Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πώς πρωτοξέσκισα την κολλητή μου: Παρτούζα με τρεις μαύρους

Την ίδια στιγμή, ο Ιφεανί έδωσε μία δυνατή σπρωξιά, χύνοντας μέσα στον κώλο της. Έμεινε εκεί για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να αδειάσει. Ήταν η ώρα να αλλάξουμε "ρόλους".

Ο Ιφεανί σηκώθηκε από τη θέση του και τον έχωσε στο στόμα της Ελίνας για να του σκουπίσει και τα τελευταία χύσια, τα οποία εκείνη φυσικά κατάπιε (ήταν που δεν ήθελε το πουτανάκι).

Ο Ντανιέλ, τότε, την έπιασε από τα πόδια και τη γύρισε μπρούμυτα, ενώ στη θέση που ξάπλωνε ο Ιφεανί πήγε και ξάπλωσε, τώρα ο Ουάλι, που στην ουσία βρισκόταν κάτω από την κολλητή μου, την οποία ο Ντανιέλ είχε στήσει στα τέσσερα. Με την καυλωμένη, τεράστια και χοντρή πουτσάρα του της κάρφωσε δυνατά τον κώλο, ενώ παράλληλα της τραβούσε τα μαλλιά (στον σβέρκο της η Ελίνα έχει ένα τατουάζ-λύκο, όπως, άλλωστε, έχει κι ένα τατουάζ-λουλούδι στην αριστερή της γάμπα) για να δίνει ώθηση και να φτάνει μέχρι τέρμα μέσα στην κωλάρα της.

Η πουτανάρα κολλητή μου άρχισε και πάλι να ουρλιάζει δυνατά, σχεδόν έκλαιγε από τον πόνο και την καύλα, την ώρα που σηκώθηκα όρθιος πάνω στο κρεβάτι και της έχωσα τον τέρμα καυλωμένο μου πούτσο στο στόμα της. Ο Ιφεανί, έχοντας ήδη ξελαφρώσει, καθόταν σε μία γωνιά και απολάμβανε το θέαμα, ενώ ο Ουάλι, ξαπλωμένος κάτω από την Ελίνα, της χάιδευε τα μαλλιά. Λίγο αργότερα, έπιασε τον πούτσο του και τον έχωσε κι αυτός στην κωλάρα της, η οποία, σιγά-σιγά, άνοιγε για τα καλά.

Η ψωλαρπάχτρα φίλη μου γούρλωσε τα μάτια της, καθώς αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμενε. Είχε ξαναφάει δύο πούτσους ταυτόχρονα από τον κώλο, αλλά τόσο μεγάλους και χοντρούς, όσο των δύο Νιγηριανών φίλων μας, ποτέ!

Την ένιωσα να πνίγεται, καθώς είχε τον πούτσο μου στο στόμα της. Ήθελε να σκούξει αλλά δε μπορούσε, καθώς ήταν από παντού μπουκωμένη. Ο Ντανιέλ με τον Ουάλι έσπρωχναν όλο και πιο βαθιά, καθώς οι πουτσάρες τους είχαν βρει για τα καλά τις θέσεις τους μέσα στην κωλάρα της Ελίνας. Ο Ντανιέλ εξακολουθούσε να της τραβάει το μαλλί, καθοδηγώντας παράλληλα και την πίπα που αυτή μου έπαιρνε.

Είδα ξανά δάκρυα να βγαίνουν από τα μάτια της ψωλαρπάχτρας κολλητής μου και έμοιαζε να της κοβόταν η αναπνοή, ενώ το σώμα της φαινόταν μουδιασμένο. Έχυσε, όμως, ξανά (τα χύσια της έπεσαν πάνω στο σώμα του Ουάλι), πράγμα που σήμαινε ότι το πουτανάκι, όσο κι αν βασανιζόταν, το ευχαριστιόταν κιόλας, άρα κι εγώ, χωρίς τύψεις, συνέχιζα να τον χώνω γερά στο στόμα της.

Με μια δυνατή σπρωξιά, ο Ντανιέλ έχυσε στον κώλο της και βγήκε. Ήρθε δίπλα μου και με παραμέρισε, για να της τον δώσει να του τον σκουπίσει. Εκείνη, κουρασμένη ή όχι, τον πήρε όλο στόμα της και όταν ο Ντανιέλ βγήκε από το στόμα της, ο πούτσος του ήταν πεντακάθαρος!

