Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα κι από μένα. Με λένε Μιλτιάδη και είμαι 55 ετών, με ύψος 1,85 και βάρος 82 kg. Είμαι παντρεμένος με τη Φαίδρα, 50 ετών, με ύψος 1,68 και βάρος 58 kg. Ζούμε σε προάστιο της βόρειας Αττικής και τα παιδιά μας, μεγάλα πια, έχουν πάρει το δρόμο τους, σπουδάζοντας και δουλεύοντας στο εξωτερικό. Είμαστε κι οι δύο επαγγελματίες, με δικές μας δουλειές κι ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Μία από τις λίγες διασκεδάσεις μας είναι ένα σκάφος, με το οποίο εγώ κι η Φαίδρα ξεδίνουμε όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Τα καλοκαίρια, όταν βρίσκονται τα παιδιά μας στην Ελλάδα, πάμε όλοι μαζί κάποιο ταξίδι στα νησιά, διαμένοντας στο σκάφος και εξερευνώντας παραλίες και όρμους, απάτητους από τη στεριά.

Την άνοιξη του 2017, εν όψει του ότι τα παιδιά μας θα έρχονταν για λίγες μέρες στα μέσα Ιουνίου, ξεκίνησα κάποιες εργασίες συντήρησης στο σκάφος, ώστε να είναι πανέτοιμο για την οικογενειακή μας απόδραση. Σχεδόν κάθε μέρα, διέκοπτα τη δουλειά νωρίτερα απ’ ότι συνήθως και κατέβαινα μέχρι την μαρίνα όπου ελλιμενιζόταν το σκαφάκι μας, κάνοντας ό,τι περνούσε απ’ το χέρι μου, αλλά και επιβλέποντας τη δουλειά των συνεργείων που προσελάμβανα. Κάποιες εξωτερικές ταπετσαρίες ήθελαν επισκευή, ο κλιματισμός ήθελε συντήρηση, τα ρεζερβουάρ ήθελαν καθάρισμα, είναι άλλωστε τόσα πολλά αυτά που ζητάει ένα σκάφος για να είναι αξιόπλοο. Τελευταίο άφησα το σέρβις των μηχανών και της γεννήτριας, γιατί το αντίστοιχο συνεργείο ήταν απασχολημένο σε άλλες υποχρεώσεις.

Αφού έγιναν κι αυτές οι εργασίες, το σκάφος ήταν έτοιμο για τη δοκιμαστική του βόλτα. Αφού έλεγξα τον καιρό των επομένων ημερών, διάλεξα μια Πέμπτη με ανοιξιάτικη λιακάδα κι ένα ελαφρύ, σχεδόν ανεπαίσθητο, αεράκι για τη δοκιμή. Κανόνισα κι εγώ και η Φαίδρα τις δουλειές μας και κατά τις 9:30’ το πρωί ήμασταν επάνω στο σκάφος, περιμένοντας και το μηχανικό, που θα μας συνόδευε στη δοκιμαστική βόλτα, έτσι ώστε οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα να επιλυθεί επί τόπου.

Κατά τις 10:00’ έφτασε και ο μηχανικός με το βοηθό του και τα εργαλεία τους. Το μηχανικό, το Δημήτρη, τον ήξερα χρόνια, γιατί πάντα του εμπιστευόμουν τις μηχανικές εργασίες σε όποιο σκάφος κατά καιρούς είχα. Το βοηθό του τον έβλεπα πρώτη φορά. Ο Δημήτρης μου σύστησε λοιπόν το βοηθό του, το Μισέλ, ο οποίος είχε μεταναστεύσει από τη Νιγηρία στη Σουηδία και ειδικεύτηκε πάνω σε κινητήρες σκαφών στο εκεί εργοστάσιο. Δεν άντεξε όμως για πολύ τα κρύα της Σκανδιναβίας και αναχώρησε για πιο εύκρατα κλίματα. Έτσι βρέθηκε στην Ελλάδα. Φαντάζομαι να καταλάβατε ότι ήταν μαύρος, κατράμι.

