Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας παιδιά, είμαι ο Χρήστος Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν από καμιά εβδομάδα και αφορά εμένα και την μητέρα του φίλου μου την Λούση. Η μητέρα του φίλου μου είχε ένα μεγάλο στήθος αλλά και ένα φοβερό, βραζιλιάνικο, στητό κωλαράκι.

Ο Νίκος με περνάει τηλέφωνο και μου λέει: "Ο πατέρας λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι στην Κύπρο και εγώ με την μάνα μου θα πάρουμε το αυτοκίνητο και θα πάμε στο εξοχικό μου. Θες να έρθεις;"

Εγώ γουστάρω την μητέρα του φίλου εδώ και καιρό καθώς την έπιασα πολλές φορές να με κοιτάει και ορισμένες φορές έκανε ότι της έπεφταν πράγματα και έσκυβε και ανέβαινε η φούστα της και πολλές φορές διακρινόταν το δαντελωτό κιλοτάκι της κυρίως όταν έφευγε ο άντρας της και ο γιος της από την κουζίνα και πήγαιναν προς το σαλόνι. Πίστευα λοιπόν ότι θα γινόταν φάση με την μητέρα του φίλου μου και έτσι του είπα οκ. Γύρω στο μεσημέρι ήρθαν να με πάρουν. Οδηγός ήταν η Λούση.

- Νίκο μπες πίσω να καθίσει ο Χρήστος μπροστά…

και έτσι έγινε. Κάθισε ο φίλος μου πίσω και εγώ στην θέση του συνοδηγού. Στο δρόμο μιλούσαμε. Κάποια στιγμή καθώς αλλάζει ταχύτητα στο αμάξι με ακουμπούσε με το χέρι της. Δεν έδωσα σημασία και δε μπορούσα να αντιδράσω. Περίμενα τη στιγμή που θα την έκανα να καυλώσει τρέλα και να χύνει ατελείωτα. Αυτό σκεφτόμουν συνέχεια και ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει. Προσπαθούσα να μη φανεί κρύβοντας τον με το μπουφάν μου. Γύρω στο μεσημέρι φτάσαμε στον Ωρωπό όπου ήταν το εξοχικό του Νίκου, μαζέψαμε τα πράγματα από το αμάξι και μπήκαμε σπίτι. Αφού κάναμε της αναγκαίες δουλειές καθαριότητας, καθίσαμε να φάμε. Αφού τελειώσαμε το φαγητό ο Νίκος λέει:

- Πάω να την αράξω στο δωμάτιο.

- Κι εγώ του λέω θα πάω στο άλλο δωμάτιο σε λίγο.

Έτσι έμεινα λίγο μόνος με την μητέρα του την Λούση. Καθώς έσκυψε να πλύνει τα πιάτα πλησίασα από πίσω και την έπιασα από την μέση.

- Χρήστο βλέπω το έπιασες το υπονοούμενο!

Πλέον δεν κρατιέμαι. Τη φιλώ στο στόμα αυτή απολαμβάνει το φιλί. Μου πιάνει τον πούτσο και της λέω:

- Επιτέλους… φτάνει η ώρα να νιώσεις όπως ποτέ ξανά!

- Εσύ θέλω να είσαι ο γαμιάς μου που θα με σκίσει από μπροστά και πίσω καυλιάρη μου… μου απαντάει. Αλλά θα κάνουμε μερικές ώρες υπομονή και όλο το βράδυ θα είναι δικό μας!

Έτσι απομακρύνθηκα και πήγα στο άλλο το δωμάτιο. Όταν πήγε γύρω στης 20:30, έκανε ότι έψαχνε κάτι πράγματα και λέει του Νίκου:

- Αμάν… ξέχασα τη σακούλα με τα πράγματα που είχα πάρει για να ψήσουμε και δε φτάνουν τα χρήματα Νίκο!

- Κανένα πρόβλημα μητέρα, θα πάω να τα πάρω και θα έρθω το πρωί μιας και θα φτάσω βράδυ.

- Χρήστο θες να έρθεις μαζί μου;

- Δεν έχω πρόβλημα.

Πετάγεται η Λούση και λέει:

- Ασ' τον το Χρήστο, τον θέλω να μου κατεβάσει κάτι πράγματα από το πατάρι Νίκο.

Πήρε το αμάξι και έφυγε.

- Επιτέλους μόνοι!

- Όλο το βράδυ δικό μας καυλιάρη μου… μου λέει.

