Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Ρε μαλάκα είσαι το βραδάκι να πάμε για ποτό σε κανένα μπαράκι;

- Όχι ρε βαριέμαι αφόρητα,.

- Ρε μαλάκα Παρασκευή είναι σήμερα αύριο δεν δουλεύουμε και σήμερα θα είναι και πιο χαλαρά από Σάββατα, άντε ρε μην είσαι σπαστικός θα έρθουν και ο Χρήστος με τον Τάκη, άντε θα περάσουμε καλά!

- Πω ρε πούστη μου τι πρήχτης που είναι αυτός ο Νίκος; Καλά ρε εντάξει μην με πρήζεις θα έρθω αλλά χαλαρά γιατί δεν έχω πολλά κέφια.

- Έγινε, άντε μετά τη δουλειά πάμε σπίτι για μπανάκι και κατά τις 11 το θα βρεθούμε όλοι εκεί… κοίτα μη μας πουλήσεις έτσι;

8 το βράδυ, σχολάσαμε και με βαριά τα πόδια σηκώθηκα για να πάω στο αυτοκίνητο, ο Νίκος μου την είχε στημένη κάτω στο γκαράζ της εταιρίας.

- Μην ξεχαστείς μαλάκα έτσι;

Τον στραβοκοίταξα και του είπα "οκ… σταμάτα να μου τα ζαλίζεις θα έρθω". Πήγα σπίτι πέταξα τα κλειδιά στο τραπεζάκι και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο, μπήκα μέσα, γέμισα τη μπανιέρα και άραξα, ήμουν τόσο κουρασμένος που σχεδόν με πήρε ο ύπνος. Αρκετή ώρα μετά βγήκα όπως ήμουν γυμνός και άραξα στο σαλόνι ανοίγοντας την τηλεόραση. Δεν είχε τίποτα το ενδιαφέρον και αυτό με έκανε να βαρεθώ ακόμα πιο πολύ ώσπου χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος.

Χτυπάει το κινητό, πετάγομαι από τον καναπέ αγχωμένος, τι έγινε ρε γαμώτο;… σηκώνω το τηλέφωνο.

- Που είσαι βρε παπάρα;… δε θα έρθεις τελικά μας πουλάς;

- Τι ώρα είναι ρε συ με πήρε ο ύπνος.

- Άϊντε- άϊντε… εσύ τα έχασες μαλάκα… 12 είναι ρε χαμένε.

- Ωχ… εντάξει ρε Νίκο ντύνομαι και έρχομαι.

Λίγη ώρα μετά ήμουν στο γνωστό μπαράκι, είχε κόσμο αλλά όχι πήχτρα, μια χαρά χαλαρά ήταν. Έψαξα λίγο τους μαλάκες και τους είδα κάπου στο βάθος να με δείχνουν και να γελάνε.

- Τι γελάτε ρε αρχίδια, τους λέω… αφού είπα στο Νίκο ότι δεν είχα διάθεση, να ορίστε με φέρατε με το ζόρι, αλλά έχετε χάρη που σας αγαπάω ρεμάλια.

Γελάσαμε με την ψυχή μας και άρχισε η διασκέδαση, τα ποτά έρεαν στο λαρύγγι μας και ήδη είχαμε γίνει κουρούμπελα. Η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε, είχε πάει 4 το πρωί και τελικά μέσα στο μπαρ είχαν μείνει 3 παρέες, εμείς, μία παρέα με 3 ζευγάρια και κάπου στο βάθος φαινόταν μία γυναικοπαρέα αποτελούμενη από 5 κοπέλες. Η φάση δε μας χαλούσε, έτσι και αλλιώς εμείς λέγαμε τα δικά μας (δηλαδή ένα κάρο μαλακίες) και περνούσαμε καλά. Η Παρέα με τα ζευγάρια σηκώθηκε και έφυγε και έμεινε μόνο η γυναικοπαρέα κι εμείς. Ο ιδιοκτήτης ήρθε σε εμάς.

- Ελάτε ρε παλικάρια, τι λέει, καλά περνάμε;

- Ου… τέλεια ρε φιλαράκι αλλά εντάξει σαν μαγκούφηδες ήμαστε ρε συ, του λέω.

- Ε και τι κάθεστε ορμάτε στα κορίτσια να ενώσετε τις παρέες και εγώ κάθομαι όσο γουστάρετε δεν έχω πρόβλημα.

- Θα έρθουν λες;

- Ψόφιες πουτανίτσες είναι ρε συ… μου λέει, για πούτσο ήρθαν, άλλα τόσες που είναι ποιος θα πλησίαζε;… είναι και χαζές χα, χα, χα!

