Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν από λίγες εβδομάδες κατεβήκαμε στην Αθήνα για την ετήσια κοπή πίτας της εταιρίας. Τις μέρες πριν το ταξίδι η ανυπομονησία της Νίκης ήταν μεγάλη καθώς πέρα από όλα τα αλλά μετά από ένα δύσκολο Ιανουάριο με κρύο και κλεισούρα ήταν καιρός να ξεσπάσουμε λίγο. Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι ετοιμασίες ήταν πυρετώδεις με ψώνια, κομμωτήριο, νύχια κι όλα τα σχετικά. Το βράδυ πριν φύγουμε μου έδειχνε τα ψώνια της. Στρινγκάκι λεοπάρ με αλυσιδάκι, κάτι αλλά κόκκινα, κάτι κοντές φουστίτσες, δερμάτινο κολάν, βελούδινα πέδιλα , κάτι διάφανα μπλουζάκια… είχα πάθει πλάκα.

Είχαμε κλείσει σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο του κέντρου που όταν φτάσαμε η Νίκη ξετρελάθηκε. Μπήκε για ντους και όταν βγήκε είχε βάλει στον κώλο της μια τάπα με διαμαντάκι που της είχα πάρει. Μου έκανε ένα τσιμπούκι και με έβαλε να τη γλείψω. Δε με άφησε να τη γαμήσω για να είναι καυλωμένη το βράδυ για το πάρτι. Όπως καταλάβατε θα ήταν εκεί και ο γαμιάς της για τον όποιο πλέον μιλούσε απροκάλυπτα και όλη αυτή η αναμονή ήταν για τη συνάντηση αυτή.

Το βράδυ έφτασε και η Νίκη είχε φορέσει μια υφασμάτινη φούστα λίγο πιο πάνω από το γόνατο τα καινούργια τα βελούδινα τα πέδιλα που με τα σκούρα κόκκινα νυχάκια ήταν καύλα και από πάνω ένα μαύρο διάφανο μπλουζάκι με μαύρο σουτιέν που φαινόταν ξεκάθαρα. Από μέσα το στρινγκάκι με το αλυσιδάκι απογείωνε το πόσο μούναρα μπορεί να ήταν. Έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι είχε κάνει τα μαλλιά της ξανθές ανταύγειες που την ομόρφαιναν κι άλλο.

Το πάρτι ήταν πολύ ωραίο, με πολύ ωραίες γυναίκες που τις χάζευα κι εγώ παρότι είχα την καύλα δίπλα μου και φυσικά η Νίκη τραβούσε πολλά αντρικά, αλλά και γυναικεία βλέμματα. Είχαν περάσει όλοι για να μας χαιρετίσουν και να πιάσουν την κουβέντα στη Νίκη η οποία γούσταρε και χαριεντιζόταν με όποιον της κολλούσε για να με καυλώσει. Ο Δημήτρης άργησε να εμφανιστεί και εμφανίστηκε μόνος του καθώς η κοπέλα του υποτίθεται ότι είχε άλλη υποχρέωση.

Η φάση ξεκίνησε όπως και την άλλη φορά και ενώ η Νίκη μιλούσε με άλλους έριχνε καυτές ματιές με το Δημήτρη απροκάλυπτα καθώς ήξερε ότι κι εγώ δεν είχα πρόβλημα. Όσο περνούσε η ώρα ο Δημήτρης την πλησίασε και της είπε ότι επίτηδες δεν έφερε τη δικιά του μαζί για να έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί της. Η Νίκη με τα τακούνια του έριχνε σχεδόν ένα κεφάλι και έτσι ήταν στο σωστό ύψος αυτός για να της χαϊδεύει τα πόδια σε ανύποπτο χρόνο. Η Νίκη είχε κοκκινίσει από καύλα και όταν ήρθε ο Διευθυντής της εταιρίας η μούρη της φώναζε θέλω γαμήσι. Αυτό μάλλον το κατάλαβε και αυτός γιατί της είπε ότι χρειάζονται τέτοια άτομα στη εταιρία να «ανεβάζουν» το ηθικό των υπαλλήλων. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ο Δημήτρης της γαμούσε το μουνάκι με τα δάχτυλα γιατί η δικιά μου είχε γύρει μπροστά και ακουμπούσε τους αγκώνες της στο σταντ ενώ ελαφρώς κουνιόταν κιόλας. Όταν τελείωσα τη συζήτηση με μια καυλιάρα συνάδελφο, πήγα και τους έπιασα από τον ώμο γιατί η κατάσταση θα ξέφευγε και είπα να φύγουμε. Η Νίκη δεν είχε καταλάβει τι είχα στο μυαλό μου και στράβωσε. Τότε λέω στο Δημήτρη:

- Έχουμε πολύ ωραίο δωμάτιο

Αυτός ξαφνιάστηκε αρχικά αλλά μετά λέει:

- Μπορούμε να πιούμε ένα ποτό και εκεί!

- Αχ ναι… τέλεια… λέει η γυναίκα μου, να είμαστε και πιο άνετα.

Ήξερα ότι θα ξεσκιστεί αλλά δεν ήθελα να το χάσω αυτή τη φορά, ήθελα να συμμετέχω. Πήραμε ταξί, ανεβήκαμε στο δωμάτιο και κάτσαμε στο σαλονάκι. Η Νίκη δεν κρατιόταν ήθελε να γαμηθεί.

