Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ταξιδιωτικές ιστορίες - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Οι περιπέτειες μας στο εξωτερικό μας είχαν κάνει ακόμη πιο χαλαρούς στο εσωτερικό. Ξεκινήσαμε λοιπόν την βδομάδα μετά το Πάσχα για την ορεινή Αρκαδία. Έδρα μας η Δημητσάνα. Εξορμήσεις στην πανέμορφη γύρω περιοχή. Ατέλειωτα δύσκολα χιλιόμετρα, αλλά η ομορφιά του τοπίου, σε αποζημιώνει πλήρως. Εκεί στο φαράγγι του βάπτισμα Λούσιου ποταμού, διασχίζοντας φιδίσιους σκιερούς ορεινούς δρόμους, επισκεπτόμενοι παλιά ιστορικά μοναστήρια, φτάσαμε σε παρακείμενο χωριό, αναζητώντας ένα σπίτι μουσείο. Να σημειώσω εδώ, αν και βρισκόμασταν προς το τέλος της εξόρμησης μας δεν είχε συμβεί κάτι το ιδιαίτερο στο τομέα της σεξουαλικής μας ζωής εκτός από ένα γαμήσι δίπλα στο ποτάμι. Μας πήρε μάτι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τουριστών οι οποίοι πρέπει να ψιλοφρίκαραν. Αν και ο άνδρας πρέπει να το ευχαριστήθηκε. Εμείς από την άλλη λυπηθήκαμε που δεν ήταν πιο νέοι, οι οποίοι ίσως θα θέλανε να συμμετάσχουνε. Η ιδέα και μόνο μιας μικρής παρτούζας δίπλα στο ποτάμι μας καύλωσε ακόμη περισσότερο.

Το χωριό ήταν όμορφο, με πολλά παλιά πέτρινα αρχοντικά, τα οποία τα περισσότερα είχαν μετατραπεί σε ιδιαίτερου κάλλους ξενώνες. Είχαν βέβαια κτισθεί και ελάχιστοι καινούργιοι, στο ίδιο στιλ με τους παλιούς, ενταγμένοι άψογα και αρμονικά στο χώρο. Ψάξαμε στην αρχή μονοί μας να βρούμε το μουσείο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σταμάτησα το αυτοκίνητο στη κεντρική πλατεία του χωριού για να ρωτήσουμε κάποιο ντόπιο να μας κατατοπίσει. Μάλλον ήταν η μέρα και η ώρα τέτοια και δεν υπήρχε ψυχή ζώσα στην πλατεία.

Απέναντι μας, στην πάνω άκρη της πλατείας, ορθώνονταν ο καλύτερος ξενώνας, όχι μόνο του χωριού αλλά και της περιοχής. Τον χαζεύαμε από μακριά και τον θαυμάζαμε. Και πάνω εκεί μου κάνει την πρόταση.

- Αγάπη μου να πάω στον ξενώνα να ρωτήσω που στο καλό είναι. Βλέπω ότι είναι ανοικτός.

- Δε βαριέσαι να πας μέχρι εκεί πάνω;

- Όχι. Εξάλλου θέλω να δω και πως είναι μέσα. Πρέπει να είναι το ίδιο ίσως και περισσότερο ωραίος στο εσωτερικό του.

- Καλά πήγαινε.

Μου δίνει ένα όπως συνηθίζαμε ένα φιλί στο στόμα και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να φύγει, δεν ξέρω πως μου ήρθε και θέλησα να αστειευτώ, οπότε της λέω γεμάτος υπονοούμενα:

- Κοίταξε εκεί που θα πας μην έχει τίποτε καλό και σκαλώσεις.

- Να τα αφήσω να πάει χαμένο;… μπαίνει στο παιχνίδι με την ίδια περιπαικτική διάθεση.

- Ε… άμα αξίζει τον κόπο άρπαξε τον, εξάλλου το έχουμε πει, στα ταξίδια και στις διακοπές υπάρχει απόλυτη ελευθερία.

- Καλά θα δω τι μπορώ να κάνω.

- ‘Έλα πάρε κι αυτό για σιγουριά, και της πετώ ένα προφυλακτικό απ’ αυτά που είχαμε πρόχειρα στο αυτοκίνητο.

- Είσαι τελείως τρελός , όμως το πιάνει στον αέρα και το βάζει στο τσεπάκι της φούστας της.

