Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Όλα είναι «κύκλος» (4ο μέρος)

Κυριακή πρωί. Πιασμένος σε όλο μου το κορμί. Είχαν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχα τελειώσει 7 ή 8 φορές, σε 12-14 ώρες. Αυτό είχε συμβεί εκείνο το Σάββατο. Είχα τελειώσει με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ένας πραγματικός μαραθώνιος καύλας με τη γυναίκα μου. Τα κορμιά μας και τα μυαλά μας είχαν πάρει φωτιά. Είχα ξεκινήσει από τη Βάσω και μετά πήρε σειρά η Αναστασία. Γαμηθήκαμε με κάθε «normal» τρόπο. Στόμα, μουνί, κώλος. Και κάθε φορά της έλεγα και από μία εμπειρία μου. Από ένα «κόλπο» που είχε προετοιμάσει η θεία για μένα. Και κάθε φορά που τελείωνα, πίστευα ότι δεν θα άντεχα άλλο. Και όμως, η καυλιάρα σύζυγός μου δε χόρταινε. Και ήθελε κι άλλο. Και όταν με έβλεπε κουρασμένο, τότε έπαιρνε στροφές και έβρισκε έναν τρόπο να με προκαλέσει. Και κάθε φορά ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ. Την μία φορά, με προκάλεσε να της γαμήσω το στόμα, σα να της γαμούσα το μουνί. Αργότερα, κάναμε τη στάση της «αμαζόνας», κάτι που μου έλεγε παλιότερα ότι ήθελε να μου κάνει αλλά και εγώ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ (όσοι δεν την ξέρετε, ψάξτε το). Στον τελευταίο γύρο, εκεί που έλεγα ότι δεν πρόκειται να τελειώσω με τίποτα, με τσιμπούκωσε βάζοντας μου δάχτυλο. Δεν περίμενα ποτέ από εκείνη να τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο σε μένα. Αλλά εκείνη τη μέρα είχε περάσει σε άλλο επίπεδο η σχέση μας. Όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και ως προς το ποιος κάνει το κουμάντο στη σχέση μας. Και αυτό θα το καταλάβαινα πολύ σύντομα.

6 το πρωί. Άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα το γυμνό της κορμί. Το είχα χορτάσει τόσο πολύ τις τελευταίες 24 ώρες, που δε μου έκανε αίσθηση. Δεν ερεθιζόμουν από το θέαμα, που υπό άλλες συνθήκες, θα είχα ήδη αρχίσει να την χαϊδεύω. Έκανα μία κίνηση να σηκωθώ από το κρεβάτι και ένιωσα σχεδόν κάθε μυ του σώματος μου, πιασμένο. Ένα κανονικό ερείπιο. Ένα παυσίπονο και ένας καφές, με συνέφεραν σύντομα. Άραξα στο μπαλκόνι, πήρα και τα τσιγάρα μου και άρχισα να σκέφτομαι και πάλι. Τι είχε συμβεί, τι είχε αλλάξει και τι, ενδεχομένως, μας περιμένει, ως ζευγάρι. Το σεξ με την Αναστασία ήταν πολύ καλό. Έχω εξηγήσει ήδη τους λόγους. Αλλά από χθες, ένιωθα ότι… κάτι άλλαξε. Πάντα ήμουν εγώ εκείνος που έπαιρνε τις πρωτοβουλίες. Και εκείνη ακολουθούσε. Ακόμη και όταν έπαιρνε κάποια πρωτοβουλία, η πρόταση της ήταν κάτι που είχαμε ξανακάνει, μία ασφαλής επιλογή. Αλλά χθες, σαν να έβγαλε, από μέσα της, ότι είχε δει σε τσόντες, είχε διαβάσει ή είχε ακούσει, και τα έκανε πραγματικότητα. Γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι δε δυσκολεύτηκα να καταλάβω τον λόγο. Η Αναστασία δεν ήταν ποτέ θετική στο να έρθει σε επαφή με άλλη γυναίκα. Αλλά, σύμφωνα με τις περιγραφές της, αυτή η «φυσιολογικότητα» της επαφής της με τη θεία Βάσω, ο τρόπος που έγινε, ότι έγινε, η άφεση της στις ορέξεις της θείας, η ένταση που ένιωσε όταν τελείωνε στο χέρι της, η καύλα που φούντωσε όταν με έβλεπε να γαμάω τη Βάσω από τον κώλο, ο οργασμός της όταν της έκανα έρωτα ενώ δίπλα μας βρίσκεται μία άλλη γυναίκα, την έκανε να αναθεωρήσει τη σεξουαλική της φιλοσοφία. Υπέθεσα, εκείνη τη στιγμή, ότι ανακάλυψε την ομορφιάς της ηδονής που προέρχεται από την υπέρβαση των προσωπικών της ορίων. Τα όρια που είχε βάλει στο μυαλό της, ως προς το είδος των πηγών της ηδονής, είχαν διαλυθεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο, με ένα τρόπο που της φάνηκε εντελώς φυσιολογικός. Είχε καταλάβει ότι οι νέες εμπειρίες, οι εμπειρίες που στην θεωρία δεν της άρεσαν, στην πράξη της φάνηκαν έντονες και εκκωφαντικά ηδονικές. Αλλά ακόμη ήταν νωρίς για να καταλάβω αν απλά της άρεσε και η σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο ή θα ανακάλυπτα και άλλες τις «τάσεις».

