Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ως εταιρεία είχαμε, στα πλαίσια της προώθησης, αναλάβει και κάποιες χορηγίες σε αθλητικά σωματεία, φιλανθρωπικούς συλλόγους, ΜΚΟ. Μία από αυτές ήταν σε μία ομάδα μπάσκετ εθνικών μικρότερων κατηγοριών.

Ένα από τα καθήκοντα μου στα πλαίσια όλων αυτών των συνεργασιών, ήταν ανά τακτά διαστήματα να επισκέπτομαι τους επιχορηγούμενους μας.

Την ημέρα που έπρεπε να επισκεφθώ την ομάδα μπάσκετ πέρασα από το γραφείο της Βίκυς να την ενημερώσω (ως προϊσταμένη μου) ότι φεύγω.

- Δεν έχω πολύ δουλειά σήμερα, θα έρθω μαζί σου να πάρω και λίγο αέρα.

Κατεβήκαμε στο υπόγειο γκαράζ για να πάρουμε το αυτοκίνητο μου και να φύγουμε. Η Βίκυ όπως πάντα ήταν αυτό που αποκαλούσα "μια σικ καύλα". Πέδιλο (ήταν καλοκαίρι) ψηλοτάκουνο στιλέτο και φόρεμα πολύχρωμο μέχρι το γόνατο αρκετά όμως εφαρμοστό και με ντεκολτέ που αναδείκνυε διακριτικά τα φοβερά βυζιά της και άφηνε κάποιες στιγμές να φανεί το κόκκινο δαντελωτό σουτιέν.

Στο γκαράζ δεν ήταν κανείς, οπότε μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο βρήκα την ευκαιρία να την χουφτώσω και να χαϊδέψω λίγο το μουνάκι της το οποίο ήταν φρεσκοξυρισμένο και αρκετά υγρό. Εκείνη βογκώντας από καύλα μου ξεκούμπωσε το παντελόνι έβγαλε έξω τον πούτσο μου που ήταν ήδη τούμπανο και άρχιζε να μου τον παίζει. Τότε της έσπρωξα το κεφάλι προς τα κάτω και χωρίς καμία αντίσταση πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τον έβαζε βαθιά μέσα στο στόμα χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τα αρχίδια μου. Δεν άργησα πολύ να χύσω στο στόμα της και αφού τα κατάπιε όλα μέχρι τελευταίας σταγόνας και καθάρισε με τη γλώσσα της ότι είχε στάξει, ξεκινήσαμε για το γήπεδο.

Είχαμε ραντεβού με τον πρόεδρο της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο που προπονούνταν καθώς θα ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την προπόνηση.

Φτάσαμε στην ώρα μας, έκανα τις συστάσεις και όσο διαρκούσε η προπόνηση συζητήσαμε διάφορα θέματα σχετικά με τη χορηγία. Όσο συζητάγαμε έβλεπα τη Βίκυ ανήσυχη. Όταν τελειώσαμε τη συζήτηση και ενώ η ομάδα ήταν ήδη στα αποδυτήρια, η Βίκυ είπε στον πρόεδρο:

- Μπορείτε να μας δείξετε τις εγκαταστάσεις μια και θα χορηγήσουμε την ανακαίνιση των αποδυτηρίων;

- Βεβαίως αλλά αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα μέσα.

- Κανένα πρόβλημα απαντάει αυτή και τότε κατάλαβα ότι θα γινόταν κάτι χωρίς προηγούμενο.

Κατευθυνθήκαμε προς τα αποδυτήρια μαζί με τον πρόεδρο. Μπαίνοντας μέσα το θέαμα που αντίκρισε η Βίκυ σίγουρα την καύλωσε περισσότερο απ’ όσο ήταν ήδη καυλωμένη. Κάποιοι από τους παίχτες ήταν κάτω από τα ντους ολόγυμνοι και πλένονταν. Άλλοι ήταν στους πάγκους ολόγυμνοι και σκουπίζονταν και λίγοι ήταν με το εσώρουχο. Με το που μπήκαμε και είδαν τη Βίκυ ορισμένοι προσπάθησαν να καλύψουν τις πούτσες τους ενώ κάποιοι άλλοι πιο τολμηροί έμειναν με τις πούτσες έξω και κοιτούσαν την Βίκυ με αρκετά πονηρό ύφος.

Αφού ο πρόεδρος μας έκανε μια μικρή ξενάγηση και μας εξήγησε τι χρειάζεται να βελτιωθεί πρότεινε να συνεχίσουμε στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Τότε ένας από τους αθλητές είπε:

- Έχουμε κι άλλα θέματα να συζητήσουμε πρόεδρε.

