Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Άρχισα να ξυπνάω και να προσπαθώ να διώξω την πρωινή ζάλη, ειδικά μετά τη χθεσινή έξοδο. Όμως γρήγορα κατάλαβα ότι δεν ξύπνησα μόνος μου αλλά με ξύπνησαν. Με κλειστά τα μάτια ακόμη, νιώθω ένα χέρι στο πόδι μου και μια ανάσα στο στήθος μου. Πριν προλάβω να καταλαβαίνω τι συμβαίνει νιώθω τη γλώσσα της να μου γλείφει τη ρώγα και με τα νύχια της να μου χαϊδεύει τα αρχίδια μου αργά. Βογκάω.

- Μωρό μου καλημέρα…

την ακούω να μου ψιθυρίζει στο αυτί και να μου το γλείφει αργά ενώ το χέρι της τώρα μου παίζει αργά τον πούτσο, που είναι πια σκληρός.

- Καλημέρα καύλα μου.

- Ξέρεις τι θέλω να μου κάνεις έτσι δεν είναι;… μου λέει ξανά ψιθυριστά.

- Μ… βέβαια ξέρω μωρό μου.

- Ας αρχίσω τότε.

Και αρχίζει να κατεβαίνει προς τα κάτω, τρίβει τα βυζάκια της πάνω μου και τα φέρνει πάνω στον πούτσο μου. Αφήνει μερικά σάλια να στάξουν πάνω μου ενώ με κοιτάει και αρχίζει να τα απλώνει στην ψωλή μου και στα αρχίδια μου. Γλείφει κάθε τόσο το κεφαλάκι αλλά κυρίως μου παίζει τα αρχίδια και μου γυαλίζει τον πούτσο με το χέρι της. Με έχει καυλώσει τέρμα αλλά ακόμα δε με γλείφει καθόλου. Το ξέρω ότι της αρέσει να με βασανίζει και το ξέρει ότι θα το πληρώσει. Σηκώνομαι και τη σπρώχνω να με πιπώσει. Αντιστέκεται λίγο χαμογελώντας και την πιάνω πιο δυνατά και της πλησιάζω το στόμα στον πούτσο μου.

- Άνοιξε το στόμα σου καυλιάρα μου.

- Θες να μου το γαμήσεις;

- Θέλω να στο γαμήσω και αυτό και όλες σου τις τρύπες ξεκωλάκι μου…

και την τραβάω μπροστά, της πιέζω το καυλί μου στο λαιμό και την βλέπω να με κοιτάει γεμάτη καύλα. Αρχίζει να μου σφίγγει και να μου τρίβει τα αρχίδια ενώ μπουκώνεται με την ψωλή μου, το παίρνει όσο μπορεί στο στόμα της, αφήνει ήδη να της τρέχουν σάλια που τα απλώνει στα αρχίδια μου και κάθε τόσο με κοιτάει και το ξέρει ότι γουστάρω να τη μπουκώνω με την πούτσα μου όσο κι αυτή.

Αφήνει ήχους που δείχνουν πόσο βαθιά το παίρνει, και με το ένα χέρι αρχίζει να τρίβει το μουνάκι της.

Νιώθω ότι είμαι κοντά και της το λέω, και τότε κατεβαίνει στα αρχίδια μου και ξεκινάει να τα γλείφει και να τα παίζει με τη γλώσσα της ενώ μου τρομπάρει δυνατά τον πούτσο με το χέρι της.

- Θα χύσω καυλιάρα μου… τώρα!

- Δωσ' τα μου όλα τα χύσια σου…

και μου τρίβει τον πούτσο στα βυζιά της. Νιώθω το χέρι της να μου σφίγγει τα αρχίδια και να τα αδειάζει πάνω στις ρώγες της ενώ μου παίζει την πούτσα άγρια και τελειώνω. Τη χύνω στις βυζάρες της και αδειάζω τα αρχίδια μου όσο τινάζεται η ψωλή μου μέσα στο σφιχτό της χέρι.

- Τι πίπα ήταν αυτή καύλα μου;

- Πίπα πρωινή και μόνο η αρχή.

Γλείφει το πουτσοκέφαλο, το καθαρίζει αργά από τα χύσια ενώ χουφτώνει επιδεικτικά το μουνί της τώρα και μου δείχνει το χέρι της γεμάτο υγρά.

- Το βλέπεις το μουνάκι μου πως είναι; Το βλέπεις πόσο υγρό;

- Το βλέπω και ξέρω τι του λείπει.

- Αφού ξέρεις γιατί δεν κάνεις τίποτα;

Σηκώνομαι απότομα, τη γυρνάω και την ρίχνω στο κρεβάτι, της ανοίγω τα πόδια και κατευθείαν της βάζω δύο δάχτυλα στο μουνί της.

- Αχ, με πονάς!

- Άστα αυτά που σε πονάω…

και σπρώχνω λίγο πιο βαθιά μεσ' την τρυπούλα της.

- Είσαι μέσα στα ζουμιά πουτανάκι μου.

Βάζω τον αντίχειρα στην κλειτορίδα της και αρχίζω να την παίζω. Τη βλέπω ότι καυλώνει περισσότερο, αναστενάζει, δε θέλει πολύ. Σκύβω στο μουνάκι της και φυσάω απαλά για δύο δευτερόλεπτα. Την ακούω να βογκάει. Το ξανακάνω και βογκάει περισσότερο, τα δάχτυλα μου και ο αέρας στο μουνάκι της την ανατριχιάζουν. Κουνάω πιο γρήγορα τα δάχτυλα μου, πλέον φωνάζει και πριν φτάσει κοντά στο να τελειώσει σηκώνομαι. Την κοιτάω και έχει ένα βλέμμα όλο νεύρα και απογοήτευση που δεν τελείωσε, που δεν την άφησα.

