Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, είμαι ένας άντρας 21 χρονών. Για ευνόητους λόγους δεν θα δώσω το όνομα μου ούτε και το όνομα της κοπέλας. Η ιστορία μου με την κοπέλα αυτή ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2017. Γνωριστήκαμε και ήταν ελεύθερη, συγκεκριμένα μόλις είχε χωρίσει από μία σχέση 2 χρόνων. Είμαστε στην ίδια ηλικία και γνωριστήκαμε στην σχολή. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον ανάμεσα μας. Ξεκινήσαμε ερωτικά μέχρι που εκείνη τα βρήκε με τον πρώην της και κόψαμε για ένα μικρό διάστημα τις επαφές. Ούτε εγώ ούτε εκείνη μπορούσαμε αυτή την κατάσταση και έτσι οι σχέσεις επανήλθαν.

Αυτή τη φορά και για αρκετό χρονικό διάστημα ήταν φιλικές καθώς δεν μου επιτρεπόταν τίποτα παραπάνω παρότι ήθελα πάρα πολύ να είναι δικιά μου. Δεν ήταν όμως κάτι τόσο φιλικό όπως φάνηκε. Μιλάγαμε συνέχεια, βγαίναμε, είπαμε πράγματα που δεν έχει πει κανένας σε άλλον. Δημιουργήθηκε μια σχέση φιλική με πολλή αγάπη και πολλή εμπιστοσύνη. Πέρασαν μερικοί μήνες και ένα βράδυ του καλοκαιριού μιλάγαμε μέχρι το πρωί για την μεταξύ μας σχέση. Είπαμε πράγματα για τότε που γνωριστήκαμε τι σκεφτόμασταν ο ένας για τον άλλον.

Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στο σεξουαλικό κομμάτι όπου μου ανοίχτηκε και μου είπε όλα όσα φανταζόταν να κάνει μαζί μου και καύλωνε. Εγώ δεν είχα κάνει καμία κίνηση για να γίνει κάτι παραπάνω επειδή δεν ήθελα να την χάσω από κοντά μου. Εκείνο το βράδυ μου είπε ότι είχα κάνει κάποια πράγματα που την είχαν ερεθίσει πάρα πολύ και όταν γύρισε σπίτι της τα σκεφτόταν και έχυνε. Εγώ είχα τρελαθεί. Πάντα με καύλωνε γιατί το σώμα της είναι ακριβώς ο τύπος που μου αρέσει. Με ωραία μεγάλα στήθη και πεταχτό μεγάλο κώλο που κάθε φορά που έσκυβε μπροστά μου ήθελα να τον χτυπήσω με όλη μου την δύναμη.

Να μην τα πολυλογώ είπαμε τι φαντάζεται ο καθένας για τον άλλον και μας πήρε ο ύπνος το πρωί. Ο Ιούλιος ήταν ένας μήνας που έγινε η μεγάλη αλλαγή. Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και έκλαιγε γιατί ο δικός της την είχε αφήσει και έφυγε μόνος του χωρίς εκείνη. Εγώ σκέφτηκα αυτά που μου έλεγε και από μέσα μου έλεγα ότι είναι η ευκαιρία μου. Ή τώρα ή ποτέ. Δευτέρα με είχε πάρει τηλέφωνο. Την Τρίτη μιλάγαμε πάλι στο τηλέφωνο βράδυ και βάλαμε ένα στοίχημα. Ο χαμένος έκανε ότι ήθελε ο άλλος. Εγώ είχα ήδη 2 νίκες. Αλλά αυτή τη μέρα έχασα.

- Τι θέλεις να κάνω για σένα; (την ρώτησα). Έχεις σκεφτεί κάτι;

- Κάτι έχω σκεφτεί αλλά είναι για πιο αργά. Θα χρειαστείς την κάμερα σου.

- Είμαι έτοιμος!

Πέρασε η ώρα και μου λέει τι θέλει να κάνω:

- Λοιπόν; Τι θα κάνω;

- Θα γδυθείς να σε δω.

Γέλασα. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο και δεν πίστευα ότι το εννοούσε γιατί κάναμε τέτοια αστεία μεταξύ μας.

- Κάτι άλλο βρες. Αυτό ντρέπομαι.

