο θυμός παραλίγο να μ' έκανε να τελειώσω την όλη φάση. Είχα αρχίζει να σχηματίζω το μήνυμα που θα της έστελνα.

Όταν όμως είδα να είναι γέρνει το κεφάλι της στον ώμο του κι αυτός να έχει το χέρι του γύρω από τη μέση της και να της χαϊδεύει που και που το κωλαράκι της, χωρίς αυτή να αντιδρά καθόλου μα αντιθέτως… εντελώς φυσικά να γελά και να χαριεντίζεται και με τον έτερο των ανδρών, σα να ήταν παλιοί γνωστοί, κατάλαβα ότι πρέπει να την αφήσω, να δω μέχρι που θα το πάει.

Κέρασα τις νεαρές δίπλα μου, γίναμε παρέα. Ήταν λίγο χαζοχαρούμενα, οπότε ήταν εύκολο να τις εντυπωσιάσω. Πολύ σύντομα οδήγησα την κουβέντα μας, σε θέματα έρωτος και σεξ. Βέβαια η προσοχή μου ήταν στο τι γινόταν απέναντι. Στην αρχή φοβήθηκα μη με πάρουν στο άγριο δούλεμα και με ξεφωνίσουν κι ήμουν διστακτικός, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι το θέλουν το παραμύθι τους και συνέχισα ακάθεκτος. Το έλεγα καλά το ποίημα, όπως καταλάβαινα από τις αντιδράσεις τους. Η τροφαντούλα, η Τζίνα, όπως αποδείχθηκε κι αργότερα, είχε τσιμπηθεί λίγο μαζί μου.

Χόρευε περιέργως, πολύ αισθησιακά με το Νίκο, ο οποίος ήταν πιο μπρουτάλ και έξω καρδιά τύπος, χωρίς ποτέ να φτάνει, μέχρι τότε τουλάχιστον, η συμπεριφορά του σε επίπεδα χυδαιότητας, όταν διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας. Είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβάνεται την παρουσία μου. Διακρίνω μια ταραχή, αλλά της κάνω νήμα να ηρεμήσει. Με τα μάτια δίνουμε ραντεβού στις τουαλέτες. Πάω πρώτος και μετά από λίγο έρχεται.

- Τι έγινε ματάκια μου διασκεδάζουμε;

- ε… ναι. Πότε ήρθες δεν σε πήρα χαμπάρι.

-Πως να με πάρεις μέσα από την αγκαλιά του.

-Αν σε πειράζει γιατί δεν το έκοψες; Με λίγο εκνευρισμό, αλλά με περισσή αγωνία στη φωνή της.

- Έλα εδώ, την προστάζω να έρθει κοντά μου.

- Τι θες;… και έρχεται μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής.

Με αστραπιαία κίνηση, χώνω το χέρι μου κάτω από το φόρεμα της, παραμερίζω το εσώρουχο της και πιάνω το μουνί της. Έχει αρχίσει να μουσκεύει.

- Είσαι τρελός; Τι κάνεις; Θα μας δουν και ξεφτιλιστούμε. Τραβιέται μακριά μου.

- Ήθελα να δω αν είσαι καυλωμένη. Κι απ’ ότι είδα είσαι.

- Σαχλαμάρες ιδέα σου είναι.

- Μπορεί. Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί θα ανησυχήσουν οι γκόμενοι, εγώ δε θα κάνω καμιά κίνηση να σταματήσω τη φάση. Δικιά σου η επιλογή, να προχωρήσεις ή θα σταματήσεις.

- Δηλαδή αν προχωρήσω δε θα σε πειράξει;

- Μωρό μου, παίρνοντας το γλυκό μου ύφος, διακοπές είμαστε και παίζουμε. Τι θα με πειράξει που θα γαμηθείς με άλλον; Πρώτη φορά θα είναι;

- Καλά αγαπούλα μου, θα το αφήσω να δω που θα καταλήξει κι ανάλογα θα αποφασίσω.