Αφού έκανε και τη σχετική πλάκα ο Δημήτρης, ότι δηλαδή ο βοηθός του, λόγω χρώματος, δεν φαίνεται ποτέ λερωμένος από τις μουτζούρες της δουλειάς, έλυσε η Φαίδρα τους κάβους και ανοιχτήκαμε για το δοκιμαστικό. Ξέχασα να πω ότι η Φαίδρα, παρά τα 50 χρόνια της, ήταν εξαιρετικά κομψή, με κοντό ξανθό μαλλί, περίφημες αναλογίες, λόγω γυμναστηρίου και πάντα περιποιημένα άκρα. Τη συγκεκριμένη ημέρα φορούσε ένα συνηθισμένο τζην παντελόνι και ένα πόλο μπλουζάκι με μακρύ μανίκι. Βάλαμε πλώρη για τις Φλέβες, ένα μικρό νησί, απέναντι από τη Βουλιαγμένη, και ο Δημήτρης άνοιξε τα ταμπούκια των μηχανών, για να ακούει καλύτερα τη λειτουργία τους και να ελέγχει τυχόν διαρροές. Ο Μισέλ ήταν πάντα κοντά του, για να του δίνει εργαλεία, αν τυχόν τα χρειαζόταν. Εγώ ήμουν στο πιλοτήριο και η Φαίδρα είχε αράξει στο σαλόνι, χαζεύοντας το κινητό της.

Σε περίπου 30’ φτάσαμε στις Φλέβες, χωρίς απρόοπτα και ρίξαμε μια χαλαρή άγκυρα, για να κάνει ο Δημήτρης κάποιους στατικούς ελέγχους. Παράλληλα, βάλαμε μπροστά τη γεννήτρια, για να διαπιστώσουμε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Εγώ, κατά πάγια τακτική μου, όταν είμαι σε αγκυροβολία, έβγαλα μια μπύρα απ’ το ψυγείο και τη σιγοέπινα στο flybridge, καπνίζοντας το τσιγάρο μου. Σε 15’ περίπου ο Δημήτρης ανέβηκε να με συναντήσει και να μου πει ότι είχε κάνει όλους τους ελέγχους, χωρίς να διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Του είπα, λοιπόν, να πάρει δυο μπύρες απ’ το ψυγείο και ν’ ανέβει με τον Μισέλ να τις πιούμε παρέα, πράγμα το οποίο έκανε. Εκεί έμαθα και την ιστορία του Μισέλ, που σας προείπα.

Μεταξύ μπύρας και τσιγάρου λοιπόν, εμφανίστηκε η Φαίδρα και αναρωτήθηκε αν λειτουργούν οι θερμοσίφωνες. Της είπα ν’ ανοίξει μερικές βρύσες, για να φύγει το νερό που είχαν ζεστάνει οι κινητήρες και όταν θα ερχόταν δροσερό νερό, ν’ ανάψει τους θερμοσίφωνες, για να δούμε ότι λειτουργούν. Έτσι, συνεχίσαμε τις μπύρες μας, περιμένοντας να ζεσταθεί το νερό. Η Φαίδρα, έχοντας λερωθεί με τα σκοινιά, είπε ότι, επ’ ευκαιρία, θα έκανε ένα γρήγορο ντουζάκι, ώστε να πιστοποιήσει τη λειτουργία των θερμοσιφώνων. Μετά από μισή ώρα περίπου, η Φαίδρα κατέβηκε στη master καμπίνα, για να κάνει το ντους που ήθελε. Οι υπόλοιποι, μη έχοντας κάτι άλλο να κάνουμε, συνεχίσαμε την περί ανέμων και υδάτων κουβέντα μας.

Κάποια στιγμή ακούσαμε τη Φαίδρα να φωνάζει, αλλά δε μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έλεγε. Έτσι ο Δημήτρης είπε στον Μισέλ να κατέβει στο κατάστρωμα των καμπινών για να δει τι ήθελε η Φαίδρα. Αυτός κατέβηκε από το flybridge στο επίπεδο των καμπινών και μετά από 2-3 λεπτά επέστρεψε. Μου φάνηκε λίγο αμήχανος, αλλά δεν έδωσα σημασία. Το πρόβλημα της Φαίδρας ήταν ότι το μπάνιο της master δεν είχε ζεστό νερό και ρώταγε τί έπρεπε να κάνει. Άφησα τους μηχανικούς επάνω και κατέβηκα εγώ για να της πω να πάει σε άλλο μπάνιο και να δοκιμάσει κι εκεί το νερό, μιας και το κάθε μπάνιο είχε ξεχωριστό θερμοσίφωνα. Τη βρήκα λίγο αναστατωμένη και τη ρώτησα τι συμβαίνει.