Σκεφτόμουν και την θεία. Τι να σκέφτεται πλέον; Από τα λεγόμενα της, στο mail που έστειλε χθες, ήταν ξεκάθαρο ότι θα ήθελε να επαναληφθεί όλο αυτό. Από την άλλη, έπρεπε να κρατήσω κάποιες αποστάσεις. Όσοι έχετε διαβάσει τις προηγούμενες ιστορίες, γνωρίζετε πόσο παρεμβατική μπορεί να γίνει. Πόσο πολύ τις αρέσει να χειραγωγεί τους άλλους. Και αν της έδινα πάτημα να βρίσκεται ανάμεσα σε μένα και την Αναστασία συχνά, θα είχα προβλήματα. Ήμουν απόλυτα σίγουρος για αυτό. Έπιασα το κινητό στο χέρι, για να της απαντήσω στο mail και εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ο ήχος μίας ειδοποίησης. Τσεκάρω και βλέπω ότι μου έχει ξεκινήσει μία συζήτηση, στο FB. Από τη Μαριάννα.

Θυμήθηκα τα λόγια της γυναίκας μου. «Μάλιστα, για μισό λεπτό να την τσεκάρω από το κινητό μου... μ... Ενδιαφέρον... Αποδέξου το... της κάνω αίτημα φιλίας και εγώ». Ήταν, που ήταν, λεπτές οι ισορροπίες, με την είσοδο της θείας στο κρεβάτι μας, προέκυψε και η Μαριάννα τώρα. Λόγω της δουλειάς μου, ξέρω τι κίνδυνοι υπάρχουν στο internet και στα social media. Πως από μία «καύλα της στιγμής», μπορείς να αφήσεις ενοχοποιητικά στοιχεία. Πχ συζητώντας για σεξ με άλλες, μέχρι το cybersex. Δεν έχανα κάτι να δω τι μου έγραψε όμως.

- Καλημέρα George. Τι κάνεις; Πρωινός βλέπω!

«Τι στο διάολο; Με βλέπει;». Και τότε θυμήθηκα ότι ο άντρας της έχει ένα τηλεσκόπιο. Ίσως να έχουν και κιάλια. Ποιος ξέρει. Δε μπορούσα να ξεφύγω και να μην της απαντήσω. Άλλωστε η Αναστασία φάνηκε να ήθελε αυτή την επαφή με την Μαριάννα, αν και δεν είχε πει περισσότερα.

- Γ: Καλημέρα και σε σένα. Τι κάνεις;

- M: Μια χαρά. Απολαμβάνω το καφεδάκι μου όπως και εσύ.

- Γ: Με παίρνεις μάτι;… χε, χε.

- M: Εννοείται. Τι πιο ενδιαφέρον από το να χαζεύω έναν όμορφο άνδρα, ένα τόσο ωραίο πρωινό;

- Γ: Αυτός ο άνδρας ανήκει σε άλλη όμως. Μην το ξεχνάς.

- M: Είπα εγώ το αντίθετο; Αλλά έχει και καμία σημασία τελικά;

- Γ: Δεν έχει; Δεν έχω όρεξη να μπλέξω, αν και είσαι αρκετά ενδιαφέρων άτομο.