- Όχι. Εγώ αυτό θέλω.

Περνάει λίγη ώρα και βρίσκω το θάρρος να γδυθώ στην κάμερα για εκείνη.

- Εντάξει;

- Ναι αμέ… μπορείς να ντυθείς.

- Θέλω να χρησιμοποιήσω κι εγώ τη μία νίκη μου. Θα κάνεις ότι έκανα κι εγώ.

Αρνήθηκε να το κάνει αλλά κι εκείνη όπως κι εγώ σε λίγη ώρα το έκανε.

- Ήταν άδικο για σένα. Εγώ γδύθηκα για πολύ λίγο. Νομίζω με αυτό θα πατσίσουμε.

Και μου έστειλε μια φωτογραφία της. Το πράγμα τελείωσε εκεί. Μετά συνεχίσαμε να κουβεντιάζουμε για αυτό πάλι μέχρι το πρωί. Την επόμενη μέρα βγήκαμε πήγαμε σε ένα γήπεδο κοντά στην περιοχή μας και κάτσαμε. Ήταν η μέρα που θα έκανα την κίνηση. Προσπάθησα να την φιλήσω αλλά δεν ήθελε και τραβήχτηκε. Δεν το συνέχισα, απλά καθίσαμε και κουβεντιάζαμε για το γεγονός αυτό. Μέχρι που με πιάνει και με φιλάει. Έχασα τον κόσμο γύρω μου. Ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος εκείνη την ώρα. Φιλάει υπέροχα. Φιληθήκαμε ξανά όπως φεύγαμε και γυρίσαμε σπίτι. Το κουβεντιάζαμε πάλι. Δεν άργησε να πάει στο σεξ πάλι η συζήτηση. Και μου στέλνει πάλι μια γυμνή της φωτογραφία. Το βράδυ κύλισε έτσι. Μέχρι που τελειώσαμε και οι δυο. Σε λίγες μέρες έφευγε για διακοπές. Στο μεταξύ χωρίζει με το αγόρι της και πιστεύω ότι πλέον ήρθε η ώρα για να προχωρήσει το μεταξύ μας που όλο και φούντωνε αλλά εξ αποστάσεως.

Γυρίζει απ τις διακοπές και βρισκόμαστε. Είμαστε πάλι στο ίδιο μέρος που φιληθήκαμε πρώτη φορά. Τώρα όμως δεν φιληθήκαμε απλά. Εγώ ήθελα να την γδύσω εκείνη την στιγμή. Κοίταζα το στήθος της και μου έλεγε πώς δεν είναι κάτι και κάνει μια απότομη κίνηση και βγάζει έξω το ένα. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο και δεν άργησε να το δει. Άρχισα να την χουφτώνω και να τρίβω το μουνί της πάνω από το παντελόνι και εκείνη έπιανε τον πούτσο μου. Μείναμε εκεί όμως γιατί θα μας έβλεπαν. Ξεκινάει πάλι η σχολή και αυτά τα περιστατικά γινόντουσαν όλο και πιο έντονα.

Σε κάθε διάλειμμα φεύγαμε και φασωνόμασταν στα κρυφά από όλους. Ήταν κάτι που δε θέλαμε να καταλάβουν αλλά και κάτι που δε γινόταν να μην κάνουμε εκείνη την ώρα. Κάναμε πολλά πράγματα στο χώρο της σχολής για αρκετό καιρό μέχρι να καταλήξουμε να κάνουμε σεξ. Σεξ κάναμε μετά από αρκετό καιρό και αυτό γιατί φοβόταν εκείνη επειδή ήταν αρκετά στενή και δεν είχε πάει με άλλον απ' τον πρώην της.

Περνάνε οι γιορτές και δεν έχει γίνει ακόμα. Και για αρκετό καιρό από αρχές Δεκέμβρη είχαν σταματήσει τα φασώματα στη σχολή και γενικά σε άλλα μέρη. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην μιλάμε καθόλου σχεδόν όλη την μέρα και αυτό λόγω διαβάσματος.

