Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καυλιάρα Milf από το site

Μετά το πολύ ωραίο βράδυ μας μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο με τη Μυρτώ και θέλαμε να κανονίσουμε την επόμενη συνάντηση μας. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και διάφορα δε βρίσκαμε χρόνο. Εμένα με είχαν φάει η καύλες και ήθελα να τη δω οπωσδήποτε. Της στέλνω λοιπόν μήνυμα ότι σήμερα το βράδυ θα περνούσα να τη δω έστω για λίγο κάτω από το σπίτι της. Για κακή μου τύχη είχε πάλι τρέξιμο με τα παιδιά. Οπότε της στέλνω μήνυμα:

"Όσο το καθυστερείς τόσο πιο άγρια θα γαμήσω τον κώλο σου…"

- Τότε θα περιμένεις και άλλο μικρό μου!

Δεν πέρασαν 2-3 μέρες και ήρθε μήνυμα από την Μυρτώ.

- Το ΣΚ θα είμαι μόνη σπίτι... έλα να σε κεράσω ένα ποτό μικρό μου. Φρόντισε να έχεις χρόνο και να είσαι ξεκούραστος... θέλω να με σκίσεις!

- Σάββατο βράδυ θα είμαι εκεί. Φρόντισε να αγοράσεις μαύρες ζαρτιέρες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να με καυλώσεις. Όσο περισσότερο με καυλώσεις τόσο πιο πολύ πούτσο θα φας.

Πάω λοιπόν σπίτι της το βράδυ και χτυπάω την πόρτα. Μου ανοίγει η Μυρτώ και είναι πιο καύλα από ποτέ. Φοράει ένα κόκκινο κολλητό φόρεμα όπου διαγράφεται το τέλειο σώμα της και απίστευτη κωλάρα της. Μου λέει να καθίσω και θα βάλει ποτάκι να πιούμε. Σκύβει να πάρει το ουίσκι ενώ με κοιτάει που χαζεύω τον κώλο της και φαίνονται οι μαύρες ζαρτιέρες που φοράει από κάτω. Όταν έρχεται με τα ποτά και κάθεται δίπλα μου στον καναπέ της λέω:

- Βλέπω ήσουν καλό πουτανάκι και αγόρασες αυτό που είπαμε.

- Σου έχω κ άλλες εκπλήξεις μικρέ μου... όταν άνοιξες τον κώλο μου στο ξενοδοχείο με την ψωλάρα σου, δεν ήξερες ότι άνοιξες και το κουτί της Πανδώρας.

Εκεί δεν άντεξα, την έβαλα πάνω μου και άρχισα να την φιλάω παντού με μανία ενώ της έβγαζα το φόρεμα. Της ρουφούσα τα βυζιά και της έλεγα στο αυτί πως σήμερα θα γινόταν η σκλάβα του πούτσου μου και θα το πληρώσει πολύ ακριβά που δεν την γάμησα τόσο καιρό. Τότε σηκώθηκε έβγαλε το φόρεμα της και έμεινε μόνο με τις ζαρτιέρες της. Έκατσε στα 4 δίπλα μου στον καναπέ και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου ενώ εγώ έπαιζα με τα δάχτυλα μου τις τρύπες της που ήδη έσταζαν. Εκεί κατάλαβα πως ήθελε να φάει πολύ πούτσο σήμερα η καύλα. Όταν είδε το καυλί μου τρελάθηκε, έκανε λες και είδε πρώτη φορά πούτσο.

- Τι πούτσα είναι αυτή που έχεις μανάρι μου; Τι ψωλάρα είναι αυτή που θα με γαμήσει;

- Θα σε ξεσκίσω πουτάνα θα γίνεις η τσούλα μου μέσα στο σπίτι σου.

- Ναι άντρα μου… θέλω να με γαμήσεις παντού εδώ μέσα.

Τότε από την καύλα μου της πέρασα την ζώνη μου στο λαιμό σαν λουρί και της είπα ότι θα είναι η σκύλα μου απόψε. Την έβαζα να μπουκώνεται με το καυλί μου και κάθε φορά που δε μπορούσε να το πάρει όλο της έσφιγγα την ζώνη.

