Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν μπω στην οικοδομή που μένω, περνούσα έξω από ένα ψιλικατζίδικο. Είχα προσέξει ότι το είχαν κάποιοι νεαροί, αλλά δε μπήκα ποτέ να αγοράσω κάτι. Ένα βράδυ ξεκίνησα να μιλάω με μια φίλη μου στο facebook και επειδή είχε κι αυτή τα προβλήματά της, αγχώθηκα κι εγώ, κάπνισα όλο το πακέτο μου και αποφάσισα να κατέβω να πάρω τσιγάρα.

Φορούσα μια άσπρη πιτζάμα από κάτω, αρκετά εφαρμοστή στον κώλο και από πάνω έριξα μια μαύρη ζακετούλα γιατί ήμουν με τιραντέ. Μπήκα στο ψιλικατζίδικο και πρόσεξα ότι οι νεαροί που ήταν μέσα σταμάτησαν να μιλάνε. Ο ένας που καθόταν στο ταμείο (γύρο στα 25, με πράσινα μάτια) με χαιρέτησε και του είπα τι τσιγάρα ήθελα. Μου τα έδωσε, πλήρωσα και όπως έκανα να φύγω πρόσεξα ότι στα ψυγεία είχε πολλά και διάφορα αναψυκτικά. Σκέφτηκα ότι λίγα πατατάκια, καμιά μπύρα ή αναψυκτικό θα ήταν καλή παρέα. Όσοι ώρα χάζευα στα ψυγεία, οι δύο νεαροί πίσω μου δε μιλούσαν και καταλάβαινα ότι με κοιτούσαν. Ο άλλος στο ταμείο ήταν όρθιος, έτοιμος για να με βοηθήσει. Τότε συνειδητοποίησα ότι ήμουν με πιτζάμες και με έπιασε η ντροπή. Άνοιξα το ψυγείο, πήρα δύο κουτάκια αναψυκτικό, αλλά το ένα έπεσε και κατά λάθος χτύπησα με το χέρι μου και μία γυάλινη μπύρα που έπεσε και έσπασε.

- Δε πειράζει κυρία μου, είπε ο ταμίας. Συμβαίνουν κι αυτά.

- Η τρίτη μπύρα που σπάει σήμερα, πετάχτηκε ένας από τα παιδιά που ήταν εκεί και του έκαναν παρέα

- Πόσο κάνουν; θα πληρώσω κι αυτήν που έπεσε, τους είπα και η αμηχανία μου μεγάλωνε

- Δε θα την πληρώσετε, σιγά…

- Να βοηθήσω έστω ...

- Όχι, όχι. Πρώτη φορά στο μαγαζί μας και θα σκουπίσετε;

- Σωστά, εμείς έπρεπε να σας πληρώνουμε να μπαίνετε εδώ… πετάχτηκε ξανά ο άλλος πίσω μου

- Σκάσε ρε, του είπε ο τρίτος δίπλα του και τον έπιασε από τον γιακά να βγούνε έξω και τον βαρούσε.

- Πάω να φέρω λεφτά για να πάρω τα πατατάκια και τα αναψυκτικά και έρχομαι, καλά;

- Τα πληρώνετε και αύριο…

μου είπε το παιδί, αλλά άφησα τα πράγματα στο ταμείο και βγήκα από το μαγαζί. Τα δύο παιδιά έξω σχολιάζανε για μένα, αλλά σταμάτησαν μόλις με είδαν.

- Μαλάκα τι στρινγκάρα ήταν αυτή;… πρόλαβα να ακούσω

- Σκάσε ρε να μην ακούσει…

και τσουπ εμφανίστηκα κι εγώ.

- Καλή σας νύχτα, μου είπαν με χαμόγελο

- Επιστρέφω σε λίγο παιδιά

- Θα σας περιμένουμε…

είπε ο ένας και ξαναέφαγε σφαλιάρα από τον άλλο. Μπήκα στο ασανσέρ και είδα στον καθρέφτη ότι παραήταν διάφανη η πιτζάμα μου. Το μαύρο στρινγκ από μέσα διέγραφε όλο. Φόρεσα σουτιέν, πέρασα την ζακέτα στη μέση, πήρα λεφτά και ξανακατέβηκα. Είχε μείνει μόνο το παιδί στο ταμείο.

