Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η μάνα του κολλητού μου έγινε η ερωτική μου παρτενέρ (2ο μέρος)

Ο καιρός περνούσε και η σχέση μου με τη θεία Μαρία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Είχε αρχίσει σιγά-σιγά να νιώθει πιο άνετα με τη σχέση μας γι' αυτό και οι συναντήσεις μας ήταν συχνότερες και με μεγαλύτερη διάρκεια. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό η θεία είχε βάλει και την αδερφή της στο κόλπο ώστε να μπορεί να βγαίνει εκτός σπιτιού πολύ πιο εύκολα. Αρκετές φορές είχαμε βρεθεί και όλοι μαζί για καφέ και περνούσαμε γενικά πολύ όμορφα. Στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η εταιρία μου κλείνει, οπότε είχα αρκετό χρόνο ελεύθερο για να αφιερώσω στη θεία Μαρία. Πράγματι η περίοδος μέχρι τα Χριστούγεννα πέρασε με αρκετές βόλτες, καφέδες, πολύ φαγητό και σεξ με τη πρώτη ευκαιρία.

Η θεία ήταν θερμή, με πρόσεχε πάντα και δε μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της. Μετά τα Χριστούγεννα όμως δέχομαι ένα τηλεφώνημα από το γιο (και κολλητό μου φίλο) της θείας Μαρίας στο οποίο με ενημερώνει ότι θα ήθελε να διοργανώσει ένα party για τη πρωτοχρονιά στο σπίτι του και θα ήθελε να ξέρει αν θα ήμουν μέσα.

Party; Τι Party;… απόρησα.

Δεν ήθελα όμως να δημιουργήσω δεύτερες σκέψεις στο φίλο μου και δέχτηκα σχεδόν αμέσως. Η επόμενη κίνηση μου ήταν να καλέσω τη θεία Μαρία και να την ενημερώσω γιατί όπως και να το κάνουμε είχα στο μυαλό μου ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν και μια μπλόφα ώστε να μας ξεσκεπάσει και να κάνουμε τελικά μαύρη πρωτοχρονιά. Η θεία όμως με διαβεβαίωσε ότι ήταν ξαφνικό αλλά όντως σκέφτεται να οργανώσει ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι και μάλιστα τις ανακοίνωσε και τη λίστα με φαγητά και ποτά που θα πρέπει να πάρει από το supermarket. Τον αρχικό πανικό μας ήρθε να αντικαταστήσει η λογική. Οκ είμαστε όλοι γνωστοί και θα είμαστε cool όλο το βράδυ, μια νύχτα είναι θα περάσει.

Οι υπόλοιπες μέρες μέχρι την παραμονή πέρασαν σα νερό, δεν κατάφερα να δω τη θεία καθόλου όλες αυτές της ημέρες γιατί ήταν χαμένη στην προετοιμασία της γιορτής. Καταφέραμε μόνο να μιλήσουμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο αργά το βράδυ πριν κοιμηθεί. Ο κολλητός μου με είχε ενημερώσει ότι η σύναξη θα ξεκινούσε από τις 9 και δεν έχασα καθόλου χρόνο αφού θα ήθελα να έχω όσο περισσότερο χρόνο με τη θεία έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Στην πόρτα με υποδέχτηκε ο κολλητός αρκετά ενθουσιασμένος. Αφού δώσαμε τις ευχές μας για τη νέα χρονιά αναζήτησα τη θεία Μαρία. Ήταν καθισμένη στη κουζίνα μαζί με τη Φωτούλα, την αδερφή της και μιλούσαν. Φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με διακριτικό ντεκολτέ που παρά το μεγάλο της όγκο την έκανε να δείχνει φρέσκια και αρκετά σέξι. Αφού είπαμε τις ευχές μας και φιληθήκαμε στο μάγουλο αρκετά τυπικά έκατσα κι εγώ στο τραπέζι της κουζίνας να τους κάνω παρέα. Η Φωτούλα ήταν κι εκείνη αρκετά όμορφη. Φορούσε ένα ταγιέρ με πουκάμισο από μέσα και διακριτικά κοσμήματα σε χέρια και λαιμό. Η Φωτούλα είχε 2 χρόνια διαφορά με τη Θεία Μαρία παντρεμένη κι εκείνη με έναν άντρα που αδιαφορούσε συστηματικά και ούτε και σήμερα ήταν εκεί μαζί της. Ήταν η πρώτη που προέτρεψε τη θεία να προχωρήσει στη σχέση μας γιατί πρέπει να ζήσει τη ζωή της με οποιοδήποτε κόστος. Αφού τα είπαμε λίγο πήγα στο σαλόνι να δω τους κολλητούς μου. Είχε αρχίσει πλέον να μαζεύεται κόσμος στο σπίτι και η γιορτή έπαιρνε φωτιά.

