Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και ένα χρόνο είμαι ερωτευμένη με ένα συνάδελφο. Είμαστε και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά, οπότε και για τους δύο μας, απαγορευμένο. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, όλη αυτή η έλξη που νιώθαμε εκφράστηκε λεκτικά. Το παραδεχθήκαμε και οι δύο ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία και ξεκαθαρίστηκε ότι έτσι θα παραμείνει. Από εκείνη την ημέρα δε σταμάτησα να τον σκέφτομαι ούτε στιγμή. Μέρα νύχτα. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη του, ακόμα και στα όνειρά μου υπήρχε... εκεί!

Στην αρχή, όλη αυτή η κατάσταση, με διήγειρε σεξουαλικά και είχα τρελάνει τον άντρα μου στο σεξ, το βρήκα και σαν ευκαιρία να ανανεωθεί η σχέση μας. Όσο περνούσε όμως ο καιρός αισθανόμουν ότι οι φαντασιώσεις και οι ιδέες που μοιραζόμασταν μεταξύ μας δε θα μπορούσα να τις πραγματοποιήσω με κανέναν άλλο, πάρα μόνο με εκείνον. (Άλλωστε αυτός ήταν που μου προκαλούσε όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα και τις φαντασιώσεις).

Περνούσε ο καιρός και εγώ δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο πάρα μόνο εκείνον. Πλέον για εμένα δεν ήταν ένα απλό ερωτικό παιχνίδι όλο αυτό… γυρνούσα σπίτι και ήθελαν να είμαι μόνη μου, αυνανιζόμουν με τη σκέψη του, με τη μορφή του στο μυαλό μου. Όχι απλά δεν είχαμε αγγίξει ένας τον άλλον, δεν τολμούσαμε να κοιταχτούμε στα μάτια για να μην παρασυρθούμε. Άρχισα να έχω συμπτώματα έρωτα, τρέλας, μου έλειπε ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί του. Ήθελα να τον κοιτάξω στα ματιά, να χαθώ μέσα τους, να τον χαϊδέψω τρυφερά, να τον φιλήσω με πάθος και δε μπορούσα. Προσπαθούσα να δαμάσω το πάθος μου και όλο αυτό με καταπίεζε.

Μας είχαν καταλάβει και στο γραφείο. Μια μέρα κάναμε πλάκα με μια συνάδελφο ότι θα μας κρεμούσαν κουδούνια, Και έτσι του χάρισα μια κουδούνα! Μέχρι που μια μέρα μας κάλεσε ένας συνάδελφος σε μασκέ πάρτι. Σε συζητήσεις μας κατά περιόδους, ανέφερε ότι κρύβει μέσα του ένα λύκο, μην τον βλέπω έτσι, δεν τον ξέρω καλά, κατά βάθος είναι λύκος. Εμένα πάλι όταν μου έλεγε ότι είναι λύκος, ήθελα να είμαι η κοκκινοσκουφίτσα! Σκεφτόμουν το λύκο να ορμάει με μανία, στη χαμένη στο δάσος αβοήθητη κοπελίτσα με τα κόκκινα και καύλωνα απίστευτα… και μόνο με την ιδέα γινόμουν ζεστή και υγρή.

Στο πάρτι λοιπόν πήγαμε και οι διό μας και χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας, εκείνος ήρθε ντυμένος λύκος κι εγώ κοκκινοσκουφίτσα. Το σπίτι ήταν στην Πολιτεία ψηλά, λίγο πριν ξεκινήσει το δάσος. Μόλις τελείωσε το πάρτι, με συνόδευσε στο αυτοκίνητό μου, γιατί ήταν πολύ αργά. Είχαμε πιει και οι δύο, είχαμε ζαλιστεί, είχαμε χαλαρώσει.

Μόλις φτάσαμε στο αυτοκίνητο τον καληνύχτισα εξ’ αποστάσεως, όπως πάντα, και λίγο πριν μπω στο αυτοκίνητο, ξαφνικά, με αρπάζει και με φιλάει. Μου κρατούσε το πρόσωπό με τα δυο του χέρια και με φιλούσε άγρια στα χείλη, σα λύκος πραγματικός, με δάγκωνε παθιασμένα τόσο που μάτωσαν τα χείλη μου και γευόμασταν την όξινη και γλυκιά γεύση του αίματος στα στοματά μας. Φωτιά μέσα μου, τα κάτω μου χείλη είχαν ήδη φουσκώσει και καίγανε, έτρεμα από την ηδονή, τα χεριά μου είχαν μουδιάσει. Ήταν τόσο ξαφνικό… μετά από τόση προσμονή… τόσους μήνες, δεν το περίμενα. Το σώμα μου είχε σοκαριστεί δε μπορούσε να το πιστέψει ότι επιτέλους ο «κακός» ο λύκος όρμησε στην κοκκινοσκουφίτσα!

Με άρπαξε από τα μπράτσο δυνατά και με τράβηξε προς το δάσος. Έτρεμα… δε μπορούσα να περπατήσω, όχι από τον φόβο αλλά από την λαχτάρα του τι θα επακολουθούσε. Η κόκκινη κάπα μου ανέμιζε πίσω μου και από το καλαθάκι μου πέσανε 2 μήλα. Με πέταξε κάτω στο χώμα με ορμή και άπλωσε την κάπα μου στα πούσια σα σεντόνι.

