Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Συνάντηση ενηλίκων

Ξυπνήσαμε αργά το πρωί, Κυριακή, κάπου στη Γλυφάδα. Ντυθήκαμε και πήγαμε για πρωινό και τσάρκα. Τελειώσαμε με ένα ωραίο γεύμα το μεσημεράκι σε γνωστή πιτσαρία της περιοχής. Χωρίσαμε, να πάω και εγώ στο σπίτι μου να αλλάξω σώβρακο. Δεν πρόλαβα να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου, χτύπησε το κινητό. Μήνυμα από την Κατερίνα.

- Πέρασα υπέροχα μαζί σου. Πραγματικά χαίρομαι που σε γνώρισα.

Τι πρέπει να της απαντήσω; Δε μπορούσα να σκεφτώ κάτι έξυπνο. Άφησα να περάσει λίγη ώρα μήπως και σκεφτώ κάτι πρωτότυπο. Εν τω μεταξύ μπήκα στο μπάνιο και έκανα ένα αναζωογονητικό ντουζάκι. Παρά τα όσα είχαν γίνει την προηγουμένη ο Γιαννάκης πάλι όρθιος. Δεν έπαιξα μαζί του γιατί θα πρέπει να κρατάω δυνάμεις πλέον. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα. Δεν είμαι πλέον μόνος. Στη σκέψη αυτή είπα πως επιτέλους κάτι γίνεται μετά την απώλεια.

- Και εγώ πέρασα υπέροχα. Θα τα πούμε σύντομα.

- Τι εννοείς σύντομα; Θα ήθελα να σε δω τώρα αν γίνεται. Αν έχεις skype έλα να μιλήσουμε. Να ξέρεις ότι σε θέλω.

Να τα μας και τα διάφορα κτητικά, «να σε δω τώρα», «να ξέρεις ότι σε θέλω». Τι γίνεται ρε μεγάλε. Πάντως δε μπόρεσα να αρνηθώ, μπήκα στο PC μου και συνδέθηκα.

- Έλα κορίτσι μου, τι έκπληξη ήταν αυτή.

- Γιάννη να σου πω, μπήκα το πρωί για ένα ντουζάκι και σε σκέφτηκα. Γέμισα ζουμάκια. Δε μπορούσα να συμμαζευτώ. Χαϊδεύτηκα για χάρη σου. Πέρασα πολύ ωραία και θέλησα να στο πω.

Τρελάθηκα. Άρχισα να σκέφτομαι πόσο καυλωμένος ήμουν και εγώ την ίδια ώρα. Της το είπα.

- Ξέρεις Κατερίνα μου κι εγώ ήμουν εξαιρετικά ερεθισμένος το πρωί. Σε σκέφτηκα και δε μπορούσα να συμμαζευτώ. Και τώρα που μιλάμε είμαι τούμπανο.

- Θέλω να σε δω, θέλω να σε δω τώρα, μου είπε απαιτητικά.

Κατέβασα τη φόρμα που φορούσα και το καυλί μου πετάχτηκε κατακόκκινο με γυαλιστερό κεφαλάκι.

- Πω, πω Γιάννη μου, για μένα είναι έτσι;

- Ναι καύλα μου. Στο είπα ότι σε θέλει πολύ. Θέλει να χώνεται στη ζεστή και υγρή σου τρύπα. Εσύ πως είσαι καύλα μου. Πως είναι η μουνάρα σου.

- Όπως το είπες, ζεστή και υγρή. Πολύ καυλωμένη για σένα.

- Θέλω να σε δω να μαλακίζεσαι. Θέλω τώρα να το κάνεις.

- Κι εγώ θέλω να σε δω. Θέλω κι εγώ Γιάννη μου.

Άρχισα να μαλακίζω το καυλί μου σιγά-σιγά. Η Κατερίνα κάθισε με ανοιχτά τα μπούτια απέναντι από την κάμερα και άρχισε να χαϊδεύεται. Σκέφτηκα ότι θα πρέπει να το έχει ξανακάνει. Τη ρώτησα "σε καυλώνει να σε βλέπουν να μαλακίζεις τη μουνάρα σου". Η απάντηση ήρθε αμέσως.

- Ναι καύλα μου, μου αρέσει να ξέρω ότι με βλέπουν και καυλώνουν οι άντρες για την πάρτη μου. Μου αρέσει να ξέρω ότι εκεί έξω είναι κάποιος που παίζει την ψωλή του για μένα, για το κορμί μου για το μουνί μου, γι' αυτό που βλέπει.

- Το έχεις ξανακάνει καύλα μου;

- Ναι μωρό μου, πολλές φορές. Απλά δεν έδειχνα το πρόσωπό μου. Με εσένα είναι διαφορετικά. Ξέρω με ποιόν μιλάω, και είναι άλλη αίσθηση. Νιώθω ασφαλής… περίμενέ με μια στιγμή.

Την είδα που πήγε γυμνή στο κομοδίνο της και πήρε ένα πλαστικό πούτσο. Ήταν μικρός σε μέγεθος και όταν ξανακάθισε μπροστά στην κάμερα τον έχωσε στην τρύπα του κώλου της. Εγώ είχα απογειωθεί.

- Σου αρέσει η αίσθηση του κώλου που γαμιέται καύλα μου; Πες μου σ’ αρέσει;… με έχεις απογειώσει.

- Μ… τρελαίνομαι, να με γαμάς από κώλο και εγώ να μαλακίζω τη μουνάρα μου.

