Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Γιώργος και έχω σχέση με τη Νίκη 3 χρόνια. Περνάμε καλά μαζί, στον ερωτικό τομέα όμως έχουμε βαλτώσει. Δεν είναι ότι δεν το κάνουμε συχνά, έχουμε όμως μάθει πλέον ο ένας τον άλλο, έχουμε κάνει τα πάντα μαζί, δεν υπάρχει κάτι να με ξαφνιάσει σε αυτή. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν είμαι ήσυχος, παίζει πολύ το μάτι μου και όταν μου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρω λίγο δεν τη χάνω. Μέχρι εκεί όμως, τουλάχιστον έως πρόσφατα. Έκτοτε έπεσα στα δίχτυα της Άννας.

Η Άννα είναι κοινή μας φίλη, που την ήξερα από τη σχολή και όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν γνώρισε τη Νίκη σαν κοπέλες δέθηκαν περισσότερο. Παλιά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, τελευταίο καιρό όμως έχει εξελιχθεί σε ένα υπέρτατο πατόμουνο. Ξανθιά με μαλλί μακρύ μέχρι τη μέση, έχει φτιάξει τέλειο σώμα από τη γυμναστική. Το στήθος της έδεσε και ανορθώθηκε, η μέση της έσφιξε και έδεσε υπέροχα με το υπόλοιπο σώμα, τα πόδια της είναι πλέον καλοσχηματισμένα. Και από τότε που έφτιαξε το σώμα της φροντίζει να περιποιείται τον εαυτό της περισσότερο. Ντύνεται πιο προκλητικά, βάφεται εντονότερα και έχει αναπτύξει φοβερό ταμπεραμέντο. Έπαιξε το ρόλο του σε αυτό και το γεγονός ότι της την πέφτουν συχνότερα, που της ανέβασε στα ύψη την αυτοπεποίθηση. Γενικότερα το μαζεμένο κοριτσάκι που ήξερα στη Σχολή πλέον είναι μια θεογκόμενα που και μόνο με τον τρόπο που κινούνταν και φερόταν σε έκανε να την προσέξεις, και άπαξ και την πρόσεχες δεν την ξεχνούσες εύκολα.

Παρ' όλο που την ήξερα και πριν την αλλαγή της, το γεγονός ότι κάναμε παρέα μου εξασφάλιζε κάποια προνόμια πάνω της. Μπορούσα να την παίρνω μάτι σε παραλίες με μπικίνι, σε μπουζούκια με σέξι φορέματα, σε κλαμπ με μίνι, σε γυμναστήρια με κολάν. Είχα καλή και προνομιακή αντίληψη του σώματός της, και αυτό εκτός από οφθαλμόλουτρο μου προσέφερε κάποιες καλές ευκαιρίες για μαλακία. Και φυσικά κερδισμένη από την όλη φάση έβγαινε και η Νίκη, όταν ξεσπούσα τις καύλες μου πάνω της κι έκανε ανάσταση.

Μέρος της αλλαγής της Άννας ήταν και η επαγγελματική ενασχόλησή της με κλαμπάκια. Από τότε που λόγω εμφάνισης δεν περνούσε πλέον απαρατήρητη στα μαγαζιά που σύχναζε, άρχισε να το εκμεταλλεύεται για χαρτζιλίκι. Σέρβιρε, έκανε πόρτα, έκανε pr, έβγαζε τις φωτογραφίες της στη μπάρα. Κέρδιζε λεφτά, έκανε γνωριμίες, καλοπερνούσε γενικώς. Συχνά λοιπόν πηγαίναμε στο μαγαζί που δούλευε, να την ενισχύσουμε, με τη Νίκη και την υπόλοιπη παρέα κι επ’ ευκαιρία κουβαλούσα μαζί και φίλους μου που την είχαν εντοπίσει από facebook, instagram κλπ και ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Σπάνια κάποιος από αυτούς ήταν τυχερός, εγώ όμως ήμουν πάντα ο μάγκας που την ήξερα και μπορούσα να τους δώσω μια ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι εκείνο το μοιραίο βράδυ που άλλαξαν όλα.

