Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλοι οι άνθρωποι πιστεύω στην ερωτική τους ζωή έχουν αντιμετωπίσει απρόοπτες καταστάσεις, άλλες περνάνε γρήγορα και τις ξεχνάς και άλλες μένουν και τις θυμάσαι!

Καταρχήν είμαι ο Κωνσταντίνος, 65 ετών σήμερα, παντρεμένος και μια ερωτική γνωριμία που συνέβη το 2016 τη θυμάμαι σα χθες!

Πλησίαζε κάπου το Πάσχα τέτοιες ημέρες, και η εταιρεία (αριθμούσε περί τα 12 άτομα) που εργαζόμουν σαν πωλητής έβαλε μια αγγελία για κάλυψη θέσης γραμματέως λόγω συνταξιοδότησης της προηγούμενης. Αν και δεν ήμουν σε αυτό το αντικείμενο, είχα μάθει ότι οι αιτήσεις για τη θέση αυτή που ζητάγαμε ήταν καμιά 45αριά και μάλιστα οι περισσότερες συνοδευόταν με πλούσια βιογραφικά. Ένα πρωί, λίγο πριν ξεκινήσω για κάποια πώληση, κάθισα για λίγο στον υπολογιστή να τσεκάρω τις δουλειές της ημέρας. Ένα e-mail όμως μου τράβηξε την προσοχή που δεν αφορούσε πώληση, αλλά ζήταγε τη θέση την κενή της γραμματέως!

Κυρία με προϋπηρεσία κλπ... Αργυρώ Κ... 55 ετών... τηλ...

Πήρα τηλέφωνο την ίδια στιγμή να ενημερώσω την κυρία ότι λάθος έστειλε το μήνυμα και να το ξαναστείλει εκεί που έπρεπε μιας και την άλλη μέρα έληγε η προθεσμία. Όντως η κυρία με ευχαρίστησε, το ξαναέστειλε και κάπου νόμιζα ότι το θέμα είχε τελειώσει τουλάχιστον για μένα, αλλά δεν ήταν όμως έτσι. Λίγο πριν το μεσημέρι και κατά την επιστροφή μου στο γραφείο ένα τηλεφώνημα ήταν η αρχή να ζήσω μια από τις πιο καυτές και καυλωτικές περιπέτειες που είχα ζήσει έως τότε.

- Γεια σας, είμαι η κυρία που είχαμε μιλήσει το πρωί, θα θυμάστε πιστεύω, με το e-mail.

- Nαι… γεια σας κυρία.

- Αργυρώ είναι το όνομά μου.

- Σωστά… σε τι μπορώ να φανώ χρήσιμος;

- Συγνώμη κύριε Κώστα που ενοχλώ, τα είπαμε και το πρωί βέβαια ότι δεν είστε αρμόδιος για προσλήψεις, αλλά βλέποντας τον αριθμό του τηλεφώνου που με καλέσατε το πρωί και σκεπτόμενη την ανάγκη που έχω για να πάρω αυτή τη θέση βρήκα το θάρρος να σας ενοχλήσω. Κύριε Κώστα… μικρή για σύνταξη μεγάλη για δουλειά αυτό τα λέει όλα!

Μιλήσαμε αρκετά στο τηλέφωνο εκείνη τη μέρα, παντρεμένη η Αργυρώ, ο άνδρας της εποχιακός απασχολούμενος και όχι καλά αμειβόμενος, γιος φαντάρος ο ένας, φοιτητής ο άλλος, έμενε άνω Κυψέλη, χρεωμένη με δάνεια και είχε ανάγκη τη δουλειά όσο τίποτε άλλο, από ότι κατάλαβα έψαχνε κάποιο στήριγμα να προωθήσει λίγο την αίτησή της. Της εξήγησα ακόμα μια φορά ότι όχι μόνο δεν ήταν αρμοδιότητά μου αλλά θα είχε και ένα συναγωνισμό με 45 περίπου γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά από τη μεριά μου το μόνο που θα μπορούσα να κάνω να ασκήσω λίγη πίεση δήθεν σαν γνωστή μου και μάλιστα σαν εγγυητής!