- Θα με τρελάνεις εσύ παίδαρε μου!

Εκεί άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνό της και ήταν ο άντρας της. Την πρώτη φορά δεν το σήκωσε αλλά την έπαιρνε συνέχεια και μου λέει πρέπει να διακόψουμε να μιλήσει. Πάνω στη καύλα μου, της λέω μπορείς να μιλήσεις αλλά δε θα διακόψουμε.

- Δημήτρη, αυτό δεν γίνεται!

- Αν δεν γίνει φεύγω και μίλα με τον άντρα σου.

Μου έλεγε σε παρακαλώ και μου τον έγλειφε. Άσε με να μιλήσω 5 λεπτά και θα είμαι δική σου όλο το βράδυ. Της δίνω ένα μέτριο χαστούκι στο πρόσωπο, την πιάνω από τα μαλλιά και τη φτύνω στο πρόσωπο.

- Είπα κάτι πουτάνα... δε θα σταματήσεις καθόλου!

Μου λέει κάνε ησυχία και τον παίρνει τηλέφωνο. Αρχίσανε να μιλάνε κι εγώ καύλωνα όλο και πιο πολύ που την έβλεπα να με γλείφει ενώ του μιλάει. Προφανώς δε μπορούσε να το κάνει ταυτόχρονα, όμως όταν καθυστερούσε πολύ εγώ της έσφιγγα το λαιμό με την ζώνη και εκείνη τον έγλειφε γρήγορα. Μάλιστα δύο φορές την έπνιξα και αφού πήρε ανάσες του είπε ότι έτρωγε και τον έκλεισε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Όταν το έκλεισε το μουνί της έσταζε από καύλα. Της το έπαιξα λίγο με τα δάχτυλά μου και αμέσως έχυσε.

- Είσαι πολύ μεγάλο αρχίδι... αυτό που έκανες ήταν ρίσκο, αλλά με τρέλανε κωλόπαιδο.

- Έσταζες πουτανάκι δίχως να σου κάνω τίποτα. Τόσο πολύ σ' αρέσει να του μιλάς και να μου τον γλείφεις;

- Ναι μ' αρέσει γαμώ την πούτσα σου.

- Αφού σ αρέσει μωρή βρώμα θα τον πάρεις και όταν σε γαμάω.

- Αποκλείεται! Με την χοντρόπουτσα σου θα μας καταλάβει... δε θα μπορέσω να κρατηθώ... αποκλείεται!

Εκεί της δίνω ένα χαστούκι και της λέω ότι τώρα θα τιμωρηθεί που δεν είναι υπάκουη σκύλα. Αυτή προφανώς νόμισε θα τη γαμήσω. Την έβαλα στα 4 να κάτσει και έβγαλα την ζώνη από τον λαιμό της και την ρώτησα ποιος είναι ο αγαπημένος της αριθμός.

- 24 γιατί ρωτάς;

- Τόσες θα φάει η κωλάρα σου με τη ζώνη.

- Αχ Δημήτρη ξέχνα το αυτό πονάει πολύ.

- Κοίτα… οι πουτάνες τα κάνουν όλα. Λοιπόν πουτάνα ήθελες να γίνεις. Τώρα δάγκωσε το μαξιλάρι και θα τις φας!

- Δημήτρη σε παρακαλώ αν πονάω θα σταματήσεις.

- Λοιπόν τελευταία φορά το λέω κάτσε να τις φας και ησυχία. Αν κάνεις φασαρία θα φας κι άλλες. Θα σταματήσω αν είσαι ήσυχη και φας 24ρα χτυπήματα.

- Αχ τι μου κάνεις ρε κωλόπαιδο... έχε χάρη που μ' έχει τρελάνει η καυλάρα σου πούστη.

Εκεί της ρίχνω την πρώτη και τσίριξε.

- Φώναξες… άρα αυτή δε μετράει.