Έφυγε γελώντας και κουνώντας προκλητικά το κωλαράκι της. Η ασύμμετρη γκρι φούστα που φόραγε , η οποία άφηνε ούτως ή άλλως μεγάλο μέρος από τα μπουτάκια της ακάλυπτο, με το κούνημα της δε μπορούσε παρά ελάχιστα να κρύψει. Από πάνω μόνο ένα κοντομάνικο τισέρτ , λόγω της ασυνήθιστης για την εποχή και την περιοχή ζέστης. Για τον ίδιο λόγο είχε βγάλει προηγουμένως και το σουτιέν της. Την είδα να μπαίνει μέσα. Αμέσως μου γεννιέται ένα προαίσθημα, ότι κάτι θα συμβεί εκεί πάνω. Η αφήγηση που ακολουθεί έχει και τα δικά της λεγόμενα, όπως ακριβώς μου τα διηγήθηκε η ίδια.

Ανοίγει την πόρτα και αυτό που βλέπει στην αίθουσα υποδοχής την αφήνει άφωνη και με το στόμα ανοικτό. Απίστευτη πολυτέλεια, χωρίς να είναι κιτς , ρετρό διακόσμηση με υπέρτατο γούστο.

- Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ωραιότατη μου κυρία;… είναι η φωνή που διακόπτει τον θαυμασμό της.

Γυρίζει να δει από ποιος ήταν αυτός που της μιλούσε. Ο θαυμασμός της συνεχίστηκε καθώς ο άνδρας που της απεύθυνε το λόγο ήταν απλώς ο τύπος του άνδρα που γούσταρε πολύ. Σαρανταπέντε με πενήντα, με ελαφριά γκρίζους κροτάφους, με χαρακτηριστικά προσώπου παρόμοια με του Σάκη Ρουβά και με κάτι πράσινα μάτια που ήταν αδύνατον να μη σε μαγνητίσουν. Οι ώμοι του και το στήθος του προϊδέαζαν για ένα καλό κορμί. Ήταν καθιστός και δε μπορούσε να δει περισσότερα.

- Καλημέρα, ξέρετε ψάχνουμε να βρούμε το σπίτι - μουσείο του χωριού. Μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε;

Κατορθώνει να ολοκληρώσει με δυσκολία την πρόταση, καλύπτοντας όσο μπορεί τα σάλια που της τρέχανε.

- Θέλει και ρώτημα. Με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω μία από τις ομορφότερες παρουσίες που μπήκαν στον ξενώνα τον τελευταίο καιρό.

- Τα παραλέτε, ψελλίζει δήθεν σεμνότυφα.

- Καθόλου… την αλήθεια που βλέπω λέω.

Την έχει καταλάβει. Βλέπει πως τον κοιτάζει και θεωρεί ότι είναι εύκολη λεία για μια αρπακτικό. Σηκώνεται και βγαίνει από τη ρεσεψιόν. Τον βλέπει ολόκληρο και το θέαμα ξεπερνά και τις καλύτερες των προσδοκιών της. Είναι η στιγμή που της έρχεται στο μυαλό η συζήτηση που κάναμε αστειευόμενοι όταν έφευγε από το αυτοκίνητο. Θεωρεί, αφού έχει και τις ευλογίες μου, ότι δεν πρέπει αν παρουσιαστεί η ευκαιρία να τον γευτεί να την αφήσει να πάει χαμένη. Της απλώνει το χέρι.

- Γιώργος, της λέει χαμογελώντας.

- Άννα. Χαιρετιούνται δια χειραψίας.

- Γλυκύτατη μου Άννα μόνη ταξιδεύεις;

- Όχι, με το σύζυγο μου. Περιμένει στο αυτοκίνητο εκεί παρακάτω.

Κοντοστέκεται. Αυτό που άκουσε δεν του άρεσε καθόλου. Από την άλλη την βλέπει να του χαμογελά με λιγωμένο ύφος και μπερδεύεται. Είναι σε δίλημμα. Ένα δίλημμα που πολύ γρήγορα θα εξαφανισθεί.

- Ελάτε πρώτα εδώ να σας δείξω και την οδηγεί σε παρακείμενο παλιό γραφειάκι, στο σαλόνι υποδοχής.