Με το Δ/ντή μου είχα καλές σχέσεις λόγω του τζίρου που έφερνα στην εταιρεία και αυτό τελικά μέτρησε για να την προσλάβουν. Σε 2-3 μέρες την ειδοποίησαν και γεμάτη χαρά και αφού τακτοποίησε τα σχετικά με την πρόσληψή της ήρθε και με βρήκε το επόμενο μεσημέρι στο γραφείο. Μόλις την είδα έπαθα! 1.65 περίπου ύψος και περί τα 55 κιλά, στητά βυζάκια από ότι διέκρινα και παχιά τσιμπουκόχειλα. Το πρόσωπό της μέτριας ομορφιάς, αλλά με τέλειο για την ηλικία της σώμα και έδειχνε αρκετά μικρότερη. Ένα ντύσιμο που κόλαζε ακόμα και άγιο, παντελόνι κολλητό στενό ψαράδικο που μέσα ασφυκτιούσαν οι μπουτάρες της, στρινγκάκι που ξεχώριζε μέσα από το παντελόνι και κοντό μπλουζάκι με τη μέση έξω, έφτιαχναν με τέλεια γκομενάρα με αρκετή πουτανιά και έτοιμη για πούτσα.

- Ο κύριος Κώστας;

- Να υποθέσω ότι είστε η κυρία Αργυρώ!

- Να λοιπόν και από κοντά, ευχαριστώ πάρα πολύ, αύριο ξεκινάω, τι να πώ... απλά σας χρωστάω ένα κέρασμα για την βοήθεια που μου δώσατε!

- Κυρία Αργυρώ... Αργυρώ κάπου στη μέση είναι η επιτυχία, λίγο εγώ, αλλά κυρίως εσύ με το καλό βιογραφικό σου, με την τέλεια εμφάνισή σου, αλλά το κέρασμα καλοδεχούμενο, τακτοποιήσου πρώτα και μετά όποτε νομίζεις βγαίνουμε.

Πράγματι μετά 1 εβδομάδα κανονίσαμε μετά τη δουλειά να βρεθούμε μεσημέρι για φαγητό κάπου στο Χαλάνδρι που ήταν και η δουλειά μας, ήταν το ξεκίνημα για γαμήσια που θα κράταγαν κάπου 8 μήνες περίπου, γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα και δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσουμε.

Ένα ωραίο ταβερνάκι στην περιοχή και λίγο πριν τη μεγάλη εβδομάδα ήταν ότι έπρεπε να έρθουμε πιο κοντά και να πούμε πράγματα που η καύλα μας να απογειώνεται αλλά και ούτε καν φανταζόμασταν να τα κάνουμε! Εκείνο το μεσημέρι εμφανίστηκε με σούπερ μίνι και σκιστό στο πλάι, γοβάκι στιλέτο και διάφανο πουκαμισάκι που από μέσα ξεχώριζε ένα μικρό σουτιέν και εγώ ήδη είχα αρχίσει να φαντασιώνομαι διάφορες καταστάσεις.

Κάτσαμε, ωραίο φαγητό, πολύ καλό κρασί και οι γλώσσες μας μετά από κάποια στιγμή λύθηκαν σε ένα ατέλειωτο "μπλα-μπλα". Έκανε και ένα τηλεφώνημα κάποια στιγμή στο σπίτι

- Έλα Παναγιώτη, θα αργήσω να έρθω σήμερα, έχω ενημέρωση για τη νέα δουλειά και θα έρθω βραδάκι, σου άφησα φαγητό από χθες να το ζεστάνεις.

- Όχι αγάπη μου, ναι, αρχή είναι ακόμα, θα χρειαστεί κάποιες φορές να κάθομαι λίγο παραπάνω για ενημέρωση, δε λες πως τη βρήκα τη δουλειά; ΟΚ… φιλάκια!

