Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την άφησα μόνη για αρκετό καιρό στο χωριό κι εγώ για δουλειά στη Αθήνα. E... γαμήθηκε, τι να κάνει, το μουνάκι της καυτό η καύλα της μεγάλη. Όμως μου τα είπε όλα το ίδιο βράδυ με κάθε λεπτομέρεια στο τηλέφωνο και χύσαμε μαζί. Tώρα θα το μοιραστώ μαζί σας.

Έκανες καυτό μπάνιο, έβαλες αρωματική κρέμα ίδιο άρωμα, χάιδεψες απαλά τις ρώγες σου λίγο πιο έντονα το μουνί σου. Άρχισες να ντύνεσαι. Το στρινγκάκι σου πρώτα με την τρύπα στο μουνάκι, ένα μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με τις ρώγες να το τρυπάνε και το κολάν σου που σκύβοντας γίνεται σχεδόν διάφανο ώστε να διακρίνεται το βρακάκι σου η μάλλον τα υπέροχα κωλομέρια σου που κρύβουν μέσα τους το βρακάκι σου. Είσαι υπέροχη. Όμορφη άλλα και καύλα!

Σηκώνεις το τηλέφωνο. έλα μωρό μου, λες, φεύγω πάω για ξύλα θα σε πάρω όταν γυρίσω... ok; Ξεκινάς, άλλα το μυαλό σου δεν είναι στα ξύλα, είναι στο μουνάκι σου που μουσκεμένο καίει για τον πούτσο του μεγαλόσωμου ξυλοκόπου που έκοβε χτες ξύλα λίγο πιο πέρα γυμνός από τη μέση και πάνω γυαλίζοντας απ τον ίδρωτα πάνω στα δυνατά μπράτσα και τη γραμμωμένη κοιλιά. Έκοβες κι έριχνες κλέφτες ματιές. Μέσα στη φόρμα του κάτι μεγάλο κουνιόταν καθώς η φόρμα κατέβαινε και καθώς ανακάλυπτες ότι δεν υπάρχει εσώρουχο να κρατάει αυτόν τον τεράστιο πούτσο και τα βάρια αρχίδια του άρχισες να μουσκεύεις και να τον Θέλεις όλο και πιο πολύ! Έφυγε και έμεινες εκεί καυλωμένη να θες να σκίσεις τη μουνάρα σου. Αύριο σκέφτηκες… και να τώρα… είσαι έτοιμη, σκέτη πρόκληση και φωτιά με το στρινγκάκι σου, το κολάν σου διάφανο και τις βυζάρες σου να διαγράφουν τις ρώγες πάνω στο μπλουζάκι.

Ελπίζω να ναι εκεί… σκέφτεσαι καυλωμένη σ όλο τον δρόμο. Χώθηκες ανάμεσα στα δέντρα, έκανες πως κάτι κόβεις, άλλα που μυαλό. Αυτό ήταν στον πούτσο του ξυλοκόπου και στη λαχτάρα σου να γαμηθείς όσο πιο δυνατά γινόταν, να χύσεις ποτάμια και να νοιώσεις καυτά χύσια μέσα σ' όλες τις τρύπες σου. Ακούς θόρυβο, χτύπους τσεκουριού, πριόνι. Γλυκεία ταραχή και ανυπόφορη καύλα, αυτό νιώθεις και σ' αρέσει. Πλησιάζεις αρκετά και είναι εκεί… μισόγυμνος, ιδρωμένος, με τους μυς τεντωμένους. Ότι πρέπει για ένα κάλο γαμήσι, σκέφτεσαι. Σε είδε, έκανε ένα νεύμα χαιρετισμού και συνέχισε. Τώρα είναι πια δίκια σου η επιλογή, θα του την πέσεις για να νοιώσεις την ψωλάρα του να σε γαμάει όπως από χτες ονειρεύεσαι η όχι; Χωρίς πολύ σκέψη αρχίζεις γυρνώντας την πλάτη σου να μαζέψεις ξύλα από κάτω, σκύβοντας όσο πιο προκλητικά μπορείς. Το κολάν σου σχεδόν δεν κρύβει τίποτα και ξαφνικά δεν ακούς χτύπους.

Έχει καρφώσει το βλέμμα του στον υπέροχο κώλο σου και απολαμβάνει το θέαμα που απλόχερα του προσφέρεις. Είσαι καύλα αυτό είναι το μονό σίγουρο, εγώ το ξέρω καλά και ο ξυλοκόπος σου το μαθαίνει τώρα. Έρχεται κοντά.

- Να βοηθήσω…

ρωτάει και προσπαθεί από πίσω σου όπως είσαι σκυμμένη να πιάσει τα ξύλα σου. Έτσι όμως, ο καυλωμένος από το θέαμα και ελεύθερος από εσώρουχο πούτσος του ακουμπάει στο κωλαράκι σου με δύναμη. Τον νιώθεις άλλα δεν τραβιέσαι, ίσα-ίσα που τουρλώνεις χωρίς καθόλου ντροπή τον κώλο σου και τον σπρώχνεις πάνω του τρίβοντας τον στην ψωλάρα του.