Μου εξήγησε, λοιπόν, πως όταν κατέβηκε ο Μισέλ, νόμισε ότι ήμουν εγώ και βγήκε από το μπάνιο ολόγυμνη. Έτσι εξηγήθηκε και η αμηχανία του Μισέλ.

- Εντάξει, της λέω, μην κάνεις έτσι, δεν έγινε και κάτι σπουδαίο.

- Πράγματι, μου λέει, δεν είναι και προς θάνατο. Απλά αναστατώθηκα λίγο. Ξαφνικά διαπίστωσα ότι είμαι η μόνη γυναίκα πάνω σε ένα σκάφος, με τρεις άντρες και μάλιστα σε ένα έρημο νησί.

- Και τί φοβάσαι, της λέω. Αφού είμαι εγώ εδώ.

- Αυτό είναι το πρόβλημα, μου απαντάει. Θα προτιμούσα να μην είσαι εδώ.

- Δηλαδή, της λέω;

- Ε, να, μου λέει. Είναι φαντασίωση που ποτέ δεν σου έχω εξομολογηθεί. Από το πρώτο μας σκάφος ονειρευόμουν να βρεθώ με αγνώστους μόνη μου σ’ ένα έρημο μέρος και να μη σκέπτομαι σεμνοτυφίες και ηθική. Και να που τώρα το όνειρό μου έχει πραγματοποιηθεί, αλλά φοβάμαι ότι εσύ είσαι το εμπόδιο.

- Άδικος φόβος, της απαντάω. Αν σ’ αρέσει, εγώ δεν έχω καμιά αντίρρηση. Απλά , πες μου αν θέλεις να συμμετέχω ή αν προτιμάς να μείνω απλός θεατής.

- Δεν το πιστεύω ότι μ’ αφήνεις να «παίξω» με τους μηχανικούς, μου λέει. Όσο για σένα, βλέποντας και κάνοντας. Ας μην καθορίσουμε από τώρα το δικό σου ρόλο. Όπως τα φέρει η στιγμή...

Συμφώνησα, γιατί με καύλωνε η όλη ιδέα. Στο σημείο αυτό να πω ότι σαν ζευγάρι είχαμε αρκετές φορές παίξει swinging παιχνίδια ή είχαμε βάλει έναν/μία τρίτο/τρίτη στο κρεβάτι μας. Συνεπώς, δεν ήμασταν πρωτάρηδες. Ποτέ όμως δεν είχε προσφερθεί η Φαίδρα σε gangbang, έστω και μικρό. Μ’ αυτές τις σκέψεις τη ρώτησα:

- Ωραία, για πες μου πώς θέλεις να γίνει;

- Θα πας επάνω, μου είπε, και θα πεις ότι δεν υπάρχει ζεστό νερό στο σκάφος. Θα στείλεις το Δημήτρη ή τον Μισέλ να βρουν τη βλάβη κι άφησε τα υπόλοιπα σε μένα.

Με δική μου πρωτοβουλία, τροποποίησα λίγο το σενάριό της. Αντί ν’ ανέβω επάνω για να φωνάξω τους μηχανικούς, πήγα στην τρίτη καμπίνα, η οποία ήταν πολύ μικρή και είχε δύο κουκέτες, τη μία πάνω από την άλλη κι από ‘κει κάλεσα το κινητό του Δημήτρη.

- Ρε Δημήτρη, του λέω, δε στέλνεις το Μισέλ κάτω, γιατί δεν υπάρχει πουθενά ζεστό νερό στα μπάνια.

- Ok, μου λέει ο Δημήτρης, τον στέλνω.

Εγώ εν τω μεταξύ είμαι στη βοηθητική καμπίνα κι ακούω τον Μισέλ να καταφθάνει. Δυστυχώς, για την ώρα, μόνο άκουγα, δεν είχα οπτική επαφή.