- Ωραίο έπιπλο…

έτσι για να πει κάτι και να καλύψει την αμηχανία της.

- Είναι του γραμματέα του παλαιότερου συμβολαιογράφου της Δημητσάνας. Εδώ όπως βλέπετε, συνεχίζει, έχουμε ένα σχεδιάγραμμα του χωριού. Ο ξενώνας μας είναι εδώ και το σπίτι που ψάχνετε εκεί.

Της δείχνει με το δάκτυλο του αυτά που της λέει. Το γραφείο χαμηλό, σκύβει να δει και για να καταλάβει που βρίσκεται. Από το άνοιγμα στο μπλουζάκι της διακρίνονται άνετα τα βαζάκια της με τις τσιτωμένες ρώγες. Καταλαβαίνει ότι τον πήρε χαμπάρι, αλλά επίσης βλέπει ότι δεν έκανε καμιά προσπάθεια να συμμαζευτεί. Αναθαρρεύει.

- Θέλετε, να ανέβουμε στο σαλόνι του δεύτερου ορόφου να σας το δείξω από ψηλά;

- Ναι, αμέ. Εξάλλου είναι τόσο ωραία εδώ μέσα που θέλω να δω όσο γίνεται περισσότερα.

- Περάστε από εδώ…

και την οδηγεί σε μια παλιά αλλά επιβλητική ξύλινη εσωτερική σκάλα. Ανεβαίνει πρώτη κι ακολουθεί αυτός. Το θέαμα που βλέπει τον καυλώνει σφόδρα. Το διαφανές κιλοτάκι που φορά, περισσότερο τονίζει παρά κρύβει το κωλαράκι της. Το ότι δεν έκανε καμιά προσπάθεια να καλύψει τα νώτα της, του δημιουργεί την περιποιηθεί ότι τα θέλει ο κώλος της. Όταν τελειώνουν τα σκαλοπάτια της καύλας , κοντοστέκονται σε ένα στενό παράθυρο. Αφού ανοίγει το παραθυρόφυλλο , την τοποθετεί μπροστά του.

- Βλέπετε εκεί κάτω εκείνη την εκκλησία, της δείχνει με το δάκτυλο του στο βάθος του ορίζοντα, ενώ εφάπτεται πάνω της.

Το ελαφρύ της σκύψιμο για να δει καλύτερα, φέρνει τον κώλο της να τρίβεται στο σημείο του παντελονιού του, όπου από κάτω ασφυκτιούσε ο σηκωμένος ήδη πούτσος του.

- Ναι τη βλέπω…

απαντά κάνοντας κίνηση , την οποία ο ξενοδόχος την εξέλαβε σαν κωλοτρύψιμο.

- Στο απέναντι στενό διακρίνετε ένα κόκκινο δίπατο σπίτι;…

συνεχίζει κάνοντας μια τολμηρή κίνηση προς τα εμπρός σαν να ήταν να της τον χώσει.

- Ναι , με φωνή βαθειά.

- Είναι το μουσείο που ψάχνετε. Η πλατεία είναι εδώ στο πλάι. Και καθώς γυρίζει να τη δει, δήθεν τυχαία η παλάμη του βρίσκεται στα κωλομέρια. Αργεί να τη μαζέψει, αλλά ούτε κι αυτή κάνει καμιά κίνηση να απομακρύνει το χέρι του.

- Ωραία κατάλαβα. Γυρίζει και βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Θέλουν κι οι δυο να φιληθούν αλλά κάτι τους κρατά προς το παρόν. Μάλλον εγώ που περιμένω στο αμάξι. Θέλει να τον ρουφήξει, αλλά έχει ενδοιασμούς που δεν είμαι κι εγώ εκεί. Θυμάται τα λόγια μου όταν έφευγε και θέλει πολύ να πάρει στα σοβαρά, παρ’ ότι γνωρίζει ότι σίγουρα έκανα πλάκα.

- Θα μου κάνεις άλλη μια χάρη;…

τον ρωτά περνώντας πλέον στον ενικό. Μην τυχόν την πηδήξει και εξακολουθούν να μιλάν στον πληθυντικό της ευγενείας.

- Ότι θέλεις γλυκιά μου.

- Θέλω να δω και πως είναι τα δωμάτια μέσα. Μπορείς να μου δείξεις ένα;

- Πολύ ευχαρίστως. Είναι πλέον σίγουρος ότι θα έχει την ευκαιρία του.

