Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πρώτη μέρα στο νησί

Τις επόμενες μέρες στο νησί βρισκόμουν με το Νίκο και κείνο για λίγο για να μη μας καταλάβει η γυναίκα του. Οι μέρες στο νησί ήταν ήρεμες και δε θύμιζαν τη πρώτη μέρα. Με τον Ηλία είχαμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο, αλλά δεν κανονίσαμε να βρεθούμε, ενώ η Εύα έμαθα ότι έκανε σχέση με ένα παιδί και αποκόπηκε από τους άλλους.

Ένα βράδυ καθώς πήγαινα σπίτι άκουσα κάτι φωνές, σαν μαλώματα ή κάτι τέτοιο. Φοβήθηκα να γυρίσω να δω γιατί ήταν σκοτεινά και εκτός από αυτούς δεν είχε άλλους στο δρομάκι. Κατάλαβα μετά όμως ότι φώναζαν εμένα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ο μόνος που μπορούσα να πάρω ήταν ο Νίκος, αλλά ήταν αργά. Το έκανα όμως γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω την σωματική μου υγεία. Χτύπησε δύο φορές και το σήκωσε.

- Νίκο;… σε ενοχλώ;

- Όχι, τι έπαθες;

- Πηγαίνω σπίτι και απλά με ακολουθούν κάποιοι και είπα να κάνω ότι μιλάω με κάποιον.

- Σε ποιο στενό είσαι; Είμαι στο αμάξι με τη Μαρία (την γυναίκα του), θα έρθουμε από εκεί.

Όντως σε δύο λεπτά ήταν εκεί και μπήκα στο αμάξι τους. Πήγαμε στο σπίτι και τους πρότεινα να ανέβουν να πιούμε ένα κρασί για να τους ευχαριστήσω. Δέχτηκαν, αν και ο Νίκος δεν ήθελε στην αρχή. Ένιωθα αμήχανα γιατί η Μαρία ήταν πανέμορφη, πολύ προσεγμένη γυναίκα με πολύ ωραίο σώμα και ευγενική, αλλά ο Νίκος την απατούσε με εμένα και όποια άλλη έβρισκε. Είπαμε αρκετά πράγματα για τα προσωπικά μου και έφτασε η ώρα να μου κάνουν προξενιό με ένα φίλο της Μαρίας:

- Νίκο, να γνωρίσουμε τον Κώστα στη Ζωή, τι λες;… είπε η Μαρία.

- Ναι γιατί όχι, ελεύθερος είναι.

- Γιατί παιδιά, φαίνεται να ψάχνω άντρα;… τους είπα γελώντας.

- Ε… Ζωή μου, να παίρνεις αυτόν νυχτιάτικα τηλέφωνα και όχι τον άντρα μου, είπε η Μαρία που μέχρι τώρα ήταν χαμογελαστή, ενώ τώρα ήταν σαν να μας έλεγε ότι κάτι είχε καταλάβει.

Την αμηχανία της στιγμής έσπασε ο Νίκος για μια ακόμη φορά, λέγοντας κάποιο αστείο και κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί για να μου γνωρίσουν τον Κώστα.

Μετά από δύο μέρες βγήκαμε έξω για απογευματινό καφέ και μετά θα πηγαίναμε για φαγητό. Ο Κώστας ήταν κι αυτός κοντά στα 40, όπως ο Νίκος, ωραίος άντρας, πάνω από 1.80 σίγουρα και γυμνασμένος. Από την αρχή αρχίσαμε να μιλάμε χαλαρά και διαπίστωσα ότι είχε αρκετό χιούμορ. Στο φαγητό ξεκίνησαν και κάποια πειράγματα και όλα κυλούσαν ωραία. Η Μαρία έριχνε εξερευνητικές ματιές προς εμένα και τον Κώστα, ενώ δεν έλειπε να προσέχει αν ο Νίκος με κοιτούσε.

Φύγαμε από την ταβέρνα και αντί για σπίτια μας πήγαμε σε ένα μπαράκι που ήταν ακόμη ανοιχτό. Η μουσική ήταν δυνατά, έπαιζε ανεβασμένα τραγούδια και το κέφι μας ανέβηκε. Οι άντρες καθόταν στο μπαρ και εμείς χορεύαμε σαν να ήμασταν σε κλαμπ. Εγώ φορούσα ένα κολλητό τζιν με γόβες και ένα μαύρο εφαρμοστό πουκαμισάκι και η Μαρία ένα κολλητό κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο με σκίσιμο στο πλάι και γόβες. Δύο νεαροί μας πλησίασαν με σφηνάκια, τα ήπιαμε και αρχίσαμε την κουβέντα μαζί τους. Μας φλέρταραν και η Μαρία φαινόταν ότι γοητευόταν από τα λόγια τους. Το στήθος της κόντευε να ''σκίσει'' το φόρεμα της. Γυρίσαμε όμως στα ''αγόρια'' μας που όμως μας περίμεναν με κατεβασμένα μούτρα. Ο Νίκος φάνηκε να λέει κάτι έντονα στην Μαρία η οποία έτρεξε προς την τουαλέτα.

