Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το επόμενο ταξίδι μας είχε αλλαγή Ηπείρου. Προορισμός μας η μαγευτική, ατίθαση κι ερωτική Κούβα. Ταξίδι με μεγάλες προσδοκίες. Μόλις φτάσαμε στην Αβάνα, νωρίς το απόγευμα, χωρίς ακόμη να συνέλθουμε από το τζετ-λακ ξεχυθήκαμε στην παραλιακή λεωφόρο, όπου ήταν το ξενοδοχείο μας. Γεμάτη από κόσμο, που έπινε, κάπνιζε και χόρευε. Καταλάβαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα ξέφρενο ταξίδι.

Δεύτερη μέρα, ξενάγηση με διαλείμματα για φαγητό, αυθεντικά στο La Bodeguita del Medio και άφθονη κατανάλωση από Cuba Libre, Daiquiri και φυσικά Mojito. Το βράδυ στο κλασικό καμπαρέ Τροπικάνα. Υπερθέαμα όπως και να το δεις.

Την άλλη μέρα ημερήσια εκδρομή στην Βινιάλες και το βράδυ και με άλλα δυο ζευγάρια, συνταξιδιώτες, πήγαμε σε ένα φημισμένο κλαμπ της Αβάνας, το Casa de la musika. Χαμός κόσμου μπροστά στην είσοδο, κυρίως κοριτσόπουλα που ήταν πρόθυμα να σ’ ευχαριστήσουν με οποιοδήποτε τρόπο ήθελες, αρκεί να πλήρωνες τα τρία δολάρια της εισόδου στο μαγαζί. Εννοείται ότι στο εισιτήριο της εισόδου συμπεριλαμβανόταν και το ποτό. Οι γυναίκες μας τραβήξανε γρήγορα μάσα, πριν υποκύψουμε αμέσως στον πειρασμό.

Το μαγαζί μέσα ήταν φανταστικό. Σε γύριζε στην δεκαετία του εξήντα. Στο πάλκο ένα νεανικό συγκρότημα έπαιζε μουσική και στην τεράστια πίστα, λικνιζόταν τα ιδρωμένα κορμιά της κουβανικής νεολαίας. Ήταν όμως και αρκετοί τουρίστες. Καθίσαμε σε ένα από τα λιγοστά τραπέζια και παραγγείλαμε δυο μπουκάλια κόκκινο κουβανέζικο ρούμι. Δέκα δολάρια έκαστο. Η άφθονη κατανάλωση του, έφερε γρήγορα το κέφι στην παρέα.

Οι δυο από τις τρεις γυναίκες της παρέας, με την Άννα μία από αυτές, είχαν ξεχυθεί στην πίστα και επιδίδονταν σε ξέφρενους χορούς. Γύρω τους πολλοί ντόπιοι, να ξεθαρρεύουν σιγά-σιγά και να χορεύουν μαζί τους σχεδόν κολλητά. Το ένα το ζευγάρι χαμουρευόταν, σαν νιόπαντροι που ήταν. Τον τρίτο άνδρα της παρέας τον έχασα προς στιγμή. Τον ξαναβρίσκω να μου κάνει νόημα να πάμε προς την έξοδο. Πηγαίνω προς το μέρος του.

- Τι τρέχει, τον ρωτάω με συνωμοτικό ύφος.

- Μαλάκα μου εδώ έξω γαμάς δεκαεφτάρικο με μόνο τρία δολάρια.

- Κόψε τις μαλακίες.

- Ρε έλα και θα δεις.

Το ύφος του μ’ έπεισε και πήγα προς το μέρος του.

- Ελπίζω να χεις καπότες μαζί σου, μου ψιθυρίζει.

- Πάντα, του απαντώ, βάζω στο σβέρκο του το χέρι μου και αγκαλιασμένοι πάμε προς την έξοδο.

Περάσαμε από τον πορτιέρη, του αφήσαμε ένα πεντοδόλαρο και με νοήματα, χωρίς να κουραστούμε και πολύ, του δώσαμε να καταλάβει, ότι θα κάνουμε αυτό που έκαναν οι περισσότεροι άνδρες τουρίστες.