- M: Θα το πάρω αυτό ως κομπλιμέντο. Αλλά το καλύτερο κομπλιμέντο ήταν το αίτημα φιλίας της Αναστασίας. Αυτό ήταν ακόμη καλύτερο και από το να μου έλεγες ότι είμαι μουνάρα, George!

- Γ: Τι εννοείς;

- M: Δε σε έχω για χαζό. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

- Γ: Μάλλον ναι. Κατάλαβες ότι μίλησα στη γυναίκα μου για την γνωριμία μας και ότι της είπα για το αίτημα φιλίας σου. Ότι κάτι ειπώθηκε μεταξύ μας και, από ότι φαίνεται, είναι θετική, το λιγότερο, προς το πρόσωπο σου. Αν και δε λέει κάτι αυτό.

- M: Προς το παρόν, μπορεί να μη λέει κάτι. Το σημαντικό είναι ότι αργά ή γρήγορα, θα ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ μας.

- Γ: Ανάμεσα σε εμένα και εσένα;

- M: Ανάμεσα σε μένα και τη γυναίκα σου.

- Γ: Τελικά, αυτό που έχεις στο μυαλό σου, το λες χύμα.

- M: Ειλικρίνεια λέγεται George... και έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα

- Γ: Ακόμη και αν βιάζεις καταστάσεις;

- M: Εγώ δε βιάζω τίποτα. Συνήθως οι άνθρωποι κάνουν το αναπόφευκτο να καθυστερεί. Σου έχω τραβήξει την προσοχή;

- Γ: Μη ρωτάς αυτά που γνωρίζεις ήδη.

- M: Γι' αυτό, άσε τις γυναίκες να κανονίσουν αυτά που θέλουν και θα είμαστε όλοι κερδισμένοι στο τέλος της μέρας. Με πιάνεις;

- Γ: Όχι.

- M: Μου αρέσεις, σου αρέσω, αλλά προφανώς είσαι και πιστός αλλά και σωστός απέναντι στη Αναστασία. Κι αυτό μου κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον. Και το σέβομαι. Οπότε άσε να μιλήσω εγώ με την γυναίκα σου, να γνωριστούμε και θα δούμε που θα βγει όλο αυτό.

- Γ: Κάνε ότι θέλεις. Άλλωστε δε μπορώ να σε σταματήσω. Θα κάνω και εγώ αυτό που πρέπει και στο τέλος θα δούμε τι θα προκύψει.

- M: Δεκτό. Αν και ήθελα να σε καυλώσω λίγο τώρα και να σε πάρω μάτι, θα αποσυρθώ γιατί θα την φάω την χυλόπιτα. Είμαι σίγουρη.

Με προκαλούσε με τον τρόπο της. Ήθελε να καταλάβει πως πρέπει να κινηθεί για να φτάσει σε μένα. Η αφοσίωση μου στην Αναστασία θα την ανάγκαζε να πάει από το δύσκολο δρόμο, μέσω εκείνης; Ή μπορούσε να με καυλώσει τόσο έξυπνα ώστε να της δώσω, απ’ ευθείας, αυτό που θέλει; Και είχε καταφέρει να με καυλώσει είναι η αλήθεια. Ένιωθα τον πούτσο μου να πάλεται αργά αλλά σταθερά μέσα από το boxer. Αν δε με έβλεπε, ίσως και να τον χάιδευα εκείνη τη στιγμή.

- Γ: Μην είσαι τόσο σίγουρη. Τα πάντα είναι ρευστά σε αυτή τη ζωή.

- Μ: Όπα! Τι είναι αυτά που ακούω Ζορζ;

- Γ: Είναι το αποτέλεσμα αυτών που σκέφτεσαι. Αυτό ήθελες. Γιατί να στο χαλάσω;

- M: Βάλε τα hands free σου και πήγαινε μέσα. Θα σε καλέσω σε 2΄.

Ταράχτηκα. Δεν το περίμενα. Η ευθύτητα της Μαριάννας ήταν κάτι απίστευτο. Σπάνια γνωρίζεις άντρες με αυτό το χαρακτηριστικό. Πόσο μάλλον γυναίκες. Αγχώθηκα. Με την Αναστασία να κοιμάται στο μέσα δωμάτιο, όλο αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο. Αλλά, από την άλλη, μετά από τόσο σεξ και με δεδομένο ότι δεν ξυπνάει ποτέ πριν τις 9-10 το πρωί, εκτός από τις εργάσιμες, με έτρωγε μέσα μου να δω που το πάει η Μαριάννα. Μπήκα στο σαλόνι, έκλεισα τα παράθυρα, άναψα το air condition και άραξα στον καναπέ, βάζοντας τα ακουστικά στα αυτιά μου και βάζοντας στο αθόρυβο το κινητό.