- Ωχ, κυρία, συγγνώμη, δεν ήξερα, ακούω τον Μισέλ να λέει.

- Πέρασε μέσα, του λέει η Φαίδρα. Δηλαδή, αν ήμουν με μαγιώ, δε θα ντρεπόσουν;

- Δεν είναι το ίδιο, κυρία, μουρμούρισε ο Μισέλ.

- Το ίδιο είναι, αγόρι μου, ακούω την Φαίδρα να λέει. Δυο παλάμες ύφασμα λιγότερο ή περισσότερο δεν κάνουν διαφορά.

- Τέλος πάντων, λέει ο Μισέλ. Πού θέλετε να κοιτάξω;

- Εσύ είσαι ο μηχανικός, Μισέλ, του λέει η Φαίδρα. Εγώ θα σου πω που να κοιτάξεις; Εσύ που θέλεις να κοιτάξεις;

Δεν ξέρω αν κοκκινίζουν οι μαύροι, αλλά αν ο Μισέλ ήταν λευκός, θα είχε γίνει παντζάρι.

Απτόητη η Φαίδρα, του λέει:

- Γιατί δεν πας να φέρεις το αφεντικό σου, εκείνος μπορεί να ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Άκουσα τα βαριά βήματα του Μισέλ ν’ ανεβαίνουν τις σκάλες και σε λίγο δύο ζευγάρια πόδια να κατεβαίνουν. Όταν πλησίασαν προς το μέρος που είχα κρυφτεί, άκουσα το Δημήτρη να ρωτάει τον Μισέλ:

- Πού είναι ο κ. Μιλτιάδης, μικρέ;

- Δεν τον έχω δει καθόλου, μάστορα, του απάντησε εκείνος.

- Η κυρία που είναι, ξαναρώτησε ο Δημήτρης.

Προφανώς ο Μισέλ του απάντησε με νοήματα, γιατί δεν άκουσα την φωνή του.

Η πρώτη φωνή που άκουσα ήταν της γυναίκας μου, που έλεγε:

- Έλα επιτέλους, Δημήτρη, κι έχω ξεπαγιάσει.

- Μήπως φταίει που δεν φοράτε τίποτα, της αντιγύρισε εκείνος.

- Φταίει που δεν υπάρχει ζεστό νερό, Δημήτρη, και που τόσοι άντρες δεν κάνετε τίποτε γι’ αυτό.

- Θα το διορθώσω αμέσως, κ. Φαίδρα, άκουσα το Δημήτρη να λέει. Μπορώ να περάσω μέσα;

- Με το να στέκεσαι εκεί δε βελτιώνεις την κατάσταση. Εκτός κι αν φοβάσαι μια γυμνή γυναίκα...

Ο εγωισμός του Δημήτρη πρέπει να πληγώθηκε, γιατί δεν ακούστηκε ν’ απαντάει. Από τη χαραμάδα της πόρτας τον είδα να προχωράει αποφασιστικά προς την τουαλέτα της καμπίνας, σαν να μην έβλεπε την γυναίκα μου. Μπήκε στην τουαλέτα και η Φαίδρα έκλεισε την πόρτα, μένοντας απ’ έξω. Ο Μισέλ καθόταν ακόμη στην είσοδο της καμπίνας, χωρίς να ξέρει τι έπρεπε να κάνει, χαζεύοντας τα ολοστρόγγυλα κωλομέρια της Φαίδρας. Η Φαίδρα γύρισε ξαφνικά στο μέρος του και πρόλαβε να πιάσει την κατεύθυνση του βλέμματος του.

Την ίδια στιγμή ακούστηκε η φωνή του Δημήτρη από την τουαλέτα, που μάλλον ζητούσε κάποιο εργαλείο από το βοηθό του. Ο μαυρούλης ξεκινάει για την πρύμνη, αλλά πριν κάνει δυο βήματα, βγαίνω από την καμπίνα και τον σταματάω.

- Το εργαλείο που χρειάζεται το έχεις επάνω σου, φίλε μου, του λέω και του κάνω νόημα προς το μέρος της γυναίκας μου.

Ο Μισέλ έμεινε αποσβολωμένος. Από τη μία προσπαθούσε να συνέλθει από την τρομάρα του που εμφανίστηκα ξαφνικά μπροστά του και από την άλλη προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι άκουσε.

