Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλη την παρέα. Με την κοπέλα μου έχουμε ζήσει διάφορες εμπειρίες και αποφάσισα να σας τις πω. Σ' αυτή την πρώτη ιστορία μου θα γράψω πως ξεκίνησαν όλα.

Αρχικά, εμένα με λένε Γιάννη, είμαι σχετικά ψηλός, με κανονικό σώμα λεπτό, καστανός και την κοπέλα μου την λένε Ρίτα, είναι κι αυτή καστανή, κανονική στο ύψος και λεπτή αλλά με τα πιασίματα που πρέπει καθώς έχει δυο όμορφα βυζάκια και μια κωλάρα που δε χορταίνεις να την ζουλάς. Εμένα, λοιπόν, μου αρέσει να μοιράζομαι την κοπέλα μου και με καυλώνει τρελά αυτό, η Ρίτα όμως στην αρχή ήταν τελείως αρνητική και μάλιστα κάποιες φορές που ανέφερα κάτι νευρίαζε και μαλώναμε οπότε σταμάτησα και να το αναφέρω.

Μια μέρα, λοιπόν, είχαμε βγει παρέα με φίλους μας και όταν φεύγαμε μας πρότεινε ο κολλητός μου να πάμε σπίτι του για ρετσίνα αλλά οι υπόλοιποι δε θέλανε και έτσι πήγαμε οι τρεις μας μόνο. Τον κολλητό μου τον λένε Νίκο και έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με μένα. Φτάνουμε σπίτι του, αράζουμε και αρχίζουμε τις ρετσίνες αλλά για να μην βαρεθούμε παίζαμε και διάφορα παιχνίδια. Κάποια στιγμή πετάει ο Νίκος να παίξουμε το γνωστό σε όλους θάρρος ή αλήθεια. Εκεί… αρχίζει εμένα το μυαλό μου να πηγαίνει στο πονηρό. Ξεκινάει το παιχνίδι με χαζομάρες στην αρχή για να γελάμε αλλά σιγά-σιγά οι προκλήσεις γίνονται πιο πικάντικες.

Η Ρίτα φορούσε ένα κολάν εκείνη τη μέρα που είναι σαν διάφανο και όταν τραβιέται λίγο φαίνονται τα πάντα από μέσα οπότε ο Νίκος φάνηκε ότι είχε αρχίσει να καυλώνει όπως κι εγώ. Σιγά-σιγά άρχισαν τα χουφτώματα προς τη Ρίτα ενώ έβγαιναν και τα ρούχα όλων μας όσο συνέχιζε το παιχνίδι. Έβλεπα το μωρό μου ότι είχε φτιαχτεί και με το ποτό και δεχόταν εύκολα όλες τις προκλήσεις που όσο παίζαμε χειροτέρευαν. Κάποια στιγμή είχαμε μείνει με τα εσώρουχα ενώ η Ρίτα έκανε όσα την προκαλούσαμε όπως το να μας χορέψει αισθησιακά ή να μας δείξει λίγο το στήθος της. Εγώ και ο κολλητός μου είχαμε καυλώσει στο φουλ πλέον και τον έβλεπα ότι ήθελε πολύ να την γαμήσει.

Τότε προκαλώ το μωράκι μου να του χαϊδέψει λίγο την πούτσα μέσα από το εσώρουχο και τη βλέπω να το κάνει αμέσως. Αυτό ήταν, σ' εκείνο το σημείο άρχισαν τα γλωσσόφιλα μεταξύ τους ενώ και ο Νίκος τη χούφτωνε παντού. Εγώ στο δίπλα καναπέ δεν άντεχα άλλο και ξεκίνησα να την παίζω. Μετά από λίγο έτσι, η Ρίτα κατεβαίνει προς τα κάτω και παίρνει την πούτσα του στο στοματάκι της, τη βάζει όλη μέσα και τη γλείφει τέλεια. Μετά σηκώνεται, γυρνάει την κωλάρα της, του στήνεται και του λέει να έρθει να τη γαμήσει. Ο Νίκος αμέσως χώνει βίαια την πούτσα του στο μουνάκι της και αρχίζει να τη σφυροκοπά ενώ πάω εγώ από μπροστά, της χώνω την πούτσα μου στο στόμα της και αρχίζω να τη βρίζω και να της λέω πόσο πουτάνα είναι που της αρέσει ο πούτσος του φίλου μου και ότι από εδώ και πέρα θα τη γαμάω συνέχεια με άλλους.

Αυτή ήταν τόσο καυλωμένη που φώναζε και έλεγε ότι δεν ήξερε τι έχανε τόσο καιρό και ότι τώρα θέλει να τρώει ξένες πούτσες συνέχεια. Μετά από λίγο ο Νίκος ήθελε να τελειώσει, τη γύρισε αλλιώς και το μωρό μου αμέσως άνοιξε το στόμα του και περίμενε τα χύσια του. Τότε την έχυσε παντού στο πρόσωπο και στο στόμα ενώ πετάχτηκαν και στα μαλλιά της. Όπως γύρισε στο Νίκο, εγώ πήγα από πίσω της και είχα αρχίσει να της γαμάω το μουνάκι και να την βαράω πολύ δυνατές σφαλιάρες στην κωλάρα της καθώς την έβλεπα να περιμένει τα χύσια του φίλου μου. Μετά από λίγο βγήκα κι εγώ και την έχυσα πάνω στο κωλαράκι της. Έτσι εξελίχθηκε όλο το βράδυ, μια τη γαμούσε ο ένας, μια ο άλλος και την είχαμε χύσει σχεδόν παντού πάνω στο σώμα της, ώσπου δεν αντέχαμε άλλο πήγε έκανε ένα μπανάκι και ήρθε και κοιμηθήκαμε και οι τρεις μαζί. Ήταν από τις μεγαλύτερες καύλες της ζωής μου και αυτή ήταν η αρχή από τις περιπέτειες μας. Θα σας γράψω τη συνέχεια σε επόμενες ιστορίες εφόσον σαν άρεσε.




Copyright protected OW ref: 167888



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.