Δεν πρόλαβα να βάλω το χέρι μου στο μισοκαυλωμένο μου πούτσο και δεχόμουν ήδη την videoκλήση από τη Μαριάννα. Πατάω το πράσινο κουμπί και βλέπω το πρόσωπο της. Ήταν ήδη βαμμένη, ίσως και υπερβολικά για τόσο πρωί, αλλά παρατήρησα ότι είχε πιασμένη και πάλι αλογοουρά το κόκκινο μαλλί της. Σε συνδυασμό με το πράσινο του ματιού της, μου έβγαλε κάτι πολύ πρόστυχο. Μία καύλα απότομη. Ο πούτσος ανταποκρινόταν ακόμη περισσότερο. Το σαρδόνιο χαμόγελο, ολοκλήρωνε το προκλητικό παρουσιαστικό της.

- Μ: Καλημέρα και από κοντά όμορφε. Δε χρειάζεται να πεις τίποτα εσύ. Θέλω μόνο να με βλέπεις, να ακούς τι σου λέω και να κάνεις ότι σου ζητάω. Το πιασες; Μπράβο το αγόρι μου. Δείξε μου τώρα αυτό που θέλω να δω. Μ... Και λίγο από κάτω τώρα. Τι όμορφα αρχίδια έχεις αγόρι μου. Ωραίος ο πούτσος σου, δε λέω, αλλά τα αρχίδια σου είναι ίσως τα πιο όμορφα αρχίδια που έχω δει ποτέ μου. Καβλιά υπάρχουν πολλά, αλλά μεγάλα και κρεμαστά αρχίδια, σπάνια. Τα δικά σου είναι κρεμαστά ακόμη και όταν ο πούτσος σου είναι πέτρα. Αυτό μ' αρέσει σε σένα. Πιάσε τα από ψηλά και πίεσε τα, μέχρι να πρηστούν και διογκώσουν τον σάκο. Έτσι! Έτσι μπράβο. Τέλεια. Καύλα είναι και τα θέλω στο στόμα μου τώρα. Θα χωνόμουν ανάμεσα στα μπούτια σου και θα στα έγλειφα για ώρα. Μη, μη... μην ακουμπάς το πούτσο σου. Όχι ακόμη. Δεν είναι ώρα. Φέρε την κάμερα στο πρόσωπο σου. Ήρθε η στιγμή για να κάνεις κι εσύ το κέφι σου.

Μέσα σε 2 λεπτά, μόνο με τα λόγια της, με είχε κάνει πέτρα. Έφερα το κινητό και πάλι στο πρόσωπο μου και περίμενα να δω τι είχε στο μυαλό της. Απομάκρυνε το κινητό από κοντά της και τώρα έβλεπα και το μπούστο της. Κάπου στερέωσε το κινητό και απελευθέρωσε και τα δύο της χέρια. Φορούσε ένα μπορντό νυχτικό, χωρίς σουτιέν. Με το ένα χέρι κατέβασε το μπούστο και το άλλο το έχωσε από μέσα και τράβηξε έξω ένα στήθος. Δε μπορούσα να πάρω το μάτι μου από εκεί. Περίμενα με καυλωτική αγωνία να δω το σχήμα του, τη ρώγα, τα χρώματα. Ήταν απλά τεράστιο! Όσο την είχα δει, φαινόταν ότι έχει μεγάλο στήθος αλλά το ντύσιμο της, έκρυβε το πραγματικό μέγεθος. Δεν ήταν στητό σε καμία περίπτωση, αλλά το μέγεθος του ήταν εκπληκτικό. Η ρώγα της είχε μικρύνει, από την καύλα, αλλά ήταν τόσο πεταχτή που φαινόταν πεντακάθαρα. Με μία της κίνηση, πέρασε και τα 5 δάχτυλα του χεριού της από την ρώγα και φαινόταν ξεκάθαρα ότι σε κάθε δάχτυλο, σκάλωνε και από λίγο. Στη συνέχεια, πέρασε την παλάμη της από κάτω και χούφτωσε γερά το στήθος, ανασηκώνοντας το. Το βυζί ξεχείλιζε και ανάμεσα αλλά και από το πλάι των δαχτύλων της.