Πλέον δεν κρατιέμαι. Τη φιλάω, την παίρνω αγκαλιά και την πάω στο κρεβάτι. Της κατεβάζω το παντελόνι και το κιλοτάκι και αρχίζω να ρουφάω το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Είμαι σίγουρος πως της άρεσε γιατί σε κάποια φάση πήγε να με πνίξει με τα πόδια της. Λίγο μετά ένιωσα τα καυτά υγρά της να γεμίζουν το στόμα μου. Μετά ήταν η σειρά της. Έσκυψε και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Ξεκίνησε σιγά-σιγά και όσο πήγαινε δυνάμωνε. Εγώ είχα τρελαθεί από την ηδονή. Δεν κρατήθηκα και τελείωσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα! Η καργιόλα μου έκανε την καλύτερη πίπα από όλες τις άλλες! Εκείνη την στιγμή τα έχασα. Δεν είχα ξαναπάρει καμία από πίσω και τώρα ήταν η ευκαιρία μου. Της έβαλα τα δάχτυλα μου στο στόμα της και στην συνέχεια τα έβαλα στο υγρό μουνάκι της. Αφού τη γάμησα για κανένα πεντάλεπτο έτσι, μετά άρχισα να ακουμπάω τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Τότε η Λούση μου λέει:

- Μη φοβάσαι αν θα πονέσω ή όχι, απλά γάμα με καυλιάρη μου! Πουτσαρά μου ξέσκισε με άγρια, θέλω πολύ γαμήσι.

Άρχισα σιγά - σιγά να μπαίνω μέσα της. Ήταν αρκετά στενά και δε με βόλευε στην αρχή ώσπου με μια απότομη κίνηση της τον κάρφωσα με δύναμη. Τότε η Λούση έβγαλε μια κραυγή και μου είπε:

- Α… καυλιάρη μου, πουτσαρά μου, σκίσε κι άλλο την καργιόλα!

Συνέχισα να τη γαμάω για κανένα τέταρτο ώσπου λέει η Λούση ότι χύνει. Τότε ανέβασα ρυθμό και μετά από λίγο τελείωσα κι εγώ μέσα της. Ένιωθα τα υγρά μας να τρέχουν πάνω στον πούτσο μου. Αφού μείναμε για λίγο αγκαλιασμένοι, μου λέει η Χριστίνα:

- Σου υποσχέθηκα και κάτι άλλο. Δεν πιστεύω να το ξέχασες;

- Σιγά να μην το ξέχασα, της λέω και της δίνω ένα φιλί.

Την έβαλα στα τέσσερα, πήγα από πίσω της και άρχισα να της γλείφω το κωλαράκι και σιγά-σιγά να της βάζω ένα-ένα τα δάχτυλα μέσα της για κανένα δεκάλεπτο. Έπειτα την έβαλα να μου γλείψει λίγο τον πούτσο και ξαναπήγα πίσω της. Ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου στην τρύπα της, την έπιασα από τα μακριά μαλλιά της και άρχισα σιγά-σιγά να μπαίνω μέσα. Ήταν πιο στενά από το μουνί της. Άρχισε να βογκάει και να μου λέει πως πονάει αλλά να συνεχίσω.

Αφού άνοιξε λίγο ο κώλος της, άρχισα να τη γαμάω με δύναμη και να καρφώνω τον πούτσο μου στον κώλο της. Φώναζε από τον πόνο και παρακάλαγε να σταματήσω, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα πλέον. Αφού της έσκισα τον κώλο για δέκα λεπτά, έχυσα ξανά μέσα της, αυτή τη φορά όμως στον κώλο της. Πήγα μπροστά της και την έβαλα να μου καθαρίσει τον πούτσο. Για πέντε λεπτά περίπου μετά, η Λούση δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει καλά. Παρ' όλα αυτά όμως είπε πως της άρεσε. Η ώρα είχε πάει κάπου δύο και έτσι πέσαμε για ύπνο. Το πρωί μας ξύπνησε ο Νίκος καθώς έφερε τα πράγματα. Έτρεξα γρήγορα στο άλλο το δωμάτιο. Η Λούση δεν μπορούσε να περπατήσει καλά καθώς άνοιγε την πόρτα.

- Τι έπαθες μάνα;

- Τίποτα… μάλλον κανένα νεύρο πιάστηκε καθώς έπλενα τα τζάμια.

Ο Χρήστος ψόφησε το παιδί. Μέχρι τις δύο έκανε δουλειές και ακόμα κοιμάται.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 167004



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.