Γύρω στις 11 ο κολλητός μου ήρθε να μου γνωρίσει το Μάκη, ταξιτζή στο επάγγελμα. Αφού τον χαιρέτησα και εγώ σχεδόν τυπικά άρχισα να του πιάνω κουβέντα περί ανέμων και υδάτων όσον αφορά το επάγγελμα τη καθημερινότητα τις γιορτές κλπ. Μετά από λίγο ο Τάσος έφυγε για να μιλήσει και με άλλα άτομα στη γιορτή. Εκείνη την ώρα η Φωτούλα η αδερφή της Θείας ήρθε να με ενημερώσει διακριτικά για την ιστορία του Τάσου. Χωρισμένος εδώ και αρκετά χρόνια είχε κάποια περίοδο μια γνωριμία με την Θεία Μαρία μπορεί και κάτι παραπάνω. Ο κολλητός μου βέβαια ήταν αρκετά οκ με αυτό καθώς ο Μάκης ήταν οικογενειακός φίλος αρκετά χρόνια οπότε ήταν κάποιος που τον ήξερε καλά.

Αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη αναζήτησα τη θεία Μαρία καθώς ήθελα να μάθω από εκείνη περισσότερες λεπτομέρειες για το Μάκη. Μπαίνοντας όμως στη κουζίνα βλέπω το Μάκη να έχει διπλαρώσει τη Θεία Μαρία και να τη φλερτάρει διακριτικά. Η θεία Μαρία να είναι ευδιάθετη και να δείχνει ότι δεν την ενοχλεί το στενό μαρκάρισμα του Μάκη το οποίο συνέχισε και μπροστά μου. Ρώτησα τη θεία για το που είναι η τουαλέτα με λίγο εκνευρισμένο ύφος και αφού μου έδειξε το δρόμο. Έφυγα για να τους αφήσω να κάνουν τη δουλειά τους. 5 λεπτά μετά η θεία χτύπησε τη πόρτα της τουαλέτας και μου ζήτησε να της ανοίξω.

- Έχω καταλάβει ότι έχεις εκνευριστεί αλλά μπορώ να σου εξηγήσω… μου είπε.

- Θεία Μαρία εγώ ήμουν απόλυτα ειλικρινής απέναντι σου και θα ήθελα να είσαι και εσύ.

Άρχισε λοιπόν να μου λέει ότι με τον Μάκη στο παρελθόν και αφού και αυτός είχε χωρίσει είχαν σχέση για κάποιο μικρό διάστημα. Μάλλον για να καλύπτουν τις ανάγκες ο ένας του άλλου, καθώς και η θεία είχε ανάγκη από έναν άντρα, αλλά και αυτός από κάποια γυναίκα που θα τον προσέχει. Η αλήθεια είναι ότι από κάποιο σημείο και μετα δεν άκουγα τι έλεγε η θεία Μαρία αλλά σκεφτόμουν πως θα μπορέσω να της βγάλω αυτό το φόρεμα και να μπορέσω να τη πηδήξω.

- Θα με συγχωρέσεις μου λέει;

Έσκυψα και τη φίλησα στο στόμα και άρχισα να χαϊδεύω τις βυζάρες της.

- Αλήθεια; Μου είπε. Με τον γιό μου έξω από τη πόρτα;

- Έλα αφού το θες και εσύ… της είπα.

- Δε θέλω να χαλάσω τη γιορτή του παιδιού, μου είπε σε παρακαλώ.

Την ίδια στιγμή χάιδευε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Είχα καυλώσει πραγματικά πολύ, όλο αυτό με το γιο της να είναι έξω και εκείνη έτοιμη για όλα με είχε συνεπάρει.

- Θα βγω τώρα έξω και θα πάω στο δωμάτιο μου γιατί όλο και κάποιος μπορεί να έρθει στη τουαλέτα και να μας πιάσει στα πράσα. Μετά βγες κι εσύ και έλα να με βρεις.

