Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Γιώργος και είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία πολλά χρόνια. Εγώ 45 και εκείνη 39 ετών, πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ ωραίο σώμα. Πολλές φορές της έκανα δώρο μασάζ στο οποίο πήγαινε μόνη της. Μια φορά αποφάσισα να πάω μαζί της. Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να πάμε για το μασάζ που τις είχα κανονίσει.

Φτάσαμε και περιμέναμε να έρθει η σειρά της. Ηρθε μια κοπέλα και της είπε να περάσει μέσα να βγάλει τα ρούχα της και να μείνει μόνο με το κιλοτάκι της. Το δωμάτιο δεν είχε πόρτα αλλά μια κουρτίνα που ήταν διάφανη και από εκεί που καθόμουν έβλεπα τα πάντα. Ξεκίνησε να βγάζει πρώτα τη μπλούζα και μετά το παντελόνι της. Φορούσε ένα μαύρο κιλοτάκι και το κωλαράκι της φαινόταν υπέροχο. Βγάζει και το σουτιέν, ξαπλώνει μπρούμυτα και σκεπάζει το κωλαράκι της με μια πετσέτα. Τις προηγούμενες φορές της έκανε μασάζ η κοπέλα αυτή την φορά όμως μπήκε στο δωμάτιο ένας άντρας. Μόλις τον είδα σκέφτηκα ότι ένας άλλος άντρας θα αγγίξει και θα δει το σώμα της γυναίκας μου και καύλωσα. Ευτυχώς που τα έβλεπα όλα.

Άρχισε να της κάνει μασάζ στην πλάτη χαλαρωτικό και σιγά-σιγά κατέβηκε και έκανε μασάζ στη μέση της. Βλέπω να πιάνει την πετσέτα και να την κατεβάζει μαζί με το κιλοτάκι της μέχρι τη μέση του κώλου της που πλέον είχε φανερωθεί. Έβαλε λάδι στα χέρια του και άρχισε να της κάνει μασάζ στον κώλο. Με περίτεχνες κινήσεις έβγαλε όλο το κιλοτάκι της και όλα πια ήταν σε κοινή θέα. Το μουνάκι της πάντα ξυρισμένο. Για αρκετή ώρα συνεχιζόταν το μασάζ στα πόδια και στον κώλο της Βαγγελιώς. Κάποια στιγμή τη γυρίζει ανάσκελα και τα υπέροχα βυζάκια της έκαναν και αυτά την εμφάνιση τους. Της άνοιξε λίγο τα πόδια και άρχισε να κάνει μασάζ στο εσωτερικό τους και τα χέρια του ακουμπούσαν το ξυρισμένο μουνάκι της. Συνέχισε πιο πάνω μέχρι που τα χέρια του έπιασαν τα βυζάκια με τις ρώγες της να έχουν σκληρύνει αφάνταστα.

Αυτό συνεχίστηκε για μία ώρα περίπου. Κάποια στιγμή τελείωσε το μασάζ και της είπε να μη σηκωθεί αμέσως και αυτός βγήκε από το δωμάτιο. Βρήκα την ευκαιρία και μπήκα μέσα στο δωμάτιο. Η Βαγγελιώ είχε γυρίσει μπρούμυτα και βλέπω το κωλαράκι της γεμάτο λάδι. Έβαλα το χέρι μου και κατάλαβα ότι η τρύπα του κώλου της ήταν γεμάτη λάδι όπως και το μουνάκι της. Τη ρώτησα αμέσως αν της έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο μουνί της και στον κώλο της αλλά το αρνήθηκε. Δεν την πίστεψα γιατί το μουνάκι της ήταν τόσο υγρό που είχε χύσει σίγουρα. Άνοιξα το φερμουάρ από το παντελόνι μου, έβγαλα έξω το καυλί μου που είχε γίνει σκληρό και της το έβαλα στο στόμα.

Άρχισε να το γλείφει με μανία μέχρι που κάποια στιγμή άρχισα και εγώ να χύνω μέσα στο στόμα της. Όταν τελείωσα σηκώθηκε και αυτή, ντύθηκε και φύγαμε και οι δύο ευχαριστημένοι. Στο αυτοκίνητο μου είπε ότι ο μασέρ έβαζε συνέχεια τα δάχτυλα του στο μουνί και τον κώλο της και την έκανε να χύσει δυο φορές.

Copyright protected OW ref: 168522

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.