Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι Μενέλαος (42) & Νίκη (37), παντρεμένοι εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, για δεύτερη φορά και οι δύο. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική φόρμα γυμναζόμαστε και προσέχουμε την διατροφή μας. Ο κύκλος μας μάς αγαπάει και μας βλέπει σαν ένα πολύ αγαπημένο και όμορφο ζευγάρι, που επιτέλους μετά από μία αρχικά λάθος επιλογή βρήκε ο καθένας μας το ταίρι του. Από την αρχή της σχέσης μας ταιριάξαμε και τα πρώτα χρόνια ήμασταν πολύ ενεργοί ερωτικά. Μέχρι και τρέλες κάναμε, όπως έρωτα στο αυτοκίνητο σε πολυσύχναστη πλατεία ένα βροχερό βράδυ! Θέλεις το άγχος της δουλειάς, θέλεις η συνήθεια, δυστυχώς μετά από κάποια στιγμή αραίωσαν οι ερωτικές επαφές και φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να συνευρεθούμε μία με δύο το πολύ φορές το μήνα και αυτό από προσπάθεια και πίεση δική μου και με ελάχιστη επιτυχία.

Ούτε μία φορά όμως δεν μου πέρασε στο μυαλό η ιδέα ότι η Νίκη είχε δημιουργήσει κάποιον άλλο δεσμό. Επειδή το συζητήσαμε, μου δήλωσε ότι για άγνωστο λόγο είχε αρχίσει να μην ευχαριστιέται και να αναζητεί το σεξ, κάτι που με πλήγωσε. Η δική μου επιθυμία είχε απλώς μετριαστεί γιατί στο ζήτημα αυτό νοιώθω ότι θα πρέπει να είναι κάτι αμοιβαίο. Κάποια στιγμή «με έπιασε στα πράσα» την ώρα που εκσπερμάτωνα βλέποντας κάποια τσόντα στον υπολογιστή. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή, αν και σίγουρα το είχε καταλάβει. Θεώρησε τον εαυτό της προσωπικά υπεύθυνο για την κατάντια μας και πριν αποφασίσουμε να πάμε για βοήθεια σε ειδικό, συμφωνήσαμε να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα. Μόνη της πρότεινε να μου κάνει παρέα βλέποντας κάποια τέτοιου είδους ταινία, κάτι που παλαιότερα το θεωρούσε απωθητικό. Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα βλέπαμε αγκαλιασμένοι στον καναπέ, σαν θεραπεία, τέτοιου είδους θέαμα είτε ελληνικό είτε ξένο. Ω του θαύματος, διαπίστωσα ότι σύντομα η κατάσταση βελτιώθηκε πάρα πολύ και κατόρθωσα έστω και δύσκολα μερικές φορές να την φέρω σε οργασμό σχεδόν όπως παλιά.

Τη ρώτησα, κάτι που στο παρελθόν δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω, τι ήταν αυτό που την ερέθιζε στις ταινίες που βλέπαμε. Μου αποκάλυψε ότι δεν την συγκινούσαν ούτε οι ωραίοι, ούτε «οι μεγάλοι» άντρες, αλλά οι σκηνές όπου η γυναίκα γινόταν ερωτικό αντικείμενο περισσοτέρων τους ενός αρσενικού, κοινώς παρτούζα. Από εκείνη την στιγμή επέλεγα τέτοιες ταινίες και ανταλλάσσαμε απόψεις επί του θεάματος, δημιουργώντας και δικές μας παραλλαγές του σεναρίου. Μερικές φορές μάλιστα διάλεγα διάφορες ιστορίες από την ιστοσελίδα σας και τις διάβαζα για να δημιουργηθεί κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αυτός είναι και ο λόγος που σας στέλνουμε τώρα και τη δική μας περίπτωση.