Στη στιγμή βρέθηκε από πάνω μου και άρχισε να βγάζει την καρό πλισέ φουστίτσα μου με τα δόντια του. Έσκισε το κόκκινο δαντελωτό στρινγκάκι μου με τα δόντια του και το ακούμπησε στο καλαθάκι με τα κόκκινα μήλα δίπλα μας. Εκεί μέσα είχε αφήσει και την κουδούνα που του είχα πάρει δώρο. Την άρπαξε και άρχισε να την τρίβει στο μουνάκι μου που ήταν καυτό και υγρό. Πάγωσα από το μέταλλο αλλά… γρήγορα ζεστάθηκα πάλι. Αναστέναζα με τα μάτια μισόκλειστα. Ήταν απίστευτο αυτό που μου συνέβαινε. Το κορμί μου έτρεμε, παλλόταν, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά, καύλα παντού, τον ήθελα τώρα, τώρα μέσα μου!

Αυτός όμως είχε πιάσει το θήραμα του και είχε τον έλεγχο, συνέχιζε το παιχνίδι του. Εγώ εκεί, ξαπλωμένη, παραδομένη στο στόμα του λύκου, ανήμπορη από το μούδιασμα της προσμονής. Με μια απότομη δυνατή κίνηση άνοιξε το πουκάμισό μου με δύναμη και τα κουμπιά πετάχτηκαν παντού. Έκανε σα λυσσασμένος λύκος και εγώ κυριευμένη από τη ζάλη της ηδονής.

Απελευθέρωσε τα ζουμερά μου στήθη και τα χάιδευε με ελαφρά κυκλικά χάδια, με τα δάχτυλά του, αγγίζοντας ηδονικά τη σκουρόχρωμη περιοχή, γύρω από τη θηλή. Τα χούφτωσε με τα χέρια του, ανασηκώνοντάς τα, κάνοντάς τα να τρεμοπαίζουν λίγο και πιέζοντάς τα μ’ ένα αργό, ερωτικό μασάζ. Άρχισε να φιλάει το στήθος μου, να δαγκώνει τις θηλές μου και να παίζει με την γλώσσα του.

Προσπάθησα να τον αγγίξω αλλά δεν με άφησε. Ήταν πολύ καυλωμένος. Με κάρφωσε στα ματιά με αυτό το βλέμμα το σκυθρωπό και παράλληλα τόσο γλυκό, σπίθες βγάζανε τα ματιά του από τη λύσσα. Το βλέμμα του επιβλητικό και άγριο, σαν προσταγή «μην κουνηθείς! Έτσι κι αλλιώς δε μπορείς να πας πουθενά».

Έμεινε για λίγο από πάνω μου και παρατηρούσε τη θέα του γυμνού μου κορμιού, με περηφάνια και ευχαρίστηση, σαν το θεριό που είχε πιάσει το θήραμά του. Ολόγυμνη με το κορδονάκι της κάπας στο λαιμό μου μόνο και τις ζαρτιέρες. Με κοιτούσε σαν πεινασμένος, άρπαξε ένα κόκκινο μήλο από το καλαθάκι και το δάγκωσε. Οι σταγόνες από το χυμό του πέσανε στο μουνάκι μου και άρχισε να τις γλείφει.

Το κορμί μου έτρεμε. δάγκωνε το μήλο και υστέρα έγλειφε τα μουνόχειλά μου, δάγκωνε και έγλειφε. Τα χείλη του κόλλησαν στην κλειτορίδα μου και τη ρουφούσαν ελαφρά ενώ η γλώσσα του τη χάιδευε απαλά. Αναστέναζα ηδονικά ενώ από το μουνάκι μου κυλούσαν σταγόνες. Υστέρα ξεκούμπωσε το παντελόνι του, το κατέβασε και μπήκε μέσα μου. Άρχισα να χύνω και να χύνω… όλα μαζί είχαν γίνει ένα… τα σάλια από το στόμα του, οι χυμοί, τα χύσια μου όλα ένα. Μπαινόβγαινε ο πούτσος του μέσα έξω, αργά και σταθερά και μετά μέσα έξω με ορμή. Δε σταμάτησα να χύνω, είχα τρελαθεί. Όλα ήταν τόσο ζεστά και τόσο υγρά.

Ήταν απίστευτα!

Μετά από λίγα λεπτά είχε έρθει η κορύφωση και για εκείνον. Βγήκε και έχυσε στις ρώγες μου επάνω. Μερικές σταγόνες πέσανε στα χείλη μου. Έβγαλα τη γλώσσα μου και τις γεύθηκα γλυκά. Έτσι κι αλλιώς δεν άντεχα άλλο από την ηδονή, η αδρεναλίνη είχε μουδιάσει όλο μου το σώμα (εκτός από το μουνάκι μου, λες και όλη η ενέργεια είχε συγκεντρωθεί εκεί).

Το πρόσωπό του άλλαξε μορφή, μαλάκωσε. Τα ματιά του με κάρφωσαν γλυκά με ικανοποίηση. Ξάπλωσε δίπλα μου και τον αγκάλιασα τρυφερά. Τα όνειρά μου είχαν γίνει πραγματικότητα… δεν πίστευα ότι είχε συμβεί. Περίμενα αυτή την στιγμή τόσο καιρό.




Copyright protected OW ref: 166812


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.