Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας και πάλι μετά από καιρό. Πολλοί με ρωτάνε γιατί μου αρέσει τόσο πολύ να βλέπω τη γυναίκα μου με άλλο άντρα. Ένας από τους λόγους λοιπόν είναι ότι η γυναίκα μου είναι η προσωπική μου πορνοστάρ. Όλοι ερεθιζόμαστε βλέποντας πορνό εγώ ένα παραπάνω βλέποντας τη γυναίκα μου με ένα προικισμένο άντρα να πηδιούνται δίχως αύριο. Φυσικά η Ελένη είναι μια γυναίκα που της αρέσει πολύ το σεξ και το αναζητεί συνεχώς, όπως επίσης της αρέσει πολύ να προκαλεί άντρες και να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κάτι που βοηθάει πολύ. Πάνω σε αυτή τη βάση λοιπόν φτιάχνουμε σενάρια με την Ελένη είτε σαν φαντασίωση είτε για να τα κάνουμε πράξη ώστε να απογειώσουμε την καύλα μας. Ένα από αυτά τα σενάρια λοιπόν ήταν ότι η Ελένη έπαιρνε μέρος σε μια κανονική πορνοταινία σαν πρωταγωνίστρια. Αυτό φυσικά δεν είναι εύκολο να γίνει μιας και θα φαινόταν και πιθανότατα κάποιος οικείος μας θα την αναγνώριζε. Μια μέρα που δεν είχα τι να κάνω και σέρφαρα στο ίντερνετ, ψάχνοντας από δω και από κει βρήκα μια ιστοσελίδα η οποία αναλάμβανε να πραγματοποιήσει αυτή τη φαντασίωση γυρνώντας μια κανονική πορνοταινία η οποία είχε δυο εκδοχές. Είτε την αγόραζαν αυτοί και την κυκλοφορούσαν πληρώνοντας σε εσένα ένα σεβαστό ποσό, είτε την αγόραζες εσύ και την είχες για προσωπική χρήση πληρώνοντας εσύ ένα σεβαστό ποσό.

Η όλη διαδικασία γινόταν κανονικά με συμβόλαια ώστε να εξασφαλίσεις τη μη διαρροή του υλικού και σε χώρο της επιλογής σου, είτε δικό σου είτε στο στούντιο τους. Στην περίπτωση που ήθελες το βίντεο για προσωπική χρήση σου παρείχαν τη δυνατότητα να το κάνουν κανονική ταινία με τίτλους κλπ με εσένα παρόντα ώστε να εξασφαλίσεις τη μη διαρροή του βίντεο. Στην ιστοσελίδα τους είχαν επίσης την επιλογή από πέντε πορνοστάρ. Καθώς και το θέμα της πορνοταινίας. Απλό σεξ, διπλή διείσδυση, πρωκτικό, με μαύρο κλπ. Όλα αυτά βέβαια στο εξωτερικό. Έδειξα στην Ελένη την ιστοσελίδα και της έριξα την ιδέα για ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό. Τα μάτια της έλαμψαν αλλά το αντιμετώπισε με λίγη δυσπιστία στο πόσο φερέγγυοι είναι και ότι δε θα διαρρεύσει το βίντεο. Κάτι που με απασχολούσε κι εμένα φυσικά. Έτσι ξεκίνησα μια έρευνα διαδικτυακή ώστε να δω εάν κάποιος άλλος το έχει δοκιμάσει. Μετά από πολύ ψάξιμο μάζεψα αρκετές καλές γνώμες για τον επαγγελματισμό τους και τη διαφάνεια στις διαδικασίες. Έτσι το πήρα απόφαση να συνδυάσουμε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό με ένα επαγγελματικό γαμήσι της Ελένης που θα μας έδινε πολλές στιγμές καύλας μετά. Μπήκαμε στο σάϊτ μαζί ώστε να διαλέξει τον συμπρωταγωνιστή της. Για τον κάθε ένα είχε ένα μικρό βιογραφικό τις διαστάσεις του φυσικά αρκετές φωτογραφίες του και μερικά πλάνα εν δράση. Ο ενθουσιασμός της Ελένης ήταν στα ύψη. Κοιτούσε και ξανακοιτούσε τα προφίλ για να διαλέξει. Εγώ την πείραζα και της έλεγα να τελειώνει να διαλέξει ένα. Αυτή είχε μπει ήδη στο ρόλο της και μου απαντούσε:

- Μη βιάζεσαι αγάπη μου. Όλος ο πλανήτης θα τον παίζει με τη γυναίκα σου που γαμιέται. Πρέπει να διαλέξουμε το σωστό γαμιά.