- Το μεγάλο αφεντικό εδώ είμαι εγώ, ακούστηκε ψιθυριστά η φωνή της γυναίκας μου. Οι δικές μου επιθυμίες προηγούνται, συνέχισε.

Λέγοντας αυτά, πλησίασε το Μισέλ από πίσω και τον τράβηξε μέσα στην καμπίνα από τη ζώνη του.

Να θυμίσω ότι η Φαίδρα ήταν ακόμη γυμνή κι έτσι ο Μισέλ, παραπατώντας στον μπουλμέ της πόρτας, βρέθηκε να προσπαθεί να κρατηθεί από τα 3άρια βυζιά της γυναίκας μου. Με τα χέρια στα βυζιά της, η Φαίδρα έπιασε το κεφάλι του Μισέλ από πίσω και το έσπρωξε προς τις θηλές της. Ο μικρός άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες της με τα σαρκώδη χείλη του, ενώ εκείνη είχε πια κατεβάσει τα χέρια της στον κώλο του και τον έσπρωχνε προς την λεκάνη της. Πάνω στην ώρα, γεμάτος αγανάκτηση, εμφανίστηκε ο Δημήτρης από την τουαλέτα, έτοιμος να τα ψάλει στον βοηθό του για την αργοπορία του. Περιττό να πούμε ότι έμεινε παγωτό μ' αυτό που αντίκρισε, αλλά η αμηχανία του κράτησε μόνο μια στιγμή.

- Ρε κερατά, λέει του Μισέλ, γι' αυτό σε περιμένω τόση ώρα; Φταίω εγώ τώρα να σε στείλω στις μηχανές και να μείνω μόνος με την κυρία;

- Δεν έχει να πάει πουθενά, του λέει η Φαίδρα, χωρίς να γυρίσει προς το μέρος του. Έχει χώρο και για τους δυο σας εδώ, συνεχίζει, χτυπώντας το κωλομέρι της με την παλάμη της.

- Ο κ. Μιλτιάδης που είναι;… τη ρωτάει.

- Να μη σε νοιάζει, του απαντάει. Αν θέλει, θα εμφανιστεί.

Εν τω μεταξύ, ο μικρός έχει καθίσει πάνω στα γόνατά του και με τη γλώσσα του ψάχνει να βρει την κλειτορίδα της Φαίδρας, η οποία έχει προτάξει την λεκάνη της για να τον διευκολύνει. Ο Δημήτρης, κάνοντας δυο βήματα, φτάνει πίσω της και με τα μουτζουρωμένα χέρια του πιάνει τα βυζιά της, αρχίζοντας να τη φιλάει στον λαιμό.

- Έτσι, καύλες μου, κάντε με να καυλώσω πολύ, τους λέει.

Ο Μισέλ, έτσι όπως έχει κοντοκαθίσει, προσπαθεί ν' ανοίξει τα κουμπιά του τζην του και παράλληλα χαϊδεύει την ψωλή του πάνω από το παντελόνι. Ο Δημήτρης φοράει μια τζην σαλοπέτα και δυσκολεύεται περισσότερο. Η Φαίδρα, έχοντας γύρει προς τα πίσω, στηρίζει το κεφάλι της στο στήθος του Δημήτρη και με τα χέρια της μαλάζει τον πούτσο του πάνω από τα ρούχα. Εγώ, όλη αυτή την ώρα, έχω γίνει σχεδόν αόρατος. Έχω μαρμαρώσει κι ακόμη και η ανάσα μου είναι υποτυπώδης. Η ψωλή μου πάει να σπάσει από την καύλα και τ' αρχίδια μου έχουν σφίξει απίστευτα. Παρ' όλα αυτά, κανείς δε δείχνει να με προσέχει. Ο Μισέλ καταφέρνει επιτέλους να ξεκουμπώσει το παντελόνι του και να το κατεβάσει μαζί με το εσώρουχο του και το καυλί του, έτσι όπως είναι γονατιστός, ακουμπάει το πάτωμα της καμπίνας. Τέτοιο καυλί, τουλάχιστον εγώ, δεν είχα ξαναδεί ούτε σε πορνοταινίες. Ο Δημήτρης συνεχίζει να τρίβει τα βυζιά της, ενώ ο Μισέλ έχει βυθίσει το πρόσωπό του στο μουνί της και με τα χέρια του έχει χουφτώσει τα κωλομέρια της.