Στην φαντασίωσή μας βάζαμε σίγουρα έναν ακόμα άνδρα ανάμεσά μας και μερικές φορές ίσως και ένα άλλο ζευγάρι! Συζητούσαμε μάλιστα και την πιθανότητα να το πραγματοποιούσαμε. Είχαμε και τις αναστολές μας που αφορούσαν τόσο μην μπλέξουμε με τίποτα τρελούς, όσο και το θέμα υγείας. Με τρελαίνει πολύ να τη βλέπω ερεθισμένη, να μου περιγράφει ερωτικές σκηνές και ταυτόχρονα να παίζει με τον εαυτό της και να με παρακαλάει να πλησιάσω για να ολοκληρώσουμε μαζί. Αυτή η συνήθεια μας είχε φέρει σχεδόν στην προηγούμενη καλή κατάσταση. Θεωρητικά είχε τεθεί σαν θέμα η πιθανότητα να πραγματοποιήσουμε τη φαντασίωσή μας.

Ένα τριήμερο το καλοκαίρι που μας πέρασε (2018), μας δόθηκε η δυνατότητα να ξεφύγουμε ένα Π-Σ-Κ και έτσι χωρίς προγραμματισμό ή κράτηση φύγαμε για κάπου στον Αργοσαρωνικό. Καταλάβαμε το λάθος μας όταν διαπιστώσαμε ότι όλα ήταν καταλυμένα. Όπως καθίσαμε σε ένα μπαράκι για μία μπύρα, σχεδόν απογοητευμένοι, ρώτησα το νεαρό μπάρμαν εάν γνώριζε κάποιο άδειο δωμάτιο. Πήρε κάπου τηλέφωνο και μας ενημέρωσε ότι εκεί που μένει θα άδειαζε εκτάκτως, σε ένα πολύ καλό κατάλυμα, ένας χώρος που δεν είχε ακόμα ενοικιαστεί. Πήγαμε και όντως ήταν ότι το καλύτερο, με μικρή βεράντα και θέα τη θάλασσα. Πήγαμε για μπάνιο σε παραλία, φαγητό το βράδυ και κουρασμένοι ξεραθήκαμε στον ύπνο. Το πρωί με ξύπνησε η Νίκη με άγριες διαθέσεις. Ανταποκρίθηκα στα δέοντα και χωρίς πολύ προθέρμανση κάναμε έρωτα με κάποιον σχετικά θόρυβο μάλιστα. Είχαμε αφήσει την μπαλκονόπορτα ελαφρά ανοικτή το βράδυ για δροσιά. Όταν βγήκα στην βεράντα ξαφνιάστηκα γιατί είδα το νεαρό μπάρμαν να πίνει τον καφέ του στην ίδια βεράντα που ήταν κοινή για τα δύο δωμάτια.

- Ξυπνήσατε βλέπω, μου είπε και χαίρομαι που σας άρεσε το δωμάτιο γιατί απ’ ότι κατάλαβα το ευχαριστηθήκατε!

Χαμογέλασα συγκαταβατικά και πιάσαμε κουβεντούλα. Ήταν γυμναστής στο επάγγελμα σε σχολείο που το καλοκαίρι δούλευε σε μπαρ. Φαινόταν μικρότερος από τα τριάντα, αρκετά γυμνασμένος, χωρίς να είναι όμως της κατηγορίας bodybuilder, με κοντό αθλητικό σορτσάκι και αμάνικη φανέλα. Η Νίκη κάθισε μαζί μας και γνωριστήκαμε καλύτερα. Μου πέρασε ξαφνικά η ιδέα μήπως και ο νεαρός μας γείτονας ήταν η ευκαιρία που ζητούσαμε. Του ζήτησα συγγνώμη αν τον ενοχλήσαμε με τον θόρυβο που κάναμε προηγουμένως και αποκρίθηκε χαμογελώντας ότι τι πιο ωραίο, από ωραίους ανθρώπους να χαίρονται τον έρωτα. Η Νίκη είχε γίνει κατακόκκινη από ντροπή. Εγώ συνέχισα, παρατηρώντας ότι και αυτός θα είχε πολλές επιτυχίες με όλες αυτές τις νέες κοπέλες, ξένες και ελληνίδες που κατακλύζουν το νησί.

