Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Νίκο (αλλαγμένο όνομα), 33 χρονών και γράφω μια εμπειρία από την πρώτη φορά που απάτησα την τότε κοπέλα μου.

Ήταν Μάιος του 2004 αν θυμάμαι καλά. Η κοπέλα μου ήταν μελαχρινή με βυζάρες και πεταχτό κώλο, είχε γενικά πιασίματα, σπούδαζε και είχε πάει με την σχολή της στη Μύκονο. Για κάποιες μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο ή με μηνύματα. Με έλεγε πως τα περνάει ή τα βράδια κάναμε ερωτική συνομιλία και ανταλλάσαμε mms. Μου έστελνε την κωλάρα της από τον καθρέπτη του μπάνιου, ή το σέξι ντύσιμο σε κάθε έξοδο που έκαναν. Της έλεγα ότι είναι πολύ καυλιάρα και ότι θα της κολλάνε πολλοί και μου έλεγε ότι όντως την πέφτουν σε οποιαδήποτε φορούσε φούστα, αλλά μου έλεγε ότι δεν πρόκειται κάνει κάτι γιατί με αγαπάει.

Ένα απόγευμα γυρνούσα σπίτι και στο δρόμο πέτυχα μια πρώην μου. Μιλούσαμε, λέγαμε τα νέα μας και της πρότεινα να πάμε καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο. Ανέβηκε και φύγαμε για καφέ. Μετά από εκεί άρχισε να βραδιάζει και πήγαμε κάπου πιο ερημικά, στα κάστρα (Θεσσαλονίκης) κάτσαμε μέσα στο αμάξι, μου πήρε ένα τέλειο τσιμπούκι ώσπου έχυσα σχεδόν αμέσως στο στόμα της και μετά φύγαμε. Το βράδυ όταν πήγα σπίτι έστειλα μήνυμα την κοπέλα μου που είναι και τι κάνει, αλλά μου απάντησε κάπως απότομα, ότι ετοιμάζεται και θα πάνε για ποτό με τα κορίτσια αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Της λέω οκ στείλε μου όταν μπορέσεις. Πήγα στο Dvd club και νοίκιασα μια ταινία για να δω. Κατά τη 1 το βράδυ στέλνει η κοπέλα μου.

- Τι κάνεις;

- Είμαι ξαπλωμένος και έβλεπα ταινία μόλις τελείωσε εσύ;

- Γύρισα από έξω, τα κορίτσια έμειναν, εγώ έφυγα, πολύ στρίμωγμα από τον κόσμο και ζέστη. Μούσκεμα έγινα και έκανα ντους, θες να σου στείλω εικονο-μήνυμα;

- Μ… ναι θέλω να δω τις βυζάρες σου.

Μετά από λίγο έρχεται η εικόνα και όταν την ανοίγω παθαίνω σοκ, βλέπω τα βυζιά της κοπέλας μου να της τα χουφτώνει ένας τύπος που είναι από πίσω της. Την παίρνω τηλέφωνο και μου το κλείνει. Της στέλνω μήνυμα και την ρωτάω τι κάνεις, ποιος είναι αυτός;

- Μου απαντάει ο αντικαταστάτης σου.

- Της στέλνω γιατί το κάνεις αυτό τι έγινε;

- Μου λέει σε είδε φίλη μου επάνω στα κάστρα. Είχε πάει βόλτα με το γκόμενο της, είδε το αμάξι σου και έστειλε το δικό της να περάσει από κοντά μιας και δεν τον ξέρεις να δει τι γίνεται και της είπε ότι ήσουν μέσα με μια και σου έπαιρνε πίπα.

- Μωρό μου να σου εξηγήσω. Δεν ήταν τίποτα το σοβαρό απλά βρεθήκαμε τυχαία, πήγαμε βόλτα και μου πήρε μόνο πίπα. Λόγω ότι και εσύ έλειπες και είχα καύλες, αυτό μόνο. Σου ζητάω συγνώμη.

Μετά από λίγο μου έρχεται εικονο-μήνυμα. Όταν είδα την εικόνα το στομάχι μου δέθηκε κόμπο. Έδειχνε το στόμα της κοπέλας μου να έχει μέσα τον πούτσο του τύπου. Μετά από λίγο μήνυμα. Μ… είναι τέλεια η πούτσα του, μεγάλη και χοντρή, όχι σαν μερικούς που το παίζουν και γαμιάδες. Με το εικονο-μήνυμα που έβλεπα και τα μηνύματα της είχα γίνει τελείως χάλια. Της έστειλα μήνυμα.

- Μ' έχεις κάνει χίλια κομμάτια αυτή την στιγμή.

- Έτσι για να δεις πως είναι, πόσο πονάει όταν απατάς τον άλλον.

- Εντάξει έκανα λάθος σου ζητώ συγνώμη, θα δείξω ανωτερότητα και θα σου συγχωρήσω αυτό που κάνεις τώρα, αρκεί να μείνει εκεί μέχρι το τσιμπούκι.

- Α… θα δείξεις και ανωτερότητα; Και για ποιο λόγο; Και επειδή σε ξέρω, σου πήρε τσιμπούκι και δεν πρόλαβες να τη γαμήσεις γιατί έχυσες στα πρώτα πέντε λεπτά με το γαριδάκι σου. Όμως το παιδί που είναι μαζί μου έχει φοβερό πούτσο. Του τον γλείφω εδώ ώρα και έχω τρελαθεί. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να χύσει αν δε σκίσει το μουνάκι μου. Δε θέλω να του χαλάσω χατίρι, αλλά ούτε να αφήσω την ευκαιρία να ευχαριστηθώ ένα τέτοιο καυλί.

- Αν το κάνεις θα χωρίσουμε οριστικά…

της λέω. Μου στέλνει ένα εικονο-μήνυμα το μουνί της με τον πούτσο του τύπου μέσα της και από κάτω έγραφε… "έχουμε χωρίσει ήδη".

Ήταν η πρώτη μου ιστορία Ελπιζω να σας άρεσε η ιστορία μου και να μην σας κούρασα.
Copyright protected OW ref: 167005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).