Τελικά, η Φαίδρα, κάνοντας μερικά βήματα προς τα πίσω, ξάπλωσε ανάσκελα στο διπλό κρεβάτι της καμπίνας. Ο Μισέλ, σαν πιστό σκυλάκι, την ακολούθησε με τα γόνατα, εξακολουθώντας να έχει το πρόσωπό του ανάμεσα στα μπούτια της. Έτσι, ο Δημήτρης βρήκε ευκαιρία ν’ απαλλαγεί από τα ρούχα του. Δεύτερη έκπληξη! Το καυλί του Δημήτρη ήταν τόσο χοντρό, που αμφιβάλλω αν και το δικό μου χέρι μπορούσε να τυλιχτεί γύρω του. Παράλληλα ήταν και αρκετά μακρύ, κάτι μεταξύ 18 και 20 εκατοστών, αν μπορούσα να εκτιμήσω σωστά από το σημείο που βρισκόμουν. Η Φαίδρα απολάμβανε το γλειφομούνι του Μισέλ και δεν είχε πάρει χαμπάρι μέχρι τώρα τι την περίμενε. Μια πρώτη ιδέα πρέπει να πήρε όταν ο Δημήτρης πλησίασε την ψωλή του στο κεφάλι της και της την έδωσε στο στόμα και της είπε:

- Καύλωσε το γαμιά σου, καργιόλα.

Τρίτη έκπληξη! Ο Δημήτρης που πάντα μου μιλούσε στον πληθυντικό, απευθύνθηκε στην γυναίκα μου, σαν να ήταν πουτάνα. Δε μπορώ να πω ότι με χάλασε, απλά με ξένισε. Η Φαίδρα γράπωσε το καυλί του Δημήτρη και το έβαλε στο στόμα της, εξαφανίζοντας περίπου το μισό μήκος του. Με το άλλο χέρι πίεζε το κεφάλι του Μισέλ πάνω στην κλειτορίδα της. Τα σάλια της έτρεχαν από τις άκρες του στόματός της, αφού δε μπορούσε να καταπιεί με τόσο «κρέας» στο στόμα της.

Ο Μισέλ αποφάσισε επιτέλους να βγάλει και τα υπόλοιπα ρούχα του. Σε αντίθεση με την βαριά κατασκευή του Δημήτρη, ήταν λεπτός και καλοσχηματισμένος και τελείως άτριχος. Ο Δημήτρης, χωρίς να είναι αρκούδα, είχε αρκετή τριχοφυΐα και αρκετά παραπανίσια κιλά, χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να τον πει υπέρβαρο. Τ’ αρχίδια του Δημήτρη ήταν αξύριστα, ενώ του Μισέλ ήταν σα μωρού. Σε πολύ λίγο η Φαίδρα βρέθηκε με δύο ψωλές πάνω στο πρόσωπό της, οι οποίες ανταγωνίζονταν ποια θα πρωτομπεί στο στόμα της. Εκείνη είχε αρπάξει μία σε κάθε χέρι και τις τσιμπούκωνε εναλλάξ. Ο Δημήτρης είχε γείρει το κεφάλι του προς τα πίσω και απολάμβανε το τσιμπούκι, ενώ ο Μισέλ έλεγε κάποιες ακατάληπτες γαλλικές λέξεις, προφανώς προστυχόλογα.

- Θα με γαμήσει κάποιος επιτέλους;… άκουσα την Φαίδρα να λέει.

