Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν μεσημεράκι μιας Κυριακής κι ο Άντρας ήθελε να γαμήσει. Πλησίασε τη Γυναίκα με τρυφερά χάδια και πολύ σύντομα οι δυο τους έδιναν παθιασμένα φιλιά. Είχαν χαθεί σ ένα δικό τους κόσμο έρωτα, πάθους και καύλας.

Το χαλάκι βρισκόταν καθισμένο σε μια γωνιά και ακίνητο όπως του είχαν πει το πρωί. Παρακολουθούσε τα πάντα κι η αγωνία του ήταν μήπως το ξεχάσουν. Ήταν πολύ καυλωμένο γιατί η Γυναίκα δεν είχε ασχοληθεί μαζί του εδώ και μια βδομάδα και φυσικά δεν επιτρεπόταν να χύσει αν δεν του έδινε άδεια Εκείνη. Δυστυχώς τώρα τελευταία συνέβαινε συχνά να το ξεχνάει τελείως γιατί ο έρωτάς της για τον Άντρα είχε αναζωπυρωθεί κι έτσι δεν είχε χρόνο ούτε όρεξη ν' ασχοληθεί με το χαλάκι.

Ο Άντρας πήρε αγκαλιά τη Γυναίκα και την πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Το χαλάκι ένιωσε τα μάτια του να καίνε. Είχε τόσο ανάγκη να δει. Έπρεπε να δει. Τέντωσε τ' αυτιά του. Ίσως να άκουγε τουλάχιστον.

Και άκουσε. Τη Γυναίκα να το φωνάζει. "Για έλα εδώ χαλάκι όπως ξέρεις ότι μου αρέσει".

Το χαλάκι σύρθηκε μέχρι το δίπλα δωμάτιο. Έτσι της άρεσε να το βλέπει. Ένα με το πάτωμα, βρώμικο, πλήρως υποταγμένο. Ο πούτσος του ήταν ήδη σκληρός σαν πέτρα. Ήθελε πάρα πολύ να ανακουφιστεί από αυτή την ατελείωτη καύλα.

Η Γυναίκα το άρπαξε από το πηγούνι και το ανάγκασε να την κοιτάξει στα μάτια. Όταν την κοίταξε, γεμάτο προσμονή για ένα τρυφερό της χάδι, Εκείνη γέλασε κοροϊδευτικά και το έφτυσε στα μούτρα. Κατόπιν το βλέμμα Της έπεσε χαμηλά στον πούτσο του. Γέλασε πάλι πολύ δυνατά. "Ώστε έχεις καύλες καλό μου! Πολύ ωραία. Έτσι θα κάνεις ότι θέλω". Το χαλάκι χαμήλωσε το βλέμμα. Έτσι κι αλλιώς έκανε ότι Εκείνη ήθελε. Είτε ήταν καυλωμένο είτε όχι.

"Έλα τι θα γίνει; Με το μαλακισμένο θ' ασχολείσαι; " είπε ο Άντρας. Εκείνη γέλασε ξανά. Άρπαξε το χαλάκι απ' τα μαλλιά κι έφερε το κεφάλι του δίπλα στο κρεβάτι. Ξάπλωσε έτσι που το Μουνί Της ήταν δίπλα στο κεφάλι του. Το χαλάκι νόμισε πως θα λιποθυμήσει από την καύλα. Για μια στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως του επέτρεπε να γη γλείψει. Γρήγορα όμως εδίωξε αυτή τη σκέψη. Αυτά συνέβαιναν πολύ πολύ παλιά. Τώρα αυτή η τιμή άνηκε μόνο στον Άντρα.

Και πράγματι. Εκείνη ζήτησε από τον Άντρα να τη γλείψει κι Αυτός το έκανε. Την έγλειφε ώρα ολόκληρη και το χαλάκι ακίνητο παρακολουθούσε από τόσο κοντά... μπορούσε να μυρίσει την καύλα της, να δει τις συσπάσεις της από τόσο πολύ κοντά... όχι όμως να αγγίξει.

Τότε η Γυναίκα έχυσε δυνατά φωνάζοντας με πάθος. Ο Άντρας γύρισε στο χαλάκι και το έβρισε "Τι κοιτάς σα λιγούρης ρε αρχίδι;

Δε σου χω πει ότι αυτή είναι η Γυναίκα μου; Πότε δε θα την έχεις" και αναπάντεχα του άστραψε ένα χαστούκι.

Η Γυναίκα σηκώθηκε και πήρε αγκαλιά τον Άντρα. Άρχισε να του ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί και σε λίγο οι δυο τους πηδιόντουσαν σα ζώα στο κρεβάτι. Το χαλάκι έμεινε ακίνητο με τη μούρη στα πόδια του κρεβατιού να βλέπει. Ένιωθε βαθύ πόνο και βαθιά καύλα την ίδια στιγμή.

Ώσπου ο Άντρας έχυσε. Έχυσε σε μια χαρτοπετσέτα κι όταν το ευχαριστήθηκε πήρε τη χαρτοπετσέτα, πήγε στο χαλάκι και του την έβαλε στο στόμα. Το χαλάκι ένιωσε τα χύσια μες το στόμα του. "Μάσα την και κατάπιε τα όλα, μαζί και τη χαρτοπετσέτα" του είπε. Το χαλάκι το έκανε.

Η Γυναίκα γελούσε. Πήγε κοντά στο χαλάκι και του έπιασε τον πούτσο. Το χαλάκι σχεδόν έχυσε, αλλά Εκείνη του είπε "Υπομονή. Θέλω ν' αντέξεις κι άλλο". Μετά χαμήλωσε το σώμα της και τον κοίταξε στα μάτια. "Αυτό μόνο σου αξίζει" του είπε κι εκείνο ένιωσε κάτι καυτό πάνω στον πούτσο του. Το είχε κατουρήσει.

Ο Άντρας γέλασε και πλησίασε κι Αυτός. Καθώς η Γυναίκα έφευγε από το δωμάτιο ο Άντρας κατούρησε το χαλάκι στο πρόσωπο.

Η οδηγία ήταν να μείνει ακίνητο μέχρι να φύγουν από το σπίτι για να πάνε για καφεδάκι. Μόνο όταν έφευγαν εκείνο θα σηκωνόταν , θα καθάριζε πάτωμα και κρεβάτι και θα πλενόταν. Μετά θα περίμενε υπομονετικά στη γωνία του μέχρι να επιστρέψουν.
Copyright protected OW ref: 168035Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).