- Με πέθανες ρε μαλάκα! Γάμα τον κώλο μου καλύτερα!

- Κρατήσου και όλα θα τελειώσουν.

Η Μυρτώ τα έδωσε όλα και μ' εντυπωσίασε. Μετά την 15η φορά άρχισα να τη χτυπάω πολύ δυνατά και αυτή έβγαζε μικρούς λυγμούς. Όταν φτάσαμε της 24ρις φορές την είδα ανάσαινε γρήγορα και είχε δακρύσει. Την πήρα αγκαλιά και της είπα πόσο καλή πουτάνα είναι. Είδα την κωλάρα της κατακόκκινη και έσκυψα και άρχισα να γλείφω τις τρύπες της. Η Μυρτώ όπως το περίμενα έσταζε από καύλα και μέσα σε 2 λεπτά άρχισε να κάνει squirt μέσα στο στόμα μου.

- Τόσο πολύ σ' άρεσε που τις έφαγες μωρή σκύλα;

- Αχ… δεν ξέρω μωρό μου, έχω χάσει τη μπάλα μαζί σου... τα πάντα μ' αρέσουν όσο ανώμαλα και να είναι... είσαι πολύ πρόστυχος και τρελαίνομαι!

- Πάμε μέσα στο κρεβάτι του άντρα σου και φόρα το λουρί σου γιατί θα έρθεις στα 4 εσύ σκύλα.

Την έβαλα να δαγκώσει το τηλέφωνο της και την πήγα στην κρεβατοκάμαρα σαν σκυλάκι. Την έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να βάλει τα πόδια της στους ώμους μου.

- Αχ επιτέλους θα με γαμήσεις μανάρι μου. Βάλε την πουτσάρα σου μέσα μου. Επιτέλους θα με γαμήσει ένας άντρας σ' αυτό το κρεβάτι.

- Πάρε τηλέφωνο τον άντρα σου πουτάνα.

- Αχ μωρό μου θα κλείσω το σπίτι μου μ' εσένα αλλά είσαι τόσο καυλιάρης που θα κάνω ότι μου πεις... είμαι η σκύλα σου!

Μόλις τον πήρε τηλέφωνο εγώ την κάρφωσα σιγά-σιγά. Το μουνάκι της στενό στην αρχή και ένιωθα ότι την άνοιγα. Τρομερή καύλα! Η Μυρτώ έβαζε το χέρι της να μην φωνάξει παρ' όλο που τις έφευγαν κάτι μικρό αναστεναγμοί. Εγώ την πηδούσα πολύ αργά και της φιλούσα τις γάμπες ενώ χάιδευα τα πόδια της που ήταν καύλα με τις ζαρτιέρες. Λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο την κάρφωσα βαθιά με δύναμη και της έκλεισα το στόμα. Κόντεψε να τσιρίξει άλλα κρατήθηκε. Μόλις το κλείσαμε άρχισε να φωνάζει σαν τρελή από καύλα.

- Αχ… σκίσε με γαμιά μου! Τι ψωλάρα είναι αυτή; Τόση ώρα κρατιέμαι να μην φωνάξω η πουτάνα! Τι είναι αυτά που μου κάνεις;

Της δίνω ένα χαστούκι στο πρόσωπο και πάγωσε ενώ σταμάτησα να τη γαμάω.

- Σου είπα εγώ να φωνάξει ρε σκύλα;

- Όχι μανάρι μου αλλά δε μπορώ με τον πούτσο σου. Δεν το καταλαβαίνεις;

- Τώρα δε θα ξαναφωνάξεις ούτε θα χύσεις αν δεν το πω εγώ!

- Αχ… τι είναι αυτά που μου κάνεις μωρό μου;… είμαι έτοιμη να χύσω.

- Αν χύσεις θα υποστείς τις συνέπειες πουτανάκι.