Εγώ καύλωνα ακόμα πιο πολύ και της χάιδευα το μουνάκι. Έτσι σύντομα καταλήγαμε να πηδιόμαστε σαν τρελοί με την Ελένη να μου λέει:

- Καύλωσε ο αντρούλης μου που θα του γαμήσει ένας ψωλαράς τη γυναίκα μπροστά στις κάμερες; Καύλωσες μωρό μου που θα γυρνάει τσόντες η γυναίκα σου;

Εγώ δεν κρατιόμουν με τίποτα και τη γέμιζα χύσια στο λεπτό. Έτσι μετά από μερικές απόπειρες καταλήξαμε σε ένα καστανόξανθο τύπο, 1.90 ύψος φέτες και το κυριότερο με 23 εκ παλούκι ίσιο χοντρό με περιτομή. Σε κάνα δυο βιντεάκια που είχε έριχνε 5-6 ριπές πηχτό κάτασπρο σπέρμα που ήδη το φανταζόμουνα στα μούτρα της Ελένης και γινόμουνα πέτρα. Ανταλλάξαμε λοιπόν τα απαραίτητα email, προκαταβολές κλπ, κλείσαμε τις ημερομηνίες εισιτήρια ξενοδοχεία και ότι άλλο χρειαζόταν και περιμέναμε καρτερικά τις μέρες. Όταν επιτέλους έφτασε η μέρα φύγαμε με την καύλα μας στα ύψη. Πήγαμε εκεί βρήκαμε το ξενοδοχείο μας αράξαμε να ξεκουραστούμε καθότι την επόμενη το πρωί είχαμε ραντεβού στην εταιρεία για τα διαδικαστικά και να υπογράψουμε τα συμβόλαια. Όντως το πρωί ντυθήκαμε και ξεκινήσαμε για εκεί. Συναντηθήκαμε με τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι ήταν ο διευθυντής της εταιρείας μαζί με το σκηνοθέτη-κάμεραμαν και ο ηθοποιός που είχαμε επιλέξει. Αφού μιλήσαμε και μας καθησύχασαν, υπογράψαμε τα συμβόλαια και κανονίσαμε τη διαδικασία. Τα γυρίσματα θα γινόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας. Η Ελένη θα ήταν μια παντρεμένη τουρίστρια που δίνει "φιλοδώρημα" στο παιδί για τις βαλίτσες όσο εγώ κάνω ντους. Τα γυρίσματα κανονίστηκαν να γίνουν κατά τις δέκα το πρωί που θα έχει αρκετό φως και οι περισσότεροι ένοικοι θα λείπουν είτε σε βόλτα , είτε σε δουλείες.