Από εκεί και μετά όλες οι αισθήσεις μου σε συναγερμό, αυτό το τηλεφώνημα στον άνδρα της δήθεν για ενημέρωση έλεγε πολλά. Τελειώνοντας το κρασί μας, είπαμε και πιο προχωρημένα πράγματα, μπήκαμε στα προσωπικά μας, μου είπε πέρα από τα τυπικά 24 χρόνια με τον Παναγιώτη παντρεμένη με 2 γιους, φοιτητής και φαντάρος και ότι ο άνδρας της πάντα εργαζόμενος με κάποια σύμβαση χωρίς αξιοπρεπή λεφτά, αλλά και κάποτε ταμείο ανεργίας. Στα πιο προσωπικά όταν φθάσαμε της είπα ότι μετά από 35 χρόνια γάμου είχα αραιές σεξουαλικές σχέσεις με τη γυναίκα μου, αλλά έμεινα κάγκελο που λένε όταν μου είπε ότι με τον Παναγιώτη έκαναν πολύ τακτικά έρωτα. Εγώ βέβαια δεν τόλμησα να της πώ "αφού πηδιέσαι τακτικά τι τον θες τον δεύτερο πούτσο!"

Είχαμε τελειώσει και το φαγητό και το κρασί, κοιταζόμασταν κάπου-κάπου στα μάτια σα να λέγαμε τι κάνουμε τώρα; Εμένα η καύλα μου στα ύψη, αλλά και η Αργυρώ δεν πήγαινε πίσω. Ανάβοντας τσιγάρο και ζητώντας μου φωτιά έπιασε το χέρι μου, εγώ προσπαθούσα να το παίξω δήθεν χαρακτήρας, από μέσα μου όμως έβραζα. Κατά λάθος η εξεπίτηδες, κάτω από το τραπέζι το δεξί μου πόδι βρέθηκε ανάμεσα στα μπούτια της. Τέρμα, δεν κρατήθηκα, μπροστά στο λιγοστό κόσμο του μαγαζιού οι γλώσσες μας μπερδεύτηκαν σε ένα καυλωτικό γλωσσόφιλο. Ήταν το ξεκίνημα του τι θα επακολουθούσε, δε μας ένοιαζε, ή μάλλον δεν την ένοιαζε που πριν 10 μέρες ήμασταν άγνωστοι, η καύλα που έπρεπε να εκτονωθεί ήταν πάνω από τυπικότητες.

Πλήρωσα και φύγαμε για το κοντινό ξενοδοχείο "ΟΛΥΜΠΙΑ" κάπου σε δρομάκι της Βασιλέως Γεωργίου. Πήραμε κλειδί σε δωμάτιο με στρογγυλά κρεβάτια και καθρέπτες, γδυθήκαμε, πετάξαμε θα έλεγα τα ρούχα μας. Έπαθα μόλις την είδα, ένα μικρό σουτιέν που κάλυπτε τα μικρά σχετικά βυζιά της, αλλά εκείνο που με τρέλανε ήταν το μικρό κόκκινο στρινγκάκι της, το κορδονάκι όλο μέσα στο κωλαράκι της, και το μπροστινό μέρος ίσα που έκρυβε το καλοξυρισμένο μουνί της!

Της το έβγαλα αμέσως γιατί η καύλα μου δεν κρατιόταν. Πολύ θα το ήθελα να την αφήσω λίγο με το στρινγκάκι και να τη χορτάσω, αλλά δε γινόταν. Ξάπλωσε ανάσκελα, με φόντο τον καθρέπτη και χωρίς να βγάλει τις γόβες τα πόδια της ανοικτά και το μουνάκι της μπροστά μου έτοιμο για ξέσκισμα. Εγώ καθυστερούσα, ήθελα να το απολαύσω λίγο ακόμα. Η Αργυρώ έκανε σα λυσσασμένη, θα έλεγα ότι ούρλιαζε από την καύλα. Άρχισα με ένα ελαφρό γλειφομούνι γύρω-γύρω στα μουνόχειλα και μετά ρουφούσα την κλειτορίδα της. Εκεί πλέον είχε τρελαθεί από την καύλα και έψαχνε απεγνωσμένα την εκτόνωση!

- Έλα Κώστα, έλα ρούφηξε με, αχ… θα χύσω, ναι… χύνω Κώστα χύνω!