Η Βίκυ αμέσως πετάχτηκε:

- Πήγαινε εσύ με τον πρόεδρο και θα τα συζητήσω εγώ με τα παιδιά.

Αμέσως κατάλαβα που πήγαινε το πράγμα και ενώ βγήκα έξω με τον πρόεδρο ο νους μου ήταν συνεχώς στα αποδυτήρια και φρόντισα να τελειώσω γρήγορα τη βόλτα με τον πρόεδρο ώστε να επιστρέψω στη Βίκυ για να δω πως "συζητάει με την ομάδα". Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είδαμε τους παίχτες μαζεμένους στο βάθος των αποδυτηρίων και ακουγόταν βογκητά. Πλησιάσαμε και είδαμε το θέαμα που αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα μας έκανε να βγάλουμε αμέσως τις πούτσες μας έξω και να μπούμε στο παιχνίδι. H Βίκυ ήταν στα γόνατα φορώντας μόνο το κόκκινο δαντελωτό κιλοτάκι της και τα πέδιλα της, περικυκλωμένη από 17 γυμνούς και καυλωμένους άντρες. Τσιμπούκωνε τον έναν πίσω από τον άλλον ενώ ταυτόχρονα με τα χέρια της έπαιζε δύο καβλιά. Της χούφτωναν και της έγλειφαν τα βυζιά.

- Τι γυναικάρα είσαι καύλα μου…

μούγκριζε ένας πανύψηλος τύπος με τεράστιο καβλί την ώρα που η Βίκυ έπαιζε με τη γλώσσα της το πουτσοκέφαλο του. Και εγώ και ο πρόεδρος είχαμε γδυθεί και με τις καυλωμένες πούτσες μας είχαμε πλησιάσει στον κύκλο. H Βίκυ είχε χώσει το καβλί του ψηλού βαθιά στο στόμα της και το ρούφαγε με μανία ενώ έπαιζε δυνατά δύο πούτσες. Περίμεναν όλοι τη σειρά τους για να τσιμπουκώσουν το Βικάκι, παίζοντας τις πούτσες τους ενώ χούφτωναν και τις βυζάρες της. O ψηλός κρατούσε τη Βίκυ από το κεφάλι και της γαμούσε κυριολεκτικά το στόμα χώνοντας μέσα έξω το πολύ χοντρό καβλί του μέχρι τα αρχίδια. Ο Βίκυ παρ' ότι πνίγονταν έδειχνε να το ευχαριστιέται αφάνταστα.

Ο ψηλός αφού της γάμησε το στόμα για αρκετή ώρα, έδωσε τη σειρά του στον επόμενο ψωλαρά για να γεμίσει το στόμα της Βίκυς που ήταν ιδρωμένη και απίστευτα καυλωμένη. Ρούφαγε τα καβλιά το ένα μετά το άλλο χωρίς να σταματάει λεπτό. Ξεκίναγε την πίπα γλείφοντας τα αρχίδια και μετά ανέβαινε σιγά-σιγά μέχρι το πουτσοκέφαλο και αφού το έγλειφε μετά άρχιζε το δυνατό τσιμπούκι χώνοντας την πούτσα βαθιά στο στόμα όσο πάει αρχίζοντας αργά και αυξάνοντας ρυθμό. Πέρασαν όλοι από το στόμα της και τελευταίοι εγώ με τον πρόεδρο όπου μας τσιμπούκωνε εναλλάξ. Ο πρόεδρος είχε τρελαθεί από το τσιμπούκι.

- Τι καύλα είσαι εσύ μωρό μου; Θέλω να σου σκίσω το μουνάκι έλεγε στη Βίκυ όσο αυτή βύθιζε στο λαρύγγι την ψωλή του.

Το πάρτι συνεχίστηκε με τη Βίκυ να ξαπλώνει πάνω σε ένα πάγκο γυμναστικής έχοντας μείνει πλέον τελείως γυμνή μόνο με τα ψηλοτάκουνα της, να χαϊδεύει το ξυρισμένο μουνάκι λίγο πριν αρχίσουν να το ξεσκίζουν 19 πούτσες.

O ψηλός που της γαμούσε πριν το στόμα ήταν ο πρώτος που τον έβαλε στο μουνάκι της ενώ ταυτόχρονα όπως ήταν ξαπλωμένη τσιμπούκωνε έναν ακόμα.