Είχαμε πάει άλλη μια φορά στο μαγαζί της, με τη Νίκη και δύο φίλες μας, και πίναμε το ένα ποτό μετά το άλλο. Η Νίκη και οι άλλες δύο χόρευαν, εγώ δεν το έχω πολύ με το σπορ και είχα αράξει στο τραπέζι. Τότε με πλησίασε η Άννα, που γενικά γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και με άρπαξε με το ζόρι να χορέψουμε. Δε με παραξένεψε, γέλασα γιατί το έκανε συχνά όταν με έβλεπε να βαριέμαι. Ήταν πολύ σέξι, φορούσε ένα λεοπάρ λινό μπλουζάκι που έδενε στο λαιμό και μια στενή δερμάτινη φούστα που διέγραφε τέλεια τις καμπύλες του σώματός της. Ειδικά ο κώλος της ήταν άλλο πράγμα, είχα ήδη αρκετή ώρα που φανταζόμουν να την ξεσκίζω. Με έπιασε από το λαιμό και κουνιόταν μπροστά μου στον αργό ρυθμό της μουσικής. Όταν το γύρισε σε τσιφτετέλι γύρισε ανάποδα, έβαλε τα χέρια μου στη μέση της και άρχισε να μου τρίβεται. Τότε κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο κώλος της τριβόταν στον καβάλο μου, με αποτέλεσμα να έχει γίνει ο πούτσος μου τούρμπο. Πίεζε τα χέρια μου πάνω της και τα μετακινούσε από τη μέση στον κώλο της. Δεν το πίστευα ότι με έβαζε να τη χουφτώνω. Αν και ήμουν τέρμα καυλωμένος τα χρειάστηκα, η Νίκη ήταν στο ίδιο μέρος και αν το έπαιρνε χαμπάρι θα είχαμε δράματα. Την άφησα απότομα, και μου έριξε ένα φλογερό βλέμμα που με τρόμαξε. Με άφησε μπερδεμένο και σύξυλο να προσπαθώ να διαχειριστώ την καύλα μου. Ήπια μονορούφι ένα ουίσκι και έφυγα στην τουαλέτα να ρίξω νερό στο πρόσωπό μου. Όταν συνήλθα κάπως έκανα να βγω, μέχρι που διέκρινα την Άννα να μιλάει με μια φίλη της από το μαγαζί στην πόρτα. Πλησίασα χωρίς να με καταλάβουν και κρυφάκουσα.

- Σου λέω δε θα μου ξεφύγει, δεν υπάρχει περίπτωση.

- Ρε πρόσεχε, παίζεις με τη φωτιά, η κοπέλα του ήταν εδώ σήμερα.

- Γι' αυτό και δεν έκανε τίποτα. Ας μην ήταν θα σου έλεγα εγώ!

- Μα εσείς ήσαστε φίλοι, τι σας έπιασε ξαφνικά;

- Από τότε που μου είπε η Νίκη πόσο καλός είναι στο σεξ έχω κολλήσει, θέλω να τον δοκιμάσω. Αν ισχύουν αυτά που άκουσα, η πούτσα του πρέπει να είναι τεράστια, δε θα χάσω την ευκαιρία. Το επόμενο ΣΚ η Νίκη φεύγει για τριήμερο. Κάτσε να φτάσει σπίτι της και ο Γιώργος δε θα μου ξεφύγει.

Τότε έφυγαν και μπήκαν στην τουαλέτα των γυναικών, οπότε μπόρεσα και εγώ να βγω. Δεν ήξερα πω να αισθανθώ. Η φίλη μου με κυνηγούσε πλέον, η φάση είχε γίνει επικίνδυνη αλλά δε με χάλαγε καθόλου. Άλλωστε φαινόταν αποφασισμένη και για να θυμόταν ότι η Νίκη θα έφευγε το είχε σχεδιάσει πολύ το πράγμα. Με είχε κάνει τούρμπο και η ευκαιρία ήταν μπροστά μου. Δε θα έκανα τίποτα, θα την άφηνα να κινηθεί αυτή κι ό, τι έβγαινε.

Μέχρι το επόμενο Σάββατο οι μέρες απλά δεν περνούσαν. Η Νίκη έφυγε το πρωί τελείως απρόθυμα, σε σημείο που αναρωτιόμουν μην είχε υποψιαστεί κάτι. Η καύλα όμως δε με άφηνε να σκεφτώ. Όταν έφυγε άραξα στον καναπέ περιμένοντα κι εγώ δεν ξέρω τι, ενώ αναπολούσα τη φάση του προηγούμενου Σαββάτου. Μισή ώρα μετά χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα και είδα μπροστά μου την Άννα.

Ποια Άννα όμως. Μια Άννα βαμμένη στην εντέλεια, με τέλειο πρόσωπο, κοντό φόρεμα μέχρι τους μηρούς με τα μπράτσα έξω, μπεζ με σχεδιάκια και ασορτί ψηλά τακούνια. Μπήκε μέσα χωρίς να περιμένει να της μιλήσω, πήγε στον καναπέ και κάθισε σταυροπόδι επιδεικτικά. Γέλασα μέσα στην αμηχανία μου, τη ρώτησα πως κι από δω και μου είπε ότι περίμενε από κάτω να φύγει η Νίκη. Η ευθύτητά της με άφησε άφωνο, κάθισα δίπλα της και πριν το καταλάβω πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο μπούτι της. Άρχισα να τη χουφτώνω χωρίς να το πολυσκεφτώ, τα μπούτια της ήταν ακαταμάχητα ελκυστικά. Με φίλησε παθιασμένα και έπιασε τον καυλωμένο πούτσο μου πάνω από τη φόρμα.