Με σπασμούς και βογκητά είχε το πρώτο τελείωμα, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτε, ήταν μόνο η αρχή. Ανάσκελα εγώ αυτή τη φορά, πάνω αυτή άρχισε ένα τρελό χοροπηδητό πάνω στο καυλί μου βογκώντας και φωνάζοντας!

- Έλα Κώστα, αχ… θα χύσω πάλι, χύνω πάνω στο καυλί σου…

δεύτερο ξέσπασμα, πάλι σπασμοί ώσπου έγειρε πάνω μου εξαντλημένη αλλά και ευχαριστημένη. Έμεινε κάνα 3λεπτο πάνω μου να συνέλθει. Εγώ από τη μεριά μου κρατιόμουν, αλλά ως πότε; Ξάπλωσε ανάσκελα και πάντα με τις γόβες (της άρεσε να γαμιέται με τα παπούτσια). Τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να την ξεσκίζω. Τη γαμούσα με πάθος λες και δε θα υπήρχε αύριο.

- Τι σου κάνω καύλα μου;

- Με γαμάς Κώστα μου, σκίσε μου το μουνί!

- Που θα χύσω καύλα μου;

- Μέσα στο μουνί μου, μέσα…

- Σε χύνω Αργυρώ… σε χύνω γαμιόλα μου, αδειάζω μέσα πουτανάκι μου!

Όλη η καύλα 3 ωρών ξέσπασε αδειάζοντας στο μουνί της Αργυρώς μεγάλη ποσότητα σπέρματος. Να όμως που είχε έρθει η ώρα να χύσει και αυτή για 3η φορά. Γραπωμένη από την πλάτη μου όπως ήταν από κάτω άρχισε να χτυπιέται και με κραυγές και βογκητά, αυτή τη φορά σε πιο χαμηλούς τόνους, τελείωσε 3η φορά!

Αποκαμωμένοι μείναμε αρκετή ώρα να βρούμε τις ανάσες μας, σηκωθήκαμε μετά από κανένα τέταρτο περίπου, μπήκαμε στο μπάνιο, άρχισε να τρίβει με σαπουνάδα ο ένας τον άλλον. Πέρασαν έτσι μέσα στο μπάνιο άλλα 10 λεπτά περίπου. Αν και είχα χύσει πριν μισή ώρα, η καύλα μου δεν είχε εκτονωθεί πλήρως και ο πούτσος μου πάλι έτοιμος! Ούτε εγώ το πίστευα! Άρχισα να της χαϊδεύω την κωλότρυπα της και να βάζω δάκτυλο με σαπουνάδα μέσα. Της άρεσε αλλά μου είπε ότι από πίσω δεν το είχε κάνει και δεν ήθελε τίποτε παραπάνω από ένα μασάζ με το δάκτυλό μου στην κωλοτρυπίδα της.

Δεν επέμενα και πήγαμε στο κρεβάτι. Ανάψαμε τσιγάρο έβαλε τα αρχίδια μου για μαξιλάρι και συζητούσαμε διάφορα. Πότε-πότε ένα φιλί στον καυλωμένο πούτσο μου πότε στα αρχίδια μου. Εγώ δεν κρατιόμουνα, σηκώθηκα γονατιστός και γονατιστή κι αυτή πάντα στο κρεβάτι άρχισε ένα γλυκό και απαλό τσιμπούκι που όσο πέρναγε η ώρα γινόταν όλο και πιο έντονο. Είχε φτάσει η ώρα να χύσω δεύτερη φορά και πράγματι δεν κρατήθηκα και άρχισα να χύνω.

Της κράτησα το κεφάλι για να μπει όλο το σπέρμα στο στόμα της και έτσι έγινε. Ήταν η υπέρτατη καύλα, την κράτησα σε αυτή τη θέση κανένα λεπτό μέχρι να στραγγίξω τελείως. Όταν τον έβγαλα από το στόμα της, μόνο υπολείμματα σπέρματος είδα που τα κατάπιε και αυτά !