Αφού έφυγε από την τουαλέτα, μετά από 1 λεπτό βγήκα και εγώ, πήγα πρώτα στο σαλόνι που το είχαν στήσει για τα καλά και έπαιζαν 21, σε 2 τραπέζια μάλιστα, οπότε ήμουν σίγουρος ότι δε θα μας αναζητήσει κανένας για ώρα. Έτσι κι αλλιώς ήταν ήδη 11.30. Πήρα ένα μπουκάλι ουίσκι από το μπαρ με τα ποτά και πήγα στο δωμάτιο της θείας. Μπαίνοντας στο δωμάτιο κλειδώνω τη πόρτα πίσω μου προσέχοντας μη με δει κάποιος. Πηγαίνω προς το μέρος της θείας, της σκάω ένα γλωσσόφιλο και της δίνω να πιει από το μπουκάλι. Την ίδια στιγμή ξεκουμπώνω το πουκάμισο μου. Η θεία που δεν άντεχε το ποτό στις 3 - 4 γουλιές είχε αρχίσει να ζαλίζεται. Είχαμε καυλώσει και οι δυο και σε λίγο τα ρούχα είχαν φύγει και τα κορμιά μας είχαν μείνει γυμνά. Χαϊδεύαμε και φιλούσαμε ο ένας το γυμνό κορμί του άλλου για αρκετά λεπτά μέχρι που η θεία βογκώντας από ηδονή αναφώνησε.

- Σε θέλω!

Την ξαπλώνω στο κρεβάτι, της ανοίγω τα πόδια για να έχω πρόσβαση στο λευκό και πλήρως αποτριχωμένο μουνάκι της. Πέφτω με τα μούτρα και γλείφω τα υγρά της μονόχειρά και την τρύπα της. Ξαφνικά και ενώ η θεία προσπαθεί να πνίξει τα βογκητά της ο κολλητός μου ακούγεται να μιλάει με τη κοπέλα του στο διπλανό δωμάτιο. Οι ομιλίες έγιναν σίγα-σίγα γέλια και τα γέλια πνιχτά βογκητά και μετά δυνατές ερωτικές κραυγές.

- Του δίνει και καταλαβαίνει το καμάρι σου. Της είπα.

Εκείνη δεν είπε τίποτα, ήταν κατακόκκινη από ηδονή καθώς τώρα άρχισα να χώνω τα δάχτυλα μου στο υγρό της μουνί.

- Χύνω… είπε σίγα, χύνω…

και ένα κύμα από ζεστά υγρά πλημμύρισε το χέρι μου. Είχε γεμίσει το μουνί της και το κρεβάτι. Τα μάτια της είχαν γυρίσει και έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο της για να μην την ακούσει κανένας άλλος.

Ο πούτσος μου ήταν πέτρα και η φάση με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Γυρίζω τη θεία ώστε να έχω θέα από την κωλάρα της και αφού της σάλιωσα λίγο τη κωλοτρυπίδα άρχισα να βάζω το μεγάλο μου δάχτυλο μέσα. Εκείνη είχε παραδοθεί στα γούστα μου και δεν θα έλεγε όχι σε ότι και αν της έκανα. Ο γιος της γαμούσε στο διπλανό δωμάτιο την κοπέλα του και εγώ τη μαμά του.

Μετά από μερικά λεπτά φοράω ένα προφυλακτικό και ανεβαίνω στο κρεβάτι. Η θεία είχε τουρλώσει τον κώλο της ζαλισμένη από το ποτό και τη καύλα.

- Θέλω να φάω την κωλοτρυπίδα σου θεία μου… της είπα.

Μούγκρισε καταφατικά και χαμογέλασε. Η θεά της παχουλής αφράτης λευκής κωλάρας της με καύλωνε ακόμα περισσότερο και δεν άντεχα και πάρα πολύ. Σαλιώνω την τρύπα της και ακουμπάω το κεφαλάκι του πούτσου μου. Εκείνη αρχίζει να τινάζεται αφού το κεφαλάκι μου μόλις είχε μπει. Μπαίνω σιγά-σιγά μέσα της και το μόνο που ακούω είναι βογκητά και αναφιλητά. Είναι ζεστά και απίστευτα στενά… μπαίνει με δυσκολία. Η θεία βγάζει μικρές πνίχτες κραυγές ενώ εγώ προσπαθώ να μπω όλο και πιο βαθιά και να φτάσω στο τέρμα. Σε κάποια φάση δείχνει να θέλει να τραβηχτεί και να σταματήσουμε αλλά με το που της πατάω το κεφάλι κάτω σταματάει οποιαδήποτε τέτοια σκέψη. Τώρα η αργή κίνηση γίνεται πιο γρήγορη και οι πνιχτές κραυγές γίνονται κλάματα και παραμιλητά. Νιώθω τη τρύπα της να στεγνώνει όσο επιταχύνω και ο κώλος της χαλαρώνει και αποφασίζω να ρίξω λίγο από το ουίσκι που είχαμε στο μπουκάλι. Η αντίδραση της ήταν μοναδική.

- Με έκαψες, μου έκαψες τον κώλο με αυτά που κάνεις, με τρελαίνεις.