Χωρίς να το έχω καταλάβει, το ελεύθερο μου χέρι είχε φτάσει στον πούτσο μου και χαϊδευόμουν. Είχα ξεχάσει που ήμουν και τι κίνδυνοι υπήρχαν. Είχα αφοσιωθεί στο θέαμα που μου έδινε η κοκκινομάλλα γειτόνισσα. Έβλεπε στα μάτια μου πόσο είχα «καρφωθεί» στο στήθος της και απλά χαμογελούσε, χωρίς να πει κουβέντα. Έβλεπε πόσο φούντωνε η καύλα μου για εκείνη. Αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός της. Δεν έβλεπα τίποτα άλλο, εκτός από το πλημμυρισμένο, με τη σάρκα του στήθους, χέρι της.

- Μ: Καλώς και το κορίτσι μας. Καλημέρα Αναστασία!

Σοκ. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν να μου έριξαν έναν κουβά παγωμένο νερό στο κεφάλι. Ο πούτσος μου πήγε από το 100 στο 0, σε ένα δευτερόλεπτο. Ήμουν τόσο χαμένος στο θέαμα που μου έδινε η Μαριάννα, που δεν είδα, στην μικρή οθόνη που δείχνει το δικό μου πλάνο, την φιγούρα της Αναστασίας. Γύρισα το κεφάλι και την κοίταξα. Ήταν γυμνή, πίσω από τον καναπέ και με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Τι είχε συμβεί; Το προηγούμενο βράδυ, αφού έκανα δεκτό το αίτημα φιλίας, η Αναστασία έκανε αίτημα φιλίας στην Μαριάννα. Εγώ ήμουν τόσο κουρασμένος που με πήρε ο ύπνος ακαριαία. Οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να τα λένε. Από τη μία ήταν η Αναστασία που ήταν ακόμη καυλωμένη και σοκαρισμένη από ότι είχαμε περάσει εκείνο το Σάββατο και από την άλλη η Μαριάννα που, με την ευθύτητα της, αποκάλυψε στη γυναίκα μου το πόσο της αρέσω. Η Αναστασία της είπε ότι το παρουσιαστικό της Μαριάννας, και ιδίως το στήθος, θα ήταν σίγουρα μέσα στα δικά μου γούστα και από εκεί και πέρα ξεκίνησαν να καταστρώνουν ένα πλάνο, ένα παιχνίδι, με εμένα στη μέση. Η στροφή, 360ο στο μυαλό της γυναίκας μου, δε μπορούσε να βρει καλύτερο συγχρονισμό με την επαφή της με την Μαριάννα. Οι δυο γυναίκες συνομίλησαν για ώρα, χωρίς να ξέρω ακόμη και σήμερα λεπτομέρειες και συμφώνησαν να παίξουν μαζί μου. Η Αναστασία είπε στην νέα της φίλη, ότι ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και εκείνη της πρότεινε όλο αυτό που σας περιέγραψα μέχρι τώρα. Η γυναίκα μου συμφώνησε να της δώσει το περιθώριο να παίξει για λίγο μαζί μου και κάποια στιγμή να μπει κι εκείνη στο παιχνίδι. Είχε πάρει φωτιά το μυαλό της και ήθελε να ζήσει, όσα δεν τόλμησε ποτέ να διανοηθεί, τόσα χρόνια.

Ήμουν τόσο σοκαρισμένος, που νομίζω ότι μου κόπηκε και η αναπνοή. Δε μπορούσα να αντιδράσω. Τι να πω και τι να κάνω; Με είχε πιάσει στα πράσα. Με μία άγνωστη. Κάποια που την είχα γνωρίσει την προηγούμενη μέρα. Και καύλωνα μαζί της, πίσω από την πλάτη της γυναίκας μου. Προδοσία. Ότι προσπαθούσα να αποφύγω με μεγάλο κόπο τόσα χρόνια, όλη αυτή την αφοσίωση που της έδειχνα και κρατούσα σε απόλυτο βαθμό, τα είχα διαλύσει. Και όμως εκείνη με κοιτούσε χαμογελαστή.