- Ωραία, να προσέχεις και την αποχαιρετώ με ένα πεταχτό φιλί.

Ήμουν πλέον σίγουρος, το πρωί θα μου διηγείται ενώ κάνουμε έρωτα, τα γαμήσια που θα έχει φάει το βράδυ.

Γύρισα στη θέση μου και βρήκα μόνο την Τζίνα. Οι άλλες είχαν εξαφανιστεί. Δεν ρώτησα γιατί δεν μ’ απασχολούσαν αυτές τώρα. Απεναντίας, έγινα πιο επιθετικός, μήπως και ξεκουμπιστεί και φύγει, αλλά αυτή βδέλλα πάνω μου.

- Δεν θα τον γλυτώσεις τον πούτσο σήμερα, της πετώ μεταξύ αστείου και σοβαρού.

- Αυτό θέλω, να με διδάξεις δάσκαλε… μου ψιθυρίζει και μου σκάει ένα φιλί στο λαιμό μου κάτω από το αυτί.

Πρέπει με την άκρη του ματιού της να μας είδε, καθώς αποχαιρετούσαν το Νίκο που έφευγε. Τους αφήνει μόνους σκέφτηκα. Το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα που μένουν στο κλαμπ, είναι περισσότερο διαχυτικοί κι οι δύο τους, χωρίς όμως προκλητικές ακρότητες. Πληρώνει για να φύγουν. Έχω μια μικρή αγωνία. Δεν ξέρω όμως τι θέλω τελικά. Να το σταματήσει τώρα που είναι η τελευταία της ευκαιρία ή να συνεχίσει και να πάει να ξεσκιστεί μαζί του;

Ετοιμάζομαι να φύγω για να τους ακολουθήσω να δω τι θα γίνει. Η νεαρή συντροφιά μου έχει σουρώσει. Έρχεται μαζί μου. Μάλλον την κουβαλάω είναι η σωστή περιγραφή. Τους ακολουθούμε, από κάποια απόσταση βέβαια, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να κάνω την Τζίνα να μην ακούγεται. Τώρα πλέον είναι ασυγκράτητοι κι οι δυο τους. Ανταλλάσουν φλογερά γλωσσόφιλα. Το χέρι του, αυτό που είναι στον κώλο της, πηγαίνει όλο και πιο βαθιά. Παίζει με τις τρυπούλες της. Δεν υπάρχει πια γυρισμός. Αυτό ήταν θα γαμηθεί μαζί του. Φτάνουν στο τροχόσπιτο του και μπαίνουν μέσα.

Η σκέψη αυτή, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, έκανε τον πούτσο μου να σκιρτήσει. Επειδή να συνεχίσω την παρακολούθηση εκ του σύνεγγυς και να πάρω μάτι, ήταν αδύνατον, εξαιτίας των άλλων τροχόσπιτων που ήταν γύρω και κοντά του, τραβήξαμε προς τις ερημικές ξαπλώστρες της παραλίας. Να χαλαρώσω με της βοήθεια της χοντρούλας μου από την ένταση των γεγονότων. Μπροστά ο Γιώργος, ανοίγει την πόρτα του τροχόσπιτου.

- Έλα τρελιάρα μου μέσα, θα μου το κάψεις το τροχόσπιτο σήμερα.

Ανεβαίνει τα δυο σκαλοπάτια της εισόδου και προχωρά στα ενδότερα. Αυτός κλείνει την πόρτα πίσω της. Αισθησιακός φωτισμός. Αλλά μια έκπληξη την περιμένει μπροστά της. Σε μια πολυθρόνα στο κέντρο του σαλονιού, κάθεται γυμνός ο Νίκος και παίζει με του πούτσο του.

- Τι γίνεται εδώ, γυρίζει ενοχλημένη προς τον Γιώργο, που κάνει τον ανήξερο, σηκώνοντας τους ώμους του.

- Έλα που κάνεις πως δεν θέλεις, της μιλά ο Νίκος.