Τη γύρισα στα 4 και άρχισα να την σφυροκοπώ αλύπητα μέχρι να φωνάξει ή να χύσει. Η Μυρτώ δάγκωνε το μαξιλάρι, μούγκριζε αλλά φωνή δεν έβγαζε. Μέχρι που δε μπορούσε να κρατηθεί άλλο και άρχισε να χύνει πάνω στον πούτσο μου. Εκεί άρχισε να φωνάζει κιόλας και δε σταματούσε.

- Φώναξες σκύλα και έχυσες βλέπω!

- Αχ μωρό μου τρέμω, δε μπορώ άλλο με ξέσκισες.

- Δεν τελειώσαμε πουτάνα. Τώρα θα τιμωρηθείς! Διάλεξε Ζώνη ή Κώλο;

- Να συνεχίσουμε λίγο αργότερα άντρα μου;

Πάει να με φιλήσει και της δίνω πάλι ένα χαστούκι στο πρόσωπο και την βλέπω να καυλώνει πάλι.

- Διάλεξε είπα τσούλα!

- Θέλω και τα δύο ρε παλιομαλάκα! Ήρεμα όμως με τον κώλο μου. Στα έδωσα και τα δύο για να είσαι ήρεμος. Εξάλλου το ήξερα ότι θα μου τον γαμούσες πάλι.

- Είσαι πονηρή σκύλα και θα το πληρώσεις.

- Αχ μωρό μου πρόσεχε… τον έχεις χοντρό.

- Σ' αρέσει η χοντρόπουτσα μου καύλα;

- Είναι υπέροχη! Αλλά για το μουνί μου… στον κώλο μου κόβει την ανάσα μωρό μου σιγά... αχ…

Όταν είδα ότι είχε ανοίξει καλά γιατί ήταν πολύ στενός μιας και ο άντρας της δεν την πηδάει από εκεί, άρχισα να τη γαμάω πιο δυνατά και η Μυρτώ φώναζε σαν τρελή. Σε κάθε μου κάρφωμα της έδινα και μια ζώνη. Είχα καυλώσει απίστευτα που ξέσκιζα την κωλάρα της και την είχα κάνει κατακόκκινη από τις ζωνιές και τις σφαλιάρες.

- Αχ... ρε μαλάκα τόσο πολύ σ' αρέσει να με γαμάς από κώλο βρωμιάρη; Μπάσταρδε, αρχίδι, κωλόπαιδο!

- Είσαι η σκύλα μου και θα σε γαμάω από παντού. Και όταν τον βγάλω από τον κώλο σου θα μου τον καθαρίσεις με τη γλώσσα σου καργιόλα.

- Είσαι πολύ ανώμαλος ρε μαλάκα. Δεν θα σ αφήσω να με ξαναγαμήσεις από κώλο.

Εκεί τρελάθηκα, άρχισα να την γαμάω μ όλη τη δύναμη λες και δεν υπήρχε αύριο. Η Μυρτώ τσίριζε και φώναζε βοήθεια, αλλά εγώ είχα πέσει πάνω της και την γαμούσα δίχως σταματημό.

- Φώναξε όσο θες πουτάνα, αλλά θα στον γαμάω κάθε μέρα τον κώλο σου.

- Αχ… με ξέσκισες μανάρι μου, άντρα μου εσύ, ότι θες θα με κάνεις.

- Θα μου τον δίνεις πουτανάκι; Άλλαξες γνώμη;

- Είμαι δική σου μωρό μου κάνε με ότι θες, το αξίζεις! Τέτοια γαμήσια δεν έχω ξαναφάει.

Της είπα να μου αποδείξει πόσο δικιά μου είναι. Ξάπλωσα και της είπα να μου τον γλείψει. Το ήξερα πως είχε αναστολές και δεν περίμενα να το κάνει. Όμως με εξέπληξε! Άρχισε να το γλείφει σαν τρελή. Μετά έβγαλε το προφυλακτικό, μου τον έγλειψε λίγο και μου είπε:

- Δεν έχω δει πιο ωραία πούτσα μωρό μου. Θέλω να σου δώσω τον κώλο μου και να τον νιώσεις χωρίς καπότα.

