Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Αυτή η εμπειρία, μου συνέβη το 2010.

Ψαχνόμουν στο ίντερνετ πιο πολύ για καμία μαλακία, ως συνήθως και τυχαία πιάνω συζήτηση με ένα fake προφίλ σε γνωστό site. Μετά τις κλασσικές ατάκες που γίνονται συνήθως, αποκαλυπτόμαστε, περνάμε σε ένα μέσεντζερ με κάμερα και ανοίγουμε.

Παντρεμένη η Ελπίδα, 42 χρόνων, πολύ σκούρο κόκκινο μαλλάκι, το στήθος της φαινόταν μεγάλο σε μέγεθος, μια νορμάλ γυναίκα με ελαφρά πιασίματα, ακριβώς όπως με καυλώνει τρελά μια γυναίκα.

Εγώ 1,86 69 κιλά μελαχρινός,27 χρονών τότε και με πούτσο που ποτέ δεν άκουσα παράπονα, ακόμα και μετά από χωρισμούς.

Μου είπε ότι έχει απωθημένο να τον παίξει ένας μέχρι να χύσει κι αυτή να τον παρακολουθεί από την οθόνη της. Αρχίζω κι εγώ τα βγάζω όλα, κολλάω τον πούτσο μου στην κάμερα κι αρχίζω, σε 3-4 λεπτάκια αρχίζω να χύνω και βλέπω ότι ενώ ήταν στο γραφείο της, είχε σκύψει έβγαλε ελαφρά το ένα της βυζί και τσιμπούσε τη ρώγα της (και ήταν σκέτη καύλα, μεγάλη ρώγα, σκουρόχρωμη). Έκλεισε απότομα και σιωπή παντού, δεν έστειλα πουθενά, σκεπτόμενος ότι πήρε αυτό που ήθελε, οπότε δεν ήθελα και να πιέσω. Νωρίς το βραδάκι βρήκα το τηλέφωνο της στα εισερχόμενα μου, λέγοντας να μην πάρω, αφού ζήτησε το δικό μου και το έδωσα εννοείται και θα επικοινωνήσει αυτή όταν θα μπορεί.

Με τα πολλά... αρχίσαμε και μιλούσαμε όλη μέρα, όπως βόλευε, απελευθερωθήκαμε εντελώς και κανονίσαμε να βρεθούμε στην Αθήνα (εγώ μένω Θεσσαλονίκη). Έφτασα ξενοδοχείο, με όνομα από εξωτικό νησί, γι' αυτούς που έχουν πάει. Κλασσική γαμιστρώνα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση.

Μου σκάει μύτη εκεί, ανοίγω την πόρτα, τη βλέπω κι αρχίζει το πάγωμα (η πρώτη μου φορά με μεγαλύτερη). Μου ρίχνει ένα φιλί στο στόμα και ρε παιδιά μέχρι να κλείσω πόρτα να κλειδώσω, γυρνάω και τη βλέπω στο κρεβάτι ολόγυμνη, εντελώς άτριχη παντού, με τις βυζάρες της να φεύγουν δεξιά κι αριστερά, και μου λέει:

- Τελικά στην πράξη κωλώνουμε Γιωργάκη;

Δε μίλησα, πέταξα την βερμούδα μου και πιάνοντας το κεφάλι της, της έδωσα τον πούτσο μου στόμα της (19πόντοι και χοντρός). Άρχισα να της το γαμάω χωρίς να την πνίγω έντονα. Όταν την έβγαζα για να της δώσω πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα και τα χειλάκια της, της έλεγα:

- Πουτανίτσα του άντρα σου δε σου φτάνει, αλλά τώρα δεν θα πάρεις ανάσα...

Τη γυρνάω στα πλάγια και τον καρφώνω μέχρι τα αρχίσει να αναστενάζει, πήγε να φωνάξει, αλλά της έκλεισα το στόμα κι άρχισα να τη γαμάω γρήγορα. Μόλις είδα ότι άρχισε να το γουστάρει αρκετά αφού ήδη τα υγρά της τρέχανε… κι έβγαζε πάρα πολλά το καργιολάκι, της λέω "πουτάνες σαν εσένα πρέπει να είναι πάντα στημένες σαν σκύλες".

Με κοιτάει χαμογελάει και στήνεται στα 4,λέγοντας...

- Σκίσε με μέχρι να μην αντέχω!

- Δε σκίζω εγώ, ξεσκίζω παντρεμένες καριόλες.