Έπεσα τελείως εξαντλημένος ανάσκελα. Δίπλα μου η Αργυρώ έβαζε μόνη δάκτυλο στο μουνί της, ήθελε να χύσει για 4η φορά και μετά από λίγο τα κατάφερε. Δίπλα της εγώ την έβλεπα να βογκάει και να βγάζει κραυγές ηδονής όταν έχυνε. Οι σπασμοί της δεν κράτησαν πολύ αυτή τη φορά και με 2-3 τινάγματα έπεσε και αυτή αποκαμωμένη δίπλα μου. Μπήκαμε στο μπάνιο γιατί κόντευε ώρα 7 και έπρεπε να φύγουμε. Είχε χύσει 4 φορές και όπως μου είπε το βράδυ πολύ πιθανό να πηδιόταν με τον Παναγιώτη γιατί είχαν να βρεθούν καμιά εβδομάδα, για τέτοια σκύλα στο γαμήσι μιλάμε!

Φύγαμε από το ξενοδοχείο, η Αργυρώ πήρε ταξί γιατί ήδη ήταν αργοπορημένη και την άλλη μέρα πριν φύγω από το γραφείο για δουλειά τα είπαμε στα πεταχτά, ο άνδρας της ευτυχώς έλειπε και δεν κατάλαβε ότι είχε κάπου 4-5 ώρες "ενημέρωση".

Πέρασαν οι μέρες, μπήκε το καλοκαίρι και με την Αργυρώ βλεπόμασταν κάθε περίπου 15-20 ημέρες, δεν ήταν και τόσο πιεσμένη από το σπίτι και από ότι είχα καταλάβει είχε αρκετό χρόνο, φαίνεται πηγαίνοντας πολύ καλά σεξουαλικά με τον άνδρα της δεν έδινε δικαιώματα.

Πέρασε το καλοκαίρι, γυρίσαμε από τις διακοπές και οι συνευρέσεις με την Αργυρώ συνεχιζόταν κανονικά, πότε στο ίδιο ξενοδοχείο και που και που κανένα στοματικό στο αυτοκίνητο όταν δεν είχε πολύ χρόνο. Πάντα καυλωμένη και έτοιμη σε κάθε περίπτωση! Αρκετές φορές ανταλλάζαμε μηνύματα καυλωτικού περιεχομένου.

Λίγο πριν τις γιορτές ένα απόγευμα πήρα ένα μήνυμα:

"Νίκο ας σταματήσουμε για λίγο να βλεπόμαστε γιατί μπορεί ο άνδρας μου να καταλάβει η να κατάλαβε κάτι, τον βλέπω πολύ νευρικό τώρα τελευταία. Τα λέμε αύριο στο γραφείο φιλάκια".

Έπαθα την πλάκα μου, υπήρχε και Νίκος! Ίσως το μήνυμα σε αυτόν ήθελε να πάει και κατά λάθος το έστειλε σε μένα και το πιο σπουδαίο για μένα ήξερε ότι την επομένη θα ήμουνα για δουλειά Χαλκίδα και θα γύριζα το βράδυ, αλλά ο Νίκος;

Ναι αυτός είναι σκέφθηκα! Βρε το πουτανάκι, υπήρχε Νίκος στην εταιρεία, δεν ήμασταν και πολλοί και ήξερε ο ένας τον άλλο. Αλβανικής καταγωγής, χωρισμένος 45άρης και γαμίκουλας… όλοι έτσι τον ήξεραν αλλά όμως και καλό παιδί. Τώρα Αργυρούλα μου να δούμε τι ψάρια πιάνεις. Δε θα έκανα κάτι… απλά να την ξεμπροστιάσω ήθελα!

Το ίδιο απόγευμα ένα μήνυμα στο κινητό μου

- Έλα μωρό μου το πήρες το μήνυμα; Κάτι μου έλεγε τη στιγμή εκείνη ο γιός μου ο Νίκος και κατά λάθος σε έγραψα σα Νίκο!

- Ναι το πήρα μωρό μου δεν πειράζει τα λέμε φιλάκια!

Την μεθεπομένη στο γραφείο πρωί-πρωί.