Συνήθως είμαι ντροπαλός και δεν αναλαμβάνω δύσκολες αποστολές αλλά μετά από τόσο ποτό δεν καταλάβαινα τίποτα. Ξεκίνησα προς το τραπέζι τους!

- Γεια στις όμορφες λέω!

- Γεια σου… αποκρίνονται.

- Λοιπόν κορίτσια μιας και μείναμε εμείς και εμείς δεν έρχεστε στην παρέα μας να τα πιούμε όλοι μαζί;

Πετάχτηκε η πιο αλανιάρα (όπως έδειχνε)…

- καλά πάνε εσύ πίσω και αν είναι θα έρθουμε εμείς.

Ανασήκωσα τους ώμους μου.

- Οκ αν είναι εκεί ήμαστε, δε θα φύγουμε, τουλάχιστον στα κοντά.

Γύρισα πίσω, και αμέσως οι Μαλάκες έπεσαν πάνω μου…

- τι έγινε Γιώργη θα έρθουν;

- Ξέρω εγώ; Ιδέα δεν έχω, μάλλον θα κάνουν σύσκεψη τώρα, αλλά και να μην έρθουν στα αρχίδια μας, εγώ περνάω καλά και με εσάς και σήκωσα το ποτήρι να τα τσουγκρίσουμε.

Αρκετά λεπτά μετά τις βλέπω να σηκώνονται, οι δύο από αυτές έβαζαν τις ζακετούλες τους και χαιρετούσαν τις υπόλοιπες. Οι άλλες 3 άρχισαν να κατευθύνονται προς εμάς. Ότι να 'ναι σκέφτηκα με το μυαλό μου, όλο και κάποιοι από εμάς θα γαμήσουν σήμερα. Στρώθηκαν λοιπόν στο τραπέζι μας όλες μαζί σε μία πλευρά.

- Α όχι έτσι τους λέω, δε θα κάνουμε πηγαδάκια αγόρια κορίτσια, θα σκορπίσετε μέσα στο πλήθος, θα σας χωρίσουμε σήμερα κορίτσια.

Γέλασαν οι πουτανίτσες και έκαναν ότι τους είπα έκατσαν ανάμεσά μας. Συστηθήκαμε και ο ιδιοκτήτης έφερε μία κανάτα με κοκτέιλ στο τραπέζι μας. Αυτό και τα υπόλοιπα θα είναι από εμένα. Τον ευχαριστήσαμε και άρχισε η συζήτηση. Εγώ δίπλα μου είχα την «αλανιάρα», φαινόταν τουλάχιστον κάπως πιο περπατημένη, ενώ οι άλλες το έπαιζαν λίγο άβγαλτες. Καίτη το όνομα της.

- Λοιπόν γλυκιά μου για πες μου πως και είσαι μόνη εσύ μία τόσο όμορφη κοπελάρα;

- Α σήμερα ήταν Ladies night. Γι΄ αυτό ήμασταν πολλές, ήμαστε όλες κολλητές και παντρεμένες και μία φορά τον μήνα έχουμε το ελεύθερο να βγαίνουμε όσο θέλουμε.

- Παντρεμένες;

- Ναι σε χαλάει;

- Όχι, κάθε άλλο… της λέω.

- Γιατί;

- Δεν ξέρω θεωρώ ότι μία παντρεμένη ξέρει τι θέλει και αφού είστε μαζί μας αυτή τι στιγμή ξέρετε και τι θα μπορούσε να συμβεί έτσι δεν είναι;

- Ναι αλλά αυτό που ίσως σκέφτεσαι δεν είναι και τόσο σίγουρο.

Χαμογέλασα.

- Ναι βρε Καιτούλα δεν είπα ότι θα γίνει κάτι… φυσικά μπορούμε απλά να περάσουμε καλά με συζήτηση και ποτάκια και ο καθένας σπίτι του, αλλά άσε να έχουμε και καμία ελπίδα.

Η Καίτη έσκασε στα γέλια, οι άλλες την κοίταξαν και την ρώτησαν με νόημα τι γίνεται και αυτή τις καθησύχασε. Οι άλλες δύο εντωμεταξύ είχαν αρχίσει να χαλαρώνουν, τα παιδιά ήταν έτσι και αλλιώς αλάνια οπότε τα χεράκια τους άρχισαν σιγά-σιγά να ταξιδεύουν πάνω στους ώμους τους και στα μπουτάκια τους και αυτές δεν φαινόταν να χαλιούνται και πολύ μόνο κάτι χαζογελάκια άκουγες. Σκύβω στην Καίτη και της λέω

- Καιτούλα οι κολλητές σου δείχνουν να περνάνε καλά, τι λες έχουμε χρόνο να πάμε να συνεχίσουμε στο σπίτι μου; Έχω ποτάκια, καλή μουσικούλα και ότι θελήσετε.