- Δεν βαριέσαι… μου λέει, οι πιτσιρίκες δεν ξέρουν πως και γιατί το κάνουν, λίγες είναι οι ωραίες γυναίκες που ξέρουν πως να γαμηθούν σωστά. Νομίζεις ότι υπάρχουν εδώ πολλές σαν την γυναίκα σου;… με ρώτησε.

Η Νίκη έκοψε την συζήτηση ρωτώντας ποία είναι η καλύτερη παραλία και που να πάμε για φαγητό. Σηκωθήκαμε να φύγουμε λέγοντάς του ότι έχουμε αύριο το πρωί ραντεβού για καφέ στην βεράντα. Συμφώνησε λέγοντας ότι είχε ρεπό την επομένη. Με τη Νίκη συζητήσαμε το θέμα και αρνήθηκε την πιθανότητα να είναι ο γυμναστής το τρίτο πρόσωπο, αλλά η άρνησή της δε με έπεισε ότι το εννοούσε πραγματικά. Πράγματι το άλλο πρωί σηκώθηκα πρώτος και βγήκα στη βεράντα. Ήταν εκεί μόνος του και αγνάντευε τη θάλασσα. Ζήτησα από την Νίκη να μας φτιάξει τους καφέδες και να μας κάνει παρέα. Κατάλαβα ότι κάτι είχε στο μυαλό της γιατί εμφανίστηκε με άλλο σετ πυτζάμας από αυτό που κοιμήθηκε. Φορούσε ένα σορτς με ένα ελαφρό τοπ χωρίς τίποτα άλλο από μέσα. Είδα το γυμναστή που καρφώθηκε και σίγουρα με μία ματιά την αξιολόγησε. Τον προκάλεσα να μας πει κάτι για την ζωή του στο νησί και οδήγησα τη συζήτηση σε πιο πονηρά μονοπάτια. Μας είπε λοιπόν, αρχές του καλοκαιριού, του την είχε πέσει φορτικά μία παντρεμένη 60αρα η οποία δεν έλεγε να ξεκολλήσει από πάνω του που ο σύζυγος την ζήλευε και την κυνηγούσε. Τελικά, ενώ είπε ότι δεν την έκανε κέφι, τη στρίμωξε σε τουαλέτα και για τιμωρία της που τον είχε ζαλίσει, την ξεπάτωσε (αυτή ήταν η έκφρασή του). Μας φάνηκε αστείο όπως μας το περιέγραψε και γελάσαμε και οι τρεις.

Διαπίστωσα ότι οι θηλές της Νίκης είχαν αρχίσει να διαγράφονται στο ρούχο. Μας είπε και για μία άλλη ελληνίδα πιτσιρίκα τουρίστρια που ξέφυγε από τους γονείς της, που ήσαν και αυτοί στο μπαρ, χώθηκε με τρόπο κάτω από τον πάγκο και τον πήρε τσιμπούκι ενώ αυτός δούλευε. Έπιασα το βλέμμα της Νίκης να κοιτάει με τρόπο το αθλητικό σορτς του γυμναστή. Ο ήλιος είχε σηκωθεί και πρότεινα να πάμε στο δωμάτιο να καθίσουμε. Πηγαίνετε και έρχομαι και εγώ σε λίγο μας είπε και έφυγε για το δωμάτιό του. Έπιασα τη Νίκη, τη φίλησα στο στόμα και αποκρίθηκε με θέρμη, έπιασα με τα δάκτυλα τη θηλή της διαπιστώνοντας ότι είχε γίνει πέτρα. Τον είδα να μπαίνει στο δωμάτιό μας φορώντας μόνο το σορτς χωρίς τη φανέλα του. Πλησίασε και παίρνοντας με ένα ανεπαίσθητο νεύμα μου το οκ, αγκάλιασε από πίσω τη Νίκη και έσκυψε και τη φίλησε στον λαιμό. Αυτή διέκοψε το φιλί μας, έγειρε το κεφάλι της στο πλάι δίνοντάς του άνεση και μουρμούρισε μια διαμαρτυρία, κάτι ότι δεν ήταν σωστό κλπ. Της άρπαξε το χέρι και την έβαλε να του τον πιάσει πάνω από το σορτς και την ρώτησε αν αυτό που του είχε κάνει ήταν σωστό. Την άφησα. Τη γύρισε προς το μέρος του και την φιλούσε στο στόμα ενώ αυτός βαστούσε την παλάμη της κόντρα στο όργανό του χωρίς αντίδραση.