Είχε ξεφύγει τελείως, έκανε σαν μαινάδα σε έκσταση και εγώ κόντευα να ξεριζώσω το καυλί μου. Έτρεμα ολόκληρος από καύλα.

- Θα χύσω αγόρι μου… μουρμούρισε.

- Περίμενέ με καύλα μου, μαζί, μαζί….

- Τελειώνω σου λέω, παρ' τα όλα. Όλα…

- Σε χύνω μούνα μου…

πρόλαβα να πω και την είδα να ανοίγει τα μάτια της για να δει τα ψωλόχυμά μου να φεύγουν με δύναμη από την πουτσοκεφαλή μου. Όταν τελείωσε έκανε λίγα δεύτερα να ξαναέρθει στην πραγματικότητα και αμέσως μαζεύτηκε, σαν να ντράπηκε. Εγώ έμεινα με την πεσμένη πούτσα στον αέρα. Γύρισε και μου είπε ξανά ότι με θέλει, και κλείσαμε ραντεβού για το ίδιο βράδυ. Πήρα τον ουρολόγο μου να τον ρωτήσω τι θα πει να μην το παρακάνω με τα χάπια που βοηθούν τη στύση. Μου έδωσε οδηγίες και μου ευχήθηκε καλό βόλι. Καλός φίλος ο Κώστας.

Πήγαμε για φαγητό και κουβέντα. Πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι πάντα. Ήθελε να έχει καλό sex, την ενδιέφερε να έχει κάποιου είδους σχέση με τον άνδρα που θα το έκανε. Δεν της άρεσε το sex της μιας βραδιάς. Της έτυχε βέβαια αλλά ήταν διαφορετικό. Πήγαινε για σχέση αλλά ο τύπος μετά την πρώτη φορά λάκισε, και δεν τον ξαναείδε. Ήθελε ο άντρας που είναι μαζί της να την προσέχει αλλά και η βία την ώρα της πράξης δεν τη χάλαγε. Πολύ της αρέσει η συνουσία από την πίσω πόρτα, το κωλογαμήσι εννοούσε. Και συνέχισε, "με γεμίζει Γιάννη μου", "αυτό το μπούκωμα που νιώθω με τρελαίνει" και "αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ είναι όταν η πούτσα σου θα βγαίνει από την σουφρίτσα μου όχι όταν μπαίνει" "αυτό το χάδι στο δαχτυλίδι μου από την χοντρή σου πούτσα είναι τέλειο".

Το βλέμμα της ήταν μέσα στην καύλα. Ασυναίσθητα άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου. Σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα είναι μέσα στην καύλα. Τρέλα. Της είπα ότι δεν αντέχω άλλο, δε μπορώ να περιμένω άλλο και της πρότεινα να φύγουμε αμέσως για το σπίτι μου. Τρέξαμε σπίτι μου. Με το που μπήκαμε και η πόρτα έκλεισε, τη στρίμωξα στον τοίχο. Φορούσε ένα ταγεράκι σε σκούρο μπλε με ένα όμορφο εκρού πουκάμισο. Άρχισα να τη γδύνω φιλώντας την ταυτόχρονα. Κάθε ρούχο της που έφευγε και απελευθέρωνε ένα κομμάτι σάρκας το γέμιζα φιλιά, δαγκώματα και πιπιλιές. Πήγα πίσω της και της δάγκωσα το σβέρκο. Ανατρίχιασε. Οι ρώγες της πετάχτηκαν και πέτρωσαν. Εγώ ντυμένος ακόμα τη φιλούσα και της βύζαινα τις ρώγες που είχαν σκουρύνει. Γονάτισα μπροστά στην τουφίτσα της και ξεκίνησα να της ρουφάω την κλειτορίδα. Βογκούσε σα ζώο που υποφέρει.

- Γδύσου, μου είπε, σε θέλω μέσα μου.

- Αμέσως γυναικάρα μου.

Έκανα ότι μου είπε και την έστησα στον τοίχο με το κωλί τουρλωμένο. Πήγα πίσω της και γλίστρησα μέσα στην μουνάρα της. Τη γαμούσα δυνατά. Οι ήχοι από το γαμήσι μας γέμιζαν το χώρο. Φοβόμουν μήπως μας ακούσει η πολυκατοικία. Μη γίνουμε και ρεντίκολο σοβαροί άνθρωποι.

- Γιάννη μου χύνω, είπε και γονάτισε. Της είχαν κοπεί τα πόδια. Μεγάλοι άνθρωποι βλέπεις, δεν έχουμε τις αντοχές της νεότητας μας.

Η πούτσα πετάχτηκε βίαια από μέσα της. Όσο έπαιρνε τις ανάσες της εγώ όρθιος από πάνω της μαλάκιζα με σθένος την ψωλή μου. Σε μερικά δεύτερα έφυγε το ψωλόχυμά μου με φόρα και έπεσε σε όλο της το κορμί. Γύρισε και με είδε με αυτό το καυλωμένο και χαύνο βλέμμα της καλοχυμένης γυναίκας και μουρμούρισε,

- Τι μου κάνεις αγόρι μου, τι τρέλα είναι το γαμήσι σου;

Βγάλαμε τα ρούχα μας πήγαμε στο μπάνιο για μια ανανέωση. Πλυθήκαμε και γυρίσαμε στο σαλόνι για ένα ποτάκι. Ξυπνήσαμε το πρωί γυμνοί στο κρεβάτι μου. Ομολογώ ότι μου άρεσε αυτό το παιχνίδι.




Copyright protected OW ref: 167139



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.