Πήρε το κινητό από τα χέρια μου, μου έβγαλε τα ακουστικά, έβαλε το κινητό σε ανοικτή ακρόαση και το τοποθέτησε στο τραπεζάκι του σαλονιού. Μετά έκατσε πάνω στο πόδι μου και πέρασε το χέρι της πίσω από το λαιμό μου, αγκαλιάζοντας με. Το σοκ μου, διπλασιάστηκε. Δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Όχι μόνο δεν εκνευρίστηκε αλλά το απολάμβανε κιόλας.

- Μην ανησυχείς. Τα έχω κανονίσει όλα εγώ...

μου ψιθύρισε. Το απαλό γλωσσόφιλο της στα χείλη μου, έκανε και πάλι το αίμα να κυκλοφορεί στο κορμί μου. Χωρίς να μου δώσει περιθώριο αντίδρασης και χωρίς να ξεκολλήσει από τα χείλη μου, κατέβασε το χέρι της στις ρώγες μου, στην κοιλιά μου και ακούμπησε με τις άκρες των δαχτύλων το πουτσοκέφαλο. Δε μπορούσα και δεν ήθελα να αντιδράσω. Αφέθηκα στην Αναστασία, ακούγοντας ταυτόχρονα κάποια μουγκρητά της Μαριάννας. Το χέρι της τυλίχτηκε γύρω από τον πούτσο μου, άφησε τα χείλη μου, έσκυψε ελαφρώς και έφερε το πρόσωπο της δίπλα στο δικό μου. Πλέον και οι δυο κοιτάζαμε την οθόνη του κινητού.

- Σειρά σου μωρό μου…

είπε η γυναίκα μου... Και δεν απευθυνόταν σε μένα!

«Αγάπες μου» ψιθύρισε η Μαριάννα. Αυτό που μπορούσαμε να δούμε ήταν το αγριεμένο, από την καύλα, βλέμμα της και όλο το πάνω μέρος του σώματος της. Προφανώς, καθόταν κάπου και απολάμβανε το θέαμα που τις δίναμε. Κατέβασε το βλέμμα της στο στήθος της. Τα δάχτυλα της ήταν πάνω στις ρώγες της και τις έπαιζε απαλά. Ήταν τόσο τρυφερές οι κινήσεις των δαχτύλων που δεν ήμουν σίγουρος αν τις ακουμπούσε. Σήκωσε ξανά τα μάτια σε μας και χαμογέλασε όσο πιο πονηρά μπορούσε.

- Μ: Τώρα αρχίζει το παιχνίδι. Γιώργο, δε θέλω να πεις ούτε μία λέξη. Το μόνο που σου επιτρέπουμε να ξεστομίσεις είναι το μουγκρητό της καύλας σου. Και αυτό που θέλουμε από σένα είναι να κρατήσεις την καύλα της ψωλής σου, όσο το δυνατόν περισσότερο. Και από ότι έχω μάθει, είσαι «επιστήμονας» σε αυτό. Έτσι Στάσα;

- A: Ακριβώς μωρό μου. Το αγόρι μου μπορεί να κρατιέται περισσότερο από όποιον γαμήθηκα μαζί του στο παρελθόν. Με λιώνει και μετά τελειώνει.

- Μ: μ... πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για αυτόν. Και τυχερή. Και ξέρεις ότι σε ζηλεύω.

- A: Τι ζηλεύεις;

- Μ: Το πάχος της πούτσας του. Ο δικός μου μπορεί να έχει μεγαλύτερο σε μήκος, αλλά αυτή η ψωλή που έχεις κάθε μέρα, όποτε θες, στο σπίτι σου, είναι το κάτι άλλο. Θέλω να δω πως θα ήταν μέσα στο στόμα σου. Θα μου δείξεις;

Οι δυο γυναίκες με χρησιμοποιούσαν για την καύλα τους. Ξεκίνησαν ένα παιχνίδι ηδονής κι εγώ απλώς ήμουν ένα εργαλείο. Είχα να βρεθώ σε αυτή τη θέση, πολλά χρόνια. Η πρώτη φορά ήταν, όταν πήδηξα τη Θάλεια, την πωλήτρια και φίλη της Βάσως, σε ένα δοκιμαστήριο του πολυκαταστήματος που εργαζόταν. Η Βάσω με είχε πάει εκεί, για να ξεκαυλώσει η φίλη της. Δεν την είχα γαμήσει. Εκείνη είχε γαμηθεί στο καβλί μου και όταν τελείωσε, έφυγε σαν να μην υπήρχα και πήγε στην θεία μου για να της δώσει την αξιολόγηση της. Αν ήμουν καλός γαμιάς.