- Εδώ στο δεύτερο όροφο, συνεχίζει, είναι τρία μεγάλα δωμάτια , οι σουίτες μας θα έλεγα. Για σήμερα και μόνο είναι και τα τρία άδεια. Πάμε να σου δείξω ένα.

Την οδηγεί στο πρώτο αριστερά δωμάτιο. Το κλειδί είναι στην πόρτα. Μόλις το είχε ετοιμάσει η καμαριέρα. Ανοίγει. Παραμερίζει για να αφήσει να μπει αυτή πρώτα.

- Περάστε κυρία μου, με ελαφριά υπόκλιση και παρατεταμένο χέρι.

Μπαίνει μέσα και την ακολουθεί, χουφτώνοντας τον κώλο της. Σπρώχνει την πόρτα να κλείσει αλλά αυτή δε σφαλίζει, αφήνοντας χαραμάδα ανοίγματος.

- Τέλειο είναι… αναφωνεί, αδιαφορώντας για το κωλοπιάσιμο.

- Και τι φοβερή θέα… συνεχίζει λες και δεν καταλαβαίνει τι πάει να γίνει.

- Για κάτσε και στο κρεβάτι να δεις πόσο καλό είναι.

- Απίθανο κι αυτό όπως όλα, καθώς κάθεται και αναπηδά πάνω του.

Έρχεται μπροστά της.

- Δες τώρα κι ένα άλλο τρομερό θέαμα και κατεβάζει μονομιάς το παντελόνι του μαζί με το σλιπάκι του.

Απέναντι από το πρόσωπό της , ξεπετάγεται μια ολόρθια ψωλή. Μονομιάς παύω να υπάρχω στην σκέψη της. Επικεντρώνεται σ’ αυτό που έχει μπροστά της. Κι όπως συμβαίνει πάντα όταν βλέπει πούτσο, αρχίζει και μουσκεύει το μουνάκι της. Τον πιάνει. Η παλάμη της δεν κλείνει και εξέχει κι αρκετά. Διαπιστώνει ότι έχει στο χέρι της ένα φοβερό εργαλείο. Δεν κωλυσιεργεί καθόλου. Τον φέρνει στο στόμα της. Ίσα-ίσα που χωράει. Αρχίζει να τον πιπώνει όπως αυτή ξέρει καλύτερα.

- Πούτσο ήθελες μωρή καυλιάρα και μας τα ζάλιζες τόση ώρα;

Έχει πια αφήσει τις ευγένειες. Τη διακόπτει για λίγο για να της βγάλει το μπλουζάκι της και να ελευθερώσει τις βυζάρες της.

- Έλα… συνέχισε να τον ρουφάς, την προστάζει κι αυτή υπάκουα συνεχίζει το βαθύ και υγρό τσιμπούκι της.

Εν τω μεταξύ, βλέποντας ότι έχει αργήσει πάνω από είκοσι λεπτά, αποφασίζω να πάω στον ξενώνα να δω τι γίνεται. Κλειδώνω το αυτοκίνητο και σχεδόν τρέχοντας κατευθύνομαι προς τα εκεί. Σε δυο λεπτά είμαι στη σάλα υποδοχής. Δεν υπάρχει ψυχή. Ούτε ακόμη και στη ρεσεψιόν. Αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια. Αρχίζω να εξερευνώ το χώρο. Εμφανίζεται μια κοπέλα. Μάλλον καθαρίστρια είναι.

- Τι θέλετε με ρωτά με ξενική, μάλλον αλβανική προφορά.

- Καλημέρα, ποιος είναι υπεύθυνος εδώ;

- Ο κύριος Γιώργος. Περιμένετε θα έλθει σε λίγο. Είναι στο δεύτερο όροφο και δείχνει τα δωμάτια σε μια κυρία, μου απαντά κι ένα χαμόγελο γεμάτο υπονοούμενα.

- Αυτή η σκάλα πάει επάνω στα δωμάτια και πριν μου απαντήσει αρχίζω να την ανεβαίνω.

- Που πάτε;… θα κατέβει ο Κύριος Γιώργος.