Είχα κάποιου ενδοιασμούς καθώς είμαι πολύ επιφυλακτικός μ' αυτά. Και τότε μου έβγαλε ιατρικές εξετάσεις που είχε κάνει χθες από το συρτάρι. Τρελάθηκα! Τότε κατάλαβα πως το πουτανάκι ήθελε να την γαμάω ακάποτα και ότι θα ήταν η δική μου πουτάνα που θα κάνει ότι της λέω.

- Κάτσε πάνω στο μουνάκι σου να το νιώσεις και αυτό σκύλα

- Αχ… επιτέλους το νιώθω. Είναι καυτό το μουνάκι μου για σένα μωρό μου; Θέλεις να το χύσεις ;

- Θέλεις να σε χύσω μέσα πουτάνα; Δεν φοβάσαι;

- Παίρνω αντισυλληπτικά μωρό μου. Αλλά ναι εσύ θέλω να με χύνεις παντού γιατί για εμένα εσύ είσαι ο άντρας μου. Επιτέλους γαμιέμαι μ' αληθινό άντρα σ' αυτό το κρεβάτι.

Τότε τον έβαλα στον κώλο της και άρχισε να χοροπηδάει πάνω μου σαν τρελή. Μάλλον η στάση και ότι ο κώλος της είχε ανοίξει για τα καλά την καύλωνε απίστευτα. Εγώ έπαιζα με το ένα χέρι το μουνάκι της και με το άλλο χαστούκιζα τον κώλο της.

- Τι πούτσα είναι αυτή μωρό μου... μου τον έχεις ξεσκίσει αλλά καυλώνω απίστευτα. θα χύσω!

- Θέλεις να σου δώσω άδεια να χύσεις σκύλα;

- Ναι γαμιά μου, θέλω την άδεια σου να χύσω πάνω σου!

- Χύσε καργιόλα. Όσο θα χύνεις θα τα μαζεύω και θα στα δίνω στο στόμα να πίνεις και τα δικά σου

- Σε χύνω ρε καυλιάρη πουτσαρά... αχ…

- Πιες τα πουτάνα.. Θα σου γεμίσω την κωλάρα σπέρμα τώρα βρώμα.

- Αχ το θέλω μωρό μου! Άδειασε την πουτσάρα σου μέσα μου.

Εκεί δεν άντεξα και την έχυσα. Η Μυρτώ έπεσε απάνω μου και αρχίσαμε τα φιλιά με πολύ πάθος. Κοιτάξαμε πίσω τον καθρέφτη . Φαινόταν η ωραία κωλάρα της κόκκινη και μέσα το καυλί μου. Το τράβηξα και φάνηκε η ανοιχτή τρύπα της και έπειτα από λίγο άρχισαν να τρέχουν τα χύσια μου στάζοντας πάνω στο καυλί μου από την κωλάρα της. Η Μυρτώ είχε μείνει ακίνητη και κοιτούσε το θέαμα από τον καθρέφτη.

- Τι κοιτάς καύλα;

- Τον κώλο μου! Δεν τον έχω δει ούτε μου τον έχει κάνει ποτέ κανείς έτσι. Είσαι απίστευτος! Σε θέλω σαν τρελή.

- Και εγώ σε θέλω γιατί είσαι πολύ καλή σκλάβα του πούτσου μου και καύλα.

- Θα είμαι η σκλάβα σου και θα κάνω ότι μου λες μωρό μου. Θέλεις να καθαρίσω την πούτσα σου;

- Φυσικά καύλα!