Λέγοντας αυτά, πήρε από ένα συρτάρι ένα κουτί με προφυλακτικά και φόρεσε ένα στο καυλί του Μισέλ. Το «φόρεσε» είναι σχήμα λόγου βέβαια, μια και το μισό του καυλί ήταν ακάλυπτο, αφού το προφυλακτικό δεν ήταν αρκετά μεγάλο γι’ αυτόν. Έπαιξε λίγο την ψωλή του με το χέρι του, σάλιωσε το κεφάλι της και αφού σήκωσε τα πόδια της Φαίδρας στους ώμους του, της τον έμπηξε μέσα. Της κόπηκε η ανάσα. Το παλούκι του ήταν τόσο μεγάλο, που το έβλεπες να μπαίνει μέχρι την μέση και μετά να λυγίζει, γιατί έβρισκε πάτο. Τα μάτια της Φαίδρας είχαν γυρίσει και φαινόταν μόνο το ασπράδι.

- Σε γαμάει καλά ο αράπης, καύλα μου, της είπε ο Δημήτρης; Περίμενε κι όταν φας και το δικό μου θα μας βαθμολογήσεις.

Εγώ δεν άντεχα άλλο. Τον είχα βγάλει έξω και τον χάιδευα απαλά, γιατί φοβόμουν ότι με λίγη παραπάνω πίεση θα χύσω. Ο Δημήτρης έκατσε πάνω στο πρόσωπο της Φαίδρας και έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά της. Εκείνη δεν έχασε ευκαιρία και άρχισε ένα τρομερό γλείψιμο στην κωλοτρυπίδα του, βυθίζοντας τν γλώσσα της μέσα του. Πρέπει να τον καύλωνε πολύ αυτό, γιατί μέσα σε 2-3 λεπτά άρχισε να χύνει πάνω στην κοιλιά της γυναίκας μου με τόση δύναμη, ώστε το σπέρμα του έφτασε μέχρι την κοιλιά του Μισέλ.

- Καργιόλα, με ξεζούμισες. Καιρό είχα να χύσω έτσι, είπε ο Δημήτρης. Μη σταματάς όμως να με γλείφεις, θέλω να μου ξανασηκωθεί.

Ο Μισέλ συνέχιζε να γαμάει το μουνί της Φαίδρας και με τον αντίχειρά του να ερεθίζει την κλειτορίδα της.

- Χύνω, ψωλαρά μου…

άκουσα την γυναίκα μου να λέει και ο Μισέλ τραβήχτηκε από μέσα της. Τότε άρχισε να χύνει με απίστευτους σπασμούς και ο οργασμός της εξελίχθηκε σε ένα απίθανο squirt που έλουσε, στην κυριολεξία, τον κακομοίρη το Μισέλ. Εν τω μεταξύ, με το γλείψιμο της κωλοτρυπίδας του, ο Δημήτρης είχα και πάλι καυλώσει. Είχε πιάσει το καυλί του και το μαλάκιζε, απολαμβάνοντας τη γλώσσα της Φαίδρας.

- Τώρα θα σε γαμήσω κι εγώ, καυλίτσα μου, της είπε.

Ευτυχώς, στο σκάφος υπήρχε πάντα απόθεμα προφυλακτικών κι έτσι ο Δημήτρης πήρε ένα και το φόρεσε. Έστησε την γυναίκα μου στα 4 και ήρθε από πίσω της. Δε δυσκολεύτηκε καθόλου να μπει μέσα στο μουνί της, αφού τα υγρά της ξεχείλιζαν από παντού.

- Ωχ, σιγά…

είπε η Φαίδρα. Ο Δημήτρης είχε μπει με τη μία μέσα, μέχρι τ’ αρχίδια. Ξεκίνησε ένα σφυροκόπημα ανελέητο, ενώ δεν παρέλειπε να ρίχνει και δυνατά σκαμπίλια στα κωλομέρια της. Παράλληλα, ο Μισέλ, μουρμουρίζοντας πάντα τα ακατάληπτα γαλλικά του, είχε ξαπλώσει μπροστά στο πρόσωπο της Φαίδρας και της πρόσφερε το θεόρατο εργαλείο του για πίπα. Εκείνη δεν έχασε καιρό και όσο ο Δημήτρης ξέσκιζε το μουνί της, περιποιόταν τ’ αρχίδια και την κωλοτρυπίδα του Μισέλ. Ο κακομοίρης δεν άντεχε άλλο. Μ’ ένα βαθύ αναστεναγμό, άδειασε πάνω στο πρόσωπο και τα μαλλιά της Φαίδρας σπέρμα, πολύ σπέρμα.