Έκατσε δίπλα στο Δημήτρη ο οποίος αρχικά ήταν διστακτικός αλλά η διαχυτικότητα της Νίκης και το ποτό τον έκαναν να χαλαρώσει και να χαϊδεύει τα πόδια της. Του ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να παίζει με τον πούτσο του ενώ τον ρωτούσε αν είχαν περάσει ωραία το καλοκαίρι στη Χαλκιδική και αν είναι καλό πουτανάκι. Ζήλεψα και καύλωσα ταυτόχρονα. Η πουτάνα ήξερε να με κάνει πύραυλο. Τον έβαλε στο στόμα της και τον ρουφούσε με μαεστρία και υγρά, ενώ αυτός της είχε κάνει το στρινγκάκι στην άκρη και έπαιζε με τη σφήνα που ήταν στον κώλο της όλο το βράδυ. Της γαμούσε κανονικά τον κώλο με τη σφήνα ενώ αυτή επιτάχυνε το τσιμπούκι. Ο Δημήτρης σταμάτησε απότομα γιατί δεν ήθελε να χύσει ακόμα και άρχισε να της γλείφει με μανία του μουνάκι της που γυάλιζε από τις κρεμούλες, τα λαδάκια και από τα υγρά της. Της έβαζε δάχτυλα, την εγλειφε, της έβαζε και της έβγαζε τη σφήνα ενώ αυτή ούρλιαζε από καύλα και τα τακούνια της έγδερναν την πλάτη του. Με φώναξε να της τον δώσω στο στόμα γιατί ήθελε κάπου να ξεσπάσει. Τέτοιο τσιμπούκι δε μου είχε ξανακάνει, την έχυσα σε 5 λεπτά και τα κατάπιε όλα.

Μόλις τελείωσα, ο Δημήτρης κάθισε στον καναπέ και η γυναίκα μου μας έκανε ένα στριπτίζ όπου έμεινε μόνο με το στρινγκάκι με το αλυσιδάκι και τα βελούδινα πέδιλα… ανέβηκε πάνω στο Δημήτρη με πλάτη και έβαλε την πούτσα στου στο μουνί της κοιτώντας εμένα. Μου έλεγε πόσο τέλεια τη γαμάει και ότι της το έχουνε σκίσει το μουνάκι όλη ή παρέα. Με ρωτούσε πως νιώθω που την ξεσκίζουν πάλι και αυτή τη φορά μπροστά μου και εγώ είχα γίνει πέτρα. Μου είπε ότι ο Δημήτρης είναι ο γαμιάς που έψαχνε. Γύρισε κανονικά μπροστά και μου είπε να της γλείψω την κωλοτρυπίδα της ενώ ο γαμιάς της την έσκιζε. Αφού ξεσκίστηκαν για αρκετή ώρα έτσι, τη γύρισε στα πλάγια και της τον κάρφωσε στον κώλο. Μου είπε να της βγάλω τα πέδιλα και να της γλείψω τα πόδια. Το έκανα σαν υπνωτισμένος ενώ βαρούσα μαλακία σαν τρελός. Είχα ξεφύγει τελείως, και την έχυσα στα δαχτυλάκια της. Η Νίκη ξανά ανέβηκε πάνω του και τον έχωσε στο μουνί της και ο Δημήτρης της είπε ότι θα χύσει. Δεν το περίμενα, αλλά κάθισε βαθιά και τον άφησε να χύσει βαθιά στη μήτρα της. Χύσανε μαζί και φιλιόντουσαν σαν ερωτευμένο ζευγαράκι. Εκεί να πω την αλήθεια νευρίασα και έτσι όπως κάθονταν για να διακόψω την «ωραία» στιγμή της τον κάρφωσα στον κώλο και άρχισα να την ξεσκίζω ενώ ο άλλος ήταν ακόμα μέσα της. Την έβριζα, τη χτυπούσα και με το σκηνικό άρχισα να νιώθω τον πούτσο το Δημήτρη μέσα στο μουνί της γυναίκας μου να σηκώνεται και να αρχίζει να την πηδάει ξανά. Τη σκίζαμε έτσι για κανένα 10λεπτο και Νίκη ούρλιαζε και έλεγε πόσο πουτανάρα είναι και ότι θέλει κι άλλες πούτσες για να χορτάσει. Βγήκαμε από μέσα της και τη χύσαμε στα βυζιά της. Τρέχανε χύσια από παντού, το μουνάκι της έβγαζε χύσια και είχα ζηλέψει πάρα πολύ.

Από το ποτό με πήρε ο ύπνος στο καναπεδάκι του δωματίου γρήγορα και έχασα επαφή. Όταν ξύπνησα κάποια στιγμή γιατί διψούσα, είδα τη Νίκη στο κρεβάτι μπρούμυτα με ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά και το Δημήτρη από πίσω της να τη γαμάει από πίσω. Έκανα τον κοιμισμένο. Δε μπορούσα να καταλάβω αν της γαμούσε κώλο η μουνί αλλά έχυσε πάλι μέσα της. Του λέει τοτε:

- Κοίτα τι θα κάνω…

και έρχεται, κάθεται στη μούρη μου και φέρνει το μουνί της στο στόμα μου και αρχίζει να το τρίβει. Ένιωθα τα χύσια του γαμιά της να έρχονται στο στόμα μου ενώ ταυτόχρονα με τσιμπούκωνε. Καύλωσα αφάνταστα και την έγλειφα σαν τρελός. Ήταν η δεύτερη φορά που με έβαζε να γλείφω το χυμένο της μουνί και καταλάβαινα ότι αυτό την καύλωνε απίστευτα. Την έχυσα στο στόμα και με τα χύσια μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο και μου είπε ότι θέλει να γίνεται πιο συχνά αυτό.

Ο τύπος πλέον την εξουσίαζε ολοκληρωτικά.




Copyright protected OW ref: 167477



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.