Καθώς ξεπροβάλλαμε στην εξώπορτα, ένα τσούρμο κοριτσόπουλα έπεσε πάνω μας. Να μας τραβολογούν, να μας παρακαλούν να τα βάλουμε μέσα, να μας δείχνουν ξεδιάντροπα τα κάλλη τους και να δείχνουν με κάθε τρόπο την προθυμία τους για οτιδήποτε, που θα τις έδινε το εισιτήριο για να μπουν μέσα στο μαγαζί. Αισθάνθηκα στην αρχή ντροπή για την ξεφτίλα της τωρινής νεολαίας της επανάστασης, αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου να αντισταθώ στα μουνάκια που με περιτριγύριζαν.

- Τι λες να αρχίσουμε με μια πίπα, μου φωνάζει ο φίλος.

Κουνάω το κεφάλι μου καταφατικά, διαλέγω μια ολίγον στρουμπουλή νεαρή μελαψή Κουβανέζα, που με το δάκτυλο της, στο στόμα, μου έδινα να καταλάβω ότι ήταν πρόθυμη για ένα ξεγυρισμένο τσιμπουκάκι. Κάτι ανάλογο διάλεξε κι ο σύντροφος Λεωνίδας. Κρατώντας τα κοριτσόπουλα από το χέρι, πληρώσαμε την είσοδο και οδηγηθήκαμε σε μια αίθουσα, κάτι σαν αποθήκη, με ελάχιστο φως, παραπλεύρως της κυρίας αίθουσας, που λειτουργούσε προφανώς σαν καβάτζα. Στις σκοτεινές μεριές της, μερικοί Ευρωπαίοι ηδονιζόταν από τις περιποιήσεις νεαρών γυναικών. Αυτό που άλλωστε σκοπεύαμε και εμείς.

Γνωρίζοντας καλά τι έπρεπε να κάνει η Σάντρα, αυτό ήταν το όνομα της, γονάτισε, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, απελευθέρωσε το σηκωμένο πούτσο μου. Σε λίγο τον αγκάλιασαν οι απίθανες χειλάρες της και τον οδήγησαν στο βάθος του στόματος της. Κάτω από το μπλουζάκι της οι ρώγες από της ελεύθερες βυζάρες της, κόντευαν να το τρυπήσουν. Το βαθύ και υγρό τσιμπούκι της με καύλωσε απίστευτα. Δεν είχα όμως σκοπό να τελειώσω εκεί. Τον βγάζω, την σηκώνω όρθια, την γυρίζω προς τον τοίχο, στον οποίο ήταν κολλημένος ένας πάγκος, την στήνω έτσι ώστε τα χέρια της να πιάνουν τον πάγκο. Ο καλοσχηματισμένος, τουρλωτός κώλος της, έτοιμος μπροστά μου. Της κατεβάζω και της βγάζω το βρακάκι της, φοράω το προφυλακτικό και της τον ακουμπάω πισοκολλητά στα μουνόχειλα της. Και πριν προλάβω να την τραβήξω για μπω μέσα της, κάνει αυτή την κίνηση του κώλου της προς τα πίσω και καρφώνεται στη σηκωμένη πούτσα μου. Αρχίζει έναν τρελό χορό. Τέτοια κουνήματα του κώλου δεν είχα ξαναδεί. Και να μη ξεχνάμε πάντα με την ψωλή μου μέσα στο υγρό μουνί της.

Δεν άντεξα και πολύ. Με ένα βογκητό γέμισα το προφυλακτικό μου. Η κοπελιά συνέχισε για λίγο ακόμη να κουνιέται και μάλλον έχυσε κι αυτή. Ξεκολλήσαμε, σκουπιστήκαμε φόρεσε το βρακάκι της, συμμαζεύτηκα κι εγώ, πήγαμε στο μπαρ, πήρε το ποτό της και χάθηκε στο βάθος της σάλας, να βρει την παρέα της. Πηγαίνω προς το τραπέζι μας, με έχει προλάβει στο μεταξύ κι ο Λεωνίδας, που τελειώσει με τη δικιά του. Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε φύγει. Οι δικές μας κατέβαιναν εκείνη την ώρα από την πίστα, ιδρωμένες και αναψοκοκκινισμένες.