- Θέλω κι εγώ να δω τα δωμάτια κι αυτή η κυρία είναι η γυναίκα μου, της φωνάζω καθώς έχω ήδη φτάσει στον πρώτο όροφο. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω την καμαριέρα να κουνά επιτιμητικά το κεφάλι της. Φτάνω επιτέλους στο δεύτερο. Δε δυσκολεύομαι να βρω το δωμάτιο τους. Τα βογκητά του ακουγόταν μέχρι έξω. Πλησιάζω αθόρυβα τη χαραμάδα της πόρτας που δεν έκλεισε καλά. Είναι στη φάση που θέλει να τη γαμήσει.

- Με έχεις τρελάνει μωρό μου, αλλά τώρα θέλω να πάρω και το μουνάκι σου της λέει και πιάνοντας το κεφάλι της, το τραβά προς τα πίσω και βγάζει τον πούτσο του στο αέρα.

Βλέπω τη γυναίκα μου να παίρνει πίπα σ’ έναν άγνωστο άνδρα και να ετοιμάζεται να γαμηθεί μαζί του. Είναι η πρώτη φορά που δεν είμαι μαζί της. Το περίεργο είναι ότι ο θυμός και η ζήλια μου εξαφανίζονται από την υπέρτατη καύλα που νοιώθω. Κοντεύει να μου φτάσει στο λαιμό, που λέει κι ο λόγος. Πάντα μου άρεσε το μάτι, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε φαντασίωση μου. Λες και το ήξερα και την έστειλα συστημένη. Την ακούω να μιλά με απόλυτη καυλωμένη φωνή.

- Ναι… το μουνάκι μου σε θέλει.

Με μια αστραπιαία κίνηση βγάζει, το προφυλακτικό από την τσέπη της φούστα της και του το φορά, με επιδεξιότητα που θα ζήλευε η καλύτερη πόρνη.

- Ήρθες προετοιμασμένο καργιολάκι μου, της λέει αφού ξεπερνά σύντομα την πρώτη έκπληξη που νοιώθει.

Τη σπρώχνει ώστε να πέσει ανάσκελα κάθετα στο κρεβάτι. Της τραβά τη φούστα και τη βγάζει. Κάνει το ίδιο, λίγο πιο βίαια και με το βρακάκι της.

- Τι μουνάρα είναι αυτή που έχω μπροστά μου…

αναφωνεί και χώνει το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της για ένα σύντομο γλειφομούνι. Σπαρταρά από ηδονή και τον παρακαλά να τη γαμήσει. Τη γυρίζει στα τέσσερα, για να βολεύεται καλύτερα και της τον χώνει με τη μια στο υγρό μουνί της, που τον καλοδέχεται με το πρώτο της χύσιμο. Την έχω βγάλει έξω και την παίζω με μανία. Αυτός βρίσκει το ρυθμό και τη σφυροκοπά αλύπητα.

- Σ' αρέσει πουτανάκι μου έτσι που σε γαμάω;

- Με τρελαίνεις… βογκώντας και φωνάζοντας

- Κι ο μαλάκας ο άνδρας σου περιμένει έξω.

Που να ήξερε ότι ήμουν δυο βήματα απ' αυτούς, να τους βλέπω και να τραβάω μαλακία.

- Τη βρίσκεις παλιοτσουλάκι που τον κερατώνεις τόσο πρόστυχα, επιμένει σε μένα.

Είναι ολοφάνερο πως η όλη φάση τον έχει εξιτάρει στο άπειρο. Η Άννα μουγκρίζει και χτυπιέται. Η ηδονή έχει κυριεύσει το κορμί της. Δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει τίποτε. Λαμβάνει τις κινήσεις και τις ιαχές της ως κατάφαση στα λεγόμενα του.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα και θα πρέπει να σου φερθώ ανάλογα.

Τα μάτια του γυαλίζουν. Φοβάμαι μην κάνει κάτι ακραίο. Δε θα τον αφήσω να τη χτυπήσει αν αυτό έχει στο μυαλό του. Είμαι έτοιμος να επέμβω. Σα να μην έφτανε αυτό περνά στην άκρη του διαδρόμου και η καμαριέρα. Με βλέπει με την πούτσα στο χέρι.

- Τι κάνετε εκεί;… μου φωνάζει.

Της κάνω νόημα να σωπάσει και να έρθει κοντά μου. Συμμαζεύω όσο γίνετε το σηκωμένο όργανο μου.

