Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Εμπειρίες

Παρασκευή βραδάκι με το μωρό μου και χαζεύουμε τηλεόραση. Μια σάχλα όπου ένα ζευγάρι αυτή δούλευε και ξενογαμιόταν και ο άλλος σπίτι μάζευε καθάριζε και τα σχετικά η τύπισσα τέρμα αυταρχική τελειώνει η ταινία και αρχίζει η κριτική.

Και εγώ και η Δήμητρα δουλεύουμε πολλές ώρες οπότε κάποιες δουλειές της μοιραζόμαστε για να μένει χρόνος και για εμάς.

- Δ. Εμένα παντός δε θα με χάλαγε αν έβγαζα πιο πολλά λεφτά να δούλευα εγώ και να ήσουν σπίτι και να τα είχα όλα έτοιμα.

- Ν. Μήπως θέλεις να φοράω και πόδια και να τρέχω να σου φέρω τις παντόφλες με το που θα μπαίνεις;

- Δ. Αυτό και αν δεν θα με χάλαγε καθόλου.

- Ν. Δηλαδή τι άλλο θα ήθελες;

- Δ. Άστο αγάπη μου δεν θα ήθελα να σε κομπλάρω.

- Ν. Ξέρεις Αγάπη μου ότι δεν κομπλάρω εύκολα. Λοιπόν; Η άσε να μαντέψω… να βάλω και καμιά στολή μπάτλερ;

- Δ. Όχι ακριβώς.

- Ν. Τι θέλεις ρε παιδί μου;

- Δ. Άσ' το ξέχασε το.

- Ν. Μάλλον εσύ κόλλας αγάπη μου.

- Δ. Θα στο πω μόνο αν μου πεις ότι θα το κάνουμε.

- Ν. Έτσι χωρίς να ξέρω περί τίνος πρόκειται;

- Δ. Λοιπόν;

Ήμουν πάρα πολύ περίεργος, τι θα μπορούσε να είχε στο μυαλό της άραγε; Τι είναι αυτό που κολλάει και να το ζήτησει; Θα με κάνει να ξεπεράσω τα όρια μου; Όλα αυτά γύρναγαν στο μυαλό μου μέχρι που πήρα την απόφαση μου.

- Ν. Εντάξει λοιπόν μέσα θα το κάνω τι είναι;

- Δ. Αλήθεια λες Αγάπη μου;

- Ν. Ναι λοιπόν;

- Δ. Άσε με να το στήσω όπως πρέπει και αύριο θα μάθεις.

- Ν. Με τρομάζεις.

- Δ. Και πολύ καλά κάνεις γιατί θα σε κάνω να χάσεις τη μπάλα!

- Ν. Έτσι ε;

- Δ. Λοιπόν πολλά είπαμε και το μουνάκι μου καίγεται τι θα κάνεις για αυτό;

- Ν. Θα το σβήσω καυλιάρα μου.

Ξεκινάω τα τη φιλάω και να παίζω με το μουνάκι της που είχε γίνει ήδη μούσκεμα.

- Δ. Γλείψε με καυλιάρη μου, σβήσε το μουνάκι μου.

Κατεβαίνω και αρχίζω να περνάω την γλώσσα μου γύρω-γύρω από το μουνάκι της και μόνο την ανάσα μου άφηνα πάνω στο μουνάκι της.

- Δ. Μην παίζεις άλλο μαζί μου καργιόλη γλείψε με…

και με πιάνει από τα μαλλιά να με σπρώξει πάνω της. Μου άρεσε που την έβλεπα έτσι, με καύλωνε.

- Ν. Γιατί αλλιώς τι θα κάνεις πουτάνα;

- Δ. Σήμερα τίποτα αύριο όμως θα δεις.

- Ν. Θα μου κλάσεις τα αρχίδια καριόλα, μόνο αυτό θα κάνεις…

ακουμπάω τη γλώσσα μου στο μουνί της και αρχίζει να τρέμει και χύνει. Είχα πολύ καιρό να την δω να χύνει έτσι και το ευχαριστήθηκα.

- Ν. Στήσου στα 4 πουτάνα μου να σε γαμήσω.

Αμέσως στήθηκε στα 4 και άρχιζε να κουνάει το κωλαράκι της. Είχα θολώσει τόσο πολύ από την καύλα μου την τον κάρφωσα με τη μια στο μουνί της και αυτή να μου λέει πιο δυνατά καργιόλη, γάμα την πουτάνα σου, σκίσε με σε παρακαλώ. Σε 5 λεπτά έχυνε πάλι και εγώ δεν άντεξα και τα άδειασα όλα μέσα της. Κάθομαι στον καναπέ και της λέω.

- Ν. Καθάρισε μου τον πούτσο πουτάνα.

- Δ. Πρόσεχε πώς μου μιλάς μαλ...

πρόλαβε να πει έφαγε μια σφαλιάρα και πιάνοντας την από το σβέρκο της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα. Τον καθάρισε καλά, σηκώθηκε να πάει για μπάνιο και πριν φύγει από το δωμάτιο γυρίζει και μου λέει:

- Δ. Πρόσεχε γιατί θα γυρίσει ο τροχός και θα δεις πως είναι και η άλλη πλευρά.

Δεν πρόλαβα να πω τίποτα και έφυγε για μπάνιο. έμεινα να σκέφτομαι μόλις έκανα μαλάκια που είπα ναι;
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.