- Αφήστε τη, μια φορά βγήκε και δεν ξέρει τι κάνει, μας είπε ο Νίκος.

- Είσαι χαζός ρε φίλε… του είπε ο Κώστας και σηκώθηκε να πάει.

Έμεινα με τον Νίκο, ο οποίος με το που έφυγε ο Κώστας, με άρπαξε, πήγα πιο κοντά του και άρχισε να πιάνει τον κώλο μου διακριτικά χωρίς να μας βλέπει κανείς.

- Αύριο το απόγευμα θέλω να βρεθούμε να σε σκίσω, μου είπε.

- Νίκο πρέπει να κόψουμε για λίγες μέρες, η Μαρία σίγουρα μας κατάλαβε.

- Τίποτα δεν κατάλαβε, θα περάσω αύριο να σε πάρω, μου είπε και άρχισε να πιέζει την τρυπούλα μου πάνω από το τζιν μου.

- Νίκο να πάω τουαλέτα να δω τι έγινε; Δε θέλω να κλαίει και να χαλάσει την βραδιά μας.

- Πήγαινε βρες τη, καλά.

Πηγαίνοντας προς την τουαλέτα με σταμάτησαν οι δύο νεαροί πάλι, μιλήσαμε σίγουρα για δέκα λεπτά και αφού είδα ότι η Μαρία και ο Κώστας ήταν ακόμη μέσα πήγα κι εγώ. Άνοιξα την πόρτα και είδα την Μαρία να ακουμπάει στον τοίχο με τον Κώστα κολλημένο πάνω της να μιλάνε. Δε με κατάλαβαν μέχρι που πήγα δίπλα τους.

- Έλα Ζωή μου, να εδώ παρηγορώ τη Μαρία.

- Το βλέπω, τους είπα και είδα ότι εκείνη την στιγμή ο Κώστας πήρε το χέρι του από την μέση (ή τον κώλο της Μαρίας) και η Μαρία ταίριαξε το φόρεμά της.

- Πάμε έξω καλύτερα, είπε ο Κώστας.

Η Μαρία με τράβηξε όμως και είπε να μην πω τίποτα στον Νίκο για ότι είδα. Μου διαβεβαίωσε ότι δεν έχουν κάνει ποτέ τίποτα και ότι απλά φλερτάρουν μεταξύ τους χρόνια τώρα.

Όταν βγήκαμε από την τουαλέτα όμως ο Νίκος είχε φύγει. Τον πήρε ο Κώστας, και είπε ότι μάλωσε με τους νεαρούς που μας κολλούσαν και είπε ότι προτίμησε να φύγει για να μη γίνει φασαρία και όχι για ότι έγινε με την Μαρία. Οι δύο νεαροί πλέον ήταν στην παρέα μας και είπαμε να καθίσουμε ακόμη μισή ώρα. Η Μαρία και ο Κώστας καθόταν δίπλα-δίπλα στο μπαρ κι εγώ μιλούσα με τους δύο.

- Η φίλη σου τα έχει και με τους δύο;… μου είπε ο ένας.

- Τι λέτε; είναι παντρεμένη με αυτόν που έφυγε, τους είπα.

- Την έχουμε δει μ' αυτόν εδώ πολλές φορές και δεν καθόταν δίπλα όπως τώρα.

Το θέμα πλέον είχε φουντώσει μέσα μου. Μου πάσαρε τον Κώστα σκεφτόμουν, ο οποίος ήταν και δικός της! Με τον τρόπο μου, πλησίασα ξανά τον Κώστα και οι νεαροί πλέον μιλούσαν στη Μαρία.

- Πότε θα βγούμε έξω οι δυο μας Κώστα;… του είπα και πλησίασα το σώμα μου κοντά του.

- Όποτε μπορείς, μου είπε αλλά το βλέμμα του ήταν στη Μαρία.

- Βλέπεις πως την κοιτάνε Κώστα;… την ξεντύνουν με τα μάτια τους.

- Παντρεμένη γυναίκα είναι, δε θα τους αφήσει.

- Διψασμένη μου φαίνεται όμως και δεν αγχώθηκε που έφυγε ο Νίκος.

- Τον αγαπάει, δεν κάνει τέτοια.

- Μόνο με σένα κάνει ε;

- Μην πεις σε κανέναν τίποτα. Ξεκίνησε πριν καιρό γιατί κι αυτός την απατάει και δε μπορούμε να ξεκόψουμε. Υπόσχεσαι;

- Υπόσχομαι μόνο αν πραγματοποιήσεις μια φαντασίωση μου.

- Τι εννοείς;

- Αν και θα ήθελα να την δω να πηδιέται με τους πιτσιρικάδες, προτιμώ να μας πηδήξεις εσύ και τις δύο μαζί, σήμερα.

- Εγώ θα ήθελα να σας βλέπω να πηδιέστε μ' αυτούς σήμερα. Ξέρω ότι έχετε πηδηχτεί με το Νίκο και με άλλους, μου είπε.

Άνοιξε το πορτοφόλι του, έβγαλε 200€, μου τα έδωσε και μου είπε:

- Παρ' τα και ελατέ στο ξενοδοχείο που μένω εδώ πιο κάτω. Η Μαρία ξέρει σε ποιο δωμάτιο να έρθετε. Αν το καταφέρεις θα σου δώσω κι άλλα.