Έβαλε το καβλί του στο μουσκεμένο μουνί της στην αρχή αργά, αλλά σιγά-σιγά αύξανε την ταχύτητα χώνοντας όλο το καβλί του βαθιά μέσα της φτάνοντας το μέχρι τα αρχίδια. Έβαλε τα πόδια της στους ώμους του και άρχισε να της σφυροκοπάει το μουνί με ταχύτητα και δύναμη χτυπώντας τα αρχίδια του στα κωλομέρια της ενώ ο δεύτερος γαμιάς την πίπωνε κρατώντας την από τα μαλλιά και χώνοντας τον πούτσο του μέσα έξω στο στόμα της πνίγοντας την. Ο υπόλοιποι περίμεναν τη σειρά τους παίζοντας τις πούτσες τους και ετοιμάζονταν για να περάσουν και αυτοί από το μουνί και το στόμα της. Η Βίκυ ήταν ιδρωμένη και είχε παραδοθεί εντελώς στις ορέξεις των γαμιάδων της. Κάποιοι τη γαμούσαν ιδιαίτερα άγρια σφυροκοπώντας το μουνί και το στόμα της ρίχνοντας της χαστούκια στις φοβερές βυζάρες και βρίζοντας τη.

- Έτσι καργιόλα, ρούφα το καβλί μου, σου ξεσκίζω το μουνί μωρή ξεκωλιάρα.

Το γαμήσι συνεχίστηκε για ώρα έτσι και αφού πέρασαν όλοι από το μουνί (και εγώ βέβαια) και το στόμα της (κάποιοι και δύο φορές) το σκηνικό έγινε ακόμα πιο άγριο. Ο ψηλός ξάπλωσε πάνω στον πάγκο και έβαλε την Βίκυ να κάτσει πάνω στον πούτσο του με την πλάτη προς αυτόν και κρατώντας της τα πόδια ψηλά άρχισε να της σκίζει το μουνί. Τότε η Βίκυ ξεπέρασε τον εαυτό της. Ζήτησε από τους υπόλοιπους να της βάλουν άλλη μια πούτσα στο μουνί για να τη ξεσκίσουν όσο δεν πάει.

Τότε άλλος ένας γαμιάς πλησίασε και κάρφωσε τον πούτσο στο μουνί της το οποίο με δύο καβλιά μέσα του είχε ανοίξει όσο δεν πάει. Η Βίκυ ούρλιαξε στην αρχή από πόνο άλλα όταν οι δύο πούτσες άρχισαν να τη σκίζουν ταυτόχρονα άρχισε να φωνάζει:

- Έτσι ψωλαράδες μου, ξεσκίστε με την πουτάνα, δώστε μου πούτσο.

Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Ο ένας μετά τον άλλον έβαζαν το καβλί τους βαθιά στο μουνί της και την έβλεπα να έχει καυλώσει απίστευτα χύνοντας συνεχώς. Ήρθε και η σειρά μου να την καρφώσω. Της τον έβαλα με δύναμη και ενώ ο ψηλός συνέχιζε το σφυροκόπημα από κάτω ξεκίνησα να την καρφώνω. Με κοίταζε στα μάτια και μου έλεγε να την ξεσκίσω όσο πιο δυνατά μπορώ. Την πήδαγα ασταμάτητα και δυνατά κρατώντας τη από τα μαλλιά και ρίχνοντας της χαστουκάκια στα βυζιά. Αφού της ανοίξαμε το μουνί όσο δεν πάει η συνέχεια ήταν ακόμα πιο άγρια.

Τη σηκώσαμε όρθια και ο ψηλός την πήρε αγκαλιά και την πήγε σε μια αίθουσα γυμναστικής που ήταν δίπλα από τα αποδυτήρια όπου και είχε διάφορα όργανα γυμναστικής. Πήρε ένα σκοινάκι γυμναστικής και την έβαλε όρθια να πιαστεί από τις μπάρες στον τοίχο και της έδεσε τα χέρια στις μπάρες με το σκοινάκι. Η θέα της Βίκυς ολόγυμνης, ιδρωμένης με τα ψηλοτάκουνα και τον κώλο τουρλωμένο με έφτασε στα όρια να χύσω.

Ο ψηλός πήρε ένα μπουκάλι λάδι για μασάζ που είχαν στα αποδυτήρια και αφού έβαλε στα χέρια του άρχισε να το αλείφει στην κωλοτρυπίδα της Βίκυς. Αφού έβαλε και λάδι πάνω στο καβλί του το πλησίασε στον κώλο της και σιγά-σιγά άρχισε να το βυθίζει στην κωλοτρυπίδα της.