- Από εχθές σε σκέφτομαι που σε άκουσα όταν γαμιόσουν και κατάλαβα τι καυλιάρα γυναίκα είσαι…

της είπε. Είχα μείνει ένα μέτρο πίσω και τους παρατηρούσα. Την έσπρωξε στα γόνατα, πήρε τα χέρια της, τα έβαλε να του χαϊδέψουν το αρκετά τριχωτό και γυμνασμένο στήθος του, τα οδήγησε ακολούθως δεξιά και αριστερά από το σορτς στην λεκάνη του και της έδωσε εντολή να του το κατεβάσει. Είχε πάρει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Σιγά-σιγά το κατέβασε, διέκρινα μάλιστα ότι προς στιγμήν ασυναίσθητα έγλειψε τα χείλια της. Βρήκε όμως δυσκολία γιατί ο πούτσος του είχε σκαλώσει με το λάστιχο και χρειάστηκε να βάλει χέρι για να το ελευθερώσει. Χωρίς να ήταν μακρύτερο από τον δικό μου, ήταν σαφώς πιο χοντρό με μία μάλλον αφύσικη μεγάλη σακούλα που κρέμονταν τα αρχίδια του. Η Νίκη έμεινε με ανοικτό στόμα να το κοιτάει ενώ το βαστούσε με το ένα χέρι χωρίς να μπορεί να κλείσει γύρω του τα δάκτυλα. Γύρισε προς τα μένα και βλέποντάς με να χαμογελώ (ντυμένος ακόμα) το έβαλε δειλά στο στόμα της και κάρφωσε τα μάτια της επάνω μου ενώ το έκανε. Πλησίασα και της έβγαλα το πάνω μέρος της πυτζάμας ελευθερώνοντας το σχετικά πλούσιο αλλά και στητό στήθος της. Της έπιασα το άλλο χέρι και την έβαλα να του χουφτώσει τα αφύσικα (έτσι τουλάχιστον μου φάνηκαν) αρχίδια του. Αφοσιώθηκε λοιπόν σε αυτό που έκανε, κάτι που γνωρίζω ότι το κάνει πολύ καλά. Φαινόταν εξάλλου αυτό από την έκφραση του νέου της εραστή.

Έμεινα και εγώ γυμνός, τους πλησίασα και κατέληξε να μας παίρνει και τους δύο στο στόμα εναλλάξ. Τη σήκωσα όρθια, την έβαλα ανάμεσά μας και τη φιλούσαμε. Τη γδύσαμε εντελώς και την ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Έπεσα ανάμεσα στα πόδια της ενώ ο άλλος καβάλησε το πρόσωπό της και της τον έδωσε πάλι στο στόμα. Αυτή, σαφώς ερεθισμένη, άρχισε να βογκάει αλλά και ο άλλος αποδείχτηκε πολύ ομιλητικός δίνοντάς εντολές ή χαρακτηρίζοντάς την καλή πουτάνα, αρχιδογλείφτρα και άλλα πολλά που βοηθούσαν στον ερεθισμό περισσότερο.