- Ξαναήρθα, του είπα αμήχανα

- Σας περίμενα. Έτοιμα τα πράγματά σας. Σκούπισα και τη μπύρα από το πάτωμα.

- Η αλήθεια είναι ότι μυρίζει μπύρα μπαίνοντας.

- Δεν πειράζει, έχουμε συνηθίσει.

Κάθισα μαζί του για κανένα δεκάλεπτο, καθώς μου έλεγε ιστορίες για μεθυσμένους πελάτες που έσπασαν κι άλλες μπύρες, ώσπου μας διέκοψε το κινητό μου. Ήταν η φίλη μου, περίμενε στο fb για να μου πει τον πόνο της. Καληνύχτισα τον νεαρό στο μαγαζί και έφυγα. Όταν άνοιξα το fb, μαζί με τα μηνύματα της φίλης μου, είδα και αίτημα φιλίας από αυτόν. Τον δέχτηκα και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μου στείλει μήνυμα. Αρχίσαμε να μιλάμε για μουσική, για μαγαζιά νυχτερινά, για παραλίες, για σχέσεις και όταν πια είχε φτάσει 5 το πρωί μιλούσαμε για σεξ. Είχα πει στην φίλη μου ότι στις 12 θα κοιμόμουν, αλλά ο μικρός κατάφερε να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

- Όταν μπήκες στο μαγαζί παγώσαμε.

- Γιατί;

- Γιατί είχα μπει στο προφίλ σου πιο πριν και βλέπαμε φωτογραφίες σου. Είχαμε βρει το προφίλ σου από τις πρώτες μέρες που ήρθες στη γειτονιά μας.

- Και τι λέγατε για μένα;

- Ότι είσαι φαντασίωσή μας. Σε έχουμε δει βράδυ να γυρίζεις με κολάν και γόβες ψηλές και πάθαμε σοκ. Σε έχουμε δει και με έναν κύριο να είστε πολύ κοντά και να μιλάτε.

- Καλά, καλά μη μου πεις ότι είδατε!

- Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;… με ρώτησε ανάμεσα στα τόσα που είπαμε.

- Γιατί;

- Για να δω πόσο ερωτική φωνή έχεις

- Έχει πάει 5:30 και πρέπει να κοιμηθώ, σε λίγες ώρες δουλεύω, του είπα για να το αποφύγω

Όμως μου έστειλε το δικό του και τον πήρα τηλέφωνο με την υπόσχεση ότι θα μιλούσαμε το πολύ δέκα λεπτά και θα κλείναμε.

- Φοράς ακόμη την άσπρη πιτζάμα;

- Ναι και κακώς ήρθα μ' αυτή στο μαγαζί

- Έλα δε πειράζει, επειδή είδαμε το από μέσα;… δεν έχουμε ξαναδεί;

- Εντάξει έχετε δει, αλλά ήταν φθαρμένο ρούχο, ποτέ δεν κυκλοφορώ έτσι.

- Φοράς ακόμη από μέσα το μαύρο στρινγκ;

- Παναγιώτη… δεν αφήνεις αυτό το θέμα;

- Έλα εδώ που φτάσαμε γιατί πειράζει να πούμε αν το φοράς ή όχι.

- Το φοράω λοιπόν, εντάξει;

- Είναι μουσκεμένο;

- Παναγιώτη ξεφεύγεις!

- Έλα αφού πριν που μιλούσαμε για τα γαμήσια μας, είχες καυλώσει.

- Ναι αλλά τώρα δεν λέμε για γαμήσια.

- Ναι αλλά σε λίγο θα κάνουμε τηλεφωνικό γιατί είμαι ακόμη καυλωμένος.

- Δε θα κάνουμε.

- Διάλεξε… ή έρχομαι και σε πηδάω ή τηλεφωνικό.