Ο Ντανιέλ σηκώθηκε και ικανοποιημένος πήγε κάθισε δίπλα στον Ιφεανί, ενώ ο Ουάλι όλη αυτήν την ώρα συνέχιζε να της γαμάει την κωλάρα. Από πίσω της πήγα τώρα εγώ και μεμιάς τον έχωσα στην κωλάρα της, τραβώντας της, παράλληλα, κι εγώ τα μαλλιά.

- Μη... θα με πεθάνετε, δεν έχω ανάσα κι έχω μουδιάσει, έλεγε κλαίγοντας η Ελίνα.

- Σκάσε πουτανάκι, άλλο που δεν θες, της απάντησα.

Τα βογγητά της ήταν τόσο δυνατά που νόμιζα ότι ακούγονταν σε όλη την πόλη. Με μία γερή σπρωξιά, ο Ουάλι έχυσε κι αυτός μέσα στον κώλο της. Τον έβγαλε και τον έχωσε κατευθείαν στο στόμα της κι εκείνη, φυσικά, του τον σκούπισε τέλεια.

Ήταν η σειρά μου να τελειώσω, όμως είχα αποφασίσει πως θα βασάνιζα την Ελίνα λίγο ακόμη. Από εβδομάδα, θα της έτρωγαν πάλι χρόνο οι βίζιτες και ποιος ξέρει πότε θα την ξανάβλεπα. Βγήκα, λοιπόν, από τον ξεσκισμένο και ξεχειλωμένο κώλο της και πήρα το μαύρο της στρινγκάκι που ήταν αφημένο παραδίπλα. Το πέρασα γύρω από το στόμα της, όσο εκείνη παρέμενε στα τέσσερα και το κρατούσα από πίσω, ελέγχοντας, έτσι, όλο της το κεφάλι.

Οι άλλοι τρεις ήταν ακόμη μέσα στο δωμάτιο και, έτσι, ζήτησα από τον Ουάλι να της δέσει τα χέρια με τις χειροπέδες. Η Ελίνα προσπάθησε να διαφωνήσει, αλλά το στόμα της ήταν δεμένο με το στρινγκ και έβγαλε απλώς κάτι μουγκρητά.

Τραβώντας λοιπόν το κεφάλι της προς τα πίσω, έχωσα τον πούτσο μου ξανά στην κωλάρα της και άρχισα να τη γαμάω δυνατά, προσπαθώντας να φτάσω όσο πιο βαθιά γινόταν. Πέρασα ταυτόχρονα το άλλο μου χέρι από μπροστά και άρχισα να τρίβω το πάντα καυλωμένο μουνί της. Την ένιωσα να χύνει.

Της έβγαλα τότε το στρινγκ, της έλυσα τις χειροπέδες και της ζήτησα να γυρίσει προς το μέρος μου. Την έπιασα από το κεφάλι και την έβαλα να μου πάρει πίπα. Τα τσιμπουκόχειλά της, για ακόμη μια φορά ζουμερά, μου χάρισαν υπέροχη ηδονή. Άδειασα τα χύσια μου μέσα στο στόμα της κατά τη διάρκεια της πίπας. Φυσικά, τα κατάπιε όλα!

Εξαντλημένη, ξάπλωσε πίσω και για ακόμη μια φορά φάνηκαν δάκρυα στα μάτια της, ενώ το μουνί της έσταζε ακόμη χύσια.

- Θα σε πάω εγώ σπίτι, γιατί κάτι μου λέει πως δε μπορείς καν να περπατήσεις, της είπα.

- Ήταν το πιο άγριο γαμήσι που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, είπε σιγανά η Ελίνα.

Τη βοήθησα να ντυθεί, την πήρα στους ώμους μου, χαιρετήσαμε τα παιδιά και φύγαμε. Την ανέβασα στο σπίτι της, και πάλι στους ώμους μου. Την έβαλα να ξαπλώσει κι εκείνη δέχτηκε να μου πάρει μία τελευταία πίπα για "καληνύχτα", στη διάρκεια της οποίας έχυσα ξανά μέσα στο στόμα της.

Την επομένη, Κυριακή πρωί, την πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε ότι ο κώλος της και όλο της το σώμα πονούσαν τόσο πολύ που δε μπορούσε ούτε να περπατήσει, ούτε να κάτσει πουθενά, αλλά ούτε και να ξαπλώσει ανάσκελα.

- Παρ' όλα αυτά θα το ξανάκανα με ευχαρίστηση…

είπε στο τέλος, καυλώνοντας με και πάλι.




Copyright protected OW ref: 166859



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).