- Που ήσουνα, μου λέει στο αυτί για να ακουστεί και μου δίνει ένα φιλάκι στο στόμα.

- Γάμησα μια νεαρή, που την έβαλα στο κλαμπ.

- Πλάκα μου κάνεις;

- Σοβαρά μιλάω. Στα όρθια εδώ από πίσω έχει μια καβάντζα.

- Τι να πω είσαι απίστευτος.

- Άσε εμένα, εσύ βρήκες τίποτε καλό;

- Έχει καλά κορμιά, πουτσαράδες απ’ ότι φαίνεται, ακούμπησα μερικούς, αλά δεν με εμπνέει για τίποτε παραπάνω εδώ μέσα.

- Πάμε να φύγουμε τότε κοριτσάκι μου, μήπως η νύκτα έχει καλύτερη συνέχεια.

- Έχεις τίποτε στο μυαλό σου;

- Όχι μόνο προαίσθημα.

Σηκωθήκαμε και φύγαμε για το ξενοδοχείο. Ήρθαν μαζί μας και οι άλλοι. Φτάσαμε στο λόμπυ του ξενοδοχείου μας, το άλλο ζευγάρι ανέβηκε κατευθείαν στο δωμάτιο τους για ύπνο. Εμείς είπαμε να πιούμε ένα ακόμη ποτό να χαλαρώσουμε. Την προσοχή μας όμως, τράβηξε μια φωτεινή επιγραφή σε κάτι σκάλες δίπλα στην ρεσεψιόν. Ήχοι κουβανέζικης μουσικής αναδυόταν από μέσα. Ήταν το κυριλέ κουβανέζικο κλαμπ του ξενοδοχείου.

Προ επανάστασης, το ξενοδοχείο είχε καζίνο και το κλαμπ αυτό ήταν ένα από τα γνωστότερα καμπαρέ της Αβάνας. Αποφασίσαμε να κατέβουμε, μιας και αντέχαμε δυο-τρία ποτά ακόμη. Η ρετρό, στα όρια του κιτς διακόσμηση θύμιζε κάτι από τα μεγαλεία του παρελθόντος. Είχε αρκετό κόσμο, κυρίως τουρίστες, που λικνιζόταν στους μερέγκε ρυθμούς, ή μεθοκοπούσαν με το άφθονο ρούμι σε όλες τις εκδοχές των κοκτέιλς. Πλούσιος καπνός στην αίθουσα καθώς σχεδόν όλοι είχαν στα χέρια τους ή στο στόμα τους, ένα κουβανέζικο πούρο. Καθίσαμε σε δυο ψηλά σκαμπό στο μπαρ. Το σταυροπόδι της Άννας, που φόραγε ένα μίνι ριχτό φόρεμα, τράβηξε πολλά από τα βλέμματα των θαμώνων. Παρατήρησα, καθώς ήμουνα ακόμη σχετικά νηφάλιος, μερικούς νεαρούς Κουβανούς, μελαμψούς κυρίως, με πολύ ωραία γυμνασμένα σώματα, που σίγουρα ήταν για ζιγκολίκι εκεί μέσα. Επίσης για κονσομασιόν βρισκόταν εκεί, και μερικά ξέκωλα κοριτσάκια.

Ήπιαμε σχεδόν μονορούφι τα πρώτα μοχίτο που παραγγείλαμε. Οι όποιες αναστολές μπορεί να είχε ακόμη η Άννα, βυθίστηκαν στο ποτό. Εγώ τις είχα αφήσει στο προηγούμενο μαγαζί. Τα μάτια της, μόλις ξεδίψασε, έπεσαν σ’ ένα νέγρικο παλικάρι, παραδίπλα στον πάγκο του μπαρ.