Η Αναστασία ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ, στο πλάι, με πρόσωπο προς το κινητό. Πέρασε τα μαλλιά της πίσω, για να έχει καθαρό πεδίο η Μαριάννα και να βλέπει καθετί. Μου έπιασε τον πούτσο σφιχτά και ρούφηξε το κεφάλι. Η καύλα μου με κυρίευε. Όπως είπα και πριν, δε μπορούσα και δεν ήθελα να αντιδράσω.

- Μ: Αυτό είναι. Δεν ξέρεις πόσο όμορφο είναι το παραμορφωμένο στόμα σου όταν αυτό γεμίζει με το καβλί του. Μακάρι να ήσουν εδώ και να μπορούσες να δεις τον εαυτό σου. Θα μαλακιζόσουν κι εσύ, όπως κάνω τώρα. Πάρε κι άλλο. Ναι, έτσι αγάπη μου. Δώσε στη φίλη σου την καύλα που της αξίζει. Τα αρχίδια... πιάσε του και τα αρχίδια. Ναι, ναι... πόσο τέλεια αρχίδια έχει ο γαμιάς σου Στάσα; Δε χωράνε στην χούφτα σου. Ναι, έτσι τράβηξε τα... καύλα. Φτάνει. Βγαλ' τον από το στόμα σου και φτυσ' τον... μαλάκιζε τον.

- A: Με τρελάνεις καργιόλα. Ξέρεις να με καυλώνεις με τα λόγια σου. Έχω την ψωλή του από την μία, που δεν μπορώ να της αντισταθώ, έχω και εσένα να με κάνεις ότι θες. Κοίτα το γαμιά μου. Κοίτα την ψωλάρα έχει. Κοίτα τις αρχιδάρες του. Δικές μου είναι πουτάνα. Όποτε θέλω τις έχω.

- Μ: Πουτάνα είσαι εσύ.

- A: Είμαι μωρή. Είμαι η πουτάνα του άντρα μου. Και τον πηδάω τόσο καλά που δε θέλει άλλη. Όταν του πω εγώ θα χύσει... για πάρτη μου.

- Μ: Και για μένα. Κοίτα Γιώργο μου... κοίτα πόσο καυλωμένες είναι οι ρώγες μου. Δες τες...

Είχαν αρχίσει να ανταγωνίζονται. Είχε βγει η γυναικεία ζήλεια στην επιφάνεια και είχαν πέσει στη δική τους παγίδα, μόνες τους. Διεκδικούσαν και οι δυο τους την κάβλα μου. Το σπέρμα μου. Η Αναστασία έβαλε και πάλι την ψωλή μου στο στόμα της και τον πήρε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Η Μαριάννα, από την άλλη, είχε φέρει την μία ρώγα στο στόμα της και τη θήλαζε. Θήλαζε τον εαυτό της. Αλλά τα μάτια της ήταν καρφωμένα στην οθόνη. Το άλλο της χέρι ήταν, σίγουρα, στο μουνί της και μαλακιζόταν, αλλά δε φαινόταν στην οθόνη. Είχα βάλει το χέρι μου πάνω στο κεφάλι της γυναίκας μου και της έδινα ρυθμό. Την πίεζα να πάρει όλο και περισσότερο. Αλλά κάθε φορά που πνιγόταν, μου τραβούσε τα αρχίδια, λες και ήθελε να μου ανταποδώσει το ζόρι που αντιμετώπιζε. Δεν ξέρω που κοιτούσε αλλά είμαι σίγουρος ότι κοίταζε την νέα της φίλη.

Ήμουν έτοιμος. Όλο αυτό το σκηνικό ήταν σαν μία αλληλεπιδραστική τσόντα. Και βλέπουμε τσόντα όταν θέλουμε να χύσουμε, σχετικά γρήγορα. Οι δύο γυναίκες ήταν μπουκωμένες. Η μία με τον πούτσο μου, η άλλη με το βυζί της. Αν μπορούσα θα τις έχυνα και της δύο στο πρόσωπο και θα τις έβαζα να γλειφτούν μέχρι να καθαριστούν εντελώς. Αλλά αφού δε μπορούσα να το κάνω και στις δύο, θα το έκανα στη μία.