- Έτσι σκίσε μου των κώλο…

μούγκρισε η Βίκυ. Άρχισε να επιταχύνει το ρυθμό του και να χώνει πιο βαθιά τον πούτσο του μέχρι που έφτασε να της σφυροκοπά τον κώλο χτυπώντας τα αρχίδια του πάνω στα κωλομέρια της και τραβώντας της τα μαλλιά προς τα πίσω και χουφτώνοντας τις υπέροχες βυζάρες της. Αφού την γάμησε για αρκετή ώρα και της άνοιξε καλά την κωλοτρυπίδα άρχισαν να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι που πέρναγαν ένας-ένας από τον κώλο της σε ένα άγριο γαμήσι που φαινόταν να μην τελειώνει ποτέ. Τα χαστούκια στα κωλομάγουλα έπεφταν βροχή και της είχαν κοκκινίσει τον κώλο. Οι πούτσες έσκιζαν την κωλοτρυπίδα της η μία μετά την άλλη. Τελευταίος που γάμησε την κωλοτρυπίδα της ήμουν εγώ που στην κυριολεξία την ξέσκισα ενώ της τράβαγα πίσω το μαλλί και με το άλλο χέρι της έπαιζα με δύναμη και ταχύτητα το μουνί το οποίο έσταζε.

- Έτσι… σκίσε μου την κωλοτρυπίδα με τον πούτσο σου. Χύνω η πουτάνα!

Αφού πέρασαν όλοι από τον κώλο της, τη λύσαμε από τις μπάρες και την ξαπλώσαμε σε κάποια στρώματα γυμναστικής που ήταν εκεί και αφού την αφήσαμε λίγο να ξεκουραστεί συνεχίσαμε το τρελό γαμήσι. Έκατσε πάνω στην πούτσα μου και άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω ενώ ένας άλλος γαμιάς της άνοιξε τα κωλομέρια και κάρφωσε χωρίς δυσκολία την ήδη ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα της. Και ενώ δύο πούτσες την είχαν κάνει σάντουιτς ξεσκίζοντας μουνί και κώλο μαζί μια τρίτη της έκλεινε το στόμα μπαίνοντας βαθιά μέχρι το λαρύγγι της .

Η μία μετά την άλλη οι πούτσες μπαινόβγαιναν στον κώλο της και στο στόμα ενώ το μουνί συνέχιζε να είναι αποκλειστικότητα μου. Αφού συνεχίσαμε για ώρα έτσι με τρεις πούτσες να γαμάνε όλες τις τρύπες της Βίκυς, τη σηκώσαμε όρθια και αρχίσαμε να τη χουφτώνουμε, να της γλείφουμε τις υπέροχες βυζάρες και να της βάζουμε δάχτυλα παντού. Ο ψηλός της σήκωσε το πόδι ψηλά, το ακούμπησε πάνω στις μπάρες και της έβαλε τον πούτσο στο μουνί ενώ ένας άλλος της τον έχωσε στον κώλο. Την πήδαγαν στο όρθιο και στις δύο τρύπες. Η Βίκυ εξαντλημένη πλέον από το ατελείωτο γαμήσι και έχοντας φάει αμέτρητες πούτσες σε όλες τις τρύπες της είχε αφεθεί στα χέρια των γαμιάδων της που την πήδαγαν όρθια ο ένας μετά τον άλλον. Κάποια στιγμή και ενώ είχαν περάσει από τις τρύπες της για άλλη μια φορά όλοι ψέλλισε:

- Δε μπορώ άλλο, ξαπλώστε με και κάντε ότι θέλετε. Θέλω να με χύσετε παντού.

Την ξάπλωσαν στα στρώματα και μαζεύτηκαν όλοι γύρω της παίζοντας τις πούτσες τους που όπως είναι λογικό μετά από τόσο γαμήσι ήταν έτοιμες να χύσουν. Ο Βίκυ περίμενε ξαπλωμένη ανάσκελα με το στόμα ανοιχτό έτοιμο να καταπιεί όλο το χύσι. Ο πρώτος που έχυσε της έριξε πολύ χύσι στο στόμα και στο πρόσωπο, ο δεύτερος στα βυζιά, ο τρίτος στο στόμα και έτσι η Βίκυ έφαγε 19 χυσίματα σε όλο το σώμα. Κατάπιε τεράστιες ποσότητες, το πρόσωπο της ήταν άσπρο και τα χύσια έτρεχαν στα βυζιά της φτάνοντας μέχρι το μουνί της. Εγώ την έχυσα τελευταίος πάνω στα βυζιά.

Αφού τελειώσαμε όλοι μπήκε κάτω από ντους, ξέπλυνε τα χύσια, λούστηκε, έπλυνε καλά μουνί κώλο και βγήκε έξω να στεγνώσει τυλιγμένη με μια πετσέτα. Στα αποδυτήρια είχα μείνει μόνο εγώ και ο πρόεδρος και αφού ντύθηκε και έγινε ξανά η γνωστή Βίκυ κλείσαμε και φύγαμε.

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο τη ρώτησα αν θέλει να πάμε για φαγητό πριν γυρίσουμε στο γραφείο και γελώντας μου απάντησε:

- Άστο… νιώθω χορτασμένη!




Copyright protected OW ref: 168426



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.