- Νικόλα καλημέρα, θέλω να μιλήσουμε ρε φιλαράκι για λίγο, ( ο Νίκος ήταν αποκλειστικά για εξωτερικές δουλειές της εταιρίας και υπεύθυνος της αποθήκης με τα υλικά. Ωραίος τύπος, ψηλός γεροδεμένος και ντύσιμο σικ. 2 παιδιά από αποτυχημένο γάμο και πολύ γαμιάς από ότι έλεγαν).

- Νίκο να σε ρωτήσω… θα απαντήσεις σαν άνδρας! Γαμάς την Αργυρώ… έτσι έμαθα!

- Αφού ρε Κώστα το ξέρεις γιατί με ρωτάς;

- Να το βεβαιώσω ρε Νικόλα, δεν τρέχει τίποτε στ' αρχίδια μου, δε με νοιάζει!

- Και εμένα ρε Κώστα δεν με χαλάει που κι εσύ την γαμάς!

- Η διαφορά είναι Νίκο ότι εγώ είμαι ο "κερατάς" εντός εισαγωγικών, αφού εσύ ξέρεις ότι τη γαμάω, ενώ εγώ δεν ήξερα μέχρι πριν λίγο τίποτε!

- Να σου πω Κώστα, πιο πολύ στην αποθήκη γαμιόμαστε, κυρίως μετά τη δουλειά! Ήρθε κάποια στιγμή να πάρει ένα διαφημιστικό μιλήσαμε για λίγο και η καύλα μας τόσων μηνών ξέσπασε εκείνη τη στιγμή, μήνες τώρα με κοίταζε και την κοίταζα, με γούσταρε και τη γούσταρα, ήθελε να γαμιόμαστε συνέχεια. Έξω βγήκαμε κάνα 2 φορές σε ξενοδοχείο στο κέντρο και μάλιστα το πλήρωσε κιόλας αφού εμένα τα οικονομικά μου δε μου επιτρέπουν τέτοια πράγματα και όπως ξέρεις μένω με την αδελφή μου στον Πειραιά που είναι άνεργη. Το μόνο που θέλω μην μάθει κανείς κάτι και χάσουμε τις δουλειές μας και χαλάσει και αυτή το σπίτι της!

- Το χαλασμένο ρε Νίκο;… ποιός τη γαμάει; Να σου πω όμως κάτι σου έχει πει κάτι για μένα;

- Όχι πολλά πράγματα Κώστα, απλά... πως να στο πω...

- Έλα ρε πέσ' το.

- Να πιο πολύ ήρθε μαζί σου από υποχρέωση που βοήθησες για τη δουλειά και μετά τις γιορτές έχει σκοπό να το διαλύσει μαζί σου γιατί 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη δε γίνεται, είναι και παντρεμένη! Με εμένα έχει πάθει με την 19ποντη πούτσα μου! Αυτές τις ημέρες ο άνδρας της είναι λίγο αρπαγμένος και φοβήθηκε και μου έστειλε μήνυμα να μη βρεθούμε λίγες ημέρες αλλά στην αρχή από την βιασύνη της το έστειλε σε σένα και θα προσπαθούσε στη συνέχεια να το καλύψει.

- Οκ φιλαράκο, θα ήθελα μια χάρη από σένα. Να κανονίσεις ένα μεσημέρι για ένα γαμήσι στην αποθήκη, να μπω εγώ δήθεν τυχαία να σας κάνω τσακωτούς και όλα να τελειώσουν. Αν θες κάνε μου αυτή τη χάρη!

- Θα στην κάνω Κώστα γιατί δεν ξεχνάω όταν πριν 3 χρόνια έγιναν απολύσεις λόγω της κρίσης πόσο βοήθησες στο να με κρατήσουν!

- Εντάξει κανόνισέ το Νίκο, να τη γαμήσεις την πουτάνα όπως εσύ νομίζεις!

- Από τον κώλο της αρέσει καλύτερα!

Εκεί τα έπαιξα, δεν είπα τίποτε άλλο και έφυγα με σκοπό το συντομότερο να τελειώσει το θέμα. Μετά 3 ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος και κανονίσαμε την επομένη να γαμάει μετά το μεσημέρι στην αποθήκη την Αργυρώ και να τους κάνω τσακωτούς!