- Μήπως ξεφεύγουμε;

- Βάλε το χέρι σου μέσα από την πιτζάμα και χάιδεψε το εσώρουχό σου.

Μόλις αγρίεψε τον τόνο της φωνής του τον υπάκουσα σαν πουτανάκι. Έβαλα το χέρι μέσα από την πιτζάμα μου και χάιδεψα το μουσκεμένο εσώρουχό μου.

- Τώρα βάλε το χέρι σου μέσα από το στρινγκ σου και χαϊδέψου. Όταν σου πω εγώ θα βάλεις δάχτυλο.

Άρχισε να μου λέει τι θα μου έκανε αν ήταν εκεί κι εγώ έκανα ότι μου έλεγε. Αναστεναγμοί και βογγητά έβγαιναν από τα χείλη μου.

- Επιτάχυνε την κίνησή σου πουτανάκι μου, είμαι έτοιμος να χύσω, χύσε κι εσύ μαζί μου και φώναξε καυλιάρα μου…

Άρχισα να χύνω και να έχω σπασμούς, προσπαθούσα να μαζέψω την ανάσα μου, αλλά ήταν τόσο έντονο και δυνατό.

- Θέλω να σε γαμήσω… μου είπε. Άνοιξε την πόρτα, φτάνω σε λίγο

Σηκώθηκα ημίγυμνη και άνοιξα την πόρτα. Όση ώρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο ήταν στο αμάξι του κάτω από την οικοδομή. Με έπιασε και άρχισε να με φιλάει, δεν είχα συνέλθει από τον οργασμό και με έριξε στον καναπέ. Άνοιξε τα πόδια μου, ρούφηξε δυο τρεις φορές το μουνί μου και σηκώθηκε για να μου τον καρφώσει.

- Παιξ' τον καύλα μου να γίνει πέτρα ξανά όπως πριν.

Ανέβηκε στον καναπέ και μου τον έβαλε στο στόμα. Άρχισα να τον ρουφάω και με το που σκλήρυνε με έστησε στα τέσσερα και με πήδηξε. Με κάρφωνε άγρια πάνω στο χοντρό πούτσο του κι εγώ του έκανα πίπα στα δάχτυλά του. Όσο του ρουφούσα τα δάχτυλα τόσο τον αισθανόμουν να τρελαίνεται και να ανεβάζει ρυθμό. Το σαλιωμένο δάχτυλό του πήγε στην πίσω τρυπούλα και άρχισε να πιέζει για να μπει . Με το που έβαλε εκεί το δάχτυλό του άρχισα να χύνω πάνω στον πούτσο του και σταμάτησε. Με το που ηρέμησα, έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. Αισθανόμουν τον πούτσο του ακόμη σκληρό. Έβαλα το χέρι μου από κάτω, τον έπιασα και τον οδήγησα στην πίσω τρυπούλα μου. Ήμουν μπρούμυτα με κλειστά τα πόδια και αυτός έσπρωχνε για να μπει. Έβαλε το μισό και άρχισε να κουνιέται απαλά. Με τα δάχτυλά μου άνοιγα τα κωλομέρια μου και ένιωθα το χοντρό καυλί του να με σκίζει. Έμπαινε αργά και η καύλα κυρίευε τα κορμιά μας. Τον έβγαλε και ξάπλωσε ανάσκελα.

- Ανέβα στον πούτσο μου με την κωλάρα σου, μου είπε.

Πήρα το λάδι που είχα πάνω στο τραπέζι, έβαλα στον πούτσο του και κάθισα πάνω του. Τον κρατούσε από την βάση κι εγώ κάθισα προσεχτικά. Με το που μπήκε όλος άρχισα να κουνιέμαι και δεν άργησε να χύσει μέσα στον κώλο μου. Ξάπλωσα πάνω του για να χαλαρώσουμε γιατί πλέον σε λίγο θα έπρεπε να ετοιμαστώ για την δουλειά.




Copyright protected OW ref: 168717



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.