Κοιτάζοντας τον, του έδωσα να καταλάβει ότι δεν είχα πρόβλημα να κάνει το οτιδήποτε με τη γυναίκα μου. Της χρωστούσα άλλωστε μια εμπειρία, μιας κι εγώ είχα γευτεί είδη λίγο κουβανέζικο σεξ. Παίρνοντας το ok ο κουβανός, δεν έχασε χρόνο κι ήρθε και της ζήτησε να χορέψουν. Δεν το σκέφτηκε καθόλου. Ούτε ζήτησε και την άδεια μου. Ευθύς ξεχύθηκαν στην πίστα, όπου της μάθαινε ένα αισθησιακό χορό, ούτε ξέρω πως λεγόταν, αφορμή να τη χουφτώσει και να την ανάψει. Μόνο που τους έβλεπα άρχισα να καυλώνω. Έδιωξα από δίπλα μου κάθε Κουβανή που με πλησίασε. Δεν χώραγε στη φαντασίωση της στιγμής εκείνης.

Μετά από μισή ώρα χορού και μπαλαμουτιάσματος έρχονται για ανεφοδιασμό σε ποτά. Φυσικά γίναμε μια παρέα με το μαύρο καβαλιέρο της. Και βέβαια του κεράσαμε και τα ποτά του. Κι όταν η δικιά μου πήγε στην τουαλέτα, του έδωσα ένα πενηντοδόλαρο, αρκετά λεφτά για εκείνον και με τα λίγα ισπανικά που ήξερα του έδωσα να καταλάβει, ότι πρέπει να κάνει όλα τα χατίρια του κοριτσιού μου. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το σωστό δρόμο. Μερικά ποτά αργότερα, χωρίς πλέον καμιά αναστολή, πρότεινα να πάμε στο δωμάτιο μας.

- Γιατί μου το χαλάς, μου λέει παραπονιάρικα ενώ είναι στη αγκαλιά του Αλφέδρο, νομίζοντας ότι εννοούσα μόνο τους δυο μας.

- Και οι τρεις εννοώ.

- Όπως πάντα πάλι με εκπλήσσεις.

- Εκτός κι αν δεν θέλεις.

- Τι λες τώρα;… και να μην γευτώ τον πουτσαρά μου;… και τον χουφτώνει

- Πάμε να δούμε τι ψάρια πιάνεις.

- Ψωλές θα πιάσω κι όχι ψάρια… και ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Ξεκινήσαμε, σχεδόν μεθυσμένοι και οι τρεις με μένα οδηγό, σαν υπάλληλο του ξενοδοχείου, να πηγαίνω το σφιχταγκαλιασμένο ζευγαράκι, στο δωμάτιο μας. Ανοίγω την πόρτα και κατευθείαν κυλίστηκαν στο κρεβάτι. Αντάλλαζαν φλογερά γλωσσόφιλα, τα χέρια τους εξερευνούσαν το κορμί που αγκάλιαζαν και παράλληλα το ξεφορτωνόταν από τα περιττά ρούχα.

Τους άφησα για λίγο και πήγα στην τουαλέτα να αδειάσω λίγα από τα ξίδια που είχαμε καταναλώσει. Όταν γύρισα στο δωμάτιο, η Άννα μόνο με το στρινγκ της, προσπαθούσε να βγάλει το παντελόνι του Κουβανού που ήταν ανάσκελα στο κρεβάτι. Άπλωσα το χέρι μου στο τουρλωτό κωλαράκι της και έχωσα το μεσαίο μου δάκτυλο στο μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα. Της τράβηξα και της έβγαλα το τελευταίο ρούχο που φορούσε.

- Βλέπω, Έχει καυλώσει το μωρό μου!

- Ναι το μωρό σου έχει τρελαθεί στην καύλα, μου φωνάζει χωρίς να με κοιτάξει.

Επιτέλους καταφέρνει να του βγάλει το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο του. Μένει κόκκαλο μ' αυτό που βλέπει. Ο τύπος ήταν αρκετά προικισμένος. Μια χοντρή και μακριά ψωλή, πάλευε να σηκωθεί. Μετά από δευτερόλεπτα θαυμασμού αφού τον περιεργάστηκε με τις παλάμες της, άρχισε να του παίρνει ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι. Βέβαια όση καλή θέληση κι αν είχε, λίγο παραπάνω από τον μισό μπορούσε να πάρει στο στόμα της. Κατάφερε όμως με τα χέρια της, την γλώσσα και το στόμα της, πολύ γρήγορα να είναι σε τέλεια στύση.