- Για να δούμε, είναι όντως τόσο μεγάλος όσο λέει η φίλη μου;

Με μια γρήγορη κίνηση, χωρίς να με αφήσει να το πολυσκεφτώ, μου κατέβασε τη φόρμα και το μποξεράκι και έβγαλε το καυλί μου έξω. Στο σημείο αυτό πρέπει να πω ότι στον τομέα αυτό είμαι όντως δυνατός, το καυλί μου ξεπερνά τους 20 πόντους και εκείνη τη μέρα η Άννα με είχε καυλώσει τρομερά. Πριν προλάβω να το καταλάβω έπιασε τον πούτσο μου με το χέρι της, τον τρόμπαρε 2 φορές, έφτυσε το πουτσοκέφαλο και τον πήρε στο στόμα της. Το πουτανάκι είχε ένα στοματάκι κόλαση. Μου έκανε ένα τέλειο τσιμπούκι, δε σταμάτησε στιγμή να με γλείφει και να με ρουφάει. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά έχυσα μέσα στο στόμα της και δεν άφησε ούτε σταγόνα να ξεφύγει. Τότε ανασηκώθηκε, έγλειψε επιδεικτικά τα χείλη της και μου έριξε ένα βλέμμα όλο αυταρέσκεια.

Στο σημείο αυτό μου γύρισε το μάτι. Καμία γκόμενα μέχρι σήμερα δε μου έπαιρνε την πρωτοβουλία στο σεξ. Πάντα τον πρώτο λόγο τον είχα εγώ. Από πού κι ως που τώρα η Αννούλα που όταν τη γνώρισα ήταν μια μαζεμένη κοπελίτσα με χειριζόταν σαν παθητικό παίκτη; Τελείωσε, αφού θέλει πούτσα θα της τη δώσω να τη φάει.

Όπως ήταν πάνω μου μετά την πίπα, της δίνω μια γερή σπρωξιά και την πετάω στο πάτωμα. Πριν προλάβει να αντιδράσει την αρπάζω από το μαλλί και αρχίζω να τη σέρνω στην κρεβατοκάμαρα. Στη διαδρομή πονούσε και ούρλιαζε, δε με ένοιαζε όμως. Όταν φτάσαμε τη σήκωσα και την πέταξα μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι. Τώρα θα της δείξω ποιος κάνει κουμάντο. Χούφτωσα γερά τον κώλο της πάνω από το φόρεμα και μετά της το σήκωσα μέχρι πάνω. Η τέλεια κωλάρα της και το μαύρο στρινγκάκι αποκαλύφθηκαν. Έσκισα το στρινγκάκι και άρχισα να της βαράω δυνατά χαστούκια στα κωλομάγουλα και τα μπούτια. Ούρλιαζε από καύλα σε κάθε χτύπημα και με πώρωνε περισσότερο.

- Σου αρέσει μωρή καργιόλα; Λέγε, σου αρέσει;

- Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις ρε; Έχυσες μια φορά και τέλος;

Τσαντίστηκα ξανά. Δεν έβαζε μυαλό η καργιόλα. Έχωσα γερά τον αντίχειρά μου στην τρυπούλα της, για να διαπιστώσω ότι μόνο στενή δεν ήταν. Ήταν προφανές ότι τον έτρωγε συχνά από πίσω. Ακόμα καλύτερα για εμένα, η σκέψη ότι θα έσκιζα επιτέλους την κωλάρα της με είχε κάνει να καυλώσω ξανά. Την έσπρωξα γερά για να τουρλώσει το κωλαράκι της, άλειψα τον πούτσο μου με λιπαντικό που είχα στο κομοδίνο και παραβίασα την πίσω πόρτα της χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ήταν πιο ανοικτή απ’ όσο φανταζόμουν, μπορούσα να μπαινοβγαίνω εύκολα. Με κάθε σπρώξιμο η κωλοτρυπίδα της άνοιγε ακόμα περισσότερο, το καυλί μου έφτανε όλο και βαθύτερα. Η Άννα βογκούσε κι όσο την άκουγα επιτάχυνα περισσότερο. Με είχε τσαντίσει πολύ, την κρατούσα γερά από τη μέση και της τον έχωνα αλύπητα, μέσα-έξω όσο πιο γρήγορα άντεχα. Το φόρεμά της από τη συνεχόμενη ορμή είχε μαζευτεί κοντά στο στήθος της. Το γεγονός ότι είχα στο έλεός μου την κωλάρα της με τρέλαινε. Άντεξα να την ξεσκίζω μόνο κάνα εικοσάλεπτο, ώσπου έχυσα για άλλη μια φορά βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

Βγήκα από μέσα της και έπεσα στο κρεβάτι εξαντλημένος. Η Άννα έγειρε από πάνω μου με ένα βλέμμα όλο καύλα, με κοίταξε στα μάτια και είπε:

- Τελικά αλήθεια έλεγε η Νίκη.

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γαμήσι και ξέσκισμα. Πηδηχτήκαμε ούτε που ξέρω πόσες φορές μέσα σε δύο ημέρες, την πήρα από παντού. Δε χόρταινε να πίνει τα χύσια μου κι εγώ να τη χουφτώνω και να τη σκίζω. Η Νίκη γύρισε Κυριακή βράδυ και δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.




Copyright protected OW ref: 168266



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.