Η ώρα είχε πάει 12 και έξω άρχισαν να πέφτουν πυροτεχνήματα. Ο νέος χρόνος είχε έρθει και μας έβρισκε στο κρεβάτι με το καλύτερο ξεκώλιασμα της ζωής μου.

Όσο δυναμώνει η ένταση τόσο πιο σκληρός γίνονταν ο πούτσος μου. Αδιαφορούσα αν θα μας ακούσουν και χτυπούσα τον κώλο της θείας με δύναμη. Η ανάσα μου είχε κοπεί. Ήθελα να χύσω ήμουν ακριβώς σε αυτό το σημείο. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν τον κώλο της και πλέον έμπαινε όλος μέσα της. Τα χέρια μου κρατούσαν ανοιχτά το κωλομάγουλα της με αποτέλεσμα να έχουν αφήσει σημάδια.

- Έλα μωρό μου, χύσε μου την κωλάρα, έλεγε και ξανάλεγε η θεια.

Κάπου εκεί χωρίς να το καταλάβω άρχισα να αφήνω το καυτό μου σπέρμα στην κωλάρα της. Έμεινα μέσα της αρκετή ώρα. Τα πόδια μου έτρεμαν, δε μπορούσα να κουνηθώ. Μόλις κέρδισα και πάλι την ανάσα μου ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Η πούτσα μου πονούσε από την υπερπροσπάθεια να γαμήσει την κωλάρα της θείας, αλλά άξιζε τον κόπο.

Η ώρα είχε πάει 12:20 και έπρεπε να το διαλύσουμε. Ντύθηκα γρήγορα όπως κι εκείνη, αλλά χάζευα το παχουλό της κορμί όσο εκείνη φορούσε τα ρούχα της. Βγήκαμε ένας ένας από το δωμάτιο και μπήκαμε ξανά στη διάθεση του party σα να μην είχε συμβεί τίποτα. Μόνο η αδελφή της θείας γνώριζε για εμάς, οπότε δεν ήταν και πολύ δύσκολο.

Κατά τις 4 το πάρτι πλέον έχει ατονήσει, ο περισσότερος κόσμος είχε ήδη φύγει κι εγώ ετοιμαζόμουν. Χαιρέτησα το φίλο μου τυπικά, αφού ευχήθηκα τα καλύτερα όπως και στη θεια και ξεκίνησα να φύγω, όταν η θεια με διέκοψε για να μου πει:

- Αφού φεύγεις που φεύγεις, δεν παίρνεις και την αδελφή μου να την πετάξεις στο σπίτι να μην πάει με τα πόδια μέσα στη νύχτα;

- Με μεγάλη μου χαρά, είπα.

Όντως η αδελφή της θείας φόρεσε το παλτό της και οι δυο μαζί μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσουμε.

- Η αλήθεια είναι ότι έχω πιει αρκετά, οπότε δε θα τρέχουμε στο δρόμο... της ειπα.

- Δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού δε θα περπατήσω, ας πάμε και πιο αργά... είπε εκείνη. Πως πέρασες στο party; Είπε με πονηρό ύφος.

- Πολύ καλά της είπα, πλάκα είχε.

Η διαδρομή μέχρι το σπίτι της Φωτούλας δεν ήταν και πολύ μακριά και δεν είχα αρκετή όρεξη για κουβέντα, καθώς είχα πιει και ήμουν αρκετά ζαλισμένος. Με το που φτάνουμε σταματώ το αυτοκίνητο και γυρίζω να την καληνυχτίσω, αλλά εκείνη γυρίζει και μου σκάει ένα δυνατό φιλί στο στόμα και ακουμπά το χέρι της πάνω στον καβάλο του παντελονιού μου.

- Συγγνώμη για αυτό που έγινε σήμερα με το Μάκη, κάποια στιγμή πρέπει να σου πω περισσότερα. Αν χρειαστείς κάτι μπορείς να μου μιλήσεις αν θες…

είπε και χαμογέλασε καθώς έσφιξε ακόμα περισσότερο το χέρι της πάνω στον καβάλο μου. Φεύγοντας παρατήρησα τη σιλουέτα της Φωτούλας που δεν ήταν καθόλου άσχημη για τα γούστα μου. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή δε σκεπτόμουν και πολλά, ήθελα μόνο να ξαπλώσω και να κοιμηθώ. Σκέπτομαι όμως και την κωλάρα της θειας και πόσο απήλαυσα το γαμήσι, αλλά και τα γαμήσια που θα έρθουν τη νέα χρονιά.




Copyright protected OW ref: 166955



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.