- Μισό… μου λέει.

Τις φωνάζει σηκώνονται και κάνουν μία μίνι σύσκεψη. Στο ενδιάμεσο έρχεται ο ιδιοκτήτης.

- Τους πρότεινες να πάτε σπίτι σου;

- Που το κατάλαβες ρε αλάνι του λέω;

- Αφού κόβω κινήσεις ρε μάγκα, μου λέει.

- Άκου δε θα πιάσει αυτό, μόλις βγουν έξω και τις χτυπήσει ο αέρας θα ξενερώσουν και θα σας φύγουν.

- Και τι να κάνουμε ρε φίλε… να τις πηδήξουμε εδώ μέσα;

- Ναι γιατί όχι;… μου λέει, κλείνω πόρτες και φώτα αφήνω όσα χρειάζονται και κάντε παιχνίδι όσο γουστάρετε.

- Λες;

- Όπως σε βλέπω και με βλέπεις.

Η Καίτη έκατσε δίπλα μου.

- Μπα… όχι φοβούνται τα κορίτσια να έρθουν σπίτι σου.

- Έχουν δίκιο της λέω το σκέφτηκα και εγώ, παντρεμένες να κυκλοφορούν τέτοια ώρα έξω με μαντράχαλους και να ανεβαίνουν και σε σπίτια ξένων πάει πολύ.

Έκανε πίσω με κοίταξε και χαμογέλασε. Ο ιδιοκτήτης έφερε ακόμα μία κανάτα με ποτό και πήγε προς την πόρτα, τον είδα να κλειδώνει και μετά πήγε στον πίνακα του μαγαζιού και άρχισε να χαμηλώνει τα φώτα, τα κορίτσια κοιτούσαν σαν χαμένες.

- Μην αγχώνεστε για να μη μπει άλλος στο μαγαζί το έκανε και για να το έχουμε εμείς πριβέ.

- Τους άρεσε αυτό όλως περιέργως.

Συνεχίσαμε τα ποτά μας και σε κάποια φάση είπα να το ρισκάρω, άπλωσα το χέρι μου ανάμεσα στα μπουτάκια της Καίτης και άρχισα απαλά με τα δάχτυλα μου να τις τα χαϊδεύω. Η Καίτη σταύρωσε τα χέρια της και ανακάθισε φέρνοντας την λεκάνη της πιο μπροστά ανοίγοντας λίγο ακόμα τα πόδια της. Εγώ με το άλλο χέρι την αγκάλιασα και άρχισα να τη φιλάω, η Καίτη ανταποκρίθηκε και άρχισε να στριφογυρνάει την υγρή γλωσσίτσα της μέσα στο στόμα μου. Τα χέρια άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικά και πιο πρόστυχα, έριξα μια ματιά στους άλλους και μπαλαμουτιάζαν και αυτοί κανονικά. Ο Ιδιοκτήτης είχε κάτσει λίγο πιο πέρα και απολάμβανε τη φάση τρίβοντας την πούτσα του πάνω από το παντελόνι.

Τα χέρια μου είχαν χωθεί μέσα στο σουτιέν της Καίτης και τα μάλαζα, ήταν ζεστά απαλά και σφιχτά, με το ένα χέρι κατάφερα να το ξεκουμπώσω και το σήκωσα προς τα πάνω, τα βυζάκια της πετάχτηκαν μπροστά μου, έσκυψα και άρχισα να τις γλείφω τις ρώγες και στο ενδιάμεσο τις δάγκωνα απαλά. Η Καίτη αναστέναζε από καύλα και μέσα σε όλα μου λέει:

- Γιώργο αυτό που κάνω είναι λάθος, δε θέλω να τον κερατώσω τον άντρα μου.

- Μπορείς να με σταματήσεις όποτε θέλεις, αλλά ξέρω ότι δε θα το κάνεις γιατί το μουνί σου πήρε φωτιά πουτανάκι.