- Μου τα έπρηξες μουνάρα τα αρχίδια και είναι ώρα για πραγματικό γαμήσι τώρα…

είπε, σηκώθηκε και από το τσεπάκι του σορτς έβγαλε ένα προφυλακτικό. Κοίτα του είπα, εμείς είμαστε απόλυτα υγιείς και καθαροί, εάν είσαι και εσύ, δεν υπάρχει πρόβλημα με εμάς, εξ’ άλλου είναι στο χάπι. "Τι καύλα είστε και οι δύο;" απάντησε, της σήκωσε τη λεκάνη, της άνοιξε τα πόδια και έτσι γονατιστός όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι την έσπρωξε επάνω του και με τη μία μπήκε όλος μέσα της. Την πήδαγε γονατιστός σπρώχνοντας και τραβώντας τη από τη λεκάνη. Αυτήν τη στάση δεν την είχα υπ’ όψιν και απαιτεί μυϊκή δύναμη. Η Νίκη είχε γείρει το κεφάλι στο πλάι, με το χέρι της στο στόμα βγάζοντας πνιχτές κραυγές και κλειστά τα μάτια. Τη γύρισε ακολούθως στα τέσσερα και την έπαιρνε από πίσω. Ο τύπος είχε γίνει σχετικά βίαιος από την άποψη της εισόδου, έμπαινε με ορμή και κόντραρε στην λεκάνη σε προσπάθεια να φτάσει πιο βαθιά στον κόλπο της και πάλι όλος έξω και με βία όλος μέσα πάλι. Δε μπορώ να σας περιγράψω το θέαμα και τα τινάγματα με βογκητά και μικρές πνιχτές κραυγές της Νίκης. Ήλπιζα να τελειώσει γρήγορα γιατί δεν άντεχα και πολύ με το θέαμα που έβλεπα. Οι ταινίες ωχριούσαν μπρος στο θέαμα που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια μου γιατί ήταν κάτι απόλυτα φυσικό, όχι στημένο.

Όταν κατάλαβα ότι πλησίαζε η στιγμή, του φώναξα να τελειώσει βαθιά στην μήτρα της και το έκανε με δυνατό μουγκρητό και δύο-τρεις σπασμούς. Σαν να μου φάνηκε ότι η Νίκη έκλαιγε, δεν έδωσα σημασία, τον έσπρωξα στο πλάι και αμέσως πήρα την θέση του. Βρέθηκα σε υγρό πηγάδι και τα υγρά τρέχανε από τα πόδια της στο σεντόνι. Έβαλα με το δάκτυλο λίγο στην σούφρα της και με λίγη πίεση μπήκα όλος μέσα της. Πρέπει να ζορίστηκε λιγάκι γιατί σήκωσε το κεφάλι της και τινάχτηκε. Μέσα σε ένα με δύο λεπτά τελείωσα μέσα της και εγώ. Μείναμε ξέπνοοι και οι τρεις αμίλητοι στο κρεβάτι με αυτήν στη μέση. Ψιθύρισε με κλειστά μάτια ότι ντρέπεται πολύ για ότι συνέβη. Χρόνια έχω να κάνω τόσο καλό σεξ κούκλα μου και δεν τελειώσαμε ακόμα, της είπε ο άλλος και μας πιάσανε τα γέλια. Σηκώθηκε ένας-ένας και πήγε στην τουαλέτα για να πλυθούμε και ξαναβρεθήκαμε στο κρεβάτι.

Όταν ήρθε η Νίκη ήταν τυλιγμένη μία μεγάλη πετσέτα, την οποία ο γυμναστής της αφαίρεσε και την ξάπλωσε γυμνή ανάμεσά μας. Της έπιασε το χέρι και το έβαλε να του τον παίζει και το έκανε και σε μένα. Σύντομα είχε και τους δύο σε σχεδόν έτοιμη στύση. Της έσπρωξε το κεφάλι και την έβαλε να του τον πάρει πάλι τσιμπούκι ενώ εγώ τους χάζευα.