Την πρώτη κιόλας εβδομάδα τα πράγματα ήταν καλύτερα γιατί περνάγαμε πολύ χρόνο μαζί. Μια μέρα με ρωτάει αν είμαι μόνος στο σπίτι γιατί θα πήγαινε κάπου κοντά για μια δουλειά και μετά αν ήταν να ερχόταν από εδώ για να πάμε μαζί σχολή. Της λέω πώς θα είμαι μόνος μου και την περιμένω. Μόλις το είπε αυτό κατάλαβα πώς ερχόταν αποφασισμένη να φάει πούτσο.

Έρχεται και μου ζητάει να της δώσω μια φόρμα μου να βάλει για να είναι πιο άνετη. Αλλάζει μπροστά μου και βλέπω την κωλάρα της. Ο πούτσος σηκώθηκε σε δευτερόλεπτα κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο. Κάθισα δίπλα της στον καναπέ και λέγαμε άκυρα. Ξαπλώνει πάνω μου κι εγώ αρχίζω και την τρίβω. Της έκανα για αρκετή ώρα μασάζ και παράλληλα της έριχνα κάποιες δυνατές φάπες στον κώλος της σκάλιζα το μουνί της και τέτοια. Ανοίγουμε τον καναπέ και ξαπλώνω δίπλα της. Με τραβάει πάνω της και αρχίζουμε και φιλιόμαστε. Αμέσως της βγάζω τα ρούχα και μένω κι εγώ γυμνός. Ξεκίνησα να τη γαμάω. Το μουνάκι της είναι τόσο μικρό και στενό και ο πούτσος μου αρκετά μεγάλος σε εκατοστά και φυσιολογικός σε πάχος. Σε σύγκριση με τον πρώην της όμως είμαι πολύ καλύτερος.

Ήταν φουλ υγρή και έμπαινα πάρα πολύ γρήγορα μέσα της παρότι ήταν στενή. Είχε τρελαθεί απ τον πούτσο που έτρωγε εκείνη την ώρα. Αλλάξαμε στάση και ήρθε εκείνη από πάνω μου και μετά τη γάμησα στα 4. Αφού τελειώσαμε πήγαμε για μπάνιο μαζί. Μου τον έπαιζε μέσα στο μπάνιο και εγώ της έτριβα το μουνάκι ενώ παράλληλα φιλιόμασταν και έτρεχαν τα νερά πάνω μας. Βγήκαμε και κοιμήθηκε για λίγο επειδή ήταν απίστευτα κουρασμένη. Όταν ξύπνησε μιλάγαμε και της λέω ότι δεν λέει να μου πέσει. Βγάζει το μποξεράκι μου ανεβαίνει πάνω μου και μου τον παίζει. Ξαπλώνει δίπλα μου και ανεβαίνω πάνω της. Τρίβει τον πούτσο μου στο μουνί της πάνω απ το εσώρουχο της. Χωρίς πολλές διαδικασίες το βγάζει και τη γαμάω ξανά. Αυτή τη φορά πιο δυνατά. Τη γάμαγα και της είχαν γυρίσει τα μάτια. Σε λίγα λεπτά είχε τελειώσει ξανά. Όλο αυτό κράτησε περίπου 2 ώρες. Χρόνος ρεκόρ για εκείνη καθώς ο πρώην της δεν κρατούσε πάνω από 3 λεπτά.

Πήγε έκανε μπάνιο έκανα κι εγώ ξανά. Αυτή τη φορά μόνοι μας για να μην αργήσουμε. Ετοιμαστήκαμε και φύγαμε για τη σχολή. Από τότε όλη αυτή η καύλα έχει βγει σε πολύ καλές και μεγάλες συζητήσεις, βιντεάκια, φωτογραφίες και ψάχνουμε μέρος για να το κάνουμε πάλι. Οι φαντασιώσεις μας πολύ μεγάλες. Δε θα αργήσει η μέρα που θα μπω πάλι με δύναμη στο μουνί της και θα τη σκίσω. Η κοπέλα αυτή μέχρι και σήμερα με καυλώνει απίστευτα πολύ με αυτά που μου κάνει και δε σας κρύβω ότι και αυτή τη στιγμή που γράφω την ιστορία έχω καυλώσει αρκετά που τα θυμήθηκα όλα αυτά.

Αυτή ήταν η ιστορία μου. Ελπίζω να σας άρεσε.




Copyright protected OW ref: 167584



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).