Η Μυρτώ μου τον καθάρισε με το στόμα της και πήγαμε για ντουζάκι όπου μου έλεγε πως μαζί μου θέλει να κάνει τα πάντα και δεν έχει ξανανιώσει ποτέ έτσι. Καθίσαμε και μετά από καμιά ώρα πεινάσαμε. Την είχα γυμνή να κυκλοφορεί με την ανοιχτή κωλάρα της μέσα στο σπίτι. Η Μυρτώ πήγε να ετοιμάσει το φαγητό. Όταν με φώναξε στην κουζίνα την είδα πως φορούσε ένα νυχτικό λευκό. Από κάτω φαινόταν να διαγράφονται η κωλάρα της και λευκές ζαρτιέρες. Την είχα εθίσει και από κυρία είχε μεταμορφωθεί σ απόλυτη πουτάνα που διψάει για τον πούτσο μου. Την πλησίασα στο αυτί και της είπα ότι μέχρι να γυρίσει από σεζόν ο άντρας της θα την έχω κάνει πουτάνα τελείως την γυναίκα του. Μου είπε:

- Αν μου το ζητούσες εσύ και σε μπουρδέλο θα δούλευα!

- Θα φτάσουμε και εκεί σκυλίτσα μου... προς το παρόν θα φας το φαγητό σου πάνω από το καυλί μου.

- Αχ… τι μου κάνεις θα με τρελάνεις τελείως!

Κάθισα στην καρέκλα και ήρθε η Μυρτώ μου έβαλε να φάω στο τραπέζι. Αυτή μπήκε από κάτω όπως της είπα και άπλωσε την κρέπα της πάνω μου. Άρχισε να τρώει σιγά-σιγά ενώ παράλληλα έγλυφε τα αρχίδια μου. Η κρέπα είχε μερέντα και άρχισε να με λερώνει. Εγώ προφανώς βλέποντας αυτήν την καύλα να είναι η πουτάνα μου δε μπορούσα να φάω. Απλά όταν χύθηκε μερέντα στα αρχίδια μου την χαστούκισα και της είπα να την καθαρίσει.

- Θα την γυαλίσω την πουτσάρα σου μανάρι μου.

- Πουτανάκι μ' έχεις καυλώσει πολύ θα σε ξεσκίσω απόψε!

- Το ξέρω μωρό μου! Μ' έχεις ξεσκίσει ήδη. Αλλά θέλω να με γαμήσεις σ όλο το σπίτι και να με χύσεις παντού εδώ μέσα.

Τότε άρχισε να μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι. Είχα τόσες καύλες που δεν άντεξα και την έχυσα στο πρόσωπο και στο στόμα. Είδα ότι η κρέπα της είχε γεμίσει με τα χύσια μου. Της είπα να φάει και την χυμένη κρέπα της. Η Μυρτώ έφαγε όλη την κρέπα και αφού ήπιε λίγο νερό άρχισε πάλι να με τσιμπουκώνει. Εγώ έπιασα το μουνάκι της και έσταζε πάλι.

- Θέλεις να σε γαμήσω εδώ που τρώει ο άντρας σου πουτάνα; Γι αυτό στάζεις;

- Θέλω μωρό μου. Θα με γαμήσεις παντού εδώ μέσα. Μόνο εσύ είσαι ο άντρας μου. Αυτός είναι ο κερατάς μου.

- Γλείψε τα πόδια του άντρα σου σκλάβα και μετά θέλω να με παρακαλέσεις να σε γαμήσω.

- Σε παρακαλώ άντρα μου γάμα με έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις! Σε γλείφω!

- Θες να σε γαμήσω από κώλο;

- Γάμα με από όπου θες αλλά θέλω να χύσεις στο μουνί μου! Τον κώλο τον έχυσες ήδη για σήμερα! Αύριο πάλι.

Τότε την σήκωσα από τα μαλλιά και την ξάπλωσα πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Τον έβαλα μέσα της και άρχισα να της φιλάω τα πανέμορφα πόδια της και να της γλείφω τα δάχτυλα.

- Τι είναι πάλι αυτό μωρό μου; Θα με τρελάνεις! Θα χύσω πάλι σταμάτα!

- Όχι! Με καυλώνουν τα πόδια σου! Είσαι καύλα!

- Αχ μωρό μου, αχ γαμιά μου, αχ άντρα μου χύνω... χύνω…

Αφού έχυσε πολύ γρήγορα την γύρισα στα 4 να έχω θέα την κωλάρα της! Εκεί άρχισα να τη γαμάω μια από τον κώλο και μια από το μουνί. Η Μυρτώ είχε παραλύσει και παραμιλούσε.