- Κοίταξε δε θα γίνει τίποτε που δεν θέλεις, της λέει ο Γιώργος που έχει έλθει κοντά της.

- Αλλά είναι κρίμα να είσαι τόσο καυλωμένη, της πιάνει το μουνί της…. και να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Κοιτάζει τη σηκωμένη πούτσα του ενός, ξέρει πόσο αναμμένος είναι ο άλλος, έχει ένα μουσκεμένο μουνάκι, έχει κατεβάσει τα απαραίτητα ποτά, έχει το ελεύθερο από μένα, δεν ήθελε κι άλλα παρακάλια, για να μείνει.

- Ας είναι κωλόπαιδα, θα σας κάνω το χατίρι.

Αφήνει αισθησιακά να πέσει το φόρεμα της. Πέφτει στα τέσσερα και μπουσουλώντας πηγαίνει προς τη ψωλή του Νίκου. Μόλις την φτάνει, πιάνει δουλειά η γλώσσα της. Αρχίζει από τα αρχίδια του, καλύπτει όλο το μήκος και φτάνει στο πουτσοκέφαλο του. Τον παίρνει αργά και ηδονικά στο στόμα της.

Ο Γιώργος αφού της τράβηξε το βρακί στην πορεία της προς το τσιμπούκωμα, ξεγυμνώθηκε βλέποντας το τουρλωτό κωλαράκι της να κουνιέται στους ρυθμούς της πίπας της.

- Δεν πάμε στο κρεβάτι, τους λέει καθώς λόγου του ύψους του δεν βολεύεται.

Υπακούουν πρόθημα. Πρώτος ανεβαίνει ο Νίκος, κάθεται με τη πλάτη ακουμπισμένη στην κορυφή του κρεβατιού, ακολουθεί ναζιάρικα η Άννα μιμούμενη τη γάτα, και ξαναρχίζει το τσιμπούκωμα. Ακολουθεί ο Γιώργος, γονατιστός, αρχίζει και της γλείφει μουνί και κώλο. Όχι για πολύ. Ανασηκώνεται λίγο και της τον καρφώνει, μονομιάς στο μουνί της. Βγαίνει ολόκληρος και ξαναμπαίνει μέσα. Δυο τρεις φορές το κάνει και οι συσπάσεις της δείχνουν ότι έχει τον πρώτο της οργασμό.

- Ε ρε τι ψωλαρπάχτρα βρήκες, αναφωνεί ο Νίκος, ενώ την έχει πιάσει από τα μαλλιά και πλέον της γαμάει το στόμα.

- Μίλα καλύτερα για το καυλιάρικο πουτανάκι που έχουμε.

- Καλά λες, αλλά ξεκαβάλα να ξεσκίσω λίγο και τη μουνάρα της.

Τον βγάζει από το στόμα της, φορά προφυλακτικό, σέρνεται προς τα κάτω και έτσι σχεδόν ανάσκελα που είναι, χωρίς δεύτερη κουβέντα η αγαπημένη μου σύζυγος, καβαλικεύει την έτοιμη να εκραγεί ψωλή του.

Το κωλαράκι της που ανεβοκατέβαινε, ήταν σκέτος πειρασμός. Δε θα μπορούσε ο ελεύθερος πούτσος να το αφήσει απεριποίητο. Τον πλησιάζει. Δυσκολεύεται να βολευτεί. Δεν πρέπει να έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Βρίσκει επιτέλους στόχο και ακουμπά το κεφαλάκι του στην τρυπούλα της, που προηγουμένως είχε χώσει το μεσαίο του δάκτυλο. Σπρώχνει, βρίσκει μια μικρή αντίσταση. Τα κουνήματα της βοηθούν να μπει πιο μέσα. Συντονίζεται κι αυτός το ρυθμό τους. Επιτέλους έχει αυτό την καυλώνει περισσότερο απ’ όλα τον τελευταίο καιρό. Δυο πούτσες μέσα της.