Τράβηξα από τα μαλλιά την Αναστασία, μέχρι να βγει όλο το καβλί από το στόμα της. έφερα το δεξί μου χέρι, το καλό, στο καβλί μου και άρχισα να τον παίζω. Δυνατά, πολύ δυνατά. Κοίταξα την οθόνη και είδα την Μαριάννα να βγάζει την ρώγα από το δικό της στόμα. Είχε καταλάβει και δεν ήθελε να χάσει ούτε στιγμή από το χύσιμο που θα έκανα. Βαρούσα τόσο δυνατά που το χέρι μου, όταν έφτανε στην κορυφή της ψωλής μου, χτυπούσε στα χείλη της γυναίκας μου. Είδα την Μαριάννα να αφήνει τον κορμό της να πέσει προς τα πίσω και όλο της το κορμί τραντάζονταν από τη μαλακία που βαρούσε, μαζί με μένα. Οι βυζάρες της παλινδρομούσαν, μία δεξιά, μία αριστερά. Δεν άντεχα άλλο.

Τράβηξα το χέρι μου εντελώς κάτω, νιώθοντας τα δάχτυλα μου να ακουμπάνε τα δάχτυλα της Αναστασίας που χούφτωναν τα αρχίδια μου και... άρχισε το σπέρμα μου να πετάγεται. Δεν ήθελα πλέον να αποσπάται το μυαλό μου από οπτικά ερεθίσματα. Ήθελα να απολαύσω κάθε σταγόνα που πεταγόταν, μέσω τη ουρήθρας, στο πρόσωπο της Αναστασίας. Έγειρα το κεφάλι μου πίσω, έκλεισα τα μάτια μου και απόλαυσα κάθε σφίξιμο της βουβωνικής περιοχής που πίεζε τα αρχίδια μου και το καβλί μου και εκτόξευε το σπέρμα μου. Σφιγγόμουν και ξανασφιγγόμουν, μέχρι να νιώσω το εσωτερικό της πούτσα μου και τα αρχίδια μου, κενά. Άδειο. Υπήρχα μόνο εγώ και ο πούτσος μου εκείνη τη στιγμή.

Πέρασαν λίγες στιγμές μέχρι να περάσει το σοκ της έντασης. Είναι από εκείνες τις στιγμές, που και αεροπλάνο να περάσει πάνω από το κεφάλι σου, δεν ακούς τίποτα. Όλες οι αισθήσεις καταρρέουν και το μυαλό σου βρίσκεται σε μία ομίχλη εσωτερικών αισθήσεων. Άνοιξα τα μάτια μου και, λόγω της εσωτερικής πίεσης, έβλεπα τα πάντα κάπως φωτεινότερα. Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, ο οργανισμός μου επανερχόταν στις κανονικές λειτουργίες. Άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο πολύ είχα ιδρώσει. Πώς έσταζα. Αλλά ένιωθα και τα χείλη μου υγρά. Ήταν η μίξη σάλιου και σπέρματος από το στόμα της γυναίκας μου. Με φιλούσε τρυφερά. Ένιωθα, μέσα από το φιλί της, πόσο περήφανη ένιωθε για μένα αλλά και πόσο χαρούμενη ήταν που με ικανοποίησε για άλλη μία φορά, σχεδόν, στο μέγιστο βαθμό. Ανταπέδωσα.

- Μ: WOW! Τι χύσιμο ήταν αυτό; Πόσο καυλιάρικο ζευγάρι είστε εσείς;

- A: Κι εσείς δεν πάτε πίσω. Το ευχαριστήθηκες;

- Μ: Αν μπορούσες να με ακουμπήσεις τώρα, ανάμεσα στα μπούτια και στο μουνί μου, θα έπαιρνες ένα τεράστιο ναι, ως απάντηση. Σας αφήνω για τώρα. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Φιλιά καύλες μου. Bye…

Μπορεί να είχα επανέλθει, σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν ήμουν σε θέση να συμμετέχω στο διάλογο των δύο γυναικών. Αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν άκουγα...

- Γ: Κι αυτοί δεν πάνε πίσω; Τι σημαίνει αυτό;

Συνεχίζεται...

Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια σας είτε κάτω από την ιστορία είτε με προσωπικά μηνύματα. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά και τις παρατηρήσεις σας.




Copyright protected OW ref: 167943



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.