Τη μεθεπόμενη το πρωί ήρθαν και κάτσαμε στο μπαρ του ξενοδοχείου για ένα καφέ. Αφού ήπιαμε τον καφέ μας ανεβήκαμε διακριτικά επάνω. Η Ελένη είχε ανέβει ήδη για ένα τελευταίο τσεκ σε make up κλπ. Ο Ντέιβιντ ( ο πορνοστάρ) μου τόνιζε διαρκώς πόσο όμορφη είναι η γυναίκα μου και πόσο θα το απολαύσει που θα τη γαμήσει. Μπήκαμε στο δωμάτιο. Εγώ και η Ελένη είχαμε έκδηλη την ανυπομονησία ,ενώ και ο Ντέιβιντ περίμενε πως και πως να χώσει την ψωλάρα του στην Ελένη. Ο σκηνοθέτης-κάμεραμαν ετοίμαζε τον εξοπλισμό και μας ζήτησε δυο βαλίτσες. Ξεκίνησε να τραβάει πλάνο εμάς να μπαίνουμε στο δωμάτιο. Αφού φιληθήκαμε με την Ελένη της είπα σύμφωνα με το σενάριο ότι θα μπω για ένα ντουζάκι. Αφού τράβηξε μερικά πλάνα από μένα να μπαίνω στη μπανιέρα και να κάνω ντους επιστρέψαμε στο δωμάτιο για το κυρίως πιάτο. Μπαίνοντας στο δωμάτιο βλέπω τον Ντέιβιντ και την Ελένη όρθιους. Ο Ντέιβιντ είχε ξεκουμπώσει το πουκάμισο της Ελένης της ρουφούσε τις ρώγες εναλλάξ και με το άλλο χέρι είχε σηκώσει το μίνι της Ελένης και έπαιζε το μουνάκι της. Η Ελένη ταυτόχρονα είχε βγάλει την ψωλάρα του έξω και του την τρόμπαρε. Εγώ σάστισα για λίγο.

- Μην ανησυχείς την ετοιμάζω…

είπε χαμογελώντας. Αφού φτιαχτήκανε πάλι, ο Ντέιβιντ φορώντας ένα γκρι κολλητό υφασμάτινο παντελόνι και άσπρο πουκάμισο πήρε τις βαλίτσες και βγήκε έξω από την πόρτα για να υποδυθεί το ρόλο του. Ο σκηνοθέτης έδωσε μερικές οδηγίες στην Ελένη πως θα κινηθεί και τι θα κάνει και ξεκινήσαμε. Εγώ πήγα σε μια γωνιά να μην ενοχλώ και έβλεπα. Ο Ντέιβιντ χτύπησε την πόρτα. Η Ελένη του άνοιξε φορώντας μαύρη κολλητή μίνι φούστα, γόβες και ένα άσπρο πουκάμισο χωρίς σουτιέν φυσικά. Οι ρώγες της ήταν όρθιες και διαγράφονταν προκλητικά. Το ίδιο βέβαια και η ψωλάρα του Ντέιβιντ. Η Ελένη άνοιξε λοιπόν και ο Ντέιβιντ μπήκε με τις βαλίτσες μέσα. Η Ελένη του έδειξε που να τις αφήσει και γύρισε να πιάσει την τσάντα της για να του δώσει φιλοδώρημα τουρλώνοντας την κωλάρα της. Ο Ντέιβιντ γούρλωσε τα μάτια του και άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα του. Η Ελένη γύρισε και έκατσε στο κρεβάτι ψάχνοντας δήθεν το πορτοφόλι της. Ο Ντέιβιντ στάθηκε μπροστά της σε στάση ημιανάπαυσης προτείνοντας τον ορθωμένο του πούτσο. Η Ελένη σήκωσε το κεφάλι έκπληκτη δήθεν και αυτή και του είπε "έχω μια ιδέα για το φιλοδώρημα σου".

Άπλωσε το χεράκι της και άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα του πάνω από το παντελόνι. Του έκανε το σινιάλο να κάνει ησυχία και ελευθέρωσε τον πούτσο του. Έπεσε στα γόνατα και άρχισε ένα απίστευτο τσιμπούκι. Το πουτανάκι έδινε ρεσιτάλ και φρόντιζε να κοιτάει την κάμερα ενώ ήταν μπουκωμένη με την τεράστια πούτσα του Ντέιβιντ. Ο Ντέιβιντ την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να της γαμάει το στόμα. Μετά της έδωσε τις αρχιδάρες του στο στόμα και ξανά την άφησε να κάνει τα δικά της. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να δακρύσουν τα μάτια της Ελένης και να χαλάσει η μάσκαρα της. Γρήγορα έβγαλε το πουκάμισο της και βόλεψε την ψωλάρα του Ντέιβιντ ανάμεσα στα βυζιά της. Του έκανε ισπανικό ενώ του ρουφούσε το πουτσοκέφαλο. Σύντομα ο Ντέιβιντ τη σήκωσε και της έβγαλε τη φούστα της χουφτώνοντας δυνατά τα κωλομάγουλα της. Την ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά στο κρεβάτι που ήταν πίσω της και όρμησε να της φάει το μουνί. Από δίπλα ο Τομ ( ο σκηνοθέτης) σε απόσταση αναπνοής να κάνει κοντινό στο μουνί της γυναίκας μου. Το γλειφομούνι δεν κράτησε πολύ και ο Ντέιβιντ σηκώθηκε όρθιος ακουμπώντας το πουτσοκέφαλο του στα μουνόχειλα της Ελένης.