Πράγματι ώρα 3.30 την άλλη μέρα κατέβηκα στην αποθήκη δήθεν να πάρω κάτι ενώ οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει. Πλησίασα αθόρυβα με παλμούς 150 το λεπτό για το τι θα έβλεπα η τι θα άκουγα. Πράγματι από μέσα ακουγόντουσαν μικρές κραυγές καύλας συνοδευόμενες από προστυχόλογα, όπως "σκίσε μου την κωλάρα, τι ψωλάρα είναι αυτή που έχεις, η καλύτερη και μεγαλύτερη γαμιά μου" κλπ, λόγια που εμένα δε μου τα είχε πει. Χτύπησα την πόρτα που ήταν κλειδωμένη. Νεκρική σιγή στη συνέχεια!

- Νίκο είσαι μέσα μάλλον, κάτι ξέχασα να πάρω και φεύγω αύριο πρωί-πρωί σε πελάτη, ευτυχώς που σε πρόλαβα!

Άκουσα το κλειδί να ξεκλειδώνει.

- Έλα προϊστάμενε, ναι τώρα κατέβηκα να κλειδώσω και να φύγω, θες κάτι;

- Κάτι ξέχασα και μπαίνω με τη μία μέσα, σε ένα δωμάτιο 5x5 και μόνο με κάτι ράφια δύσκολο να κρυφτεί κανένας.

- Άλλο γύρευα άλλο βρήκα. Η Αργυρώ μαζεμένη σε μια γωνία, με τα ρούχα βέβαια και μάλλον τη γαμούσε με τη φούστα ο Νίκος από τον κώλο!

- Πως πήγες Αργυρώ από πούτσα;… σου το ξέσκισε το κωλαράκι ο Νίκος;… σε γαμάει αρκετό καιρό;

- Να σου εξηγήσω Κώστα να... δεν ξέρω... μια στιγμή αδυναμίας... σε παρακαλώ, στις στιγμές που ζήσαμε, μη μπλέξουμε οικογένειες και τη δουλειά με αυτά τα θέματα Κώστα μου...

- ΟΚ πουτανάκι, δεν με νοιάζει, στ' αρχίδια μου, συνέχισε να γαμιέσαι. Κι εσύ Νίκο, δε σου κρατάω κακία, στη θέση σου το ίδιο θα έκανα, το λόγο μου θα μείνει μεταξύ μας!

- Κώστα να σου εξηγήσω…

- Τελειώσαμε παιδιά, άλλωστε τέλος χρόνου αποχωρώ με σύνταξη!

Με τον ερχομό του νέου χρόνου 2017, αποχώρησα από τη δουλειά λόγω συνταξιοδότησης. Με το Νίκο κράτησα μια τηλεφωνική επαφή και μιλάμε ακόμα καμιά φορά στο τηλέφωνο μετά περίπου 5-6 μήνες από την αποχώρησή μου. Δεν συνέχισε με την Αργυρώ όπως τουλάχιστον μου είπε λόγω του ότι βρήκε μια 70άρα που τον γουστάριζε και συζεί μαζί της. Στη δουλειά όμως πηγαίνει όπως και η Αργυρώ αλλά η εταιρεία με το ζόρι στέκεται.

Κάπου μετά τις γιορτές χειμώνας 2017 ένα μήνυμα στο κινητό μου:

"Κώστα καλή χρονιά, σε ευχαριστώ για όλα. Κάποια στιγμή μπορεί να τα ξαναπούμε, στη ζωή "ποτέ μην λές ποτέ".

Της απάντησα "επίσης Αργυρώ, κι εγώ σ' ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί".

Αυτή η ερωτική ιστορία που έζησα είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μετά από εκείνο το μήνυμα δεν ξαναεπικοινωνήσαμε… και τι να λέγαμε άλλωστε; Εντάξει η κυρία γαμιόταν φουλ και ακόμα μπορεί να γαμιέται, αλλά κι εγώ δεν είμαι κανένας άγιος! "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω" .

Να είσαι καλά Αργυρώ!




Copyright protected OW ref: 168154



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.