Τη γαμούσα τόσο δυνατά και άγρια που ήταν σαν να μη ξαναγαμούσα ποτέ, σαν να ήταν η τελευταία μου φορά. Με τόσο έντονο γαμήσι λέω...

- Δεν αντέχω βρωμοπούτανο θα χύσω.

- Χύσε μέσα μου, παίρνω χάπια.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, αρχίσω να αδειάζω τα χύσια μου μέσα της. Μόλις βρήκα της ανάσες μου (σχετικό), βγαίνω και τη βλέπω.

- Δεν υπάρχει περίπτωση για δεύτερη φορά τώρα στο καπάκι μου λέει.

Δε μιλάω και μπήκα για ντουζάκι. Μετά από ένα τεταρτάκι κάθομαι επάνω στην τουαλέτα (έπιπλο- καθρέπτης) μισοκαυλωμένος, μπουσουλάει στο κρεβάτι κι έρχεται προς εμένα.

- Μην κουνηθείς... μου λέει.

- Οκ!

Έρχεται αρπάζει τον πούτσο μου και τον βάζει στο στόμα της. Μέχρι και σήμερα που δόξα τω θεώ οι εμπειρίες μου και η σεξουαλική μου ζωή εμπλουτίζονται συνεχώς... τέτοια πίπα δε μου έχουν ξαναπάρει, βαθιά, υγρή αφού συχνά τον έφτυνε και τον πασάλειβε και με αλλαγές στο ρυθμό που δε με ξενέρωνε, τον ρουφούσε μέχρι που την έχυσα στο στόμα και την είδα να τα καταπίνει με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Ντύθηκε κι είπε ότι πέρασε η ώρα και πρέπει να πάει σπίτι, το γραφείο ήταν δικό της, οπότε άφηνε ένα μικρό υπάλληλο που έφτιαχνε την πρακτική του και έτσι είχαμε τις ώρες μας.

Όλα αυτά έγιναν το μεσημέρι. Μου είπε θα τα πούμε το βράδυ εκτός απροόπτου, ο άντρας της μπάτσος και είχε υπηρεσία το βράδυ. Κάπου στης 7 το απόγευμα χτυπάει μήνυμα στο κινητό και διαβάζω.

- Το μουνί μου τσούζει υπερβολικά, έρχονται πελάτες και δε μπορώ να συγκεντρωθώ κι όλα αυτά από ένα γαμήσι που πιο τέλειο δε γίνεται.

Της απαντάω...

- Το βραδάκι θα είναι το πιο τέλειο που θα μου έρθεις σαν την πιο τελειωμένη πουτάνα εδώ και δε θα αφήσω καμιά τρύπα σου κλειστή.

Δεν πήρα καμία απάντηση. "Γιώργο μάλλον έγινε μαλακία" σκέφτηκα. Αφού περίμενα, έφτασε περίπου 12 τα μεσάνυχτα και λέω κοιμήσου, δε θα έρθει. Χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και βλέπω την Ελπίδα με ένα μακρύ παλτό και μια τσαντούλα, δεν είχε τόσο πολύ κρύο αν και χειμώνας. Μόλις κλείνω, πετάει το παλτό και η τσουλάρα ήταν μόνο με ένα στρινγκάκι κόκκινο και μαύρες κάλτσες που της είχα πει ότι με καυλώνουν πολύ.

- Έτσι σε γουστάρω πουτανάρα μου, να έρχεσαι σαν την μεγαλύτερη βρώμα για να γαμηθείς,

Τη γονατίζω κι αρχίζει ένα τέλειο γρήγορο τσιμπούκι. Τη σηκώνω για να μη χύσω, την ξαπλώνω και για πρώτη φορά αρχίζω να γλείφω την άτριχη μουνάρα της που ήταν πάρα πολύ υγρή. Λογικό...

Μου είπε πάρα πολύ γρήγορα, ότι δεν αντέχει και θα χύσει, δεν άντεχε ποτέ το γλειφομούνι (το ευαίσθητο σημείο της, αλλά δεν το πίστευα για τόσο πολύ).

- Χύσε με να σου τα ρουφήξω όλα, απάντησα (χωρίς να καταλάβω πως το είπα).