Η Ελένη αναστέναξε όλο καύλα και του ζήτησε να τη γαμήσει. Ο Ντέιβιντ της έριξε μερικά πουτσοσκάμπιλα στην κλειτορίδα και σημάδεψε την τρυπούλα της. Το πουτσοκέφαλο του παραμέρισε τα μουνόχειλα της Ελένης και χώθηκε σιγά-σιγά μέσα της. Η Ελένη δάγκωσε τα χείλια της έγειρε το κεφάλι της πίσω και απολάμβανε κάθε εκατοστό της πούτσας του Ντέιβιντ. Σύντομα τη σφυροκοπούσε δυνατά. Σε μια στιγμή τη γυρνάει στα 4. Χώνει την ψωλάρα του μέσα και αρχίζει το δυνατό γαμήσι πάλι. Ο Τομ έχει χωθεί ανάμεσα στα πόδια του Ντέιβιντ και κάνει κοντινό στο μουνί της Ελένης που ξεσκίζεται. Τα ζουμάκια της τρέχουν και γυαλίζει υπό το φως της κάμερας. Ο Τομ αλλάζει θέση και έρχεται πάνω από τον ώμο του Ντέιβιντ. Ο Ντέιβιντ πιάνει τα κωλομέρια της Ελένης και τα ανοίγει. Τραβιέται και αποκαλύπτει το μουνί της Ελένης που έχει μείνει ορθάνοιχτο. Στη συνέχεια ο Ντέιβιντ ξαπλώνει και βάζει την Ελένη να τον καβαλήσει. Αυτή μένει σχεδόν κάθετα στον πούτσο του και χοροπηδάει. Ο Ντέιβιντ την πιάνει και την κατεβάζει στο στήθος του γιατί πρέπει να φαίνεται στην κάμερα που της ξεσκίζει το μουνί. Την αρπάζει από τα κωλομέρια και αρχίζει να τη σφυροκοπάει δυνατά. Η Ελένη τότε προς έκπληξη του Τομ και του Ντέιβιντ αρχίζει και χύνει δυνατά. Το μουνί της πάλλεται κάτι που φέρνει και τον Ντέιβιντ κοντά στο να χύσει. Τη χτυπάει στο κωλομέρι όπως είχαν συνεννοηθεί και αυτή λες και ήταν έμπειρη πορνοστάρ πέφτει στα γόνατα αμέσως με το στόμα ανοιχτό και τη γλώσσα έξω. Ο Ντέιβιντ μαλακίζει την πούτσα του λίγο και αρχίζει να χύνει στα μούτρα της Ελένης. Της έχυσε τρία τέσσερα κορδόνια από σπέρμα στα μούτρα και της έδωσε την πούτσα του στο στόμα να την καθαρίσει. Στη συνέχεια έκανε ότι δήθεν μαζεύει τα ρούχα του βιαστικά και φεύγει. Εγώ πήγα στο μπάνιο να κάνω το κομμάτι μου. Αφού έριξα αρκετό κρύο νερό στον πούτσο μου για να μου πέσει τύλιξα μια πετσέτα γύρω από τη μέση μου και βγήκα από το μπάνιο βρίσκοντας την Ελένη στα γόνατα , γυμνή με τα μούτρα χυμένα να μου λέει όλο νάζι ότι έπρεπε να δώσει φιλοδώρημα στο παιδί για τις βαλίτσες.