Αυτό την καύλωσε και άλλο, εκείνη την ώρα έπαιζε ένα αργό κομμάτι το Fever και η Καίτη σηκώθηκε ανέβηκε στο τραπέζι και άρχισε να χορεύει κάνοντας στριπτίζ. Ο ιδιοκτήτης ήδη είχε βγάλει έξω την πούτσα του και τη βαρούσε με μανία. Όλα τα μάτια πλέον ήταν στραμμένα στην Καίτη, κουνούσε τους γοφούς της ανεβοκατεβάζοντας το σώμα της με αργούς ρυθμούς και χαϊδεύοντας όλο το σώμα της, πότε τα βυζάκια της – πότε το κωλαράκι της αλλά έτριβε και το μουνάκι της πάνω από τη φουστίτσα. Όλοι τρίβαμε τις πούτσες μας πάνω από τα παντελόνια και σιγά-σιγά δεν άργησαν να βγουν έξω και οι πέντε καυλωμένες ψωλές. Οι άλλες 2 κοπέλες, άπλωσαν τα χέρια τους πάνω στις ψωλές των κολλητών μου από μία στο κάθε χέρι και τους τις έπαιζαν αργά και βασανιστικά.

Μόνο εγώ είχα μείνει να την παίζω μόνος μου και φαντάζομαι και ο μπάρμαν. Η Καίτη ξεκούμπωσε το πουκάμισό της, γύρισε πλάτη προς εμένα και το έβγαλε, το σουτιέν της κρεμόταν ανοιχτό όπως της το είχα ξεκουμπώσει εγώ, αυτή γύρισε απότομα προς τα εμένα και κρατώντας το από μπροστά άρχισε να με βασανίζει κατεβάζοντάς το αργά, ώσπου έγινε η αποκάλυψη τα βυζάκια της είχαν ελευθερωθεί και κουνιόντουσαν και αυτά στους ρυθμούς της μουσικής- πότε ανεξάρτητα το ένα από το άλλο πότε μεταξύ τους χτυπιόνταν και η Καίτη τα έπιανε τα έσφιγγε και τα έγλειφε τις ρώγες της. Και πάλι γύρισε πλάτη, έβαλε τα χέρια στο φερμουάρ και το κατέβασε με στυλ. Στη συνέχεια έπιασε τη φουστίτσα της με τα χέρια της δεξιά και αριστερά και αφού μου τούρλωσε τον κώλο όπως έσκυψε, άρχισε να το κατεβάζει. Πλέον είχε μείνει μόνο με το καλσόν και το βρακάκι της και φυσικά τις 12ποντες γόβες τις.

Το θέαμα δεν περιγράφεται… καύλα σκέτη, το χέρι της πλέον έτριβε το μουνάκι της μέσα από το καλσόν και το βρακάκι της. Με μία αργή κίνηση κατέβηκε από το τραπέζι πάνω στην άδεια καρέκλα της και έφερε το μουνί της μπροστά στο πρόσωπό μου, εγώ έχωσα το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια της και αυτή μου κρατούσε το κεφάλι και μου το πίεζε όπως κουνούσε τους γοφούς της. Με μία ματιά που έριξα οι κολλητοί μου πλέον ήταν όρθιοι με τις πούτσες έξω και οι άλλες δύο είχαν αναλάβει να τους γλείφουν με διπλό τσιμπούκι. Η Καίτη ακόμα δε με είχε αγγίξει – περίμενα με υπομονή και τελικά κατέβηκε από την καρέκλα, πήγα να σηκωθώ και με έσπρωξε πάλι πίσω.

Έπιασε το καλσόν της από κάτω και το έσκισε, παραμέρισε το βρακάκι της και όπως ήμουν καθισμένος, έπιασε την πούτσα μου και άρχισε να την τρίβει πάνω στο μουσκεμένο μουνί της. Σιγά-σιγά καθόταν πάνω της και άρχισε να βυθίζεται αργά ώσπου έφτασε στα αρχίδια μου. Εκεί με έπιασε με τα δύο χέρια της από τον λαιμό τα έδεσε από πίσω και έσπρωξε το σώμα της πάνω στο δικό μου. Τα βυζάκια της με πίεζαν – η Καίτη άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και συγχρόνως να ανεβοκατεβάζει τον κώλο της πάνω στην πούτσα μου. Τα υγρά της με είχαν κάνει μούσκεμα, τα αρχίδια μου έσταζαν από τα υπέροχα υγρά της – οι κινήσεις έγιναν πιο γρήγορες, είχα αφεθεί στα χέρια της. Πλέον με σφυροκοπούσε και άνετα άκουγες τον παφλασμό των σωμάτων αλλά και του μουνιού της ώσπου με έσφιξε δυνατά καρφώθηκε όσο πιο βαθιά μπορούσε και σφίγγοντας και το μουνί της άρχισε να τρέμει, τα πόδια της δεν την κρατούσαν, όλο το σώμα της είχε σπασμούς και στο τέλος μία δυνατή κραυγή με ένα ταυτόχρονο υγρό φιλί σήμανε το τέλος της πρώτης φάσης.