- Κοίτα με τρόπο, της λέω ψιθυριστά. Ο κύριος σου πηδάει τη γυναίκα μου.

Καρφώνεται στο πορνοθέαμα. Ασυναίσθητα πιάνει τον πούτσο μου που ξεπρόβαλλε έξω. Τον μαλακίζει απαλά. Της σηκώνω το φόρεμα και της βάζω χέρι στον κώλο και στο μουνί της. Πηγαίνω από πίσω, της παραμερίζω το κάτω μέρος από βρακάκι της και επιχειρώ να της τον χώσω. Τραβιέται και πάει να φύγει. Την πιάνω από το χέρι της.

- Άφησε με, παθιάρικα και παρακαλετά. Είναι ο άνδρας μου κάτω και θα με σκοτώσει αν μας δει.

Την αφήνω. Με φιλά στο στόμα, πιάνει μια τελευταία φορά την ψωλή μου και φεύγει τρέχοντας. Κοντοστέκεται για λίγο, γυρίζει και με κοιτάζει παθιάρικα. Για μια στιγμή νομίζω ότι θα γυρίσει πίσω. Λάθος έκανα. Συνεχίζει το τρέξιμο κι εξαφανίζεται στην σκάλα. Φοβήθηκα μήπως η απόσπαση της προσοχή μου από τα δρώμενα, είχε δυσάρεστες επιπτώσεις στην γυναίκα μου. Αλλά ησύχασα όταν κατάλαβα τι τιμωρία της επιφύλασσε.

- Τώρα θα πάρεις αυτό που σου αξίζει παλιοτσουλί.

Βγάζει λοιπόν τον εκπορθητή του από τη μπροστά πύλη και τον κατευθύνει στην πίσω πόρτα, που την προετοίμαζε με τον αντίχειρα του χεριού του. Δε θέλει να τελειώσει πριν την πάρει κι από πίσω.

- Θα ξεπατώσω και την κωλάρα σου τώρα… κραυγάζει.

Ένα όχι και ένα μη πρόλαβε να πει πριν το πουτσοκέφαλο του μπει μέσα της. Την πιάνει από τα κωλομέρια και την τραβά με δύναμη προς το μέρος του. Μπαίνει όλος μέσα της. Νοιώθει να σκίζεται στα δύο. Ο τρομερός πόνος πριν την υπέρτατη ηδονή. Παίζει το μουνί της για να φύγει πιο γρήγορα ο πόνος και να έλθει η ευχαρίστηση. Πράγμα που γίνεται σύντομα. Τώρα χορεύει μόνη της πάνω στον πούτσο του Η καύλα που νοιώθουν, τους πάει σε άλλη διάσταση. Είναι πλέον έτοιμος να χύσει κι αυτός.

- Μωρό μου με έχεις τρελάνει. Θέλω να χύσω στη γλωσσίτσα σου, με ύφος σχεδόν παρακαλετό. Η καύλα που ένοιωθε, τον ξανάκανε τον ευγενικό ξενοδόχο της αρχής της ιστορίας. Βγαίνει από μέσα της και ξεφορτώνεται την καπότα.

Αποφασίζω αν και δεν έχω χύσει ακόμη, να φύγω για το αυτοκίνητο, δε θέλω με τίποτε να με πάρουν χαμπάρι. Φεύγω σχεδόν τρέχοντας. Στην εξώπορτα του ξενώνα με σταματά η καμαριέρα και μου δίνει ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο και το όνομα της. Μάρα τη λέγανε.

Στο μεταξύ, υπάκουη η γυναίκα μου, γυρίζει και αρχίζει να του γλείφει την έτοιμη να εκραγεί ψωλή του.

- Χύνω μωρή καργιόλα, ρούφα τα όλα… μην αφήνεις τίποτε.

Σαν καλό κορίτσι τον αποτελείωσε με την τελική της πίπα. Εκείνη τη στιγμή σα να ήξερα πότε ακριβώς τελείωσαν, άρχισα να κορνάρω, δήθεν αγανακτισμένος από την αργοπορία της

- Ωχ ο άνδρας μου… με τρόμο, με τα χύσια να κυλούν από το στόμα της

- Τον ξεχάσαμε τον κερατά. Μασ' τα γλύκα μου και δίνε του γρήγορα. Δε μπορώ καθόλου τις φασαρίες και τα δράματα.