- Αχ Θεέ μου νιώθω ότι έχω ανοίξει από παντού. Ούτε τη γέννα έτσι. Τι μου έχεις κάνει ρε μαλάκα. Τόσο πολύ σε καύλωσα γαμώ την χοντρόπουτσά σου;

- Σκάσε πουτάνα γιατί θα χύσω και το μουνί σου τώρα!

- Χύσ' το ρε καργιόλη! Μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου παιδί θα κάνουμε μαζί.

- Θες να σε γκαστρώσω μωρή βρώμα; Ξεφτιλισμένη!

- Δεν είμαι εγώ έτσι! Εσύ με ξεφτιλίζεις στην πούτσα ρε μαλάκα ανώμαλε! Δε γαμάς σας άνθρωπος!

- Μ' αυτό το ξεφτίλισμα χύνεις συνέχεια πόρνη! Ήσουν ξεφτιλισμένη πουτάνα… απλά δεν το ήξερες!

- Εσύ μου το έμαθες ρε μαλάκα. Τώρα χύσε μέσα μου πούστη. Θέλω να στάζω από τα χύσια σου γαμιά μου!

- Παρ' τα πουτάνα βρωμιάρα. Χύνω!

Της έχυσα το μουνί και μετά αρχίσαμε να φιλιόμαστε με απίστευτο πάθος. Όταν τον έβγαλα έτρεξαν τα χύσια μου κάτω στο πάτωμα. Την πήρα αγκαλιά και τη γύρισα ανάποδα. Είχα στο κεφάλι μου το μουνί της και άρχισα να το γλείφω σαν τρελός, ενώ αυτή καθάριζε ανάποδα τα' αρχίδια μου και τον πούτσο μου.

Την άφησα στο τραπέζι και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν. Της είπα ότι πάω για ντους, να καθαρίσει και να έρθει στο κρεβάτι μας.

- Τι να καθαρίσω άντρα μου;

- Το τραπέζι από το φαγητό και τα χύσια μου από το πάτωμα. Δεν πρέπει να πάνε χαμένα!

- Είσαι μεγάλο κωλόπαιδο αλλά θα το κάνω!

Η Μυρτώ έσκυψε και τα πήρε με το στόμα της από το πλακάκι ενώ με κοιτούσε. Μετά καθάρισε ένα πιάτο που είχαμε σπάσει κατά τη διάρκεια από το γαμήσι και έπεσε στην αγκαλιά μου στο κρεβάτι. Όσο βράδυ είχε απομείνει μου έλεγε ότι την έχω ξετρελάνει και ότι μαζί μου νιώθει τόσο ελεύθερη να κάνει τα πάντα όσο και σκλαβωμένη στις πρόστυχες επιθυμίες μου! Της είπα ότι και εγώ είμαι τρελαμένος μαζί της και θα την γαμάω ακόμη και όταν γυρίσει ο άντρας της. Αυτό την καύλωσε και μου είπε ότι θα ήθελε να μου κάνει ένα τσιμπούκι τώρα αλλά φοβάται, γιατί αν καυλώσω θα την γαμήσω πάλι και δεν μπορεί άλλο!

Με τη Μυρτώ γαμηθήκαμε άλλες 4 φορές την επόμενη μέρα και μετά έγινε κλασικό φαινόμενο. Την πηδούσα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Με παρακαλούσε σαν πεινασμένη να πηγαίνω σπίτι της να την γαμάω και εγώ έπλεα σε πελάγη ευτυχίας που μία τέτοια μουνάρα ήταν η σκλάβα μου! Τέλος, με τη Μυρτώ προχωρήσαμε και άλλο σε ερωτικές περιπέτειες σαν swingers και διάφορες άλλες καταστάσεις που θα σας διηγηθώ κάποια άλλη φορά.
Copyright protected OW ref: 166741Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.