Περιττό να σας πω, ότι βλέποντας την να πιπώνει το μαύρο Κουβανό, έγινε κι η δικιά μου πούτσα κάγκελο. Ξεντύθηκα αμέσως και πήγα από πίσω της κι έχωσα την μούρη μου ανάμεσα στα κωλομέρια της. Άρχισα να γλείφω με μανία και τις δυο τρυπούλες της. Έπαιρνα με την γλώσσα μου τα υγρά που έχυνε του μουνί της και τα πήγαινα στην τρυπούλα του κώλου της. Ετοιμάζομαι να μπω για αρχή στο υπερκαυλωμένο μουνάκι της.

Τα σχέδια μου πάνε στράφι. Το κωλαράκι της άρχισε να απομακρύνεται από τον πούτσο μου, καθώς η Άννα άρχισε να σέρνεται πάνω στο σώμα του. Όταν πέρασε το σηκωμένο εργαλείο του, ανασηκώνεται, με αστραπιαίες κινήσεις, του φορά ένα από τα προφυλακτικά που υπήρχαν στο κομοδίνο και επιχειρεί να καθίσει πάνω του. Είναι η στάση που της αρέσει περισσότερο κι έτσι θέλει να τον πάρει κι αυτόν.

Άρχισε να κατεβαίνει κι ο πούτσος να μπαίνει σίγα σιγά μέσα. Δείχνει παρ' ότι ήταν μούσκεμα να ζορίζεται. Ο Αλφρέδο που είχε καυλώσει κι αυτός, την πιάνει από τα κωλομέρια της και την τραβά προς τα κάτω. Ουρλιάζει.

- Με ξεσκίζει ο παλιοπούστης,

- Πονάει η καυλίτσα μου;… ρωτώ καθώς έρχομαι πλάι και μπροστά της.

- Ναι αλλά η καύλα είναι μεγαλύτερη αντρούλη μου, απαντά ανάμεσα σε βογκητά…

ενώ πλέον χορεύει πάνω στον πούτσο του. Ρουφάει και λίγο τη δικιά μου πούτσα. Αφού λοιπόν προτίμησε να δώσει προτεραιότητα για το μουνί της, στην πούτσα του ντόπιου, σκέφτηκα να προλάβω να μπω πρώτος στην πίσω τρύπα. Η σκέψη αυτή απογείωσε την καύλα που είχα και χωρίς χρονοτριβή βρέθηκα ξανά πίσω της. Ο κώλος της ήταν ήδη έτοιμος από την γλώσσα μου. Μπήκα μέσα σχεδόν εύκολα. Το ήθελε και το περίμενε. Να έχει δυο καυλιά μέσα της. Τελικά εκεί συνειδητοποιώ ότι τρελαίνεται να την παίρνουν δυο άντρες ταυτόχρονα.

- Ναι έτσι ξεσκίστε με, γαμιάδες μου, χύνω για πάρτη σας…

Τα κουνήματα της, οι φωνές της τα βογκητά της, το τελευταίο χύσιμο της, με έκαναν να τελειώσω μέσα στο κωλαράκι της. Βγήκα και κάθισα ανάσκελα από την αντίθετη μεριά του κρεβατιού. Ο μαύρος συνέχιζε ακάθεκτος.

- Θα σε ξεπατώσει αυτός μωρό μου σήμερα.

Πριν προλάβω να τελειώσω τη φράση μου την κατεβάζει από πάνω του. Νόμιζα ότι τελείωσε. Αλλά η πούτσα του ήταν ακόμη εντελώς όρθια. Ζαλισμένη από την ηδονές που εισέπραττε, δεν καταλάβαινε τι γινόταν. Τη γυρίζει μπρούμυτα, με το πρόσωπο της να βλέπει την ψωλή μου που όπως και ο κώλος της έσταζε από χύσια. Τη στήνει στα τέσσερα. Τρομάζω με αυτό που καταλαβαίνω ότι έρχεται. Γονατιστός πλησιάζει την ανοιγμένη από εμένα σουφρίτσα της. Βάζει το πουτσοκέφαλο του μέσα της.