- Ε... τι έχουμε εδώ;… ρωτάς γελώντας. Τι έπαθε τούτος εδώ παιδάκι μου και έγινε έτσι;

- Μα με τέτοια κωλάρα να του τρίβεται τι περίμενες, να κάτσει ήσυχος;

- Όχι βέβαια… μα γι' αυτό του τρίβομαι κιόλας. Από χτες τον σκέφτομαι να με γαμάει και να χύνει κάθε μου τρύπα.

Γυρίζεις την πλάτη σου, κατεβάζεις λίγο το κολάν σου, στηρίζεσαι σκυφτή σ' ένα δένδρο, ανοίγεις λίγο τα ποδιά και είσαι έτοιμη για τον πούτσο του ξυλοκόπου γαμιά σου.

- Έλα καύλα μου, του φωνάζεις… τι περιμένεις;… γάμα με την πουτάνα, μ' έχεις καυλώσει πολύ, χώσε τον στο μουνί μου, στον κώλο μου, οπού θες, άλλα χωσ' τον μου τώρα!

Με μία κίνηση καρφώνεται στο βάθος της μουνάρας σου και αρχίζει να σε γαμάει με δύναμη βάζοντας και βγάζοντας όλο τον πούτσο στο μουνί σου. Εσύ βογκάς, καυλώνεις τρέλα και φωνάζεις:

- Ναι, ναι γαμιά μου, γάμα την πουτάνα σου, γάμα με!

Ξαφνικά ακούς θόρυβο, σηκώνεις το βλέμμα σου και πάνω στο γαμήσι λίγο πριν χύσει η μουνάρα σου, βλέπεις άλλον ένα τεράστιο ξυλοκόπο να ακουμπάει σ' ένα δένδρο και να σε κοιτάζει να γαμιέσαι στη μέση του δάσους σαν πουτάνα. Το μουνί σου καύλωσε τόσο πολύ που ένιωθες να καίει.

- Μη φοβάσαι, σου λέει ο γαμιάς σου, ο βοηθός μου είναι, δεν τρέχει τίποτα.

- Πες του να τον βγάλει έξω και να τον παίξει για πάρτη μου όσο θα με γαμάς! γουστάρω πολύ να τον παίζουν για πάρτη μου.

- Είσαι πολύ πουτάνα…

σου λέει και μ' ένα νόημα του, τον πετάει ο άλλος έξω. Ακόμα πιο μεγάλος πούτσαρος και αρχίζει να τον παίζει. Ο ένας σε ξεσκίζει και ο άλλος τον παίζει για σένα. Καύλα σκέτη.

- Ρε πούστη θα χύσω την ψωλάρα σου… θα σε χύσω καργιόλη, γάμα με δυνατά, αχ… χύνω, χύνω, χύνω…

φωνάζεις και κοιτάς το πουτσοκέφαλο που παίζει για σένα. Ο πούτσος του γαμιά σου μούσκεμα από τα χύσια σου, καυλωμένος όσο δεν παίρνει και τα αρχίδια του γεμάτα Θέλουν ν' αδειάσουν για πάρτη σου. Δυο ψωλαράδες έχουν χύσια για σένα, πολλά χύσια που τα αξίζεις με το παραπάνω. Ο γαμιάς σου ακουμπάει το μουσκεμένο απ' τα υγρά σου πουτσοκέφαλο στη κωλοτρυπίδα σου, σπρώχνει δυνατά και στον καρφώνει με τη μία όλον μέχρι τα αρχίδια του να χτυπάνε την μουνάρα σου.

- Αχ... με ξεκώλιασες καργιόλη, μου τον έσκισες τον κώλο μου! Γάμα με ρε πούστη, γάμα με, χύσε μου την κωλαρά πούστη…

φωνάζεις και τρίβοντας το μουνί σου είσαι πάλι έτοιμη. Ο γαμιάς σου σε γαμάει με δύναμη και…

- χύνω πουτάνα, χύνω την κωλάρα σου, χύνω…

Ο άλλος έχει πλησιάσει και τον παίζει μπροστά σου. Τον κοιτάς καυλωμένη.

- Χύσε καύλα μου… χύσε με.

"Ναι" φωνάζει αυτός και χύνει καυτό χύσι πάνω στα κωλομέρια σου ενώ ο πούτσος του γαμιά σου είναι ακόμα μέσα στον κώλο σου.

- Ναι… χύνω πάλι καύλες μου, χύνω για πάρτη σας η πουτάνα, χύνω!

Τέλειο γαμήσι, τέλειες ψωλάρες για πάρτη σου! Την πιο καύλα γυναικάρα! Τη γυναίκα μου.




Copyright protected OW ref: 168978



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).