Παρά το θηριώδες χύσιμο όμως, η ψωλή του Μισέλ παρέμεινε σηκωμένη και σκληρή. Μα τι διάολο τους ταΐζουν στην Αφρική; Έτσι ξαπλωμένος όπως ήταν, πήρε ένα καινούργιο προφυλακτικό και το φόρεσε. Μετά τράβηξε τη Φαίδρα από τα κωλομάγουλα και την ξεκόλλησε από τον Δημήτρη και την έβαλε να καθίσει πάνω στο καυλί του. Το δουλεμένο της μουνί, που πριν λίγο δε χώραγε παρά μόνο τον μισό πούτσο του Μισέλ, τώρα τον κατάπιε σχεδόν ολόκληρο. Το πρόσωπό της τα έλεγε όλα. Η καύλα της ήταν απίστευτη. Είχε ξεχάσει που βρισκόταν, είχε ξεχάσει την παρουσία μου, ζούσε και ανάσαινε μόνο για το πήδημα.

Ο Δημήτρης, που είχε μείνει με το πουλί στο χέρι, δεν έχασε χρόνο. Σάλιωσε καλά τα χοντροδάχτυλά του και, μαζεύοντας όσα υγρά μπορούσε από τα μπούτια της Φαίδρας, σφήνωσε τον αντίχειρά του στην κωλοτρυπίδα της. Εκείνη τραβήχτηκε προς στιγμή, αλλά αμέσως μετά τούρλωσε το φοβερό κώλο της προς την μεριά του Δημήτρη. Αυτό ήταν το σύνθημα που περίμενε εκείνος. Έβγαλε το δάχτυλό του, έφτυσε πάνω στην κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου και οδήγησε το πρησμένο του πουτσοκέφαλο κατ’ ευθείαν στον κώλο της. Δε μπορώ να πω ότι χρειάστηκε και ιδιαίτερη προσπάθεια να μπει μέσα της, μια και η Φαίδρα κατά καιρούς σφήνωνε στον κώλο της απίθανα πράγματα, τόσο σε σχήμα, όσο και σε μέγεθος.

Από το σημείο που βρισκόμουν, έβλεπα δύο τεράστιες ψωλές να μπαινοβγαίνουν μέσα στις τρύπες της γυναίκας μου, απέχοντας ελάχιστα η μία από την άλλη.

- Θα μου δώσετε τη μήτρα στο χέρι, ψωλαράδες μου, τη άκουσα να τους λέει. Σιγά, βρε μαλάκες, γυναίκα είμαι, δεν είμαι ρομπότ, συνέχισε.

Περιττό να πω ότι οι γαμιάδες, αντί να κόψουν ρυθμό, συνέχισαν να τη σφυροκοπάνε αλύπητα. Ήταν φανερό ότι ήταν έτοιμοι και οι δύο να χύσουν.

Πρώτος έχυσε ο Μισέλ μέσα στο μουνί της Φαίδρας, σπρώχνοντας το τεράστιο καυλί του όσο πιο βαθιά μπορούσε, τόσο βαθιά που φοβήθηκα ότι θα της έβγαινε από τον λαιμό. Μετά πήρε σειρά ο Δημήτρης, ο οποίος βγήκε από τον κώλο της γυναίκας μου, έβγαλε το προφυλακτικό και μαλακίζοντας το καυλί του, έχυσε πάνω στην ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα της. Η Φαίδρα, με το που βγήκαν και οι δύο από μέσα της, άρχισε να χαϊδεύει την κλειτορίδα της και δεν άργησε και εκείνη να εκσφενδονίσει απίστευτες ποσότητες squirt και να πέσει αποκαμωμένη στο κρεβάτι. Τώρα πια δεν άντεχα. Πήγα πάνω από το πρόσωπό της και με 2-3 παλινδρομικές κινήσεις άδειασα τ’ αρχίδια μου μέσα στο στόμα της.

Αυτό ήταν και το σφύριγμα της λήξης. Στην επιστροφή καθόταν δίπλα μου στο τιμόνι.

- Θα το ξανάκανες; την ρώτησα.

- Once you go black, you never go back, μου απάντησε.

Τώρα εγώ αυτό πώς να το πάρω;




Copyright protected OW ref: 168798



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).