Δε λέω τίποτα, τη γυρνάω, ανεβαίνω πάνω της, ακουμπάω τα αρχίδια μου στο μουνί της, νιώθω το ποσό υγρό και ζεστό είναι και της δίνω τα δάχτυλα μου στο στόμα. Αρχίζει να μου τα γλείφει αμέσως και να βγάζει καυλιάρικους αναστεναγμούς. Με το άλλο χέρι της τσιμπάω τις ρώγες της, που είναι πέτρα. Σκύβω και ξεκινάω να τις δαγκώνω και να τις γλείφω, να χουφτώνω ολόκληρα τα βυζιά της και να τα σφίγγω.

Ο πούτσος μου ξανασηκώνεται και της ακουμπάω το μουνάκι με το πουτσοκέφαλο. Την νιώθω παντού να καίει, μυρίζω το μουνάκι της και ξέρω ότι θέλουμε και οι δυο να γαμηθούμε άγρια.

Τη φιλάω για λίγο έντονα, σπρώχνω τη γλώσσα μου στο στόμα της, την πιάνω από τη μέση να τη γυρίσω μπρούμυτα. Καταλαβαίνει τι θα κάνω και γουργουρίζει.

- Στήσου μωρή καυλιάρα σωστά…

και της ρίχνω μια σφαλιάρα στον κώλο, δυνατά για να μείνει το χέρι μου. Σπάει τη μέση της, ανοίγει τα πόδια της και βλέπω τη μουνάρα της κυριολεκτικά να στάζει στο κρεβάτι, να είναι καυλωμένη με τα παχιά μουνόχειλα μες στα υγρά της. Έτσι όπως είναι γυμνή στημένη και γεμάτη υγρά, με κοιτάει με ένα πουτανίστικο ύφος και ψιθυρίζει

- Θέλω να με ξεπατώσεις.

Της ξαναρίχνω μια σφαλιάρα στο άλλο κωλομέρι και της χώνω τη γλώσσα μου στην τρυπούλα της. Βγάζει μια κραυγή και ξεκινάω να τη γαμαω με τη γλώσσα. Τη σπρώχνω μέσα της και παράλληλα της χτυπάω την κωλάρα κάθε τόσο. Βογκάει και πλέον φωνάζει δυνατά

- Έτσι! Ναι έτσι. Ρούφα το μουνάκι μου μωρό μου. Χώσε τη γλώσσα σου βαθιά.

Σηκώνω κεφάλι, της ξαναβαράω την κωλάρα και σκύβω ξανά, αυτή τη φορά και στη σουφρίτσα της. Τσιρίζει και αμέσως αναστενάζει ξανά. Της αρέσει να της παίζω την κωλοτρυπίδα με τη γλώσσα, ενώ της τρίβω την κλειτορίδα με δύο δάχτυλα.

Σταματάω για λίγο, παίρνω ζουμιά από το μουνάκι της, τα απλώνω στην κωλάρα της και τη χαϊδεύω με ένα δάχτυλο. Τρελαίνεται, ξεφυσάει, βογκάει και με έχει καυλώσει ξανά. Είναι στημένη μπροστά μου, στα τέσσερα, με τις τρύπες της γεμάτες με τα ζουμιά της.

Της πιάνω τη μέση και βυθίζω σταθερά τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της. Της κόβεται η ανάσα. Βάζω ένα χέρι μπροστά της, της τσιμπάω τη μια ρώγα, της πιάνω τον κώλο γερά και αρχίζω να τη σκίζω.

Της καρφώνω τη μουνάρα γρήγορα, άγρια, με ρυθμό που ανεβαίνει σταθερά μέχρι που φτάνουμε να τη γαμάω όσο πιο γρήγορα μπορώ, να της χώνω τη ψωλή μου όσο πιο βαθιά μπορώ ενώ της σφίγγω τον κώλο κι αυτή να βογκάει κάθε φορά που την ανοίγω. Έχει βάλει ένα χέρι στο μουνί της και τρίβεται.

Ενώ την γαμάω όσο πιο άγρια μπορώ, εκεί που κοντεύω να χύσω, βάζω ένα δάχτυλο στην τρύπα της, αρχίζω να πιέζω προς τα μέσα και την ακούω να λέει:

- Αχ… ναι ρε πούστη… έτσι, γάμα με παντού. Έτσι παίξε με τις τρύπες μου, αχ… χύνω, χύνω, μη σταματήσεις.

Χώνω το δάχτυλο μου άλλο τόσο στην κωλάρα της και τη βλέπω να τελειώνει και να τρέμει ενώ συνεχίζω να τη γαμάω. Μετά από λίγο βγάζω κι εγώ τη ψωλή μου, τελειώνω πάνω στον κώλο και την πλάτη της και πέφτω δίπλα της.

- Τι γαμήσι ήταν αυτό πουτανάκι μου;

- Μ… τέλειο ήταν. Για αρχή.

- Για αρχή ε; Μ' αρέσει η σκέψη σου!

- Σήκω να πάμε στο μπάνιο να με καθαρίσεις και θα δεις και άλλα που θα σ' αρέσουν. Δεν τελείωσε το πρωί.
Copyright protected OW ref: 167094Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.