Μείναμε αγκαλιά χωρίς να μιλάμε – τότε μόνο μπόρεσα να δω τους κολλητούς μου να τις έχουν τις άλλες πίπα μουνί ανεβασμένες με τα γόνατα πάνω στην καρέκλα και να τις σφυροκοπούν. Από πίσω άκουσα ένα πνιχτό βογγητό, γύρισα με την άκρη του ματιού μου και είδα τον μπάρμαν να χύνει ατέλειωτα επάνω του και γύρω του. Η Καίτη τον είδε καλά γιατί κοιτούσε προς το μέρος του, σηκώθηκε απότομα πήγε σε αυτόν και άρχισε να του την γλείφει και να την καθαρίζει, δεν άφησε τίποτα ακόμα και αυτά που έπεσαν πάνω του τα έγλειψε και τα κατάπιε όλα.

Ξαναγύρισε σε εμένα, έπεσε στα γόνατα και άρχισε ένα μακρύ και δυνατό καθώς και υγρό τσιμπούκι. Το έπαιζε με δύναμη – μου φιλούσε και μου έγλειφε τα αρχίδια, μου την έπαιζε και την είχε τόσο σφιχτά που με πόνεσε, ήθελε σπέρμα επειγόντως το κορίτσι και σίγουρα δε θα αργούσε να το έχει έτσι όπως πήγαινε. Οι κολλητοί μου, τις ξάπλωσαν κάτω τις άλλες τις πουτάνες, αυτές χαϊδευόντουσαν και οι κολλητοί μου την έπαιζαν από πάνω τους και με το που άρχισε ο πρώτος να χύνει ανεξέλεγκτα πήραν μπρός ο ένας πίσω από τον άλλο να τις ραντίζουν με καυτό σπέρμα. Δεν ήθελα πολύ και εγώ και αφού έπιασα το κεφάλι της Καίτης το πίεσα και της το έχωσε ως τα λαρύγγι, εκεί άρχισα να χύνω και η Καίτη πνιγόταν αλλά δε με ένοιαζε. Άδειασα τρομερές ποσότητες άσπρης παχιάς και καυτής μαλακίας κατευθείαν στο λαρύγγι της.

Το σπέρμα που δεν προλάβαινε να καταπιεί άρχισε να της βγαίνει από το στόμα, την απελευθέρωσα και τότε η Καίτη άρχισε σαν καλή πουτάνα να τα καθαρίζει όλα. Όταν τέλειωσε από εμένα πήγε πάνω από τις κολλητές τις, ξάπλωσε σχεδόν επάνω τους και άρχισε να γλείφει τη χυμένη μαλακία των κολλητών μου. Ένα είναι σίγουρο… αυτή τη μέρα το σπέρμα δεν πετάχτηκε ούτε σκουπίστηκε, απλά καταναλώθηκε από το μεγαλύτερο πουτανάκι που είχα γνωρίσει. Τα κορίτσια σηκώθηκαν και με ένα χαμόγελο στα χείλη πήγαν στην τουαλέτα. 10 λεπτά μετά ήταν έτοιμες φτιαγμένες σαν μην είχε συμβεί τίποτα. Φεύγοντας ανταλλάξαμε τηλέφωνα, μας φίλησαν στο στόμα και εκεί νοιώσαμε και μυρίσαμε το στόμα τους από το σπέρμα μας. Ο Μπάρμαν ήταν τρισευτυχισμένος με την εξέλιξη, κέρασε τα πάντα και φύγαμε.

- Έξω μου λέει ο Μαλάκας ο πρήχτης ο κολλητός μου.

- Και δεν ήθελες να βγεις έξω αρχίδι… είδες τι θα έχανες;

- Ένα δεν ξέρεις αγόρι μου, αν δεν ερχόμουν εγώ, εσύ τώρα θα τραβούσες καμιά μαλακία στο σπίτι σου, έτσι απλά.

Συμφωνήσανε και οι υπόλοιποι γελάσαμε και πήγαμε ο καθένας σπιτάκι του. Με την Καίτη εγώ τουλάχιστον βρίσκομαι συχνά και έχουμε κάνει τρελά γαμήσια, αλλά αυτά είναι μία άλλη ιστορία που θα σας την πω αργότερα.




Copyright protected OW ref: 167066



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.