Άρχισε να τρέμει και τότε πλημμύρισε η μουνάρα της κι εγώ γεύτηκα για πρώτη φορά χύσια από ένα μουνί, αλλά τι μουνί! Την άφησα να συνέλθει 2 λεπτά και συνέχισα κατεβαίνοντας στην κωλοτρυπίδα της που μοσχοβολούσε. Μου ζητούσε συνεχώς να τη γαμάω με τη γλώσσα μου, όπως κι έκανα, αλλά τη γύρισα πάλι στα 4 (είναι η στάση μου) και άρχισα να της βάζω 1 και 2 δάχτυλα, όχι πιο πολλά για να καταλάβει καλά τη διαφορά μετά.

Της ακουμπάω το πουτσοκέφαλο και αρχίζει να πιέζει μόνη της, αλλά δεν πήγαινε καλά. Με αρκετό παιχνίδι, ξαφνικά νιώθω το σφίξιμο στο κεφάλι και λέω μπήκε. Της πιάνω το μαλλί και λέω:

- Τον θέλεις όντως στην κωλάρα σου; (όσο φώναζε κι έβριζε από τον πόνο)

- Πονάει πολύ...

Πάω να τραβήχτηκε πίσω... κι ακούω:

- Μη... τον θέλω όλο!

Ένιωσα που προσπάθησε να τον βάλει λίγο, κι εκεί… την κλείδωσα με το μαλλί και ένα χέρι στην λεκάνη και τον κάρφωσα τόσο απότομα και γρήγορα που νόμισα ότι κάπου σκίστηκα εγώ. Άρχισα να τη γαμάω και σε πολύ λίγο όλα ανατράπηκαν, να φωνάζει, να βρίζει,

- Γάμα με, έτσι... αυτό θέλω... να με πονάς... μη σταματάς!

- Αν ήξερα ότι ήσουν τόσο αχόρταγη πουτάνα, θα έφερνα και παρέα τσουλάκι μου.

Μόλις αρχίσαμε το διάλογο με βρωμόλογα, τη γαμούσα γρήγορα αφού είχε χαλαρώσει η τρύπα της πιο πολύ και από το μουνί της,

- Δεν αντέχω, θα χύσω... μου λέει.

Κατέβασα το χέρι μου και μόλις ακούμπησα την κλειτορίδα της, άρχισε να τρέμει, δυνατοί σπασμοί και σιωπή, τόσο που με καύλωσε άλλο τόσο! Ήδη είχαν αρχίσει τα χύσια μου να παίρνουν το δρόμο για την έξοδο, οπότε βγαίνω γρήγορα, τη σπρώχνω δίπλα για να γυρίσει ανάσκελα, ανεβαίνω επάνω της, τα αρχίδια μου ήδη ακουμπούσαν στις βυζάρες της και τα χύσια μου άρχισαν να πετάγονται στο πρόσωπο της και τον λαιμό της, τα χείλια της πασαλειμμένα και αποδυναμωμένη ανοίγει το στόμα της. Τον έβαλα να αφήσω και την τελευταία σταγόνα μου, καθώς έπαιρνε ότι μπορούσε με το δάχτυλο της και το έβαζε στο στόμα της.

Δυνάμεις δεν είχαμε κανένας για δεύτερο γύρο, δε μπορούσαμε ούτε να περπατήσουμε μέχρι το μπάνιο, τρέμαμε στην κυριολεξία. Η αρχή μου με μεγαλύτερη γυναίκα, που ήταν και η φαντασίωση μου, έγινε πραγματικότητα και με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Την επόμενη μέρα που κατέβηκα για φύγω, το ξενοδοχείο ήταν πληρωμένο και 150 ευρώ είχαν βρεθεί σε ένα φερμουάρ στο σάκο μου με ένα σημείωμα.

"Με τρέλανες στην κυριολεξία, επειδή είσαι μικρός και θα σε κυνηγάνε, αυτό το δωράκι μου είναι, επειδή ήσουν πολύ καλός, και δε θέλω να το σταματήσουμε. Θεώρησε το μια αρχή".

Με την Ελπίδα είχαμε σχέση ενάμισι χρόνο, αλλά ήταν παντρεμένη και άρχισαν κάποια προβλήματα… συν η απόσταση.

Την ευχαριστώ γι' αυτές τις αξέχαστες στιγμές και όχι μόνο. Συγγνώμη αν σας κούρασα, είναι η πρώτη μου ιστορία που δημοσιεύω, για τυχόν διορθώσεις, πείτε μου. Όλα είναι δεκτά.




Copyright protected OW ref: 167838



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.