- Έχω φύγει ήδη. Αλαφιασμένη προσπαθεί να ντυθεί.

- Πάντως ήσουν δυναμίτης, της λέει πιάνοντας τον ανοιγμένο κώλο της.

- Κι εσύ δεν πήγες πίσω, ανταποδίδει τη φιλοφρόνηση.

- Φεύγω πρώτος, να καθαρίζω το δρόμο. Ακολούθα χωρίς καθυστέρηση.

Έτσι και έγινε. Τη βλέπω να έρχεται τρέχοντας. Προσπαθώ να φαίνομαι όσο πιο θυμωμένος γίνεται. Δεν ήταν και δύσκολο καθώς είμαι κατακόκκινος από την κάψα.

- Τι έκανες αγαπούλα μου τόση ώρα;… της λέω με δήθεν αγανακτισμένη φωνή.

- Σου είπα αν βρεις κανέναν καλό να μην το αφήσεις, αλλά εσύ μου φαίνεται ξεκωλώθηκες εκεί μέσα.

- Να ξέρεις... προσπαθεί να ψελλίσει κάτι, ενώ κάθετε στη θέση του συνοδηγού.

- Κατάλαβα κάτι έγινε εκεί. Παίζω καλά το ρόλο του ανήξερου.

- Για να σε δω, είναι καυλωμένο το μουνάκι σου; Και χώνω το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια της. Πιάνω κατευθείαν το μουσκεμένο μουνί της. Πραγματικά έκπληκτος διαπιστώνω, ότι δε φορά εσώρουχο. Στη βιασύνη της το ξέχασε στο δωμάτιο.

- Καλά μωρή κουφαλίτσα που είναι το βρακί σου;

- Τι θες να σου πω τώρα;… με κατεβασμένο κεφάλι.

- Τι να μου πεις, ότι γαμήθηκες εκεί μέσα;… αυτό το είδα !

- Τι είδες;… ένα γυμνό μουσκεμένο μουνάκι είδες και τίποτε άλλο.

- Όλα τα είδα, της λέω και τη φιλάω στο στόμα. Δεν άντεχα άλλο να υποκρίνομαι.

- Δηλαδή;

- Στη βιάση σας να γαμηθείτε δεν κλείσατε καλά την πόρτα και μπορούσα να δω σχεδόν τα πάντα

- Και γιατί...

- Γιατί δε μπήκα μέσα, να σ’ αρχίσω στις σφαλιάρες που με κεράτωσες με το πρώτο που σου γυάλισε;

Εκεί πάγωσε και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Πριν συμβεί αυτό, έδωσα οριστικό τέλος στην αγωνία της.

- Γιατί καύλωσα αφάνταστα με αυτό που έβλεπα. Αλώστε διακοπές είμαστε ακόμη, όλα επιτρέπονται. Εγώ σε προέτρεψα άλλωστε και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Το τελευταίο ήταν ένα μικρό ψέμα γιατί ότι έλεγα στο αυτοκίνητο, πριν πάει μέσα, τα έλεγα για πλάκα και δεν τα εννοούσα. Αλλά αυτό ήταν πταίσμα μπροστά στο εξαίσιο αποτέλεσμα που είχαμε.

- Αγάπη μου είσαι τέλειος, σε λατρεύω. Με αγκαλιάζει σφικτά.

- Κάτσε τώρα να πάμε παρακάτω, να μου πάρεις μια πίπα γιατί κοντεύουν να σπάσουν τα αρχίδια μου.

- Ότι θέλει ο άνδρας μου.

Στον πρώτο παράδρομο , μετά το χωριό, σταμάτησα στην άκρη. Ένα υπέροχο τσιμπούκι από τη\ γυναίκα μου, με ξαλάφρωσε προς στιγμής. Οι επόμενες δυο μέρες πέρασαν με απίθανα γαμήσια μεταξύ μας, καθώς μου διηγούταν με λεπτομέρειες την ιστορία με τον ξενοδόχο. Τηλεφώνησα στην καμαριέρα, αλλά δε δέχθηκε τρίο με την Άννα και δεν την ξαναενόχλησα. Γυρίσαμε στην Αθήνα γεμάτοι, έτοιμοι για νέες περιπέτειες και καυλωτικά ταξίδια.




Copyright protected OW ref: 167227



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).