Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν αυτή η μυστήρια ηλικία τον 17, Τρίτη λυκείου διάβασμα, φροντιστήρια και πάλι διάβασμα, είχα πει κομμένα τα μουνιά μέχρι της πανελλήνιες. Εντάξει το μουνί ποτέ δεν κόβεται απλά το είχα περιορίσει κάπως!

Πήγαινα συχνά και διάβαζα στο σπίτι ενός πολύ καλού μου φίλου και συμμαθητή του Αντώνη. Μας βοηθούσε πολύ και η μητέρα του μιας και ήταν καθηγήτρια φυσικής, η κυρία Λένα. Αχ αυτή η κυρία Λένα… 40άρα που έμοιαζε μικρότερη, την έβλεπες και την έκανες το πολύ 30άρα. 1.75, μελαχρινή, με καρέ μαλλί, ωραίο σώμα μια και είχε τρέλα με τη γυμναστική. Υπέροχα πόδια και μια φανταστική κωλάρα που δε μπορούσες να μην την κοιτάξεις, μαζί με ένα μικρό στήθος αλλά πολύ στητό που δε χρειαζόταν να φοράει σουτιέν όπως και πολύ συχνά έκανε, κάνοντας με να χαζεύω της σηκωμένες ρώγες όποτε μου δινόταν η ευκαιρία.

Ήταν Παρασκευή απόγευμα και είπαμε να διαβάσουμε στο σπίτι του Αντώνη και να κοιμηθώ εκεί, γιατί Σάββατο πρωί θα είχαμε προπόνηση. Με το που πήγα σπίτι, ήταν εκεί και η κυρία Λένα. Μόλις είχε επιστρέψει από το γυμναστήριο ιδρωμένη, με ένα λευκό κολάν που δε φαινόταν αν φορούσε εσώρουχο ή όχι και μια φούτερ. Μπήκα στο δωμάτιο για να ξεκινήσουμε το διάβασμα και μετά από 20 λεπτά ήθελα να πάω στην τουαλέτα. Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που την είδα το καυλί μου πήγαινε να σπάσει, όποτε σκέφτηκα να ρίξω μια γρήγορη μαλακία στο μπάνιο να ηρεμήσω, μήπως και καταφέρω και συγκεντρωθώ στο διάβασμα.

Με το που ανοίγω την πόρτα του μπάνιου βλέπω την κυρία Λένα γυμνή να βάζει μια λοσιόν στο σώμα της. Μείναμε κολλημένοι να κοιτάμε ο ένας τον άλλον για ένα λεπτό που μου φάνηκε αιώνας. Τρελή αμηχανία με το καυλί μου να θέλει να σκίσει τη φόρμα που φορούσα. Της ζήτησα συγγνώμη και βγήκα έξω. Μετά από δυο λεπτά βγήκε κι αυτή με το μπουρνούζι της, πέρασε δίπλα μου και μου είπε ότι δεν τρέχει τίποτα και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο βγάζοντας και λίγη γλώσσα. Εκεί τρελάθηκα εντελώς. Μπήκα στο μπάνιο έριξα μπόλικο νερό στο πρόσωπο μου. Εκεί δίπλα στο χαλάκι υπήρχε το κολάν της. Το πήρα στα χέρια μου και άρχισα να το μυρίζω. Μύριζα το μουνάκι της, τρελή καύλα. Έβγαλα την πούτσα μου και άρχισα να την παίζω δυνατά. Άρχισα να τρίβω το πουτσοκέφαλο πάνω στο σημείο που είχε το μουνί της. Δεν άντεξα και το γέμισα με πηχτά χύσια. Είχα να γαμήσω και να χύσω ένα μήνα.

Όταν πέρασε η καύλα δεν ήξερα τι να κάνω… να το καθαρίσω, να το βάλω μέσα στον κάδο με τα άπλυτα, ή να το αφήσω εκεί που το βρήκα. Είχα κολλήσει. Πήρα λίγο χαρτί και σκούπισα τα χύσια, αλλά ακόμα υπήρχαν. Είχε γίνει μούσκεμα. Αποφάσισα να το αφήσω εκεί που ήταν, απλά έριξα και τη φούτερ που ήταν δίπλα από πάνω. Μπήκα στο δωμάτιο και συνεχίσαμε το διάβασμα με τον Αντώνη.