- Έτσι πουτσαράδες μου ξεσκίστε με, κραυγάζει η Άννα που πλέον χύνει ακατάπαυστα.

Τελειώνουν σχεδόν ταυτόχρονα μέσα της. Ξαπλώνουν παράλληλα, με την Άννα ανάμεσα τους, στο κρεβάτι. Προσπαθούν να βρουν τις ανάσες τους. Πρώτη μπορεί να μιλήσει η Άννα.

- Απ’ ότι είδα σας έχουν καλά προπονημένους οι γυναίκες σας.

- Και όχι μόνο, πετάχτηκε ο Νίκος.

- Ισχύει και για σένα καυλιάρη μου αυτό;… ρωτά με ναζιάρικη φωνή τον άλλον, που ακόμα αγκομαχά.

- Ασ' τον αυτόν. Είσαι το πρώτο του κέρατο στη γυναίκα του.

- Για πρωτάρης είσαι πολύ καλός και του χαϊδεύει την πεσμένη πούτσα του.

- Και συ είσαι το κάτι άλλο, κατορθώνει να μιλήσει επιτέλους κι ο Γιώργος.

- Μ΄ αρέσει το σεξ, αυτό είναι και τίποτε άλλο.

- Και σίγουρα όχι μόνο με τον άντρα σου, πετάγεται ξανά ο πονηρός της παρέας, ο Νίκος.

Της Άννας η σκέψη ότι κατάφερε να κάνει έναν πιστό παντρεμένο να εξοκείλει την είχε ανεβάσει πολύ και συνάμα την ξαναφούντωσε. Πλέον μάλαζε τη ψωλή του Γιώργου, που πολύ γρήγορα έδειξε σημάδια ανάκαμψης.

- Θα μου κάνεις μια χάρη γλύκα μου;… ψέλλισε ο Γιώργος

- Ότι θέλεις καυλιάρη μου.

- Να μωρέ έβλεπα πως τον πίπωνες και ζήλεψα και καύλωσα και...

Πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, γύρισε προς τα κάτω και άρχισε να περιποιείται με τη γλώσσα της και το στόμα της το εργαλείο του, που αμέσως στήθηκε ολόρθο. Ο κώλος της ήταν πλέον στα μούτρα του άλλου, που άρχισε να παίζει με το μουνάκι της.

- Να γαμήσω όμως κι εγώ το κωλαράκι σου, που μου ξέφυγε προηγουμένως… αναφωνεί ο Νίκος.

Έτοιμος καθώς ήταν, μπαίνει εύκολα στην ανοιγμένη πίσω τρύπα της, ενώ συνεχίζει το ολοκληρωτικό της τσιμπούκι. Για πρώτη φορά το μουνάκι της χύνει χωρίς να έχει κάποια ψωλή μέσα της. Καθώς ο Γιώργος απολαμβάνει μια από τις καλύτερες πίπες της ζωής του, δεν κάνει καμιά κίνηση για οτιδήποτε άλλο, τελειώνει κραυγάζοντας μέσα στο στόμα της. Σε λίγο εναποθέτει στην πλάτη της, το καυτό του σπέρμα κι ο άλλος επιβήτορας. Άλλη μια πρωτιά. Την πήδηξαν δυο άνδρες μαζί, κανένας όμως δεν τον έβαλε στη μουνάρα της.

Έξω άρχισε να χαράζει. Με τρόπο μόλις συνήλθαν, της έδωσαν να καταλάβει ότι έπρεπε να του δίνει. Να συμμαζέψουν λίγο το τροχόσπιτο πριν έρθουν οι γυναίκες τους. Παραπατώντας πήρε το δρόμο για το μπανγκαλόου μας.

Στο μεταξύ αφού με ξαλάφρωσε με ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι, καταπίνοντας όλα τα υγρά μου η Τζίνα, την άφησα να κοιμάται στην ξαπλώστρα, γύρισα νωρίς στο δωμάτιο και την περίμενα. Δεν υπήρχε περίπτωση να με πιάσει ύπνος. Σκεφτόμουνα τι μπορούσε να κάνει και μαλακιζόμουν. Επιτέλους την ακούω να ανοίγει την πόρτα.