- Δε χορταίνω το μουνί σου…

της είπε, τη γύρισε στα τέσσερα και αργά και σταθερά άρχισε να την πηδάει. Εγώ πήρα την ευκαιρία και χώθηκα από κάτω και αυτή αμέσως με πήρε στο στόμα ενώ άλλος συνέχιζε.

- Θέλω να την πάρουμε και οι δύο ταυτόχρονα πρότεινα στον γυμναστή.

- Ωραία, είπε εκείνος, εγώ θα γαμήσω κώλο αυτήν τη φορά.

Γονάτισε επάνω μου, χαμήλωσε τη λεκάνη της και μπήκα μάλλον εύκολα μέσα της εκεί που βρισκόταν ο άλλος προηγουμένως. Αυτός έπαιξε πρώτα με ένα ή δύο δάκτυλα γιατί το κατάλαβα από την αντίδρασή της και σιγά-σιγά μπήκε όλος από πίσω εκεί που είχα αφήσει προηγουμένως το δικό μου φορτίο. Βρέθηκε λοιπόν ταυτόχρονα με δύο πούτσους μέσα της και με εμένα να παίζω με το στήθος της. Εγώ δεν κουνιόμουν σχεδόν καθόλου, δε χρειαζόταν γιατί ο γυμναστής την έσπρωχνε μπρος πίσω. Κατάλαβα ότι η Νίκη θα ερχόταν σε οργασμό γιατί κατάλαβα ο κόλπος της να με σφίγγει και αμέσως μετά άρχισε να τρέμει και να τραντάζεται με κλειστά μάτια δαγκώνοντας τα δάκτυλά της. Δεν έχω ξαναδεί πιο ερωτικό θέαμα, αυτό της καυλωμένης γυναίκας να έρχεται σε οργασμό μπροστά στα μάτια μου και να αισθάνομαι τους σπασμούς της. Ξαφνικά μας ζήτησε να τελειώσουμε γιατί άρχισε να πονάει από τη ένταση. Ο άλλος πρόλαβε να τελειώσει, εγώ όμως τραβήχτηκα και με μία κίνηση έχυσα πάνω στην κοιλιά μου.

Όλοι καταλάβαμε ότι είχαμε φτάσει στα όριά μας. Ο γυμναστής τη φίλησε στο στόμα, της είπε πάλι ότι ήταν καταπληκτική, μου είπε ότι μας ευχαριστεί πολύ και ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω μία τέτοια γυναίκα. Φόρεσε το σορτς του και πήγε στο δωμάτιό του. Εμείς κάναμε μπάνιο, μείναμε για λίγο στο κρεβάτι, αποφασίσαμε να μην πάμε στην θάλασσα, φάγαμε ένα καλό γεύμα στο καλύτερο εστιατόριο και το βράδυ μας κέρασε ένα ποτό ο άλλος στο μπαρ που είχε πάει απλά για να βοηθήσει γιατί κανονικά είχε ρεπό εκείνη την ημέρα. Δεν ανταλλάξαμε τηλέφωνα, αν ήθελα θα μπορούσα να τον εύρισκα πάλι, αλλά θεώρησα ότι εάν συνεχίζαμε θα μπλέκαμε κάπως! Έχει περάσει αρκετός καιρός από το καλοκαίρι αλλά δεν έχει τεθεί πάλι θέμα επανάληψης του σκηνικού. Αυτές είναι καταστάσεις που μάλλον τυχαία προκύπτουν και εάν θελήσουμε ίσως μελλοντικά αρπάξουμε πάλι την ευκαιρία και το επαναλάβουμε.




Copyright protected OW ref: 167805



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.