Είχε βραδιάσει και μετά από τόσες ώρες διαβάσματος πεινάσαμε. Πήγαμε να κάτσουμε στην κουζίνα να δούμε τι θα φάμε. Εκεί καθόταν και μιλούσε στο τηλέφωνο η κυρία Λένα. Με κοίταξε και χαμογέλασε κάπως πονηρά. Δεν έδωσα σημασία για να μην καρφωθώ. Αποφασίσαμε να φάμε πιτόγυρα, αλλά το μαγαζί που ξέραμε δεν έκανε ντελίβερι οπότε θα έπρεπε να πάει κάποιος να πάρει. Αποφάσισε να πάει ο Αντώνης μιας και θα κερνούσε η μανούλα! Έτσι λοιπόν μείναμε μόνοι μας. Μόλις έκλεισε η εξώπορτα έρχεται δίπλα μου η Λένα και με ρωτάει με ένα ύφος μέσα στην καύλα αν μου άρεσε αυτό που είδα στο μπάνιο και αν μου άρεσε η μυρωδιά της κλείνοντας μου το μάτι και λέγοντας μου πως θα ήθελε να κάνω πάνω στο μουνάκι της αυτό που έκανα στο κολάν της.

Με αρπάζει και αρχίζει να με φιλάει. Το καυλί μου πάλι όρθιο πρησμένο. Βάζει το χέρι της στο μουνάκι της και μου δίνει να γλείψω τα δάχτυλα της. "Πάρε μια γεύση τώρα…" μου λέει "και μια γεύση θα πάρω εγώ", σκύβει και βάζει το καυλί μου στο στόμα της. Είχα ακόμα πάνω χύσια. "Έντονη γεύση" μου λέει και χαμογέλασε. "Θα σε χαρώ μετά…" μου λέει και μου σηκώνει τη φόρμα. Στο καπάκι χτυπάει το κουδούνι, ήρθε ο Αντώνης με τα σάντουιτς. Είχα σκοπό να πάω στο δωμάτιο της μόλις ο Αντώνης θα κοιμόταν, αλλά φοβήθηκα μην γίνει καμιά στραβή και μας πιάσει. Της είπα κάποια στιγμή που μείναμε μόνοι πως φοβάμαι και να μην το ρισκάρουμε, χαμογέλασε και μου είπε να το παίξω άρρωστος το πρωί με πονοκέφαλο ρίγος και με πυρετό, όπως και έγινε.

Ξημέρωσε και εγώ τέζα στο κρεβάτι να κάνω τον πεθαμένο. Ο Αντώνης ζήτησε από τη μητέρα του να με προσέχει κι έφυγε για προπόνηση. Με το που έκλεισε η πόρτα, μετά από δέκα λεπτά η Λένα ήτανε πάνω μου με το νυχτικάκι της χωρίς εσώρουχα και η πρωινή δική μου καύλα στα ύψη. Αρχίσαμε τα φιλιά και τα δάχτυλα μου να είναι παντού. Στις ρώγες της, στο μουνί της, στην κωλοτρυπίδα της. Είχε γίνει μούσκεμα, τόσο μούσκεμα που σε καμιά πιτσιρικά δεν είχα ξαναδεί. Έκατσε στο πρόσωπο μου και άρχισε να τρίβει τη μουνάρα της στο στόμα μου με την κωλοτρυπίδα της να είναι στη μύτη μου. Τρελή καύλα. Με είχε κάνει χάλια με τα υγρά της, ειδικά όταν άρχισε να με χύνει. Την ήθελα, ήθελα να της σκίσω μουνί και κώλο.

Ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να γαμιέται. Η πούτσα μου στο μουνί και τα δάχτυλα στον κώλο της. Σφιχτές τρυπούλες, ήταν αγάμητη πολύ καιρό. Μετά από μισή ώρα δυνατού καρφώματος δεν άντεξα, έχυσα μέσα της δυνατά το γούσταρε, ξάπλωσε και άρχισε να παίζει το μουνί της με τα χύσια μου. Έβαζε τα χύσια από το μουνάκι στον κώλο της και αυτό έκανε το καυλί μου να γίνει πάλι πέτρα. Άρχισε να μου καθαρίζει την πούτσα με τη γλώσσα της και να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα. Δε μου το είχε ξανακάνει καμιά και μου άρεσε, καταλάβαινε ότι γουστάρω και άρχισε ένα απίστευτο γλειφοκώλι. Σάλιωνε κι έβαζε τη γλώσσα μέσα στην τρύπα μου. Καυλί, αρχίδια, κώλο, με είχε τρελάνει. Ήμουν έτοιμος να χύσω, το κατάλαβε, πήρε το καυλί μου βαθιά στο στόμα και μου έβαλε λίγο το δάχτυλο μέσα στην τρύπα μου. Την ένιωσα να πνίγεται από την ποσότητα του σπέρματος, δεν άφησε ούτε σταγόνα να πέσει έξω. Ήταν ένα υπέροχο πρωινό, συνεχίσαμε να βρισκόμαστε για δυο χρόνια. Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω πως έκανε πραγματικότητα την φαντασίωση που είχα, να γαμήσω δυο γυναίκες μαζί! Τα ξαναλέμε.




Copyright protected OW ref: 166664



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.