- Καλώς την άπιστη.

- Εσύ μ άφησες. Το θέλεις μου φαίνεται που και που το κέρατο σου.

- Δεν το σχολιάζω. Για πες μου τι έγινε

- Με ξεκωλιάσανε οι πούστηδες.

Η τελευταία φράση της κι η γεύση από τα χύσια στο στόμα της όταν την φίλησα, με άναψαν τρελά. Χώνω το χέρι μου κάτω από το φόρεμα, όπως συνήθως όταν ξενογαμιέται μου έρχεται χωρίς βρακί, το είχε στην τσάντα της και της πιάνω τον κώλο.

- Στον ανοίξανε καλά βλέπω και χώνω το δάκτυλο μου όλο μέσα του.

- Βλέπω ότι έχεις όρεξη.

- Πάντα. Και τώρα θέλω να χύσω μέσα του.

- Γάμησε μας και συ να δούμε τι θα καταλάβεις.

Της βγάζω το φόρεμα, εγώ ήμουν ήδη γυμνός, τη στήνω στα τέσσερα στο κρεβάτι, πάω μπροστά και της τον δίνω στο στόμα να μου τον προετοιμάσει για πίσω. Παρά την κούραση της αρχίζει να τον ρουφά μανιασμένα. Τραβιέμαι.

- Είσαι πολύ πονηρή πουτανίτσα, θέλεις να με κάνει να τελειώσω. Αλλά δεν θα το γλυτώσεις.

Πηγαίνω από πίσω της.

- Βλέπω σ’ ανοίξανε καλά από πίσω…

και μπαίνω μονομιάς μέσα της. Βάζει το χέρι στο μουνάκι της κι αρχίζει να μαλακίζεται κουνώντας ρυθμικά τον κώλο της

- Αγόρι μου κανείς δε γαμάει σαν κι εσένα, μου φωνάζει.

Τελειώνει πριν από μένα, ακούραστη κι αχόρταγη. Αδειάζω όλη την καύλα μου μέσα στον κώλο της. Αποκαμωμένοι πέφτουμε για ύπνο. Ξυπνάμε το μεσημέρι, ξεπλένουμε λίγο τα ξεραμένα χύσια και πάμε κατευθείαν στην θάλασσα για μπάνιο. Οι βραδινοί επιβήτορες, οι οποίοι ήταν με τις γυναίκες τους στην παραλία, μας κοιτούσαν σαν χάνοι καθώς μπαίναμε αγκαλιασμένοι στη θάλασσα.

Επιστροφή στο δωμάτιο, όπου άρχισε η λεπτομερής εξιστόρηση των γεγονότων της προηγούμενης βραδιάς, με διαλείμματα εκτόνωσης της καύλας μου που φούντωνε από αυτά που άκουγα. Η αγαπημένη μου γυναικούλα πρόθυμα, γλυκά και ηδονικά, φρόντιζε με τα χέρια, το στόμα, το μουνί και τον κώλο της να με ανακουφίζει. Ούτε μια στιγμή δε θύμωσα που πήρε την απόφαση και το ρίσκο να το πάει το παιχνίδι μας παραπέρα και να γαμηθεί μόνη της με δυο άνδρες, αν και μπορεί στην αρχή της βραδιάς να ήθελα ενδόμυχα να σταματήσει. Ζήλεψα όμως αρκετά, που δεν ήμουν κι εγώ εκεί, να τη δω για άλλη μια φορά να πιάνει ταβάνι στην ηδονή.

Φύγαμε την άλλη μέρα, με γεμάτες τις μπαταρίες μας και με την υπόσχεση ότι στην επόμενη εξόρμηση μας, δε θα είμαι έξω από την πόρτα.




Copyright protected OW ref: 169119



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.