Η Μαρία είδε ότι κάτι μου έδωσε ο Κώστας και ήρθε προς το μέρος μας.

- Τι έγινε;… τι λέτε εδώ;… μας είπε.

- Φεύγω κορίτσια, είπε ο Κώστας, τα ποτά τα πλήρωσα.

- Και ποιος θα μας πάει σπίτι;… είπε η Μαρία.

- Το κανόνισα με τη Ζωή, μην ανησυχείς… είπε και έφυγε.

- Που πάει; με ρώτησε.

- Στο ξενοδοχείο.

- Και γιατί μας άφησε εδώ τότε;

- Θα πάμε κι εμείς.

- Τι;

- Θα πάμε κι εμείς και τα παιδιά.

- Τι;…

ξαναρώτησε και την άρπαξα και της έδωσα ένα γλωσσόφιλο. Στην αρχή σάστισε, αλλά μετά ανταποκρίθηκε και άρχισε με την γλώσσα να ψάχνει την δική μου. Τα παιδιά μας είδανε και ήρθαν δίπλα μας. Μας ξεκόλλησαν με δυσκολία και πλέον μας φιλούσαν αυτοί. Ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο. Πήγαμε στο δωμάτιο του Κώστα που μας περίμενε με την κάμερά του στημένη σε τρίποδο.

Κάθισε στην πολυθρόνα του με το μποξεράκι του, το οποίο του έβγαλα και άρχισα να ρουφάω τον πούτσο του όσο η Μαρία ήταν στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι και έπαιζε με τα μεγάλα κατακόκκινα νύχια της τον πούτσο του ενός και ο άλλος ήταν πίσω της με σηκωμένο το φόρεμά της προσπαθώντας να σκίσει το καλσόν της. Ο Κώστας με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να μου δίνει ρυθμό στην πίπα και έβαλε την κάμερα να γράφει. Η Μαρία άρχισε να βογκάει και κατάλαβα ότι πλέον την έσκιζαν. Ο Κώστας μου κατέβασε το τζιν και άρχισε να πιάνει τον κώλο μου όσο τον πίπωνα. Κατάλαβα ότι στο πλάνο του πλέον ήμουν εγώ και αισθάνθηκα δύο χέρια να με αρπάζουν από την μέση

- Θα σε σκίσουμε κι εσένα τσούλα…

είπε ο ένας που μέχρι τώρα τον ρουφούσε η Μαρία και με βίαιες κινήσεις παραμέρισε το εσώρουχο μου και καρφώθηκε μέσα μου. Άρχισε να μου τον πιέζει να μπει άγαρμπα και με πονούσε. Φώναζα και κατάλαβα ότι τον καύλωνε ακόμη πιο πολύ. Πλέον ο πούτσος του μπήκε μέσα μου και λόγω υγρών μου μπαινόβγαινε χωρίς να με πονάει τόσο. Ο άλλος έφερε και τη Μαρία δίπλα μου και πλέον γλείφαμε μαζί τον πούτσο του Κώστα και οι άλλοι δύο μας κάρφωναν δυνατά. Ο γαμιάς μου έβγαλε τον πούτσο του από μέσα μου και άρχισε να χύνει στην πλάτη μου. Μετά από λίγο έχυσε κι αυτός της Μαρίας.

- Θέλω να σου σκίσω τον κώλο Μαρία, της είπε ο Κώστας και μου έδωσε το τζελ που είχε δίπλα του. Έβαλα στα δάχτυλά μου και άρχισα να της ετοιμάζω την τρυπούλα. Η κάμερα πλέον ήταν εστιασμένη στο δάχτυλό μου που ετοιμαζόταν να μπει μέσα της. Της άνοιξα χαλαρά την τρύπα και πλέον βυθιζόταν μέσα της αργά. Αναστέναζε σαν να έμπαινε ολόκληρος πούτσος και έπαιζε με την κλειτορίδα της. Έχυσε και σταμάτησα το ρυθμό μου. Ο Κώστας της έκανε νόημα και σηκώθηκε από το πάτωμα. Του γύρισε πλάτη, την έπιασε από τη μέση και ανέβασε τα πόδια της στα μπράτσα της πολυθρόνας. Η κάμερα ήταν στα χέρια των νεαρών που περίμεναν το ξέσκισμα της Μαρίας. Έπιασα τον πούτσο του Κώστα, του έβαλα τζελ και τον οδήγησα στον κώλο της. Με λίγες κινήσεις βυθίστηκε μέσα της και την ξέσκιζε. Δεν κράτησε πολύ όμως και έχυσε μέσα της.

Έμεινε στην αγκαλιά του για λίγο και σιγά-σιγά ετοιμαστήκαμε για να τη γυρίσουμε σπίτι. Μετά από μέρες ο Νίκος μου είχε πει ότι έφυγε εκείνο το βράδυ να πάει σε άλλη και ότι ήξερε για τον Κώστα και την Μαρία.




Copyright protected OW ref: 167840



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.