- Όχι μην το κάνεις αυτό, φωνάζει…

- Μωρό μου δε σε καταλαβαίνει, της λέω σχεδόν σαρκαστικά, ενώ αρχίζει να μου ξανασηκώνεται.

- Μπάστα, μπάστα…

φωνάζει μήπως και χαμπαριάσει και σταματήσει. Αλλά αφού την έχει γραπώσει από τα πλαϊνά των γλουτών της, την τραβά προς το μέρος του, ώστε να μπει όσο πιο βαθειά μπορεί.

- Παίξε λίγο το μουνί σου, την προτρέπω.

- Αν πονάς πολύ να τον σταματήσω.

- Όχι τώρα όχι, τώρα θα χύσω ξανά, αυτό δεν το έχω ξαναζήσει, τρελάθηκα απόψε.

Ευτυχώς σε λίγο ήρθε η ώρα να χύσει κι ο μαύρος επιβήτορας. Βγήκε από τον κώλο της Άννας που έπεσε σπαρταρώντας ανάσκελα στο κρεβάτι, με το χέρι της ακόμη στο μουνί της, πέταξε το προφυλακτικό του και άδειασε το καυτό του σπέρμα στα βυζιά της. Του έκανα νόημα να τα μαζεύει και να φεύγει πάραυτα. Υπάκουσε και στην πόρτα, χωρίς να το καταλάβει η Άννα του έδωσα ένα ακόμη πενηντοδόλαρο γιατί ήταν πολύ καλός. Μείναμε έτσι γυμνοί στο κρεβάτι, για το υπόλοιπο της νύχτας. Δεν είχαμε το κουράγιο ούτε μπάνιο να κάνουμε. Το πρωί την ξυπνώ με ένα γλυκό φιλί στο λαιμουδάκι της.

- Καλημέρα αγαπούλα μου, πως είσαι.

- Καλημέρα λατρεία μου. Τσούζει λίγο ο κώλος μου αλλά εντάξει είμαι. Αυτό που έζησα χθες ήταν το κάτι άλλο.

- Ήταν καλός ο μαυρούλης.

- Τι λες τώρα, από τα καλύτερα εργαλεία που έχω δοκιμάσει.

- Με κάνεις να αισθάνομαι μειονεκτικά τώρα.

- Μην ανησυχείς μωρό μου, αυτός ήταν ένας καλός πούτσος, εσύ όμως έχεις όλο το πακέτο και σ' αγαπώ τρελά.

Σκύβει και μου δίνει ένα ρουφηχτό φιλί στην πεσμένη ψωλή μου. Αυτή ανταποκρίνεται και το φιλί εξελίσσετε σε πρωινό αναζωογονητικό τσιμπουκάκι. Άδειασα ότι μπορούσα στο στόμα της και σηκωθήκαμε αγκαλιασμένοι να κάνουμε μαζί ντους και να ντυθούμε να κατέβουμε κάτω, γιατί η ώρα είχε περάσει και είχαμε αναχώρηση.

Οι υπόλοιπες μέρες κύλισαν με άφθονο ποτό, χορό και σεξ μεταξύ μας και ειδικά όταν ερχόταν στο μυαλό μας το ανεπανάληπτο τρίο που βιώσαμε στην Αβάνα. Μετά κι απ' αυτή την εμπειρία συνειδητοποιούσα ότι η λατρεμένη γυναίκα μου εκτός που μουσκεύει μόλις δει οποιαδήποτε πούτσα και είναι πολύ καλή στις πίπες, τελικά της αρέσει απίστευτα, να παίρνει δυο άνδρες ταυτόχρονα. Τρελαίνεται, καυλώνει απίστευτα και τα δίνει όλα. Και προφανώς αρχίζει να καταλαβαίνει ότι καυλώνω απίστευτα να τη βλέπω να γαμιέται με άλλους, αλλά να καταλήγει σε μένα για το επιστέγασμα της ηδονής της. Ήδη σχεδιάζουμε το επόμενο μας ταξίδι στον απέραντο κόσμο της καύλας.



Copyright protected OW ref: 168544



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.