Εκεί κάπου τελείωσε το γύρισμα. Ο Τομ μας ρώτησε αν θέλαμε να γυρίσουμε τίποτα άλλο και αφού του είπαμε όχι έστησε το λάπτοπ για να μοντάρει τα πλάνα. Μου ζήτησε να έρθω δίπλα για να βεβαιωθώ ότι δε θα κρατήσει αντίγραφα αν και μου πρότεινε να αλλάξω γνώμη και να τον αφήσω να το κυκλοφορήσει καθότι η γυναίκα μου είναι πολύ «ταλαντούχα» . Ο Ντέιβιντ μας ζήτησε να κάνει ένα ντουζάκι και έφυγε για το μπάνιο. Εμείς ξεκινήσαμε να μοντάρουμε τα πλάνα. Η Ελένη μου κλείνει το μάτι και μου λέει:

- Μέχρι να τελειώσετε, πάω κι εγώ για ένα ντουζάκι.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και ακούσαμε τα βογκητά της Ελένης από το μπάνιο. Κοιταχτήκαμε με τον Τομ και γελάσαμε.

- Φίλε πραγματικά είναι ταλέντο…

μου είπε και σκάσαμε στα γέλια. Σε λίγο βγήκανε από το μπάνιο με τον Ντέιβιντ να έχει την Ελένη στον αέρα καρφωμένη στην πούτσα του. Μπαίνουν στο δωμάτιο και η Ελένη κατεβαίνει και σπρώχνει τον Ντέιβιντ στο κρεβάτι. Πιάνει την πούτσα του την οδηγεί στο μουνί της και του λέει:

- Τώρα καργιόλη θα την καβαλήσω όπως γουστάρω!

Η Ελένη άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή και δεν άργησε πολύ να χύσει βογκώντας δυνατά και βρίζοντας. Εμείς με τον Τομ προσπαθούσαμε να συγκεντρωθούμε στο βίντεο. Μόλις έχυσε η Ελένη, ο Ντέιβιντ τη γύρισε ιεραποστολικό και έπιασε ένα γρήγορο ρυθμό. Μετά από λίγο ήταν έτοιμος και αυτός. Καβαλάει το στήθος της Ελένης και αρχίζει να της χύνει τα μούτρα και το στόμα ξανά. Η Ελένη παίζει το μουνάκι της ταυτόχρονα και ξαναχύνει. Και οι δύο πέφτουν ξέπνοοι στο κρεβάτι. Εμείς με τον Τομ απολαμβάνουμε το θέαμα.

- Φίλε η γυναίκα σου είναι γεννημένη πορνοστάρ

Ψελλίζει ο Ντέιβιντ και συμφωνεί και ο Τομ. Τελειώσαμε το βίντεο επιτέλους ο Τομ διέγραψε τα αρχεία και μου έδωσε να επιθεωρήσω το λάπτοπ. Μας χαιρέτησαν τους ευχαριστήσαμε και έφυγαν. Η Ελένη βγήκε από το μπάνιο χαμογελαστή.

- Τι έκανες πάλι σήμερα;

- Τι;

- Τι ρεσιτάλ έδωσες πάλι αχόρταγη.

- Τόσα λεφτά δώσαμε θα την έβγαζε έτσι; Με ένα γαμήσι ξεπέτα;

Είπε η Ελένη και σκάσαμε στα γέλια. Την άρπαξα τη φίλησα και την οδήγησα στο κρεβάτι.

- Σιγά όμως μωρό μου γιατί είδες τι ψωλάρα γάμησε τη γυναίκα σου.

Τα γαμήσια που ακολούθησαν ήταν το κάτι άλλο. Την τσόντα της Ελένης την έχουμε δει άπειρες φορές και πάντα καταλήγαμε να γαμιόμαστε σαν έφηβοι. Σκεφτόμαστε τώρα να γυρίσουμε και τη συνέχεια.

ΥΓ Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα μια φαντασίωση μας που θα θέλαμε όμως πολύ να πραγματοποιήσουμε!
Copyright protected OW ref: 168788Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.